aynen özellikle gece uyanınca önce altını açıyorum sonra emziriyorum. çünkü emerken uyuyor tekrar hemde kusmasın diye. öyle yapmasam 3 saat uyanık kalır rahat
Canim arkadasimin bebegi refluydu. O zamanlar reflu yatakkari da bilinmiyordu. Doktoru bebek arabasinin kucuk parcasin yatur demisti
Uyanık olduğu zamanlar oraya yatir reflu yatagin gelene kadar. Daha dik pozisyonda olur hem
Sen besigi yükselt demiştin gece onu yaptık altına koyduk kitapları acı verdik yatagına da gün icinde sıklıkla kucagımda oldugu icin yatarken memede yatıyor kolumu dikleştiriyorum hafiften
Benim kızım da aynı ağzına geliyor gibi hatta böyle çiğneme hareketi yapıyor senin bebeğin de yapıyor mu öyle çiğneme hareketi ? Bir de hıçkırık tutunca bazen ağzının kenarından akıyoe yeni emdiyse
Geviş getirme hareketini diyorsan evet
Bi de belirtiler arasında kendini yay gibi germe var onuda yapıyor
Doktoruna yazdım bebek gavisconu kullanabilirmiyiz diye ama kadın hic cvp bile vermedi sinir oldum
Ben sevibebe'ninkini aldim. Baska markalar nasil bilmiyorum ama bir de kotu kokuyor resmen. Cocuga sindi kokusu, kilifi yikamama ve uzerine ortu sermeme ragmen. Ama en fenasi bebegin icinde kaymasi. Uzun uykuda kullanilmaz.
Ben verme taraftari degilim. Okudugum tum kaynaklar vermeyin diyor. Ama gittigim cocuk doktoru gunde bir cay bardagi ver dedi. Yalniz kendisinin verdigi bilgilendirme brosurunde bile su vermeyin yaziyor hayir esimi zor ikna etmistim vermememiz gerektigine, doktor soyleyince bak gordun mu vermek gerek dedi. Ama biz hala vermiyoruz.
Ben sevibebe'ninkini aldim. Baska markalar nasil bilmiyorum ama bir de kotu kokuyor resmen. Cocuga sindi kokusu, kilifi yikamama ve uzerine ortu sermeme ragmen. Ama en fenasi bebegin icinde kaymasi. Uzun uykuda kullanilmaz.
Kızlar komik bir soru olacak ama bizim kızın 5-6 gündür alttan çıkardığı gaz çok fena kokuyor önceden böyle değildi normal midir? Bi de kakayı geç yapıyor bu ararlar ondan mı acaba
Üstü kapanmadı tam anlamıyla rezillik yaşandı , birbirimizin yüzüne bakacak durumda değiliz , akşam eşim kv yi bıraktı evine kv beni aradı bebek nasıl ağlıyormu , benim tansiyonum ve şekerim fırlamış dedi , oğlumunda tansiyonu çıktı bugün kavga etmeyin artık dedi
Ya sıkışınca da tansiyonlari sekerleri cikivermiyor mu? Sen bu kaynanaya da cok guvenme. Iznin ne zaman bitiyor. Esjnle arani duzelt ve bakici mevzusuna gir bence. Esin de olmaz diyemez bu yaptiklari olaydan sonra.
Kizlar benim oglan hep kisa uyuyor. En uzun uykusu 3 saat. Sebebi memede emerken uyuyakalip tam doymuyor diye dusunuyordum. Bugun uzun zamandan sonra ilk kez biberonla vereyim dedim, belki tam doyar da uzun uyur. Yok bizimki 60-70ml icince siziyor. Biberonda da uyudu. Mumkun degil fazlasini yemiyor doyunca. Agzini kilitliyor. Yine uyudu. Tabi az yiyor ama sık yiyor. Gecen gun not ettim, 24 saat icinde 12 kez emzirmisim. Ama ben beslenne sayisini azaltip ictigi sut miktarini artirmak istiyorum ki daha uzun uyusun ozellikle gece. Nasil yapicam bunu?
Reflu yatagini nasil kullaniyorsun? Ben yeni aldim ama pisman oldum. Sevi bebeninkini aldim. Cok kotu kokuyor. Resmen cocuga sindi kokusu, carsaf serdigim ve kilifini yikadigim halde. Bir de cok kucuk. Bebegim simdiden zor sigiyor. Nasil 6 ay kullanilacak bu anlamadim. En kotusu de bebegim icinden kayiyor. Bi bakiyorum zavalli besigin ucunda buzusmus agliyor.
Benimki de oyle oldu. Ben de park besiklerden kullaniyorum. Bas tarafindaki sallama aparatini kaldirdim ayakucundaki kaldirmadim. Bas tarafi yuksek oldu reflu yatagi gibi oldu. Besiginin kafa tarafini yukselt. Reflu yataginin uanindaki cirt cirtli yasliklari da bebek yan yatsin diye kullaniyorum.
Benimki de oyle oldu. Ben de park besiklerden kullaniyorum. Bas tarafindaki sallama aparatini kaldirdim ayakucundaki kaldirmadim. Bas tarafi yuksek oldu reflu yatagi gibi oldu. Besiginin kafa tarafini yukselt. Reflu yataginin uanindaki cirt cirtli yasliklari da bebek yan yatsin diye kullaniyorum.
Benimki sepet besik. Sallama aparati yok. Zaten besikten de memnun degilim. Bir tanidik verdi. Idareten kullaniyoruz. Bir iki aya park yatak almayi dusunuyorum.
Reflu yatagini nasil kullaniyorsun? Ben yeni aldim ama pisman oldum. Sevi bebeninkini aldim. Cok kotu kokuyor. Resmen cocuga sindi kokusu, carsaf serdigim ve kilifini yikadigim halde. Bir de cok kucuk. Bebegim simdiden zor sigiyor. Nasil 6 ay kullanilacak bu anlamadim. En kotusu de bebegim icinden kayiyor. Bi bakiyorum zavalli besigin ucunda buzusmus agliyor.
Ben üstüne bebişin ince battaniyelerinden koyup yatırıyorum koku sorunu falan da yaşamadık hiç kaymıyo daŞimdi karanlıkta uyuyo markasına bakıp yazarım daha sonra