Canim arkadasimin bebegi refluydu. O zamanlar reflu yatakkari da bilinmiyordu. Doktoru bebek arabasinin kucuk parcasin yatur demisti
Uyanık olduğu zamanlar oraya yatir reflu yatagin gelene kadar. Daha dik pozisyonda olur hem
Sen besigi yükselt demiştin gece onu yaptık altına koyduk kitapları acı verdik yatagına da gün icinde sıklıkla kucagımda oldugu icin yatarken memede yatıyor kolumu dikleştiriyorum hafiften

Geviş getirme hareketini diyorsan evet
Bi de belirtiler arasında kendini yay gibi germe var onuda yapıyor
Doktoruna yazdım bebek gavisconu kullanabilirmiyiz diye ama kadın hic cvp bile vermedi sinir oldum

İptal edeyim o zaman ya teslim gününü gecti cunku
Ben sevibebe'ninkini aldim. Baska markalar nasil bilmiyorum ama bir de kotu kokuyor resmen. Cocuga sindi kokusu, kilifi yikamama ve uzerine ortu sermeme ragmen. Ama en fenasi bebegin icinde kaymasi. Uzun uykuda kullanilmaz.

Zaten anne sütünden su ihtiyacını karşılıyorlar diye biliyorum. Biz de vermiyoruz vermicem 6 aya kadar ama merak etmiştim ben mi yanılıyorum diye

Kızlar bir çok kişi bebeğe su verin diyor, ilk 6 ay anne sütü dışında bir şey verilmez dedim biz su veriyorduk diyorlar. Siz su veriyor musunuz
Mama verdiğim zaman 1 çay kaşığı veriyorum canım doktor demişti ağzı temizlensin diye ama bizim kız hiç sevmiyor suyu.

Ben sevibebe'ninkini aldim. Baska markalar nasil bilmiyorum ama bir de kotu kokuyor resmen. Cocuga sindi kokusu, kilifi yikamama ve uzerine ortu sermeme ragmen. Ama en fenasi bebegin icinde kaymasi. Uzun uykuda kullanilmaz.
E&e baby nin aldım hepsiburadadan ses falan calan bişeymiş ama gönderemediler bi türlü

Kızlar komik bir soru olacak ama bizim kızın 5-6 gündür alttan çıkardığı gaz çok fena kokuyor önceden böyle değildi normal midir? Bi de kakayı geç yapıyor bu ararlar ondan mı acaba

Kızlar bir çok kişi bebeğe su verin diyor, ilk 6 ay anne sütü dışında bir şey verilmez dedim biz su veriyorduk diyorlar. Siz su veriyor musunuz
Gecen ibrahim saracoglu videoda bebekleri kurutuyosunuz su verin dedi benimde kafam karisti vermiyorum tabii ama doktora sorucam persembe yine

Ya sıkışınca da tansiyonlari sekerleri cikivermiyor mu? Sen bu kaynanaya da cok guvenme. Iznin ne zaman bitiyor. Esjnle arani duzelt ve bakici mevzusuna gir bence. Esin de olmaz diyemez bu yaptiklari olaydan sonra.

kurbanla saç neden bağlı
ben kurbanını kestirdik
saçlarıni kesemem ya
Cnm yeni doğan bebegin saçına akika bu saçlar ilk 7 gün icin de kesilip Allaha şükür için kesilen kurbana da akika kurbanı deniyor

Kizlar benim oglan hep kisa uyuyor. En uzun uykusu 3 saat. Sebebi memede emerken uyuyakalip tam doymuyor diye dusunuyordum. Bugun uzun zamandan sonra ilk kez biberonla vereyim dedim, belki tam doyar da uzun uyur. Yok bizimki 60-70ml icince siziyor. Biberonda da uyudu. Mumkun degil fazlasini yemiyor doyunca. Agzini kilitliyor. Yine uyudu. Tabi az yiyor ama sık yiyor. Gecen gun not ettim, 24 saat icinde 12 kez emzirmisim. Ama ben beslenne sayisini azaltip ictigi sut miktarini artirmak istiyorum ki daha uzun uyusun ozellikle gece. Nasil yapicam bunu?

Benimki de oyle oldu. Ben de park besiklerden kullaniyorum. Bas tarafindaki sallama aparatini kaldirdim ayakucundaki kaldirmadim. Bas tarafi yuksek oldu reflu yatagi gibi oldu. Besiginin kafa tarafini yukselt. Reflu yataginin uanindaki cirt cirtli yasliklari da bebek yan yatsin diye kullaniyorum.

Benimki sepet besik. Sallama aparati yok. Zaten besikten de memnun degilim. Bir tanidik verdi. Idareten kullaniyoruz. Bir iki aya park yatak almayi dusunuyorum.

Ben üstüne bebişin ince battaniyelerinden koyup yatırıyorum koku sorunu falan da yaşamadık hiç kaymıyo daŞimdi karanlıkta uyuyo markasına bakıp yazarım daha sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…