Kızlar bir çok kişi bebeğe su verin diyor, ilk 6 ay anne sütü dışında bir şey verilmez dedim biz su veriyorduk diyorlar. Siz su veriyor musunuz
Hayır zaten küçük olan midesini gelişimi için olan sütle doldurmak daha doğru demişti bir uzman , biz su vermiyoruz çünkü su gibi bir ihtiyacı yok ki herkesi boşver uzmanların dediğine bak

Kızlar komik bir soru olacak ama bizim kızın 5-6 gündür alttan çıkardığı gaz çok fena kokuyor önceden böyle değildi normal midir? Bi de kakayı geç yapıyor bu ararlar ondan mı acaba
Bizim doğum aynı gün müydü
Bizimde baya kokulu bu ara altını değiştiriyorum pöf

Ya sıkışınca da tansiyonlari sekerleri cikivermiyor mu? Sen bu kaynanaya da cok guvenme. Iznin ne zaman bitiyor. Esjnle arani duzelt ve bakici mevzusuna gir bence. Esin de olmaz diyemez bu yaptiklari olaydan sonra.
Evet ama Burda gürültülü kavga ettiğimiz için bende eşimle kavga ettim , yani lohusalığa gitti olay sen çok değiştin vs. Eşim sadece emzirme konusunda beni haklı görüyor sesini yükseltmeyecektin diyor
Ailesi çok kindar , tanıyorsun ailemi bir daha adım atmazlar evimize bizim de evlilikten hayır bekleme gibi laflar etti zamana bıraktık , ailesi o kadar etkili düşün

Bizimki de 60-70-80 besleniyordu artık 40-50 de kalıyor ve kitliyor ağzını dediğin gibi diliyle ittiriyor bazende

Kızlar aranızda silikon üç ile emziren var mı. Benim kız sağ tarafı alamıyordu bununla başladı emmeye yara iken de sol tarafa kullandım şimdi onsuz emmiyor sinirlenerek krize giriyor naapsam vicdan yapiyorumm

Bi benzerini bende eşime diyecegim gercekten illallah dedirtmeye basladı tripleriyle
Bebekten sonra evlilikler gerçekten cok yıpranıyormuş

Kızlar aranızda silikon üç ile emziren var mı. Benim kız sağ tarafı alamıyordu bununla başladı emmeye yara iken de sol tarafa kullandım şimdi onsuz emmiyor sinirlenerek krize giriyor naapsam vicdan yapiyorumm
Ben ilk hafta öyle emzirmiştim sonra bir ucsuz üc uclu vs vererek memeye döndürdüm
Ama bence güzel bişey canın acımıyor

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Ben sizi surekli takip ediyorum ama daha önce yazmamıştım hiç. Okuyorum sizden öğreniyorum baya şeyler :) Allah hepimizin evladını bağışlasın. yesilus canım eşim imam benim ona anlattım mevzuyu da. Mezheplere göre değişiyormuş. Eğer hanefiyseniz halası süt annesi artık. Ama şafi mezhebinde sanırım 5 defa emzirmesi gerekiyormus bilmiyorum hangi mezheptensimiz. Çok.kizdim halasına

Bugun kimyon cayi ictim bırt bırt cikartiyo bizim kiz gazi hala var ama acaba rahatmi cikmasini sagliyo
Ben de kimyon, rezene, anason aldım ara ara içiyorum gün içinde ve faydasını gördüm, çocuk rahatladı

Ne cirkin ya aklıma geldikce kadının memesini koparasım geliyor

Ne cirkin ya aklıma geldikce kadının memesini koparasım geliyor
Benimde. Çok sinirlendim ne münasebet. Ben kendi çocuğumu emzirirken ay acaba bende iğrenir mi fslan diyorum kokuyo muyum acaba diyorum. Allah yardımcısı olsun. O oldu bo suçlu keske rıza şartı olsaydı. Var mıdır bilmem de anne baba rızası diye bisey. Istemeden süt annesi oldu. Ilerde barışsalar da bu senin süt annen bunlar kardeşlerin bilmem ne off sınır bozucu

Şabanın filmi vardı bilirmisin bilmem süt oglan diye babasınıda sevmezdim diyip dururdu o aklıma geldi şimdi :)
Halasınıda sevmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…