Süt annesi yani benim rızam olmadan
Üstüne kavga gerçekten perişan oldum

Dile getiremezler sanmıyorum bu olaylardan sonra

Reactions: Zzy
Bizim oğlan bi haftayı geçirdi hala kaka yapmadı
Bu kadar da biriktirme olmaz
Oğlum işi abarttı
Sabah ebemizle konuştum
Akşam hastaneye götüreceğiz
Geçen hafta benimki 12 gün yapmadı. Aile hekimine gittim gliserinli fitil verdi. Yarısını içine koymamla çıkarması bir oldu. İlaç da çıktı .
O günden sonra 1hafta oldu halaa yapmadı
Doktor yine yapmazsa 10.gün ver dedi.
Bir de kulak çubuğuyla falan uyarmak doğru değilmiş ilerde kakasını tutamaz kaçırırmış

Ben üstüne bebişin ince battaniyelerinden koyup yatırıyorum koku sorunu falan da yaşamadık hiç kaymıyo daŞimdi karanlıkta uyuyo markasına bakıp yazarım daha sonra
-EarthLing- benim de sevi bebe kiraz çekirdekli mavi renk. Bebeğim sadece iki hafta yatabildi, koku yok ama yan yastıklarından dolayı rahat edemedi çocuk. Ve aşağı kayıp büzüşüyor aynen. Biz beşiğini yükselttik ve içine baby nest koyduk böyle rahat etti. Reflü yatağını bazen gündüz koltukta yatırmak için kullanıyorum. Reflü yataklı baby nest'ler var onlar rahattır belki.

Dile getiremezler sanmıyorum bu olaylardan sonra
Ben bile kendi kendimi yedim okurken, ne münasebet valla yazamadım sinirden, ya ben kendi bebeğimi emzirebilir miyim diye düşünüyordum kaldı ki başka bir bebeği zaruri bir durum dışında emzirmeyi niye isteyeyim ki zaruri bir durumda bile sağ ver yani, nasıl bir kafa bu, sıkma sen canını, gayet normal verdiğin tepki

Evet canım üzülme ama. Kendini yıpratma artık olan oldu.
Evet artık olan oldu , ailesi çok bağlı gibi görünür ama asla yapıcı değiller , birşey berbat olduysa toparlanmasını bilmezler büyükler üzerine düşeni yapamaz aksine büyüklerin gerginliği gençlere yansıyor

Haklıyken haksız saygısız durumuma düştüm dolmuş vaziyette üstüme geldiler bende alyta kalırmıyım saydırdım ama ben zararlı çıktım nerdeyse evliliğimden olacağım o kadar huzurumuzu kaçırdılar

Kizlar moralim sıfır. Esimle zaten aramiz iyi degildi. Bugün büyük kızımın doğum gününü dışarda kutladık. Kendi ailemi ve esimin ailesini cagirdik. Fıkır benimdi. Teyzesi falan toplam 16 kişiydik. Ben restoranta girdiğimde bunlar masada oturuyorlardı. Hoşgeldiniz dedim kimse sallamadı. Kayınvalide zaten doğumdan beri doğru dürüst gelmedi. Facebook da yaptığı bir paylaşımdan dolayı da ben baya soğumuştum (paran varsa oğlunda kal, aklın varsa evinde kal gibi birsey) neyse sonra da 2 gorumcemve kv kendi aralarında konuştular hep. Ananem hal hatır sordu ona bile cevap vermediler. Doğum günü bittiğinde herkesi eve çay içmeye davet ettim. Gelmediler. Arabaya bindik eşime niye gelmediler dedim sen olsan gelir misin dedi şok oldum. Surat yapmışım ilgilenmemişim 3 saattir kavga ediyoruz beynim yandı artik. Çok ağır şeyler söyledim bu sefer. Nasıl düzeliriz bilmiyorum...

Canım ben şöyle düşündüm, en iyisi iki aileyi biraraya getirecek organizasyonlardan kaçınmak. Kayınvalide anneme kıskançlık yapıyor hal hatır sormuyor ayrılırken görüşürüz vs demiyor, benim zoruma gidiyordu, artık hepsiyle ayrı görüşüyoruz. Yoksa sinir katsayım artmaktaydı.
Eşlere gelince maalesef kabullenmiyorlar kendi ailelerinin yaptıklarını. Sen surat asacak olsan onları neden davet edesin ki. Eşinle tartışmayı uzatmayın çocuklarınıza odaklanın.

Ay noluyor bu erkeklere
Hele kv nin kızı yani görümce varsa mutlaka fettanlaşıyorlar bir süre sonra patlak veriyor cahilce bir müttefiklik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…