Uykuya zor geçiyor uyursa 2-2.5 saat arası rahat olduğu günler 3 saatide buluyor arada 1 kez kalkıyor emzirip tekrar yatırıyorumKac saat uyuyor oyle oldugunda?
Süt annesi yani benim rızam olmadanHayırlı akşamlar arkadaşlar. Ben sizi surekli takip ediyorum ama daha önce yazmamıştım hiç. Okuyorum sizden öğreniyorum baya şeyler :) Allah hepimizin evladını bağışlasın.yesilus canım eşim imam benim ona anlattım mevzuyu da. Mezheplere göre değişiyormuş. Eğer hanefiyseniz halası süt annesi artık. Ama şafi mezhebinde sanırım 5 defa emzirmesi gerekiyormus bilmiyorum hangi mezheptensimiz. Çok.kizdim halasına
Hiç sorma başıma gelenlere inanamıyorum zaten sinirlerim harap olduNe cirkin ya aklıma geldikce kadının memesini koparasım geliyor
Doktor neden karşı emziğeEmzik vermeyi denedin mi? Ben artık onu da denicem sanırım doktorun kesinlikle hayır demesine rağmen
Dile getiremezler sanmıyorum bu olaylardan sonraBenimde. Çok sinirlendim ne münasebet. Ben kendi çocuğumu emzirirken ay acaba bende iğrenir mi fslan diyorum kokuyo muyum acaba diyorum. Allah yardımcısı olsun. O oldu bo suçlukeske rıza şartı olsaydı. Var mıdır bilmem de anne baba rızası diye bisey. Istemeden süt annesi oldu. Ilerde barışsalar da bu senin süt annen bunlar kardeşlerin bilmem ne off sınır bozucu
Geçen hafta benimki 12 gün yapmadı. Aile hekimine gittim gliserinli fitil verdi. Yarısını içine koymamla çıkarması bir oldu. İlaç da çıktı .Bizim oğlan bi haftayı geçirdi hala kaka yapmadı
Bu kadar da biriktirme olmaz
Oğlum işi abarttı
Sabah ebemizle konuştum
Akşam hastaneye götüreceğiz
Ben başta atıyordum şimdi atmıyorum butun gün kullanıyorumH honey bunch tek kullanımlıkları atıyor musunuz hemen?
24saat diyorlar zatenBen başta atıyordum şimdi atmıyorum butun gün kullanıyorum
Doğum 2.880, hastane çıkış 2.650, 1 ay 4.440 grKızlar 1 aylık bebekleriniz kaç kiloydu
Ben üstüne bebişin ince battaniyelerinden koyup yatırıyorum koku sorunu falan da yaşamadık hiç kaymıyo daŞimdi karanlıkta uyuyo markasına bakıp yazarım daha sonra
Evet canım üzülme ama. Kendini yıpratma artık olan oldu.Süt annesi yani benim rızam olmadan
Üstüne kavga gerçekten perişan oldum
Ben bile kendi kendimi yedim okurken, ne münasebetDile getiremezler sanmıyorum bu olaylardan sonra
Evet artık olan oldu , ailesi çok bağlı gibi görünür ama asla yapıcı değiller , birşey berbat olduysa toparlanmasını bilmezler büyükler üzerine düşeni yapamaz aksine büyüklerin gerginliği gençlere yansıyorEvet canım üzülme ama. Kendini yıpratma artık olan oldu.
Haklıyken haksız saygısız durumuma düştüm dolmuş vaziyette üstüme geldiler bende alyta kalırmıyım saydırdım ama ben zararlı çıktım nerdeyse evliliğimden olacağım o kadar huzurumuzu kaçırdılarBen bile kendi kendimi yedim okurken, ne münasebetvalla yazamadım sinirden, ya ben kendi bebeğimi emzirebilir miyim diye düşünüyordum kaldı ki başka bir bebeği zaruri bir durum dışında emzirmeyi niye isteyeyim ki zaruri bir durumda bile sağ ver yani, nasıl bir kafa bu, sıkma sen canını, gayet normal verdiğin tepki
Aranız düzelir canım üzme kendini. O kadın haddini fazlasıyla aşmış boşver müstehak ona.Kesinlikle ve başıma geldi üstüme verdiğim tepkilerden ben suçlu çıkmış gibi oldum eşimle aramız buz gibi
İnşallah ama düzelse de zaman alır , ailesiyle aramız köy olduğu sürece de huzurumuz olmayacak çok belliAranız düzelir canım üzme kendini. O kadın haddini fazlasıyla aşmış boşver müstehak ona.
Canım ben şöyle düşündüm, en iyisi iki aileyi biraraya getirecek organizasyonlardan kaçınmak. Kayınvalide anneme kıskançlık yapıyor hal hatır sormuyor ayrılırken görüşürüz vs demiyor, benim zoruma gidiyordu, artık hepsiyle ayrı görüşüyoruz. Yoksa sinir katsayım artmaktaydı.Kizlar moralim sıfır. Esimle zaten aramiz iyi degildi. Bugün büyük kızımın doğum gününü dışarda kutladık. Kendi ailemi ve esimin ailesini cagirdik. Fıkır benimdi. Teyzesi falan toplam 16 kişiydik. Ben restoranta girdiğimde bunlar masada oturuyorlardı. Hoşgeldiniz dedim kimse sallamadı. Kayınvalide zaten doğumdan beri doğru dürüst gelmedi. Facebook da yaptığı bir paylaşımdan dolayı da ben baya soğumuştum (paran varsa oğlunda kal, aklın varsa evinde kal gibi birsey) neyse sonra da 2 gorumcemve kv kendi aralarında konuştular hep. Ananem hal hatır sordu ona bile cevap vermediler. Doğum günü bittiğinde herkesi eve çay içmeye davet ettim. Gelmediler. Arabaya bindik eşime niye gelmediler dedim sen olsan gelir misin dedi şok oldum. Surat yapmışım ilgilenmemişim 3 saattir kavga ediyoruz beynim yandı artik. Çok ağır şeyler söyledim bu sefer. Nasıl düzeliriz bilmiyorum...
Evet canım aynı gün. O zaman dönemsel bişey olabilir.Bizim doğum aynı gün müydü
Bizimde baya kokulu bu ara altını değiştiriyorum pöf
Ay noluyor bu erkeklereKizlar moralim sıfır. Esimle zaten aramiz iyi degildi. Bugün büyük kızımın doğum gününü dışarda kutladık. Kendi ailemi ve esimin ailesini cagirdik. Fıkır benimdi. Teyzesi falan toplam 16 kişiydik. Ben restoranta girdiğimde bunlar masada oturuyorlardı. Hoşgeldiniz dedim kimse sallamadı. Kayınvalide zaten doğumdan beri doğru dürüst gelmedi. Facebook da yaptığı bir paylaşımdan dolayı da ben baya soğumuştum (paran varsa oğlunda kal, aklın varsa evinde kal gibi birsey) neyse sonra da 2 gorumcemve kv kendi aralarında konuştular hep. Ananem hal hatır sordu ona bile cevap vermediler. Doğum günü bittiğinde herkesi eve çay içmeye davet ettim. Gelmediler. Arabaya bindik eşime niye gelmediler dedim sen olsan gelir misin dedi şok oldum. Surat yapmışım ilgilenmemişim 3 saattir kavga ediyoruz beynim yandı artik. Çok ağır şeyler söyledim bu sefer. Nasıl düzeliriz bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?