Bu kadar da olmamalı canım eşin de abartmış boşver üzme tatlı canını, asıl sen zamana bırak. Bu stres yüzünden sütün kesilir bi de Allah korusun. Eşinle seni birbirinize bağlayan çok büyük bir etken var artık ; kızınız. Artık sizi kolay kolay kimse ayıramaz, aranızı uzun vadede bozamaz. Eşin şuan sinirle öyle demiştir. Zamanla unutulur hepsi.

Kızlar aranızda silikon üç ile emziren var mı. Benim kız sağ tarafı alamıyordu bununla başladı emmeye yara iken de sol tarafa kullandım şimdi onsuz emmiyor sinirlenerek krize giriyor naapsam vicdan yapiyorumm
Ben varım. Benim kız beni emmedi, göğüs uçlarım biraz küçüktü. Silikon uçla emdi, ara ara silikonsuz da alıyordu ama kırkımız çıktıktan sonra silikonsuz asla emmemeye başladı. Parmağımı veriyorum denemek için parmağımı emiyor, göğsümü verince basıyor çığlığı üstelik artık göğüs uçlarım da yeterli boyutta. Çok şey denedim olmadı, ben pes ettim yeterki emsin dedim.

Ay noluyor bu erkeklere
Hele kv nin kızı yani görümce varsa mutlaka fettanlaşıyorlar bir süre sonra patlak veriyor cahilce bir müttefiklik yani
Aynen canim aynen. Ben şuan gerçekten çok kirginim. Çünkü hep herk3s beklenti icinde. Nasılsın ne haldesin diyen yok. Ve bizi cildirtiyolar sonra niye oyle dedin niye oyle davrandın oluyo. Ben çok ağır sözlersöyledim busefer. Boşanmayı teklif ettim. Darmadaginim şuan....

İnşallah ben kavga esnasında ona defol fln dedim kes sesini dedim ailesinin yanında sinirlendiğinde gözüm görmüyor beni o raddeye getirdiler sütüm de aksine arttı ne hikmetse

Çok üzüldüm sorun çıkarmak isteyen erkek tarafı yuva yıkmaya kadar getiriyor olayı öyle de gözleri var artık iyi niyetimi kaybettim sanırım Bizde de boşanma konuşuldu Üstesinden gelinemeyecek şeyler değil ama bizimkiler zor işte , eşimin yüzüne dedim ailesi için cahil insanlarla uğraşmak çok zor diye

Kızlar 47 günlüğüz, bebeğimle konuşuyorum, sürekli kucağımda zaten ama gülümsemiyor. Babasına ikiçdefa gülümsemiş bir sefer. Gülümsemesi sadece uykusunda, ben bilinçli bir gülümsemeye denk gelmedim. 2. ayda gülümseme görülmeliymiş. Siz ne durumdasınız? Ben endişelenmeli miyim? Bebeğim 38+2'de doğdu, bunun etkisi var mıdır bilmiyorum.

Evlenince anladım ben de, ayrılmalara çoğunlukla aileler sebep oluyor. Dönüp baktığımda görüyorum ki eşimle kavgalarımız hep ailesi yüzünden. Ailesiyle ilgili en ufak bir şey desem savaş boyalarını sürüyor adam, surat beş karış oluyor. Geçecek bugünler de, siz sadece birbirinizi yıpratmayın.

Geviş getirme hareketini diyorsan evet
Bi de belirtiler arasında kendini yay gibi germe var onuda yapıyor
Doktoruna yazdım bebek gavisconu kullanabilirmiyiz diye ama kadın hic cvp bile vermedi sinir oldum
Yay gibi gerilmeyi bizimki de yapıyor kafasını iyice geriye atıyor böyle. Doktor bize bişey kullanmanıza gerek yok kendiliğinden geçecek demişti. Perşembe farklı bir doktora gideceğiz bakalım o ne diyecek

Düğün nişan ya da şimdi yaşadığımız bebiş doğma zamanlarında hep ailelerle sorun çıkıyo maalesef..bu adetimizi hiç sevmiyorum evlenince niye eşimin bütün akrabaları birden benim de akrabam oluyo ki ben kendi akrabalarımin bile hepsini sevmiyorumAvrupalılarda ne güzel kimse kimsenin ailesine karışmıyo evlenince tüm sülalesiyle evlenmiş olmuyosun

Bugün yarın başlar gülmeye hiç merak etme bence. Bizimki de 47 günlükken başladı ama devamlı bir gülme değil. Altı temiz, karnı tok, keyfi yerindeyse günde en fazla 3-5 sefer gülüyor. Genelde öğlen emzirdikten sonra rahatlamış moddayken sevince, konuşunca gülüyor.

Biz 53 gunluguz, bizde de tam bir gulumseme yok henuz. Bir iki defa bana gulumsedi. Dun gece babasina gulumsemis, adam dunden beri agzi kulaklarinda geziyor ama iste devami yok. Bugun yalniz soyle bi sey oldu. Ben 2 saatligine disari ciktim bebegi babasina birakip. Dondugumde oglumu sevmek icin aldigimda gozleri parladi bebenin gulumsedi resmen ozlemis annesini. Gittikce sıklasacak artik gulumsemesi galiba. Yani merak etme, ayni durumdayiz.

Kakası nasıldı o hafta

Yok valla, benim oglum bir dönem meme de meme, merak ediyordu ve görmek istiyordu anneme de aynı şeyi yapıyordu valla hep gözüm üzerindeydi annemin bırak emzirmeyi göstermesi bile hoş gelmez, eşim konusunda da oda ne yapacağını bilememiş bence, karşılaşmayı, senden öncesinde sinirler epey gerilmiş senin yanında kopuvermiş, biraz zaman geçsin sakince eşinle de kv le de konuşursun daha sakinlemiş olursunuz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…