Ailesiyle aranız kötü diye düşünme. Görümcen bir densizlik yaptı ve cevabını aldı, hepsi bu.İnşallah ama düzelse de zaman alır , ailesiyle aramız köy olduğu sürece de huzurumuz olmayacak çok belli
Bu kadar da olmamalı canım eşin de abartmışEvet ama Burda gürültülü kavga ettiğimiz için bende eşimle kavga ettim , yani lohusalığa gitti olay sen çok değiştin vs. Eşim sadece emzirme konusunda beni haklı görüyor sesini yükseltmeyecektin diyor
Ailesi çok kindar , tanıyorsun ailemi bir daha adım atmazlar evimize bizim de evlilikten hayır bekleme gibi laflar etti zamana bıraktık , ailesi o kadar etkili düşün
Ben varım. Benim kız beni emmedi, göğüs uçlarım biraz küçüktü. Silikon uçla emdi, ara ara silikonsuz da alıyordu ama kırkımız çıktıktan sonra silikonsuz asla emmemeye başladı. Parmağımı veriyorum denemek için parmağımı emiyor, göğsümü verince basıyor çığlığıKızlar aranızda silikon üç ile emziren var mı. Benim kız sağ tarafı alamıyordu bununla başladı emmeye yara iken de sol tarafa kullandım şimdi onsuz emmiyor sinirlenerek krize giriyor naapsam vicdan yapiyorumm
Aynen canim aynen. Ben şuan gerçekten çok kirginim. Çünkü hep herk3s beklenti icinde. Nasılsın ne haldesin diyen yok. Ve bizi cildirtiyolar sonra niye oyle dedin niye oyle davrandın oluyo. Ben çok ağır sözlersöyledim busefer. Boşanmayı teklif ettim. Darmadaginim şuan....Ay noluyor bu erkeklere
Hele kv nin kızı yani görümce varsa mutlaka fettanlaşıyorlar bir süre sonra patlak veriyor cahilce bir müttefiklik yani
İnşallah ben kavga esnasında ona defol fln dedim kes sesini dedim ailesinin yanında sinirlendiğinde gözüm görmüyor beni o raddeye getirdilerBu kadar da olmamalı canım eşin de abartmışboşver üzme tatlı canını, asıl sen zamana bırak. Bu stres yüzünden sütün kesilir bi de Allah korusun. Eşinle seni birbirinize bağlayan çok büyük bir etken var artık ; kızınız. Artık sizi kolay kolay kimse ayıramaz, aranızı uzun vadede bozamaz. Eşin şuan sinirle öyle demiştir. Zamanla unutulur hepsi.
Çok üzüldüm sorun çıkarmak isteyen erkek tarafı yuva yıkmaya kadar getiriyor olayı öyle de gözleri var artık iyi niyetimi kaybettim sanırımAynen canim aynen. Ben şuan gerçekten çok kirginim. Çünkü hep herk3s beklenti icinde. Nasılsın ne haldesin diyen yok. Ve bizi cildirtiyolar sonra niye oyle dedin niye oyle davrandın oluyo. Ben çok ağır sözlersöyledim busefer. Boşanmayı teklif ettim. Darmadaginim şuan....
Evlenince anladım ben de, ayrılmalara çoğunlukla aileler sebep oluyor. Dönüp baktığımda görüyorum ki eşimle kavgalarımız hep ailesi yüzünden. Ailesiyle ilgili en ufak bir şey desem savaş boyalarını sürüyor adam, surat beş karış oluyor. Geçecek bugünler de, siz sadece birbirinizi yıpratmayın.Çok üzüldüm sorun çıkarmak isteyen erkek tarafı yuva yıkmaya kadar getiriyor olayı öyle de gözleri var artık iyi niyetimi kaybettim sanırımBizde de boşanma konuşuldu ☹ Üstesinden gelinemeyecek şeyler değil ama bizimkiler zor işte , eşimin yüzüne dedim ailesi için cahil insanlarla uğraşmak çok zor diye
Yay gibi gerilmeyi bizimki de yapıyor kafasını iyice geriye atıyor böyle. Doktor bize bişey kullanmanıza gerek yok kendiliğinden geçecek demişti. Perşembe farklı bir doktora gideceğiz bakalım o ne diyecekGeviş getirme hareketini diyorsan evet
Bi de belirtiler arasında kendini yay gibi germe var onuda yapıyor
Doktoruna yazdım bebek gavisconu kullanabilirmiyiz diye ama kadın hic cvp bile vermedi sinir oldum
Amin inşallahMaşallah kuzuya olumlu düşün canım düzene girerbenimki de memeye yaklaşırken gözlerini kocaman açıyor ham diye kapıyor
Bugün yarın başlar gülmeye hiç merak etme bence. Bizimki de 47 günlükken başladı ama devamlı bir gülme değil. Altı temiz, karnı tok, keyfi yerindeyse günde en fazla 3-5 sefer gülüyor. Genelde öğlen emzirdikten sonra rahatlamış moddayken sevince, konuşunca gülüyor.Kızlar 47 günlüğüz, bebeğimle konuşuyorum, sürekli kucağımda zaten ama gülümsemiyor. Babasına ikiçdefa gülümsemiş bir sefer. Gülümsemesi sadece uykusunda, ben bilinçli bir gülümsemeye denk gelmedim. 2. ayda gülümseme görülmeliymiş. Siz ne durumdasınız? Ben endişelenmeli miyim? Bebeğim 38+2'de doğdu, bunun etkisi var mıdır bilmiyorum.
Biz 53 gunluguz, bizde de tam bir gulumseme yok henuz. Bir iki defa bana gulumsedi. Dun gece babasina gulumsemis, adam dunden beri agzi kulaklarinda geziyor ama iste devami yok. Bugun yalniz soyle bi sey oldu. Ben 2 saatligine disari ciktim bebegi babasina birakip. Dondugumde oglumu sevmek icin aldigimda gozleri parladi bebeninKızlar 47 günlüğüz, bebeğimle konuşuyorum, sürekli kucağımda zaten ama gülümsemiyor. Babasına ikiçdefa gülümsemiş bir sefer. Gülümsemesi sadece uykusunda, ben bilinçli bir gülümsemeye denk gelmedim. 2. ayda gülümseme görülmeliymiş. Siz ne durumdasınız? Ben endişelenmeli miyim? Bebeğim 38+2'de doğdu, bunun etkisi var mıdır bilmiyorum.
Kakası nasıldı o haftaİnşallah bakalım ya on gündür çocuğumu aç mı bırakıyodum diye ağlıyorum kaç saattirDoktor kilo almamış dedim diye mama dayama çocuğa dedi haftaya kadar normal rutininize devam edin dedi ama nasıl geçcek bi hafta bilmiyorum Sütümün azaldığını da hiç anlamadım ya bebiş normal emiyodu Kaynanam da insan sütünün ne kadar geldiğini anlamaz mı diyo
Çook uyudu. İzlemese yeter diye biliyorumKızlar bebeğiniz televizyonun açık olduğu odada uyudu mu hiç yani bir zararı var mıdır sizce
Günde bir kere bazen de iki günde birKakası nasıldı o hafta
1400 bir ayda mama mi anne sutu mu canım
Anne sütü çok şükür canm1400 bir ayda mama mi anne sutu mu canım
Yok valla, benim oglum bir dönem meme de meme, merak ediyordu ve görmek istiyordu anneme de aynı şeyi yapıyordu valla hep gözüm üzerindeydi annemin bırak emzirmeyi göstermesi bile hoş gelmez, eşim konusunda da oda ne yapacağını bilememiş bence, karşılaşmayı, senden öncesinde sinirler epey gerilmiş senin yanında kopuvermiş, biraz zaman geçsin sakince eşinle de kv le de konuşursun daha sakinlemiş olursunuz hepinizHaklıyken haksız saygısız durumuma düştüm dolmuş vaziyette üstüme geldiler bende alyta kalırmıyım saydırdım ama ben zararlı çıktım nerdeyse evliliğimden olacağım o kadar huzurumuzu kaçırdılar
Kimyon humananin faalanda var siz nasil kullaniyisunuz evdeki toz kimyondn yapiyormBen de kimyon, rezene, anason aldım ara ara içiyorum gün içinde ve faydasını gördüm, çocuk rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?