Bencede yapsınlar herşeyi sırtlamak zorunda değiliz. Bizde insan evladıyız , hem bebeğe bakıp hem her işi yaptıktan sonra onların eşi olmaktan çıkıp anneleri haline dönüşürüz. Zorluklar ortak karşılanmalı o yüzden

Yahu dünyada isim tükenmiş gibi.Benim ilk oğlumun adının biri kp ismi.Ikincisini ben koydum.Kizima da kv nın ismini koymam beklendi ama koymadım kv kizimi pek sevmez.Kizim da iki isimli ikisini de ben koydum.Sezeryana girerken tam sedyede ismi bu olacak dedim,ameliyat çıkışı hastane sertifikasında benim dediğim isim var di.Ameliyat olunca eşim karşı koyamadı.3.bebiste kızım ve oğlum büyüdüğü için onlar cinsiyetini öğrendiğinden beri istedikleri ismi söylüyordu bana.Yanına ikinci bir ismi eşim önerdi.Ama biz kimseye şu olacak demedik ben eşim ve cocuklarim biliyordu.Hastanede isim koncak eşim bi arayalım annemleri de önerileri vardır bir soralım dedi.sus ne gerek var ablais abisi ve babası koydu ismini,oglumun adı belli dedim arayamadı.Ama kv selçuk ismini beğenmemiş saim diyip duruyor ona bile sinir oluyorum

Kızlar emzip de 40 ını doldurup adet olan var mı? Benim bugün kahverengi oldu adet gibi şimdi durdu. Adet mi bu?

Ah canim insallah hersey yolunda gider ve seni anlar. Sen de dogum yaptin sen de lohusa oldun halden anlaman lazimdi de kaynanaya.
İnşallah canım yaa
Beni üzen de o oldu beni anlamış gibi davrandı , seni sadece doğurmadım sen de benim kızımsın kendi kızlarımdan ayırmıyorum dedi
Bir laf var ya beni bir sen anladın sen de yanlış anladın

Ciddi anlamda çıngar cikar ne demek cocugun adindan baska isim soylemek. Cok istiyorsan tekrar dogur adini da saim koy de valla. Bu ne yaaa. Kocani isle o mudahale etsin. Boyle olmaz. Ayip ya ayip. Vicdansizlar.

Işlerine geldiği gibi.Ama ne kadar kızım desede kızı olarak görmediği böyle durumlarda çıkıyor ortaya.

B
Ben isim tercihini ortada bebek yokken yaptım eşimde beğendi onayladık, bebek olup cinsiyet belli olunca ismi ipek dedik herkesi susturduk
Hamileyken herkes alıştı İpek aşağı İpek yukarı

Bu ara ne var böyle herkes ailelerle kavga ediyor. Ya da bizde lohusalık var.
Genelde kayınailelerden dolayı şikayet var. İnanın kendi ailenizle yaptığınız kavga daha can yakıcı. Eğer sizi kıran öz anne babanız ise ve üzüntünüzü zerre kadar umursamıyorlarsa çok acı çekiyorsunuz. O yüzden oğlum dünyaya gelince evet o hayırlı bir evlat olsun diye dua ettim ama biz de hayırlı ana baba olabilelim, az hata yapalım diye dua ettim

Doktor neden böyle olabileceğine dair bişey derdimi? Bizim de bugün 5.günümüzdü sabah yaptı çok şükür ama normaldeki gibi tamamen sıvı değildi, biraz katılaşmaya başlamış ben de gaz ilacına alışsın istemedim ama kullnmayınca çocuk çıldırdı gaz sancısından.

Kiyamam kuzucuma. Beninkinin de 3. Gunu. Bakalim ne olacak. Sirtina kadar cikkyor gunasiri yapinca da. Goon bebek bezi aldim deneywcegim bakalim. Sirt kismi lastikli ve yumusak hosuma gitti. Daha denemedim. Goon premium soft. Pisik yapmazsa onu kullanmaya devam ederim. Primanin 2 numarasindan 1 tik daha buyuk.

Kimyon humananin faalanda var siz nasil kullaniyisunuz evdeki toz kimyondn yapiyorm
Ben aktardan aldırdım eşime tohumlarından yapıyorum, tozdan denedim ama çok iyi olmadı, tohumdan kapalı süzgece koyuyorum sıcak suda 3-4 dk duruyor sonra içiyorum ve tavsiye ederim

Uzman dediği çocuk doktoru mu?
Sadece anne sütü aldığı için normal diyor benimkisi . Değiştirmeli miyim.
Sık sık Fitil kullanmak mı çatlak yaparmış anlamadım canım.
Biz bir de maflor probiyotik damla başladık henüz etki etmedi ama onu alınca güzel uyuyor sanki . Bugün 8.gün
Yarına kadar yapmazsa mecbur yine fitil kullanıcam
Şurup ne şurubu ben de araştırayım

Aman ne hali varsa görsün, yatılı misafir nedir yahu. Ben gün içinde getirdiği misafirlere sinir oluyorum düzenimi bozuyorlar.

38his biz bugün fitil kullanıcaz 5. gün. Aptamil conformil mamaya geçiyoruz fitile ara verin dedi doktor.

Çoğumuzda kaka derdi var demekki bu dönemlerde oluyor sende benim gibi çeşit çeşit deniyorsun bana hediye geliyor farklı marka bezler ondan denemiş oluyorum. Bim in bezi geldi geçen o da güzel, prima geldi o zaten güzel. Primanın kalıpları cidden büyük. 4-5 farklı bez denedik şükür hiç biri pişik yapmadı ama kakalı olarak uzun süre hiç durmadı kakayı yaparken fark edip açtım hep belki ondandır.

Aynen öyle.en güzeli kimseyi takmamak.Ben en zor anında hep yedi kat elin desteğini gördüm.Aile desteğini görmedik o yüzden artık kimseden zerre beklentim yok.Rabbim sağlık versin ,güç versin kimseye muhtaç etmesin.Hep derim iyi olsunlar benden öte dursunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…