Işte sebep ilgilenmemişim. Valla iste doğumdan sonra eve geldiğim gün kaynanam 15 günlük bana yatılı misafir getirmeye kalktı ben de kabul etmedim o da gitti evden kızına gidiş o gidiş... üstüne de Facebook da falan paylaşmış paran varsa oğlunda kal aklın varsa evinde kal diye ki bana bir kuruşları geçmemiştir. Ben de soğudum yani samimi olmak icimdengelmiyoSebep ne yahu onu anlamadım
Zaten geldikleri gibi hosgeldiniz dediginde bile cvp vermemişler
Daha önceden sıkıntı varmıydı hic
Bundan sonra kayınvalidenin yanındayken eşine eskisinden çok daha iyi davran çok ilgili ol benim anladığım eşinin gururu kırılmış ailesinin yanında ona bağırdın diye çünkü erkekler böyle şeyleri çok takarEvet sana kesinlikle katılıyorum , eşim diyord ki ben yapılanın yanlış olduğunu seni anladığımı söyledim bende çok rahatsız oldum anneme gidince evde terör estirdim annem bir taraftan ben bir taraftan söylendik birbirimize girdik , ne olursa olsun kadın evimize kadar gelmiş doğrudürüst bir hoşheldin demedin dedi bebek kucağımda pış pış yapıyordum koltukta
Konuyu açtığım anda bana saldırdılar ben de yükseldim işte en çok değiştin eskisi gibi değilsin zaten her geldiğimizde bir surat dolduğu herşeyi döktü ama konumuz bu değildi ve yaşadığım sıkımtıyımhem kv hem görümceye gayet iyi anlattığımı düşünüyorum
Eşim daha önde demiştiki ben ailemin sor olduğunu biliyorum ama burası bizim evimiz ne bizden ne sizden kimse burdan kızgın küskün ayrılmayacak diye konuşmuştu benimle daha önce , derdi de bir daha evimize adım atmazlar diye , bu konuda haklı ailecek bağlılar ve herşeyi anlatınca anlamayan sabit bir ailesi var. Elimin bana kızması bağırmam sakinleştirirdik sen neden bağırıyorsun diye kızdı, benzetirken herşeyi konuştum dedi iyi ama annesi benim ben konuşmadım karşıma geldi dürüstçe söyleyecekken annen bağırdı 2 çocuğu birbirine girdi diye beni suçladıeşimle bir tık düzeldik bugün hastaneye ordan alışveriş merkezine gideceğiz izinde , zaten biryere çıkamıyorum bunaldım dedim, bindireyim taksiye bebek arabasıyla git nereye istersen dedi oda olacak elbet ama ailecek girmek istiyorum dedim tamam dedi
Ayrıca kavga esnasında ben eşime de saldırdım defol kes sesini fln gibibirazda ona kızgın aslında en istemediğim şey oldu ailemle yüz göz oldun dedi, benimde en korktuğum şeydi sıcağı sıcağına ablan gelmeseydi keşke dedim
Valla burda kocan degil sen haklisin. 15 gunluk lohusaya yatili ne misafiri deli mi ne kaynanan.Işte sebep ilgilenmemişim. Valla iste doğumdan sonra eve geldiğim gün kaynanam 15 günlük bana yatılı misafir getirmeye kalktı ben de kabul etmedim o da gitti evden kızına gidiş o gidiş... üstüne de Facebook da falan paylaşmış paran varsa oğlunda kal aklın varsa evinde kal diye ki bana bir kuruşları geçmemiştir. Ben de soğudum yani samimi olmak icimdengelmiyo
Yatmadan Mama vermistim dun bir kez mama verdim o da yatarken 120 cc falan8 saat mi uyudu kesintisiz maşallah dicem ama o kadarda cok değil mi ac kalması icin
Banada suc bastirma gibi geldi haklinolan yesilus ama kiza nerdeyse ozur dileteceklerCanim ne guzel yazmissin. Cok begendim mesajini. Bir kere haksiz olduklari halde bagirip tartisma yaratarak suc bastirmaya calismislar. Buradayesilus sucu yok. Kimseye alttan almasina da gerek yok. Esi ile iyi olmali. Gorumce milleti ne yaparsan yap karistiroypr.
Bir arkadasim vardi abisi sevgilisine ne alirsa aynisindan isterdi. Bana ne evlense bile onceligi ben olmaliyom diyordu. Sonucta ben kardesiyim o el kizi diyordu. Saka gibi bu insanlar.
Oyyhh bu donem niye böyle zor ya..insanlar daha da zorlastirmak zorunda mi ? Diyelim ki surat yaptin belki derdin var kac yasinda insanlar neden olgun davranamiyo ? Kesinlikle bu esler analariyla karilarini bir tutmamayi ogrenmeli herkesin yeri ayri niye hep savunma halindeler..annesiyle daha mi mutlu olcak sanki..yani en azindan dedim ua nötr olmayi becerseler..bende kirginim kvme..aksam daha söylendim esimde çıt yok..hakliligimi biliuo ama bana sen haklisinda demiyo annesi bir sey soylese onada konusturmaz dengeyi kurmak cok onemliKizlar moralim sıfır. Esimle zaten aramiz iyi degildi. Bugün büyük kızımın doğum gününü dışarda kutladık. Kendi ailemi ve esimin ailesini cagirdik. Fıkır benimdi. Teyzesi falan toplam 16 kişiydik. Ben restoranta girdiğimde bunlar masada oturuyorlardı. Hoşgeldiniz dedim kimse sallamadı. Kayınvalide zaten doğumdan beri doğru dürüst gelmedi. Facebook da yaptığı bir paylaşımdan dolayı da ben baya soğumuştum (paran varsa oğlunda kal, aklın varsa evinde kal gibi birsey) neyse sonra da 2 gorumcemve kv kendi aralarında konuştular hep. Ananem hal hatır sordu ona bile cevap vermediler. Doğum günü bittiğinde herkesi eve çay içmeye davet ettim. Gelmediler. Arabaya bindik eşime niye gelmediler dedim sen olsan gelir misin dedi şok oldum. Surat yapmışım ilgilenmemişim 3 saattir kavga ediyoruz beynim yandı artik. Çok ağır şeyler söyledim bu sefer. Nasıl düzeliriz bilmiyorum...
Kiz ne abla kardesi. Benim gorumce tanımadan ermeden anasiyla bir olup benim adami az doldurmadilar. Hala diyorum esime ilk dogumdaki hakkimi sana da anaana da helalcetmiyorum die. Anasinin ablasinin lafina bakip cik git hayatimdan demisti de issiz gucsuz hakimle ve 4 aylik bebekle evi terketmistim.Banada suc bastirma gibi geldi haklinolan yesilus ama kiza nerdeyse ozur dileteceklervalla ben uzak duruyorum keza esimde oyle..biliyor cunku..gonul isterki abla kardes olsaydik ama gerek yok yani
Kötü olmuş yaa.konuşmayan onlar ama suçlu olan sensin iyiymiş yaa.bu erkeklerin hep karşısındakini suçlamasına deli oluyorum.Kizlar moralim sıfır. Esimle zaten aramiz iyi degildi. Bugün büyük kızımın doğum gününü dışarda kutladık. Kendi ailemi ve esimin ailesini cagirdik. Fıkır benimdi. Teyzesi falan toplam 16 kişiydik. Ben restoranta girdiğimde bunlar masada oturuyorlardı. Hoşgeldiniz dedim kimse sallamadı. Kayınvalide zaten doğumdan beri doğru dürüst gelmedi. Facebook da yaptığı bir paylaşımdan dolayı da ben baya soğumuştum (paran varsa oğlunda kal, aklın varsa evinde kal gibi birsey) neyse sonra da 2 gorumcemve kv kendi aralarında konuştular hep. Ananem hal hatır sordu ona bile cevap vermediler. Doğum günü bittiğinde herkesi eve çay içmeye davet ettim. Gelmediler. Arabaya bindik eşime niye gelmediler dedim sen olsan gelir misin dedi şok oldum. Surat yapmışım ilgilenmemişim 3 saattir kavga ediyoruz beynim yandı artik. Çok ağır şeyler söyledim bu sefer. Nasıl düzeliriz bilmiyorum...
teşekkür ederim destekleriniz için psikoloğa hiç gerek yokBence kendini ailesine karsi suclu hissetme esine karsi hissedebilirsin belki ama onlar yapip yapip evine geldi diye susacaksin diye bir kuralda yok cok sacma..herkes ayni tepkiyi verirdi
Baglilik baska ama adil olmak baska orada sonuna kadar haklisin ve esinin araya girip kendine bu sekilde ofkelendirmesi bile cok yanlis madem bagli en fazla nötr kalirdi ne onlara ne sana...yerinde olsam mesafe koyardim.bayramdan bayrama gidiyorm gorumcemle ayni sehirdeyiz ama senede 2 3 kez gorusurum..mesafeli o mesafeyi asamiyorum demis esime bir kez cunku taniyorum samimi oldugumda neler oluyo biliyorum o yuzden en guzel sey..kusmezsin belki ama bundan sonrada eskisi gibi olabilcegni sanmiyorum honeyin dediigibi benim bile aklima geldikce memesini koparasim gelio ne guzel demiso yuzden sonuna kadar tavrinin arkasinda dur.esinede o tepkiyi verdiysen o hale getirmisler yani ssnin gibi pozitif birini.umarim duzelir dahada her sey her seyini kendin yapabilirsin yeterki kendine inan..
Neden böyle kalpsizler benciller diyeceğim ama birde cahiller o yüzden çaresiz kalıyoruz malesefKiz ne abla kardesi. Benim gorumce tanımadan ermeden anasiyla bir olup benim adami az doldurmadilar. Hala diyorum esime ilk dogumdaki hakkimi sana da anaana da helalcetmiyorum die. Anasinin ablasinin lafina bakip cik git hayatimdan demisti de issiz gucsuz hakimle ve 4 aylik bebekle evi terketmistim.
Ne agladi ne ozurler siledi de eve geri dondum. Ablasi aradan 5 yul gecince benden ozur diliyor ben seni bilememisim diye. Simdi iyiyiz oyleki kendi annesini bile bana sikayet ediyo. Fakat benim icim sogudu. Esim ile en guzel yillarimiz kavgalarla gecti. Dogumlarimda 1 tane fotografim yok esimle anasinin pesinde kosmaktan. En guzeli mesafe. Kaynanama 5 ay gitmedim. Bayram olmasa daha da gitmezdim. Kiymetli dum sonradan ama is isten gecti. Artik ben eski ben degilim.
Yuh doğum yapmış kişiye yatılı misafir mi getirilirmis.gelin diye köle sanıyorlar herhaldeIşte sebep ilgilenmemişim. Valla iste doğumdan sonra eve geldiğim gün kaynanam 15 günlük bana yatılı misafir getirmeye kalktı ben de kabul etmedim o da gitti evden kızına gidiş o gidiş... üstüne de Facebook da falan paylaşmış paran varsa oğlunda kal aklın varsa evinde kal diye ki bana bir kuruşları geçmemiştir. Ben de soğudum yani samimi olmak icimdengelmiyo
Bir tanidig8m kocasi kafasina gore isim koydu diyr cocuguna asla kocasinin koydugu isimle hitap etmedi.atiyorum kocasi fatma koymus ismi. Arkadasim hep ayse dedi bebege. Ve coxuk ayse diye biliniyor.Ben de bir tek benimki ailesine bu kadar duskun sanirdim. Bizim de tartismalarimiz hep ailesi soz konusu olunca olur. Ama yine de hicbirinizin esi benim esim kadar degildir ki oglumuzun ismini hakkimi helal etmiyorum dememe ragmen abisinin ve babasinin isimlerini koydu... Gerisini siz dusunun yani
Yuh ya gitsin kızına götürsün yeni dogum yapana yatılı misafirde neymişIşte sebep ilgilenmemişim. Valla iste doğumdan sonra eve geldiğim gün kaynanam 15 günlük bana yatılı misafir getirmeye kalktı ben de kabul etmedim o da gitti evden kızına gidiş o gidiş... üstüne de Facebook da falan paylaşmış paran varsa oğlunda kal aklın varsa evinde kal diye ki bana bir kuruşları geçmemiştir. Ben de soğudum yani samimi olmak icimdengelmiyo
Ne bileyim daha cok kücükler 5-6saat ok de 8-9 saat fazla gibi durdu :/Yatmadan Mama vermistim dun bir kez mama verdim o da yatarken 120 cc falantok tuttu demekki uyanmadi yoksa kalkardi 4te bi uyansi bende kalktim isigi acana kadr geri uyumus bende kiyamadim..gunduz uykusu yeni yeni olusuyo gunduz uyumuyo bizimkide
Sen mi arayacaksın ?Teşek
teşekkür ederim destekleriniz için psikoloğa hiç gerek yokmemesini kopartsak yeter zamanla düzeliriz inşallah ama ben kayınvalidemle konuşucam sen beni lohusalıkta anladığını söylemiştin beraber ağladım beraber güldük nasıl zorlandığımı nasıl yorulduğumu görüyordun beni idare etmiş gibi davrandın ama. Şimdi çok değiştin diye bir olup benim suçladınız şuan hepimiz huzursuzsak bundan kaynaklanıyor anlayış gösterilmesi gereken bendim , tam toparlanıyorum tam alışıyorum derken sizler değiştiniz soğuk davrandınız ve ilk fırsatta da saldırdınız diyeceğim , emzirme konusunda da eşimle ablanın o kadar büyük kavga ettiğini bilemezdim , annesi olarak karşıma gelmişken tabiki rahatsız olduğumu söyleyeceğim diyeceğim kızlar bebeklerimizin yüzü suyu hürmetine hiçbirimizin evinde huzursuzluk olmasın bebeklerimize güzel gelecek mutlu aile oluşturabilelim inşallah , zor günler geçer evet ama eşlerimizden soğumadan geçsin lütfen
Şaka gibi ya bu kadar ailene düşkünsen niye evlendin bende bunlara sinir oluyorum , aileni çöpe at diyen yokta bu kadar bağlı olunca kendi hayatına bakamıyorsun yaşayamıyorsun , bırak eşini de dinlemeyi önünü bişe görmüyorsun seninki biraz fazla olmuş isim konusu inşallah isimleri güzeldirBen de bir tek benimki ailesine bu kadar duskun sanirdim. Bizim de tartismalarimiz hep ailesi soz konusu olunca olur. Ama yine de hicbirinizin esi benim esim kadar degildir ki oglumuzun ismini hakkimi helal etmiyorum dememe ragmen abisinin ve babasinin isimlerini koydu... Gerisini siz dusunun yani
Yok telefonla konuşmak etkili olmaz hiç tercih ettiğim bişey değil , yüzyüze konuşup kendini sorgulamasını sağlayacağım , bana haksızlık ettiğini anlasın, görümce değiştin dese de kv ile tam zamanlı vakit geçirdim samimiyetime inanması lazımdı , yarın bize gelecek kızımı yıkamaya o zaman konuşacağım inşallahSen mi arayacaksın ?
Ben biraz bekle kv arayacak illaki o zaman konus derim ama sen bilirsin
Ah canim insallah hersey yolunda gider ve seni anlar. Sen de dogum yaptin sen de lohusa oldun halden anlaman lazimdi de kaynanaya.Yok telefonla konuşmak etkili olmaz hiç tercih ettiğim bişey değil , yüzyüze konuşup kendini sorgulamasını sağlayacağım , bana haksızlık ettiğini anlasın, görümce değiştin dese de kv ile tam zamanlı vakit geçirdim samimiyetime inanması lazımdı , yarın bize gelecek kızımı yıkamaya o zaman konuşacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?