Bizim kiz bu saatte uyandi 9da yatip daha dogrusu uyandirdim sıpsıp sut damlamaya basladi apartopar kaldirdim.bu saattr bayram ediyo.gece sadece yatarken mama verdim o da arrtik kaynak tukenmisti 8 gibi.gunduz uyuyorsa rahat ediyorum sut birikiyo.cok merak ediyorum kilo durumunu.mamayi kesebiliriz insallah boyle boyle

Kesinlikle ve başıma geldi üstüme verdiğim tepkilerden ben suçlu çıkmış gibi oldum eşimle aramız buz gibi
Ben esine anlam veremedim cidden seni en anlamasi gereken donem..senin cocuguna yapilan bir olay var ne yapacaktin hala gulucuklermi sacarak anlatacaktin??

gecende biz gorumce yuzunden esim huzursuz olunca tatsizlik yasadik kendi problemleriyle esim ugtastigi icin haftasonumuz gitti ve esim telefondan engelledi cunku arrtik 40 yasinda kadinin özel hayatiyla esim muhattap olmak zorunda kaliyordu.bir bosanmayi bile gerceklestiremeyip esiyle iftiralar atiyorlar birbirlerine..
Bende sinirlendim. Cok haklisin su iside halledeyim daha konusmicam dedi..oylede yapti.biz kendi aramizda tartisiriz ama esimin en sinir oldugu sey baskalari yuzunden gerilmemizdir,evdeki huzrun kacmasidir ve daha cok sinirleniyoruz ikimizde bu duruma bence bunu idrak edebilmeli erkekler.."ben hicbir zaman senin ve gulcenin onune kimseyi koymicam sende koyma" dedi gecen bir kavgada cidden cok hakliydi bende de asiri teyze vs duskunlugu vardi olay ordan patladi ama sonra cok hosuma gitti. bi erkek anne babasi ablasina karsi bile evdeki huzurunu bozdurmamali,adil olabilmeli. sonucta bir omur paylasiyorsunuz..insan disarisi yuzunden kavga ettiginde daha cok uzulur..bir de zor bir donem cidden cok anlayis gerektiren zamanlar sıkma canini bu yonde izah et..sizin aileniz 3 kisi..

Son düzenleme:
Canim benimki cumartesi 2 aylik oldu ve bilincli gulumsemeyi pszartesi basladi. Yani tam 2 ay dplunca bilincli gulumsedi. Sizin dsha erken.

1 ay 21 gun oldu sabahlari aramiza alip konusuyoruz cok guzel gulumsuyor..hatta bazen bir sey soruyoruz aaaggu diye cevap verince kopuyoruz.uyutmaya calisiyorum dün sallarken bana guluyor uyumicam der gibi seninkide yakinda baslar merak etme daha kucuk

Geviş getirme hareketini diyorsan evet
Bi de belirtiler arasında kendini yay gibi germe var onuda yapıyor
Doktoruna yazdım bebek gavisconu kullanabilirmiyiz diye ama kadın hic cvp bile vermedi sinir oldum
Yay gibi germe gerinme gibi mş. Bunlae neyin belirtisi

Geçmiş olsun güzel haberlerle dön inşallah
Sağol canım iyiyiz şimdi şükür
Yok canım normal filan demedi.
Anne sütü aldığını belirttim ben ve 5 günü geçmediğini söyledim daha önce.
Çünkü öncesinde bu kadar uzayıp uzamadığını sordu yapamamasının.
Bizimkinin de gazı çok kokuyordu
Yapamadığı için oluyo o koku

Biz de metsil kullanıyoruz acaba o mu yapıyor ama metsil bırakınca çocuk gaz sancısından çıldırdı metsil tekrar başlayınca rahatladı
Ben düzenli kullanmıyorum onu ya
Alışmasını istemiyorum ilaçla gaz yapmasına
Kendi kendine yapıyor çoğu kez
Geçmiş olsun canım
Ben bu fitil olayını da sordum
Dün lavman yaptık hastanede, 2dk sonra pırt yaptı
Şurup kullanacağız, yine çok uzarsa yarım fitil yapacağız.
Dün ebeye dedim fitil filan olayı olacaksa geleyim diye
O da çocuğun gelişimi güzel, fitille filan olmaz. Kendi zorlanarak yaparsa çatlak olur Allah korusun dedi.
Uzman görsün dedi. Çünkü aynı şeyi kendi bebeği de yaşamış
Sonrasında bi daha olmamış
İnşallah bizimde uzamaz bir daha

O zeytinyağını hastanede bi kadın da bana dedi. Zeytinyağlı vermedin mi diye. El kadar bebeğe herşey verilir mi dedim bende
Yok canım o tarz şeyler zararlı zaten

Evet sana kesinlikle katılıyorum , eşim diyord ki ben yapılanın yanlış olduğunu seni anladığımı söyledim bende çok rahatsız oldum anneme gidince evde terör estirdim annem bir taraftan ben bir taraftan söylendik birbirimize girdik , ne olursa olsun kadın evimize kadar gelmiş doğrudürüst bir hoşheldin demedin dedi bebek kucağımda pış pış yapıyordum koltukta
Konuyu açtığım anda bana saldırdılar ben de yükseldim işte en çok değiştin eskisi gibi değilsin zaten her geldiğimizde bir surat dolduğu herşeyi döktü ama konumuz bu değildi ve yaşadığım sıkımtıyımhem kv hem görümceye gayet iyi anlattığımı düşünüyorum
Eşim daha önde demiştiki ben ailemin sor olduğunu biliyorum ama burası bizim evimiz ne bizden ne sizden kimse burdan kızgın küskün ayrılmayacak diye konuşmuştu benimle daha önce , derdi de bir daha evimize adım atmazlar diye , bu konuda haklı ailecek bağlılar ve herşeyi anlatınca anlamayan sabit bir ailesi var. Elimin bana kızması bağırmam sakinleştirirdik sen neden bağırıyorsun diye kızdı, benzetirken herşeyi konuştum dedi iyi ama annesi benim ben konuşmadım karşıma geldi dürüstçe söyleyecekken annen bağırdı 2 çocuğu birbirine girdi diye beni suçladı eşimle bir tık düzeldik bugün hastaneye ordan alışveriş merkezine gideceğiz izinde , zaten biryere çıkamıyorum bunaldım dedim, bindireyim taksiye bebek arabasıyla git nereye istersen dedi oda olacak elbet ama ailecek girmek istiyorum dedim tamam dedi
Ayrıca kavga esnasında ben eşime de saldırdım defol kes sesini fln gibi birazda ona kızgın aslında en istemediğim şey oldu ailemle yüz göz oldun dedi, benimde en korktuğum şeydi sıcağı sıcağına ablan gelmeseydi keşke dedim

Bence kendini ailesine karsi suclu hissetme esine karsi hissedebilirsin belki ama onlar yapip yapip evine geldi diye susacaksin diye bir kuralda yok cok sacma..herkes ayni tepkiyi verirdi
Baglilik baska ama adil olmak baska orada sonuna kadar haklisin ve esinin araya girip kendine bu sekilde ofkelendirmesi bile cok yanlis madem bagli en fazla nötr kalirdi ne onlara ne sana...yerinde olsam mesafe koyardim.bayramdan bayrama gidiyorm gorumcemle ayni sehirdeyiz ama senede 2 3 kez gorusurum..mesafeli o mesafeyi asamiyorum demis esime bir kez cunku taniyorum samimi oldugumda neler oluyo biliyorum o yuzden en guzel sey..kusmezsin belki ama bundan sonrada eskisi gibi olabilcegni sanmiyorum honeyin dediigibi benim bile aklima geldikce memesini koparasim gelio ne guzel demis o yuzden sonuna kadar tavrinin arkasinda dur.esinede o tepkiyi verdiysen o hale getirmisler yani ssnin gibi pozitif birini.umarim duzelir dahada her sey her seyini kendin yapabilirsin yeterki kendine inan..

Yay gibi gerilmeyi bizimki de yapıyor kafasını iyice geriye atıyor böyle. Doktor bize bişey kullanmanıza gerek yok kendiliğinden geçecek demişti. Perşembe farklı bir doktora gideceğiz bakalım o ne diyecek
Dün doktoru cvp verdi beslenmesini kilo almasını etkiliyorsa veya acı cekiyor gibiyse kullanın yoksa gerek yok demiş. Yinede gece aldırıp kullanmaya calıstk ama bizimki içmemek için dünyayı yıktı agzına koydugumuzuda tükürdü veremedik

Canim ne guzel yazmissin. Cok begendim mesajini. Bir kere haksiz olduklari halde bagirip tartisma yaratarak suc bastirmaya calismislar. Burada yesilus sucu yok. Kimseye alttan almasina da gerek yok. Esi ile iyi olmali. Gorumce milleti ne yaparsan yap karistiroypr.
Bir arkadasim vardi abisi sevgilisine ne alirsa aynisindan isterdi. Bana ne evlense bile onceligi ben olmaliyom diyordu. Sonucta ben kardesiyim o el kizi diyordu. Saka gibi bu insanlar.

Sebep ne yahu onu anlamadım
Zaten geldikleri gibi hosgeldiniz dediginde bile cvp vermemişler
Daha önceden sıkıntı varmıydı hic

Belki seninki ciddidir hem iki üc kerede olsa gülümsemiş daha ikinci ayın yarısındasın kendi kendini kuskuya düşürme

8 saat mi uyudu kesintisiz maşallah dicem ama o kadarda cok değil mi ac kalması icin

Yay gibi germe gerinme gibi mş. Bunlae neyin belirtisi
Yok gerinme icin değil emerken emdikten sonra yay gibi gerinmesi varsa, ağzıyla geviş getirme gibi dilini deme gibi davranıyorsa, gegirir gibi yapıp yutkunuyorsa, emzirmeden hemen sonra hareket ettirir veya yatırırsan kusuyorsa falan reflüsü olabilir

Bana bir seferde sol gogsu verdiysen diğer seferde sağı vermeden önce solu ver kalan yağlı sutu alsin önce sonra sağdan devam et dediler.on sütümüz sulu oluyor o kilo aldırmaz arkadan gelen süt yağlı ve besleyici olan

Evet biri daha yazmıştı dün gün içinde öyle yaptım ama gece ikinci memeyi hiç veremedim tek memeden sonra hep uyudu kaldıŞimdi uyandı yine ikisini vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…