Bugün aptamil conformil deneyeceğiz dr tavsiyesiyle, siz hangisinden memnun kaldınız,Kabızlık sorununuz zaten var değiştirin bence en azından bi deneyin kabul edecek mi..aptamil yada hipp hangisini isterseniz biz ikisinide kullandık biri bitti diğerine geçtik hatta
Emzirdğimiz için sanırım düzensizlikler oluyor böyle47 gün, yeni bitti benim iki gündür yok ama olabilir yine.
Ev isleri ve cocuga bakma konusunda bir sorun yok ben yemek bile yapmiyorum aksam isten gelince o yapiyo sofrayi kuruyo yiyoruz makineyi yerlestirir toplar camasirlari asar, evi supurur siler ama ailesine asla ama asla laf ettirmezBir tanidig8m kocasi kafasina gore isim koydu diyr cocuguna asla kocasinin koydugu isimle hitap etmedi.atiyorum kocasi fatma koymus ismi. Arkadasim hep ayse dedi bebege. Ve coxuk ayse diye biliniyor.
yazık ama ya benimki sozde yola geldi ama giden gitti benden. Inat ettim gomleklerini kendi utuluyo. Benim aglayan cocugumu kocam kucaginda tuttu da bana utu yaptirdi. Ertesi gun dedim bebek annenin yayinda olmali zaten huzursuzdu sebin gomleginden daha onemli degil bebegim dedim. Baktim utu masasini kurmus yapiyo utusunu. Ister yapsin ister yapmasin. Bende de bir vicdansizlik olustu esime karsi. Evet aksama kadar ise gidip geliyor cani cikiyor ama evde de yapacak isini. Ben bebege daha yeni adapte oluyorum bebekle ev isi yapamiyorum sadece yemek yapabiliyorum. Bu gece kaldirdim sabah yine biberon versin diye. 2 haftadir kaldirmiyordum. Kiziveriyorum eski yaptiklar8 aklima geldikce.
Kayniminki idare eder de k.pederinki iyi degil hic soylemesem daha iyiŞaka gibi ya bu kadar ailene düşkünsen niye evlendin bende bunlara sinir oluyorum , aileni çöpe at diyen yokta bu kadar bağlı olunca kendi hayatına bakamıyorsun yaşayamıyorsun , bırak eşini de dinlemeyi önünü bişe görmüyorsun seninki biraz fazla olmuş isim konusu inşallah isimleri güzeldir
Ve şu da bir gerçek, evet belki maddi destek olunuyor ama maneviyat diye, duygusal destek diye bir şey var. 2 gündür eşime ağlıyorum resmen gidelim bu şehirden diyorum, keşke imkanımız olsa. Anne babayı atsan atılmıyor, kişi ailesini de seçemiyorAynen öyle.en güzeli kimseyi takmamak.Ben en zor anında hep yedi kat elin desteğini gördüm.Aile desteğini görmedik o yüzden artık kimseden zerre beklentim yok.Rabbim sağlık versin ,güç versin kimseye muhtaç etmesin.Hep derim iyi olsunlar benden öte dursunlar...
yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis..o misal..kvden cidden hep rol yapmis herhalde torunu diye bakiyo yerinde olsam bir daja cocugumun bakimini vs hicbir seyi yaptirmam..tabi bu benim fikrim..onun kizi senin bebegine memesini verdi otesi yok ya mide bulandirici oldugunu idrak edemiyorlar heralde..kendi kizi olabilir ama senin hicbir seyin..Avm dönüşü kv yi aldık bize geldik , kızımı yıkadı . Anne 5 dk konuşabilir miyiz dedim ben senin annenmiyimki artık dedi sen benim kızım değil sadece torunumun annesisin artık dedi
Sen beni kızlarından ayırmadığını söylemiştin ama ayırmışsın , 5 dk otur konuşalım dedim sen benim kızımı evinden kovdun oğlumu rezil ettin dedi
Sen lohusalıkta beni anladığını söylemiştin neler yaşadığımı biliyorsun dedim o konulara girme dedi , neden siz lohusalık yüzünden bana çıkıştınız dedim değiştin deyip durdunuz dedim
Eşim de tamam lütfen dedi onlar çıktı , ben evde kızımlayım. Eşim kv yi bırakıp gelicek
Ben gerçekten şoktayım haklıyken haksız duruma düşürdüler beni dondum kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
eşim gelsin ne konuşacağız onu da bilmiyorum
Şoktayım şuan da kendime gelemiyorumyavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis..o misal..kvden cidden hep rol yapmis herhalde torunu diye bakiyo yerinde olsam bir daja cocugumun bakimini vs hicbir seyi yaptirmam..tabi bu benim fikrim..onun kizi senin bebegine memesini verdi otesi yok ya mide bulandirici oldugunu idrak edemiyorlar heralde..kendi kizi olabilir ama senin hicbir seyin..
Manyakmı bunlar ya ne tuhaf insanlarYahu dünyada isim tükenmiş gibi.Benim ilk oğlumun adının biri kp ismi.Ikincisini ben koydum.Kizima da kv nın ismini koymam beklendi ama koymadım kv kizimi pek sevmez.Kizim da iki isimli ikisini de ben koydum.Sezeryana girerken tam sedyede ismi bu olacak dedim,ameliyat çıkışı hastane sertifikasında benim dediğim isim var di.Ameliyat olunca eşim karşı koyamadı.3.bebiste kızım ve oğlum büyüdüğü için onlar cinsiyetini öğrendiğinden beri istedikleri ismi söylüyordu bana.Yanına ikinci bir ismi eşim önerdi.Ama biz kimseye şu olacak demedik ben eşim ve cocuklarim biliyordu.Hastanede isim koncak eşim bi arayalım annemleri de önerileri vardır bir soralım dedi.sus ne gerek var ablais abisi ve babası koydu ismini,oglumun adı belli dedim arayamadı.Ama kv selçuk ismini beğenmemiş saim diyip duruyor ona bile sinir oluyorum
Bu ne pişkinlik ya ben şok. Velevki sen haksız bile olsan (ki haklısın) bi büyük olarak alttan almalı, yapıcı olmalı.. Ne kadar rahat kestirip atmış. Amaaaan boşver eşine söylersin ben barışmak niyetiyle konuşmaya çalıştım annen oralı olmadı ne yapayım diye.Avm dönüşü kv yi aldık bize geldik , kızımı yıkadı . Anne 5 dk konuşabilir miyiz dedim ben senin annenmiyimki artık dedi sen benim kızım değil sadece torunumun annesisin artık dedi
Sen beni kızlarından ayırmadığını söylemiştin ama ayırmışsın , 5 dk otur konuşalım dedim sen benim kızımı evinden kovdun oğlumu rezil ettin dedi
Sen lohusalıkta beni anladığını söylemiştin neler yaşadığımı biliyorsun dedim o konulara girme dedi , neden siz lohusalık yüzünden bana çıkıştınız dedim değiştin deyip durdunuz dedim
Eşim de tamam lütfen dedi onlar çıktı , ben evde kızımlayım. Eşim kv yi bırakıp gelicek
Ben gerçekten şoktayım haklıyken haksız duruma düşürdüler beni dondum kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
Sende bundan sonra merhaba merhaba modunda takılırsın sadece, yalancı samimiyetleri olmayıversin. Eşinin hatırı için ara sıra görüşürsün o kadar. Gerisini düşünme bile. Eşin de annesi ve senin aranda denge kurmak zorunda.Şoktayım şuan da kendime gelemiyorum
Senin kızın emzirdi bide evimde konuyu açtım diye kavga edip gittiniz yazıklar olsun
Bundan sonra eşim çok arada kalacak ve evliliğimiz nereye gidecek bilmiyorum
Ben resmen şok oldumAvm dönüşü kv yi aldık bize geldik , kızımı yıkadı . Anne 5 dk konuşabilir miyiz dedim ben senin annenmiyimki artık dedi sen benim kızım değil sadece torunumun annesisin artık dedi
Malesef böyle olduklarını biliyordum ben iyi olduğum için iyiydiler 1 kez dişimi gösterdim bizi ne hale getirdiler. Olacağı varmış ama bundan sonra ciddi anlamda hayatım değişti , eşim ailesine çok düşkün ilişkimiz ne yöne gidecek bilmiyorum çok üzgünümBen resmen şok oldum
Nasıl bi kincilik bu böyle bu yasta hemde
Nasıl dolmuş yuh
Nazara geldiniz burda konusa konusa herhalde baska bi acıklaması olamaz böyle bu kadar değillerdir herhalde
Ortayı o bulacak ailesine düşkün sizde bi ailesiniz sizede düşkünMalesef böyle olduklarını biliyordum ben iyi olduğum için iyiydiler 1 kez dişimi gösterdim bizi ne hale getirdiler. Olacağı varmış ama bundan sonra ciddi anlamda hayatım değişti , eşim ailesine çok düşkün ilişkimiz ne yöne gidecek bilmiyorum çok üzgünüm
Bence dogru yapiyorsun canim. 40gunden sonra devam ediyorsa ozur sayilir ve ibadetlerini yapabilirsin.Kızlar benim 55.günüm ara ara kırmızı, kahve, pembe az az lekelenmeler oluyor. Mesela 1 gün oluyor 3-4 gün olmuyor sonra 2 gün oluyor gibi. Düzensiz olduğu için adet değil de özür kanıdır diye düşünüp namazlarımı kılıyorum ama doğru mu yapıyorum sizce?
morcivertkedi
Bence esine resti sen cek. Alttan alma. Yani aile aile diye tutturacaksa kendi bilir. Bilmiyorum, benim hic eyvallahim yoktur. Esin denge kuramayacaksa kendi bilir. Ortada kizi ve karisi var. Bu kadar kolay vazgececekse gule gule yani. Bence sen elinden geleni yaptin. Artik kendi dusunsun birak. Daha da ugrasma annesiyle arayi duzeltmeye. Kendilerini agirdan satiyorlar, sen peslerinden kosarsan sanki suclu senmis gibi olacak ve hep ezikligini hissettirecekler.Malesef böyle olduklarını biliyordum ben iyi olduğum için iyiydiler 1 kez dişimi gösterdim bizi ne hale getirdiler. Olacağı varmış ama bundan sonra ciddi anlamda hayatım değişti , eşim ailesine çok düşkün ilişkimiz ne yöne gidecek bilmiyorum çok üzgünüm ☹
Ay çok enteresan sanki durduk yere yapmışsın gibi ne rahat söylemiş kızımı evden kovdun diyeAvm dönüşü kv yi aldık bize geldik , kızımı yıkadı . Anne 5 dk konuşabilir miyiz dedim ben senin annenmiyimki artık dedi sen benim kızım değil sadece torunumun annesisin artık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?