Bende evliliğimize bana ve eşime üzülüyorum
Biz bunları halledecek bir çift değildik kimse haketmez ama biz çok mücadele ettik zamanında , ben saygı ve seviyeyi hep korudum çünkü tehlikeli olduklarını biliyordum cehalette var. Aynen rızasız süt kardeş oldular eşim diyor ki, ben sabah çıkarken sakinleş ben ablamla görüşüyorum gerekeni söyleyeceğim dedim annem ve erkek kardeşim de sana hak verdi , ben ablamla kavga edince annemin ilk söylediği Allah belasını versin niye emzirdi demiş , yani buradaki haksızlığın farkındalar
Ama bizim evde olaylar tersine döndü 2 evladı tartıştığı için ben kötü oldum neden sende söylüyorsun dedi kavga büyüyünce de ben düşüncemi söyleyince kötü mü olacağım dedim
Neyse sonuçta ben eşime karşı da durmadım yani sakinleşemedim kendimi yanlız hissettim ve bende saldırdım sözlerimle , o yüzden beni sildiler. Bende eşime dedim ki büyük dediğin toparlayıcı olur , herkesin hatası var öpün barışın fln derler , düşünsene hayatımız bundan sonra böyle mi olacak ne kadar yıkıcılar dedim. Ben onlara hiçbirşey söylemem dedi , çünkü öyle yapıcı bir aile değiller

Aynısı benim de aklıma geldi, burda kayınvalidesinden güzel bahseden bi yeşilus vardı, ben sık yazamıyorum ama yazılanları genelde takip ediyorum, nazara geldiğini düşündüm açıkçası
kimse öyle bir kv hayal edemedi biliyorum herbirlikte gördük ki yok öyle bir kayınvalide ben biliyordum benim kendi annem bile , kv den çekti evlenirken o kadar sabitler ki biz kız tarafı olmanın zerafetini yaşayamadık hep onlara uymak zorunda kaldık ve annem sen ve eşine inanmasam , seni asla vermezdim razı gelmezdim demişti. Sonra kendimi fazlasıyla sevdirdim çünkü aşırı özverili ve fedakar davrandım içimde ki en anlayışlı en güzel tarafları onlar için harcadım eşim içim mücadele ettim düşündümki hepbirlikte gerçekten mutlu oluruz oldukta yalan yok ama başa döndük ve onlar kavga da olsa barışılabilir tarafını görmüyorlar. Dedim eşime bu kadar bağlıysanız neden kavgalarınız ağır oluyor. Ben ablamlarla kavga etsem 2 dk sonra sarılırız küslük asla yoktur

Zeytinyağı gibi üste çıkmışlar.Yesilus bence yıkamaya da çağırma ilk zorlanirsin kendin yıka eşinle.
Çağırmam yıkamaya ama daha da kopartmam yani torununu yıkamak istiyorsa yıkasın artık zaten sadece onu yapabilir , eşimle bir de bu yüzden kötü olamam
Ama İşe başlayınca bebeğimi kv ye bırakamam başka şeyler düşünmem gerekecek

Aynen öyle yapıyorlar , eşime sen çok değiştin diyip duruyorlar , lohusalıkta çok kaprismişim ben sana bakamam anneni çağır diyip gitseydi de bunları yaşamasaydık keşke dedim

Ya gercekten dedin ve ertesi güne olay oldu şaka gibi
Tabi biz burda sadece anlattıgın iyi kaynanayı görüyorduk ama imaları belki hırsı belki kıskanclıgı vs sen zaten hep farkındaydın patladı sonunda
Eşin de yani tamam eskisi gibi olmazsa olmasında niye bu kadar hala tavırlı sana olan oldu yapsana arayı artık veya mesafeyi
Eniştemde benzeti bi olayda ablamada annesinede resti cekmişti ne senden vazgeçerim ne senden ama olaki beni zor durumda bırakırsanız ikinizi birden silerim sevmek zorunda değilsiniz birbirinizi ama iyi gecinmek zorundasınız vs tarzı koymustu tepkisini böyle bi konusma yapsa ya
Yada sen de ben seni asla ikilemde bırakmam o sonucta annen cocugumuzunda babanesi varsın ben kızı olmayayım canı sagolsun vs tarzı böyle acıtasyonlar falan yapsan yumusamazmı eşin

Gemileri yakmasin. Ama hakliyken ezilirse sonu daha kotu olur. Sadece hakliligindan guc alsin. Benim fikrim tabi ki. Guzel giden evlilik erkek icin de gecerli. O niye yakiyor gemileri ilk olayda?
Yakmamıs henüz sadece biraz tehdit etmiş anladıgım kadarıyla
Anneci bi adam klasik
Hem belki ablasına konustugu gibi annesinede konusuyordur arka planda onu bilemez ki gene iyice berbat olmasın
Birde arkadas suanda cok üzgün yazacagımız herşey belki daha cok doldurucak onu belki bizimde sayemizde daha kötü olacak herşey
Yuva kolay kurulmuyor böyle bi sebeple evlilikler sekteye ugramamalı ne bileyim

Aynısı benim de aklıma geldi, burda kayınvalidesinden güzel bahseden bi yeşilus vardı, ben sık yazamıyorum ama yazılanları genelde takip ediyorum, nazara geldiğini düşündüm açıkçası
Arka planda varmıs belkide bişeyler sadece iyiyi görüyor iyiyi anlatıyormus
Gecenlerde demişti ben iyiyim diye iyiler hop üstüne bu olay oldu hissetmişte konusmus gibi

Siz hangi mamayi kullaniyorsunuz masallah guzel almis
ilk sma kullandık sonra hero baby şimdi bebelac gold en iyi gelen bebelac gold oldu gaz sorunu cok azaldı , fermantasyon yöntemi ile yapılıyormuş bebelac gold mayalama yöntemi cok rahatladı kızım

yesilus

Ya cok sasirip cok uzuldum ailelerle ilgili sıkıntı olunca evlilik yipraniyor kendimden biliyorum benim esimin ailesi de sacma sapan davranan ayrimci ve dahası insanlar ama onlar masuma yatip davraninca esim onlari bildigi halde yine de normale donmek istiyor bi sure sonra bana ve aileme de o kadar sey yasattilar ki hatta en son hamile iken aglatti.

Demekki neymis sen benim kizimsin vsler hep yalan dolanmis oyle de zaten onlar da bizim annemiz olamazlar bir sikınti durumunda hemen unutulur o laflar. Gunahi boynuna ama gorumce aglayip sizladiysa konusmalar yaptilarsa o da hemen seni silmis kizini korumaya almis. Halbuki sen anne diyerek yumusak yaklasmissin. Artik kendi bilir. Esin de gormus senin ilimli yaklasmani.

Insallah aileler yuzunden sorunlar yasamayiz daha fazla yipranmayiz ben cok gozyasi doktum dokuyorum...

Bu zamana kadar belli ki senin iyi niyetinle sürmüş bağlarınız, ve ilk ters düşüşte de kopmuş, eşinle yoluna girer ortada bebek var. Diğerleri için de üzme kendini artık o kadar. Eşinin üzülmesine sen üzülüyorsun da kendi annesi ablası üzülmüyor demek ki. Hayır yani kavga çıkaracak ne var, yanlış yapmışsın be kadın, suçunu kabul edip senden özür dileyeceği yerde bir de alınganlık yapıp kavga çıkarıyor hey allahım.

benim senin saygından süphem yok. az cok burda birbirimizi tanıdık. gerçekten çok büyük haksızlık ediyorlar sana. hepsini geçtim umarım eşin arkanda olur. konustunuz mu tekrar? bir daha da kvye minnet duyma seni kızı yerinde görmüyorsa. biraz da seni kendilerine muhtac görüyorlar sanırım. eşinle beraber yıka aksamları. dışarı çıkmak istiyorsanız hep beraber çıkın durmazsa geri gelirsiniz ona o kozu verme

@limelimon

Ben doktora sordum hipp organik maddelerden yapilan iyi bir mama dedi
Peki canım benim merak ettiğim hipp combiotic de aptalmış conformil gibi kabızlığa iyi gelen mamalar kategorisinde mi? Oğlumuntakip eden iki doktor var, biri önümüzdeki hafta kilosuna bakıp hipp combiotic tavsiye edicem dedi, diğeri fitili bırakın aptalmış conformil alın dedi, önümüzdeki haftayı beklemeden conformil aldık biz de. Benim aklım hipp'te kaldı. Eşim de ikide bir mama mı değiştircez diyor. Bakalım artık hayırlısı.

yesilus kesinlikle katılıyorum. Eşinle beraber yıkayın hatta küvete konan sünger yataklar var ben onlardan alıcam arkadaşım onda tek başına yıkıyormuş bebeğini. Bizim kv dibimizde oturuyor ama ben hiç çağırmadım yardıma, çağırmam gerekmez çünkü kendisi gelip sormalıydı yardıma ihtiyacın var mı diye. Her şeyi eşimle yapıyoruz, bir kere acile giderken kv'ye bıraktık, çocuğunuz çok edepsiz kucaktan bırakınca hemen ağlıyo dedi, zoruma gitti o kelime, yani canım emzirseler de kendilerini de parçalasalar bebeğin annesinin yerini tutamazlar, bunun farkındalar ama bu fesatlık neden anlamıyorum. Onlara ihtiyacın olduğunu düşünme bak ben de memleketten uzakta tek başıma bakıyorum bebeğime, bir kaç gün annenin yanındaydık oh dedim çok güzel geçti ama evimize döndük yine başbaşa kaldık bebişle. Onlar kendilerine bir türlü baktırıyorlar hiç merak etme kimseye muhtaç değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…