Sadece anne sütü alıyor canım..en fazla 1200 diye biliyorum
mamaysa tabi
Acaba leke miydi benim de. İnşallah öyledirYa 55 gün oldu benim hala ara ara lekelenmelerim oluyor
İnşallahBen de aynısını yaşadım devamı gelmedi. Adet degil. Son kanamaların...
Bende evliliğimize bana ve eşime üzülüyorumyesilus cok üzüldüm sadece sana ve esine. evliliginize. bu ne piskinlik yahu şoktayım. senin kvden beklemezdim gercekten gözümde böyle canlanmamıstı. yazıklar olsun hepsine Allah sorsun hesabını evliliginize verdikleri zararın. kızına yaptıklarının. rızasız süt kardes-süt anne olmalarının. umarım esin de seni haksız görmez. cünkü bariz ve bariz haklısın ya yok böyle bisey
Aynısı benim de aklıma geldi, burda kayınvalidesinden güzel bahseden bi yeşilus vardı, ben sık yazamıyorum ama yazılanları genelde takip ediyorum, nazara geldiğini düşündüm açıkçası
Çağırmam yıkamaya ama daha da kopartmam yani torununu yıkamak istiyorsa yıkasın artık zaten sadece onu yapabilir , eşimle bir de bu yüzden kötü olamamZeytinyağı gibi üste çıkmışlar.Yesilus bence yıkamaya da çağırma ilk zorlanirsin kendin yıka eşinle.
Pronutra yazıyo üstünde canımConformil mi sizinki de? Kıvamı yoğun.
Aynen öyle yapıyorlar , eşime sen çok değiştin diyip duruyorlar , lohusalıkta çok kaprismişim ben sana bakamam anneni çağır diyip gitseydi de bunları yaşamasaydık keşke dedimyesilus aynen ya şunların burnunu kaldırma valla bu yakada olsan gelip yikayacam bebeği yedi kat el
bu hadsiz insanlardan bıktım ya bir kaşık su verirler küvet küvet su götürüyorlar
herşeyi başa kakmalarindan tiksiniyorum
Ya gercekten dedin ve ertesi güne olay oldu şaka gibiKötülemem sadece bana haksızlık ediyorlar
Eşimle konuştum olan oldu dedi herkesin hatası var sizi susturmak için geldim dinlemediniz bu olayın olacağı vardı dedi ama artık hiçbirşey düzelmez bunu bil dedi. Dedim zaten annenin sert tavrından anladım birde poşetle onlarda kalan eşyalarımı getirmiş bu demek oluyor ki bizim kapımız sana kapandı
Allahım ne yaşıyorum ben inanamıyorum
Bak dediğin gibi geçen gün , hissetmiştim mesafe koymam gerektiğini ama bu felaket oldu
Yakmamıs henüz sadece biraz tehdit etmiş anladıgım kadarıylaGemileri yakmasin. Ama hakliyken ezilirse sonu daha kotu olur. Sadece hakliligindan guc alsin. Benim fikrim tabi ki. Guzel giden evlilik erkek icin de gecerli. O niye yakiyor gemileri ilk olayda?
Arka planda varmıs belkide bişeyler sadece iyiyi görüyor iyiyi anlatıyormusAynısı benim de aklıma geldi, burda kayınvalidesinden güzel bahseden bi yeşilus vardı, ben sık yazamıyorum ama yazılanları genelde takip ediyorum, nazara geldiğini düşündüm açıkçası
ilk sma kullandık sonra hero baby şimdi bebelac gold en iyi gelen bebelac gold oldu gaz sorunu cok azaldı , fermantasyon yöntemi ile yapılıyormuş bebelac gold mayalama yöntemi cok rahatladı kızımSiz hangi mamayi kullaniyorsunuzmasallah guzel almis
Bu zamana kadar belli ki senin iyi niyetinle sürmüş bağlarınız, ve ilk ters düşüşte de kopmuş, eşinle yoluna girer ortada bebek var. Diğerleri için de üzme kendini artık o kadar. Eşinin üzülmesine sen üzülüyorsun da kendi annesi ablası üzülmüyor demek ki. Hayır yani kavga çıkaracak ne var, yanlış yapmışsın be kadın, suçunu kabul edip senden özür dileyeceği yerde bir de alınganlık yapıp kavga çıkarıyor hey allahım.Bende evliliğimize bana ve eşime üzülüyorum
Biz bunları halledecek bir çift değildik kimse haketmez ama biz çok mücadele ettik zamanında , ben saygı ve seviyeyi hep korudum çünkü tehlikeli olduklarını biliyordum cehalette var. Aynen rızasız süt kardeş oldular eşim diyor ki, ben sabah çıkarken sakinleş ben ablamla görüşüyorum gerekeni söyleyeceğim dedim annem ve erkek kardeşim de sana hak verdi , ben ablamla kavga edince annemin ilk söylediği Allah belasını versin niye emzirdi demiş , yani buradaki haksızlığın farkındalar
Ama bizim evde olaylar tersine döndü 2 evladı tartıştığı için ben kötü oldum neden sende söylüyorsun dedi kavga büyüyünce de ben düşüncemi söyleyince kötü mü olacağım dedim
Neyse sonuçta ben eşime karşı da durmadım yani sakinleşemedim kendimi yanlız hissettim ve bende saldırdım sözlerimle , o yüzden beni sildiler. Bende eşime dedim ki büyük dediğin toparlayıcı olur , herkesin hatası var öpün barışın fln derler , düşünsene hayatımız bundan sonra böyle mi olacak ne kadar yıkıcılar dedim. Ben onlara hiçbirşey söylemem dedi , çünkü öyle yapıcı bir aile değiller
cok iyi almış 1400 gram maşallah prensese eger sadece anne sütü ise sütünüz baya yaramışGüzel kiloalmış maşallah benim kızım 4100 gr doğdu 5.500 gr oldu ıyi mi diye dusunuyordum
benim senin saygından süphem yok. az cok burda birbirimizi tanıdık. gerçekten çok büyük haksızlık ediyorlar sana. hepsini geçtim umarım eşin arkanda olur. konustunuz mu tekrar? bir daha da kvye minnet duyma seni kızı yerinde görmüyorsa. biraz da seni kendilerine muhtac görüyorlar sanırım. eşinle beraber yıka aksamları. dışarı çıkmak istiyorsanız hep beraber çıkın durmazsa geri gelirsiniz ona o kozu vermeBende evliliğimize bana ve eşime üzülüyorum
Biz bunları halledecek bir çift değildik kimse haketmez ama biz çok mücadele ettik zamanında , ben saygı ve seviyeyi hep korudum çünkü tehlikeli olduklarını biliyordum cehalette var. Aynen rızasız süt kardeş oldular eşim diyor ki, ben sabah çıkarken sakinleş ben ablamla görüşüyorum gerekeni söyleyeceğim dedim annem ve erkek kardeşim de sana hak verdi , ben ablamla kavga edince annemin ilk söylediği Allah belasını versin niye emzirdi demiş , yani buradaki haksızlığın farkındalar
Ama bizim evde olaylar tersine döndü 2 evladı tartıştığı için ben kötü oldum neden sende söylüyorsun dedi kavga büyüyünce de ben düşüncemi söyleyince kötü mü olacağım dedim
Neyse sonuçta ben eşime karşı da durmadım yani sakinleşemedim kendimi yanlız hissettim ve bende saldırdım sözlerimle , o yüzden beni sildiler. Bende eşime dedim ki büyük dediğin toparlayıcı olur , herkesin hatası var öpün barışın fln derler , düşünsene hayatımız bundan sonra böyle mi olacak ne kadar yıkıcılar dedim. Ben onlara hiçbirşey söylemem dedi , çünkü öyle yapıcı bir aile değiller
Peki canım benim merak ettiğim hipp combiotic de aptalmış conformil gibi kabızlığa iyi gelen mamalar kategorisinde mi? Oğlumuntakip eden iki doktor var, biri önümüzdeki hafta kilosuna bakıp hipp combiotic tavsiye edicem dedi, diğeri fitili bırakın aptalmış conformil alın dedi, önümüzdeki haftayı beklemeden conformil aldık biz de. Benim aklım hipp'te kaldı. Eşim de ikide bir mama mı değiştircez diyor. Bakalım artık hayırlısı.@limelimon
Ben doktora sordum hipp organik maddelerden yapilan iyi bir mama dedi
Yok bizimki kabızlık ve gaz sorunu için olan mama.Pronutra yazıyo üstünde canım
benim senin saygından süphem yok. az cok burda birbirimizi tanıdık. gerçekten çok büyük haksızlık ediyorlar sana. hepsini geçtim umarım eşin arkanda olur. konustunuz mu tekrar? bir daha da kvye minnet duyma seni kızı yerinde görmüyorsa. biraz da seni kendilerine muhtac görüyorlar sanırım. eşinle beraber yıka aksamları. dışarı çıkmak istiyorsanız hep beraber çıkın durmazsa geri gelirsiniz ona o kozu verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?