Eşim sen haklısın demiyor evet , ama ılındı biraz biz haklıyken haksız duruma düştük dedi
Küçük hesaplar peşinde olabilir ondan beklerim ama ben işe başlayınca 2 çocuğu da bizim arabayla bırakacaktık kv ye yani onların işine yaratacaktık bilmiyorum bundan sonra ne olur ama ailesiyle aramızın düzenleyeceği net , bende kendimi düşüremem daha fazla
Eylülde 4. Yılımızdı

Iyi görünmesinin sebebi içten içe ben yesilustan daha becerikliyim moduna girmiş,kıskançlıktan ogluna kendini öyle gösteriyor.benim kv biz yeni evliyken herkesin icin de eşime karin mi iyi yapıyor yemekleri ben mi diye sordu.ben de ne alaka dedim 23 yaşında ve yeni evliyim 50 uasind 30 yıllık evli olan senle mi yarışacağım ki sen kendini benle kıyasliyorsun dedim eşim cvp bile vermeden.sustu.benim ki gorumcem kendisi ile küseme kadar benle yarış halinde idi sonra vakti elinde tek ben varım mecbur iyi geçinmeye çalıştı.simdi iyi geciniyoruz ama birbirimizin sınırlarına müdahale etmeden.ben normal konuşur gibi sürekli hassas olduğum noktaları vurgularım ama gelin kaynananın hamurundan olurmuş diye de onu pispislarim.evlenirken eşime kesin ve net konuştum.annenle geçinmezsen ne beni tutup anneni ez, ne anneni tutup beni ez diye.O yüzden eşim hiç karışmıyor ne halimiz varsa görüyoruz.
Bazı kaynanalar torunu çok benimsiyor onun bakımını çok üstlenerek kendine yakma taraftarı oluyor benim kv gibi.benimki ilk oğluma aşırı düşkün bir de gorumcem ile küskünleri olan bir zamanda doğdu ve gorumcemden olan torunlarını göremeyince benim oğlana aşırı yüklendi.Etrafinda oervane oldu desem yeri var.O kadar ki oğlum onlardan eve gelmemek için canından can kopar gibi ağlardı.bu durum kvnın çok hoşuna giderdi.sizi istemiyor beni istiyor havasına girerdi.oglumu zorla eve getirirdik.biz ne dersek tersini yapardı.oglani eve zorla getiriyoruz diye çocuğu evde hirpaladigimizi bile iddia etmişliği var.ilk çocuğu olanlar bilsin kvler simartinca çocuklar bu durumu çok guzel kullanıyor ama oğlum 3 yıldır artık pek gitmek gitse bile hemen evimize geri dönmek istiyor ve bu duruma kv çok bozuluyor.
Biz d3 kaynana olacaz ama cidden iyi kaynana yok iyi görünen var

Aman bi git deseydin ya herk3s doktor olmuş anasını satim. Gotur tabi için rahatlasın da o ne öyle felaket tellalı gibi saçma sapan

Serum fizyolojik kullanıyor musun işine yarayabilir

Benim arkadaşımda görümcem için dedi , senin yapıp onun yapamadıkları var onları kıskanıyor işe devam edeceğini bile kıskanır diyor , zaten gözünü hissediyordum , ne manyaklarla uğraşıyoruz. Şimdi gelde olaydan aileme bahset benim ailem şoka girer ve çok üzülür

Dr ultrasonda adet mi değil mi anlar mı?

Öp yahu cocugunu mahrum bırakma bu sevgiden :)
Elleri daha tehlikeli tabi

Eklentiler

• E61D36C5-7677-4BA9-9CD1-0CB0AF3FB65E.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 29
Ailesini tanıyor seni tanıyor sevdigi kadını kızını kaybetmeyi göze alamaz zaten ama inşallah kaynanan oglunu daha fazla doldurmaz dahada uzamaz olaylar artık attıgın adımlar söyledigin sözler yanlış anlasılmaya cok müsait olucak maalesef

sizin adınıza sevindim. artık eski samimiyeti gösterme kaynanana karsı. eşine ikimiz üstlenelim bakımı de. kimseye muhtac olmayın sonra başınıza kakacak tiplere benziyorlar.

Kizim bosver konu komsuyu. Herkes cok bilmis durumda malesef. Ben de icime kusku dusurup cocugu tek kat giydirdim de 2 gun gaz sancisi cekti. Yine 2 kat giydirince isindi yavrum. Hemen oyle kolay degil astim vs. Olmasi.

Herkese merhaba,
Benim de 37 gunluk bir oglum var. Burayi basindan beri takip ediyorum ben de. Sormak istedigim sey yaklasik bir haftadir agzinda bu sekilde tukuruk oluyor. Gunun her saati degil de gunde toplamda bir kac saat. Dun doktor kontrolumuz vardi ucuncu ayda bekleriz sizinki erken baslamis dedi. Ama problem olmadigini belirtti. Ben yine de sizlere sormak istedim. Bebeginde bu donemde tukuruk goren var midir acaba?
Tesekkurler.

Eklentiler

• 20191023_195620.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 46
Ben dun postaneden 300 tl aldim ama inan ne parasi bilmiyorum. Herkes ayri telden caliyor. Memur oldugum icin baska bir sey alamiyorum galiba. Sigortalilarda rapor parasi varmis, bize yok. Cocuk yardimini da esim aliyormus o da memur oldugu icin ama daha bordrosunu bile kontrol etmedik. Yatip yatmadigini bilmiyorum. Senin bahsettigin ne parasi acaba?

Kizim bosver konu komsuyu. Herkes cok bilmis durumda malesef. Ben de icime kusku dusurup cocugu tek kat giydirdim de 2 gun gaz sancisi cekti. Yine 2 kat giydirince isindi yavrum. Hemen oyle kolay degil astim vs. Olmasi.
Ben de iki kat giydirenlerdenim ama eşim alıştırma bebeği, oda ısısı 23-24 olunca sıkıntı olmaz diyordu. Bugün doktor da aynısını söyledi gece 23 derecede uyur kat kat giydirme bebekler soğuktan hasta olmaz sıcaktan hasta olur dedi. Doktor öyle deyince şimdi eşim hiç iki kat giydirtmez

Benim bildiğim 300 tl Doğum parası

Kiraz çekirdeği ise yariyormu gerçekten Başka kullanan lvar mi kızlar

Ben hep tek kat giydiriyorum. Yani atlet gibi kolsuz bir body ve ustune tulum ya da uzun kollu bir ust. Banyo yaptigi gun yelek giydiriyorum sadece. Bazen de sadece uzun kollu body giydiriyorum. Ama yasadigim yer hala sicak benim. Kapi pencere acik.

Evet haklısın ailesini de beni de tanıyor
Dolduracağını sanmıyorum yani inşallah eşim konulara girmeyip susturuyor , yolda bişey konuştunuz mu dedim hayır dedi , benim eşyalarımı getirdiğinden bile haberi yok söylememiş eşime , nezmaan bıraktı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…