Eşim sen haklısın demiyor evet , ama ılındı biraz biz haklıyken haksız duruma düştük dediCanim tatlim. Senin kaynana fena gorumcen daha fena. Bak aklima ne geldi. Simdi kaynanan gorumcenin coxuguna bakiyor ya. Sen ise baslayinca da seninkine bakacak. Muhtemelen gorumcen annesinin sadece kendi cocugu ile ile ilgilenmesi seninkine bakmamasi için de boyle bir olay yaratmis bile olabilir. Okadar cok entrika gordum ki boylw virsey bile mumkun.
Annem ile yesilusun arasini acarim sadece bwnim cocuguma bakilir tum ilgi benimkine kalir demis olabilir. Bunu neden diyorum benim kendi oz kardesim benim annemin benim kizima olan ilgisini kiskaniyor surekli. Benin kiza para vermis annem 10 tl aaa benimkine vermemistin kizim cok alinir anne diyor. Bazi insanlar basit hesaplar pesinde.
Kalbini ferah tut. Es8ne sakin yaklas. Gonul isterdi ki adam sana hak versin ama yapamiyorlar malesef.
Sen yeni evli miydin. Bizim evlilik 5 yildan sonra oturdu. Ondan once hep ailesi hakliydi. Isin kotusu haksiz olduklarini bile bile evet sen haklisin demiyordu. Simdi duzeldi degisti. 9. Evlik yilindayiz.
Iyi görünmesinin sebebi içten içe ben yesilustan daha becerikliyim moduna girmiş,kıskançlıktan ogluna kendini öyle gösteriyor.benim kv biz yeni evliyken herkesin icin de eşime karin mi iyi yapıyor yemekleri ben mi diye sordu.ben de ne alaka dedim 23 yaşında ve yeni evliyim 50 uasind 30 yıllık evli olan senle mi yarışacağım ki sen kendini benle kıyasliyorsun dedim eşim cvp bile vermeden.sustu.benim ki gorumcem kendisi ile küseme kadar benle yarış halinde idi sonra vakti elinde tek ben varım mecbur iyi geçinmeye çalıştı.simdi iyi geciniyoruz ama birbirimizin sınırlarına müdahale etmeden.ben normal konuşur gibi sürekli hassas olduğum noktaları vurgularım ama gelin kaynananın hamurundan olurmuş diye de onu pispislarim.evlenirken eşime kesin ve net konuştum.annenle geçinmezsen ne beni tutup anneni ez, ne anneni tutup beni ez diye.O yüzden eşim hiç karışmıyor ne halimiz varsa görüyoruz.Canim tatlim. Senin kaynana fena gorumcen daha fena. Bak aklima ne geldi. Simdi kaynanan gorumcenin coxuguna bakiyor ya. Sen ise baslayinca da seninkine bakacak. Muhtemelen gorumcen annesinin sadece kendi cocugu ile ile ilgilenmesi seninkine bakmamasi için de boyle bir olay yaratmis bile olabilir. Okadar cok entrika gordum ki boylw virsey bile mumkun.
Annem ile yesilusun arasini acarim sadece bwnim cocuguma bakilir tum ilgi benimkine kalir demis olabilir. Bunu neden diyorum benim kendi oz kardesim benim annemin benim kizima olan ilgisini kiskaniyor surekli. Benin kiza para vermis annem 10 tl aaa benimkine vermemistin kizim cok alinir anne diyor. Bazi insanlar basit hesaplar pesinde.
Kalbini ferah tut. Es8ne sakin yaklas. Gonul isterdi ki adam sana hak versin ama yapamiyorlar malesef.
Sen yeni evli miydin. Bizim evlilik 5 yildan sonra oturdu. Ondan once hep ailesi hakliydi. Isin kotusu haksiz olduklarini bile bile evet sen haklisin demiyordu. Simdi duzeldi degisti. 9. Evlik yilindayiz.
Aman bi git deseydin ya herk3s doktor olmuş anasını satim. Gotur tabi için rahatlasın da o ne öyle felaket tellalı gibi saçma sapankızlat bişey sorcam oğlum nefrs alırken arada değişik bir ses çıkarıyor bugün misafirlerim vardı gene yaptı ve komşum hiç normal değil dedi rahat nefes alamıyo mide suyumu ağzına geliyo acaba felan dedi çok giydirmişsin bronşit yaparsın dedi ayy inşallah bu nefes alışı astım bronşite çevirmez dedi çok moralimi bozdu halbuki doktor hırıltıda olabilir normal bunlar demişti düdük gibi ses çukarıyor nefes alırken hepsi normal demişti şimdi içime şüphe düştü canım sıkıldı yarın sağlık ocağına gidip muayene ettircem
Serum fizyolojik kullanıyor musun işine yarayabilirkızlat bişey sorcam oğlum nefrs alırken arada değişik bir ses çıkarıyor bugün misafirlerim vardı gene yaptı ve komşum hiç normal değil dedi rahat nefes alamıyo mide suyumu ağzına geliyo acaba felan dedi çok giydirmişsin bronşit yaparsın dedi ayy inşallah bu nefes alışı astım bronşite çevirmez dedi çok moralimi bozdu halbuki doktor hırıltıda olabilir normal bunlar demişti düdük gibi ses çukarıyor nefes alırken hepsi normal demişti şimdi içime şüphe düştü canım sıkıldı yarın sağlık ocağına gidip muayene ettircem
Sosyal hizmetler il müdürlüğüne eşim başvurdu benim. Doğum raporuyla. Internetten araştırın isterseniz.Bu para icin nereye basvurmamiz gerekiyor canim?
Benim arkadaşımda görümcem için dedi , senin yapıp onun yapamadıkları var onları kıskanıyor işe devam edeceğini bile kıskanır diyor , zaten gözünü hissediyordum , ne manyaklarla uğraşıyoruz. Şimdi gelde olaydan aileme bahset benim ailem şoka girer ve çok üzülürIyi görünmesinin sebebi içten içe ben yesilustan daha becerikliyim moduna girmiş,kıskançlıktan ogluna kendini öyle gösteriyor.benim kv biz yeni evliyken herkesin icin de eşime karin mi iyi yapıyor yemekleri ben mi diye sordu.ben de ne alaka dedim 23 yaşında ve yeni evliyim 50 uasind 30 yıllık evli olan senle mi yarışacağım ki sen kendini benle kıyasliyorsun dedim eşim cvp bile vermeden.sustu.benim ki gorumcem kendisi ile küseme kadar benle yarış halinde idi sonra vakti elinde tek ben varım mecbur iyi geçinmeye çalıştı.simdi iyi geciniyoruz ama birbirimizin sınırlarına müdahale etmeden.ben normal konuşur gibi sürekli hassas olduğum noktaları vurgularım ama gelin kaynananın hamurundan olurmuş diye de onu pispislarim.evlenirken eşime kesin ve net konuştum.annenle geçinmezsen ne beni tutup anneni ez, ne anneni tutup beni ez diye.O yüzden eşim hiç karışmıyor ne halimiz varsa görüyoruz.
Bazı kaynanalar torunu çok benimsiyor onun bakımını çok üstlenerek kendine yakma taraftarı oluyor benim kv gibi.benimki ilk oğluma aşırı düşkün bir de gorumcem ile küskünleri olan bir zamanda doğdu ve gorumcemden olan torunlarını göremeyince benim oğlana aşırı yüklendi.Etrafinda oervane oldu desem yeri var.O kadar ki oğlum onlardan eve gelmemek için canından can kopar gibi ağlardı.bu durum kvnın çok hoşuna giderdi.sizi istemiyor beni istiyor havasına girerdi.oglumu zorla eve getirirdik.biz ne dersek tersini yapardı.oglani eve zorla getiriyoruz diye çocuğu evde hirpaladigimizi bile iddia etmişliği var.ilk çocuğu olanlar bilsin kvler simartinca çocuklar bu durumu çok guzel kullanıyor ama oğlum 3 yıldır artık pek gitmek gitse bile hemen evimize geri dönmek istiyor ve bu duruma kv çok bozuluyor.
Biz d3 kaynana olacaz ama cidden iyi kaynana yok iyi görünen var
Dr ultrasonda adet mi değil mi anlar mı?Kızlar benim 55.günüm ara ara kırmızı, kahve, pembe az az lekelenmeler oluyor. Mesela 1 gün oluyor 3-4 gün olmuyor sonra 2 gün oluyor gibi. Düzensiz olduğu için adet değil de özür kanıdır diye düşünüp namazlarımı kılıyorum ama doğru mu yapıyorum sizce?
morcivertkedi
Öp yahu cocugunu mahrum bırakma bu sevgiden :)Kızlar bir şey sorcam. Bebeğinizin yüzünden öpülmesi konusunda hassas mısınız benim gibi? Annemler, abimler bebeğimizi öpmüyorlar çok minik olduğundan ama haftaya kayınvalidemler gelecek. Kayınvalidem değil de kayınpederden emin değilim yüzünden ya da elinden öpmek isteyebilir ne diyebilirim bilemedim.Bir yerde yazıyordu elinden de öptürmeyin çünkü bebekler elini ağzına götürüp emerler diye. Belki öpmezler ama öpmek isterlerse Doktor elinden yüzünden öpmeyin dedi desem olur mu ki.
Benimki hic öyle davranmadı kızı gibi bak hakkını yemiyim bastan belli etmişti kendiniCanim nazar falan degil. Kadin icten pazarlikliymis. Rol yapmis. Benim kaynana gibi. Hep kizim kizim dedi sonra neler etti. Onunki de ayni cinsten .
Ailesini tanıyor seni tanıyor sevdigi kadını kızını kaybetmeyi göze alamaz zaten ama inşallah kaynanan oglunu daha fazla doldurmaz dahada uzamaz olaylar artık attıgın adımlar söyledigin sözler yanlış anlasılmaya cok müsait olucak maalesefEnişten harika konuşma yapmış , bizimkiler nasıl desem onlara ne yapsan boş o yüzden eşim yapacak birşey olmadığının farkında
Eşim biraz biraz düzeldi yani konuştuk yine biraz dedim ki ben sizin evinizi aileni çok seviyorum , içimdeki bütün özveriyi ve anlayışı onlara sunduğumu çok iyi biliyorsun. Annen ablanla konuşurken aramıza girip bağırmasaydı bu olay yaşanmazdı , annen bişeyleri düzeltip toparlıyor gibi görünüyor ama karıştırdı bu sefer keşke büyük olarak yapıcı olsalar çağırsalar gitsek dedim. Seni bu duruma düşürdüğüm için senden özür diliyorum , ailenin yanında sana öyle sözler sarfetmemeliydim. Bunca yıldır bu otokontrolü sağlıuorken 1 kez yapamadım sadece 1 kez ve beni sildiler çok üzgünüm dedim. Eşimde benim olayımı üstlendi dedi ki burda biz haklıyken haksız duruma düştük. 1 anneme bağırdın ben müdahale edince bana defol vs dedin. Bunlar yaşanmasaydı geris hallolurdu ama artık konuşacak bişey yok dedi, olan oldu. Birde iş arkadaşı ailecek benek ziyaretine gelecekti, onları cuma çağıralım mi dedi , olur dedim o da menü hazırlayalım dedi
Mutlu oldum , en azımdan eşim olanları kabullenmiş ailesini tanıyor çünkü
sizin adınıza sevindim. artık eski samimiyeti gösterme kaynanana karsı. eşine ikimiz üstlenelim bakımı de. kimseye muhtac olmayın sonra başınıza kakacak tiplere benziyorlar.Enişten harika konuşma yapmış , bizimkiler nasıl desem onlara ne yapsan boş o yüzden eşim yapacak birşey olmadığının farkında
Eşim biraz biraz düzeldi yani konuştuk yine biraz dedim ki ben sizin evinizi aileni çok seviyorum , içimdeki bütün özveriyi ve anlayışı onlara sunduğumu çok iyi biliyorsun. Annen ablanla konuşurken aramıza girip bağırmasaydı bu olay yaşanmazdı , annen bişeyleri düzeltip toparlıyor gibi görünüyor ama karıştırdı bu sefer keşke büyük olarak yapıcı olsalar çağırsalar gitsek dedim. Seni bu duruma düşürdüğüm için senden özür diliyorum , ailenin yanında sana öyle sözler sarfetmemeliydim. Bunca yıldır bu otokontrolü sağlıuorken 1 kez yapamadım sadece 1 kez ve beni sildiler çok üzgünüm dedim. Eşimde benim olayımı üstlendi dedi ki burda biz haklıyken haksız duruma düştük. 1 anneme bağırdın ben müdahale edince bana defol vs dedin. Bunlar yaşanmasaydı geris hallolurdu ama artık konuşacak bişey yok dedi, olan oldu. Birde iş arkadaşı ailecek benek ziyaretine gelecekti, onları cuma çağıralım mi dedi , olur dedim o da menü hazırlayalım dedi
Mutlu oldum , en azımdan eşim olanları kabullenmiş ailesini tanıyor çünkü ☹
Kizim bosver konu komsuyu. Herkes cok bilmis durumda malesef. Ben de icime kusku dusurup cocugu tek kat giydirdim de 2 gun gaz sancisi cekti. Yine 2 kat giydirince isindi yavrum. Hemen oyle kolay degil astim vs. Olmasi.kızlat bişey sorcam oğlum nefrs alırken arada değişik bir ses çıkarıyor bugün misafirlerim vardı gene yaptı ve komşum hiç normal değil dedi rahat nefes alamıyo mide suyumu ağzına geliyo acaba felan dedi çok giydirmişsin bronşit yaparsın dedi ayy inşallah bu nefes alışı astım bronşite çevirmez dedi çok moralimi bozdu halbuki doktor hırıltıda olabilir normal bunlar demişti düdük gibi ses çukarıyor nefes alırken hepsi normal demişti şimdi içime şüphe düştü canım sıkıldı yarın sağlık ocağına gidip muayene ettircem
Ben ve eşim öpüyoruz sorun bizim dışımızdakilerÖp yahu cocugunu mahrum bırakma bu sevgiden :)
Elleri daha tehlikeli tabi
Ben dun postaneden 300 tl aldim ama inan ne parasi bilmiyorum. Herkes ayri telden caliyor. Memur oldugum icin baska bir sey alamiyorum galiba. Sigortalilarda rapor parasi varmis, bize yok. Cocuk yardimini da esim aliyormus o da memur oldugu icin ama daha bordrosunu bile kontrol etmedik. Yatip yatmadigini bilmiyorum. Senin bahsettigin ne parasi acaba?Kizlar biz de eşimle biraz yumuşadık bakalim. Ne dicem size. Doğum paralarınızı aldınız mı? Şu 1. Cocuk 200 2. 400 falan olan. Unutmayın ha postaneye yatiyo. Bizim yarin kalça ultrasonumuz var. Cuma da 2. Ay aşıları. Menenjit aşısını yaptırmaktan ben şuan icin vazgectim. 9. Ayda bakicam. Rotayı da 3. Ayda yaptircam 2 doz olanından. Sizler özel aşıları ne yapmayı düşünüyorsunuz? Takipler icin de hastaneye gitmektense aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. Zaten yapılan şey ölçüm. 10 dakikaya 200-300 lira bayılmak yerine çocuğum icin başka bisey yaparım diye düşündüm...
Ben de iki kat giydirenlerdenim ama eşim alıştırma bebeği, oda ısısı 23-24 olunca sıkıntı olmaz diyordu. Bugün doktor da aynısını söyledi gece 23 derecede uyur kat kat giydirme bebekler soğuktan hasta olmaz sıcaktan hasta olur dedi. Doktor öyle deyince şimdi eşim hiç iki kat giydirtmezKizim bosver konu komsuyu. Herkes cok bilmis durumda malesef. Ben de icime kusku dusurup cocugu tek kat giydirdim de 2 gun gaz sancisi cekti. Yine 2 kat giydirince isindi yavrum. Hemen oyle kolay degil astim vs. Olmasi.
Benim bildiğim 300 tl Doğum parasıBen dun postaneden 300 tl aldim ama inan ne parasi bilmiyorum. Herkes ayri telden caliyor. Memur oldugum icin baska bir sey alamiyorum galiba. Sigortalilarda rapor parasi varmis, bize yok. Cocuk yardimini da esim aliyormus o da memur oldugu icin ama daha bordrosunu bile kontrol etmedik. Yatip yatmadigini bilmiyorum. Senin bahsettigin ne parasi acaba?
Kiraz çekirdeği ise yariyormu gerçekten Başka kullanan lvar mi kızlar-EarthLing- benim de sevi bebe kiraz çekirdekli mavi renk. Bebeğim sadece iki hafta yatabildi, koku yok ama yan yastıklarından dolayı rahat edemedi çocuk. Ve aşağı kayıp büzüşüyor aynen. Biz beşiğini yükselttik ve içine baby nest koyduk böyle rahat etti. Reflü yatağını bazen gündüz koltukta yatırmak için kullanıyorum. Reflü yataklı baby nest'ler var onlar rahattır belki.
Ben hep tek kat giydiriyorum. Yani atlet gibi kolsuz bir body ve ustune tulum ya da uzun kollu bir ust. Banyo yaptigi gun yelek giydiriyorum sadece. Bazen de sadece uzun kollu body giydiriyorum. Ama yasadigim yer hala sicak benim. Kapi pencere acik.Ben de iki kat giydirenlerdenim ama eşim alıştırma bebeği, oda ısısı 23-24 olunca sıkıntı olmaz diyordu. Bugün doktor da aynısını söyledi gece 23 derecede uyur kat kat giydirme bebekler soğuktan hasta olmaz sıcaktan hasta olur dedi. Doktor öyle deyince şimdi eşim hiç iki kat giydirtmez
Evet haklısın ailesini de beni de tanıyorAilesini tanıyor seni tanıyor sevdigi kadını kızını kaybetmeyi göze alamaz zaten ama inşallah kaynanan oglunu daha fazla doldurmaz dahada uzamaz olaylar artık attıgın adımlar söyledigin sözler yanlış anlasılmaya cok müsait olucak maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?