benimki de üst katımda oturuyor. aksine sürekli yardım etmek istiyor ama ben herseyini kendim yapmak istiyorum. yıkarken çağır diyo mesela ama ben kendim yıkayabiliyorum diyorum. sonra başıma kakacakları bisey olmasın hemde gercekten kendim yapmak istiyorum. evimin işini de yemeğimi de çocuğuma bakmasını da. yapıyorum da cok sükür. yeri geliyo kvden daha özenli ve ugrastırıcı yemekler yapıyorum kücük cocugum oldugu halde. hatta oraya da yolluyorum.yesilus kesinlikle katılıyorum. Eşinle beraber yıkayın hatta küvete konan sünger yataklar var ben onlardan alıcam arkadaşım onda tek başına yıkıyormuş bebeğini. Bizim kv dibimizde oturuyor ama ben hiç çağırmadım yardıma, çağırmam gerekmez çünkü kendisi gelip sormalıydı yardıma ihtiyacın var mı diye. Her şeyi eşimle yapıyoruz, bir kere acile giderken kv'ye bıraktık, çocuğunuz çok edepsiz kucaktan bırakınca hemen ağlıyo dedi, zoruma gitti o kelime, yani canım emzirseler de kendilerini de parçalasalar bebeğin annesinin yerini tutamazlar, bunun farkındalar ama bu fesatlık neden anlamıyorum. Onlara ihtiyacın olduğunu düşünme bak ben de memleketten uzakta tek başıma bakıyorum bebeğime, bir kaç gün annenin yanındaydık oh dedim çok güzel geçti ama evimize döndük yine başbaşa kaldık bebişle. Onlar kendilerine bir türlü baktırıyorlar hiç merak etme kimseye muhtaç değilsin.
Gerek yok demiş. Bebek doktorun yanında huysuzlanınca ben emzirme odasına geçtim doktor eşime söylemiş.Doktor neden karşı emziğe
Ben de kaka yapinca hemen acmaya calistim ama bize cisliyken bile sleepy kizartti. Tam pisik olmadan act8m ama tekrar sleepy kullanmam o bize yaramadi. Hem islak mendili hem bezini sevmedim.Çoğumuzda kaka derdi var demekki bu dönemlerde oluyorsende benim gibi çeşit çeşit deniyorsun bana hediye geliyor farklı marka bezler ondan denemiş oluyorum. Bim in bezi geldi geçen o da güzel, prima geldi o zaten güzel. Primanın kalıpları cidden büyük. 4-5 farklı bez denedik şükür hiç biri pişik yapmadı ama kakalı olarak uzun süre hiç durmadı kakayı yaparken fark edip açtım hep belki ondandır.
Ya namaz açısından sıkıntı olur mu acaba diye kafama tskılmıltı da ama herhalde özür sayılırbi doktora danış istersen. rahim kendini temizliyordur hala.
Bebegini tek basina yika bundan sonra inan yikaniyor ic gudusel bir sey. Resmen haksiz cikarmislar seni. Hic alttan alma kaynana karsi. Senden onlar ozur dilemeli sakin sen ozur dileme. Esinle de sakin konus getekirse agla ama sakin sinirlenip bagirma. Mazlumu oyna ben onu gordum. Bana kizim kizim dedi ama benim hatam olmayan durumda beni sucladi. Kendisi de sogum yapti lohisa oldu halden anlamasi lazimdi. Ben onu kendi annem yerine koymustum ilk firsatta, usyelik de benim hatam olmayan bir durumda beni el yerine koydu diye aglaAvm dönüşü kv yi aldık bize geldik , kızımı yıkadı . Anne 5 dk konuşabilir miyiz dedim ben senin annenmiyimki artık dedi sen benim kızım değil sadece torunumun annesisin artık dedi
Sen beni kızlarından ayırmadığını söylemiştin ama ayırmışsın , 5 dk otur konuşalım dedim sen benim kızımı evinden kovdun oğlumu rezil ettin dedi
Sen lohusalıkta beni anladığını söylemiştin neler yaşadığımı biliyorsun dedim o konulara girme dedi , neden siz lohusalık yüzünden bana çıkıştınız dedim değiştin deyip durdunuz dedim
Eşim de tamam lütfen dedi onlar çıktı , ben evde kızımlayım. Eşim kv yi bırakıp gelicek
Ben gerçekten şoktayım haklıyken haksız duruma düşürdüler beni dondum kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
eşim gelsin ne konuşacağız onu da bilmiyorum
Sana bi sey deyim mi Ipek gulucukler sacip civildamaya basladiginda esin de yumusayacak ve ne kaybedeceginin farkina varacak. Kizina yogunlas ve tum enerjini ona ver. Sizi birbirinize yeniden isitacak eminim.Bitti zaten artık mücadele edecek bişeyim kalmadı ailesi için , eşim kv bıraktı geldi sakince konuştum biraz dedim şoktayım ağlayamıyorum bile beni resmen sildiler dedim , sen bundan sonra ne yapmak istiyorsan yapabilirsin dedim. Eşim ilk kez okadar üzgün okadar çaresiz be mutsuz kio ailesini tanıdığı için eli kolu bağlı sanırım böyle devam edeceğiz ama zor olacak zaman herşeyi gösterecek
Canim nazar falan degil. Kadin icten pazarlikliymis. Rol yapmis. Benim kaynana gibi. Hep kizim kizim dedi sonra neler etti. Onunki de ayni cinsten .Ben resmen şok oldum
Nasıl bi kincilik bu böyle bu yasta hemde
Nasıl dolmuş yuh
Nazara geldiniz burda konusa konusa herhalde baska bi acıklaması olamaz böyle bu kadar değillerdir herhalde
Valla benimki de hep sen de kizimsin falan der ama bana samimiyetsiz geliyor. Direkt kotulugunu gormedim ama iyiligini de gormedim. Sovu, dramayi cok sever benim kv. Gercekten kandirdigini sanar, ben de cok sık gormedigim icin cok takilmiyorum. Ama asla guvenecegim bi insan degil. Lafta olur biter bize ama icraat sifir. Zaten istemem de bu sovlar bana cok itici geliyor. O yuzden hic isinamadim. Gordugum nadir zamanlarda saygida kusur etmemeye calisiyorum o kadar.Canim nazar falan degil. Kadin icten pazarlikliymis. Rol yapmis. Benim kaynana gibi. Hep kizim kizim dedi sonra neler etti. Onunki de ayni cinsten .
Ben kayınvalidenin bundan sonra sadece torunumun annesisin demesine de çok şaşırdım, oğlumun hanımısın dememiş mesela ve inşallah oğlunu boşanma yolunda doldurmaz. Bir de hemen senin eşyalarını yollamaları da çok fevri ve çok keskin bir hareket. Allah yardımcınız olsun bundan sonra hakkınızda hayırlısı olsun.Gayet sakin konuştum dedim kavga öyle hızlı gelişti ki ben ne yaşadığımızı anlamadım bana nasıl dolmuşlar halbuki o süreçte annen yanımdaydı şeninde yanımızda olduğun anlar vardı annen beni anlamış gibi davrandı ama arka planda değiştiği konuşmuşlar dedim , sen şimdi ne anlatıyorsun ki bunlarım bir önemi kalmadı anla dedi haklı haksız önemli değil herkesin hatası var dedi. Ama gelin ve ev sahibi olarak benim tabi saygısızlık yaptığım düşünülüyor , eşim beni onlara karşı savunamıyor çünkü eşimle de birbirimize girdik bir kaç kötü söz söyledik yani tam anlamıyla arapsaçı olduk , etrafımda çok göz olduğunu biliyordum ama bu kadar nazar olacağına inanmıyordum. Ben artık onların evine gidemem onlarda gelmez bitti , evliliğimizin de ne olacağı zamana kalmış , yani bu durum bizi çok yıpratacak o kesin
Evet, ne kadar da yapiciliktan uzak bir insan. Toparlamaya calisacagina kendi fitilliyor daha cok. Onceden dolmus bu kadin. Sadece bu olaylik bi sey degil. Daha yeni dogmus bir bebegin anne babasini ayirmaya calismak ne bileyim saf kotuluktur.Ben kayınvalidenin bundan sonra sadece torunumun annesisin demesine de çok şaşırdım, oğlumun hanımısın dememiş mesela ve inşallah oğlunu boşanma yolunda doldurmaz. Bir de hemen senin eşyalarını yollamaları da çok fevri ve çok keskin bir hareket. Allah yardımcınız olsun bundan sonra hakkınızda hayırlısı olsun.
Enişten harika konuşma yapmış , bizimkiler nasıl desem onlara ne yapsan boş o yüzden eşim yapacak birşey olmadığının farkındaYa gercekten dedin ve ertesi güne olay oldu şaka gibi
Tabi biz burda sadece anlattıgın iyi kaynanayı görüyorduk ama imaları belki hırsı belki kıskanclıgı vs sen zaten hep farkındaydın patladı sonunda
Eşin de yani tamam eskisi gibi olmazsa olmasında niye bu kadar hala tavırlı sana olan oldu yapsana arayı artık veya mesafeyi
Eniştemde benzeti bi olayda ablamada annesinede resti cekmişti ne senden vazgeçerim ne senden ama olaki beni zor durumda bırakırsanız ikinizi birden silerim sevmek zorunda değilsiniz birbirinizi ama iyi gecinmek zorundasınız vs tarzı koymustu tepkisini böyle bi konusma yapsa ya
Yada sen de ben seni asla ikilemde bırakmam o sonucta annen cocugumuzunda babanesi varsın ben kızı olmayayım canı sagolsun vs tarzı böyle acıtasyonlar falan yapsan yumusamazmı eşin
Evet kesinlikle çok sert bir hareket kendileri bilir artık yapacak bişeyim yok duvara tosladım , 1 kez düştüm onlarda vurdu yani , amin çok teşekkür ederim. O kadar vicdansız değiller ama çok yıpratacı olacağı kesinBen kayınvalidenin bundan sonra sadece torunumun annesisin demesine de çok şaşırdım, oğlumun hanımısın dememiş mesela ve inşallah oğlunu boşanma yolunda doldurmaz. Bir de hemen senin eşyalarını yollamaları da çok fevri ve çok keskin bir hareket. Allah yardımcınız olsun bundan sonra hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet canim 2ye ayriliyor normal hipp organik diye geciyor bu ise hipp combiotic olarak geciyor arastirdigimda icinde ekstradan olan seyler sindirime yardimci vs seklindeydi tabi her mama her bebege gelmeyebilir. Doktora sordum hipp iyi mama organik maddelerden yapiliyor ama biraz pahali fakat cocuk daha pahali deyip guldu hatta. Normalde mamaya karsi bi doktor.Peki canım benim merak ettiğim hipp combiotic de aptalmış conformil gibi kabızlığa iyi gelen mamalar kategorisinde mi? Oğlumuntakip eden iki doktor var, biri önümüzdeki hafta kilosuna bakıp hipp combiotic tavsiye edicem dedi, diğeri fitili bırakın aptalmış conformil alın dedi, önümüzdeki haftayı beklemeden conformil aldık biz de. Benim aklım hipp'te kaldı. Eşim de ikide bir mama mı değiştircez diyor. Bakalım artık hayırlısı.
Canim tatlim. Senin kaynana fena gorumcen daha fena. Bak aklima ne geldi. Simdi kaynanan gorumcenin coxuguna bakiyor ya. Sen ise baslayinca da seninkine bakacak. Muhtemelen gorumcen annesinin sadece kendi cocugu ile ile ilgilenmesi seninkine bakmamasi için de boyle bir olay yaratmis bile olabilir. Okadar cok entrika gordum ki boylw virsey bile mumkun.kimse öyle bir kv hayal edemedi biliyorum herbirlikte gördük ki yok öyle bir kayınvalide ben biliyordum benim kendi annem bile , kv den çekti evlenirken o kadar sabitler ki biz kız tarafı olmanın zerafetini yaşayamadık hep onlara uymak zorunda kaldık ve annem sen ve eşine inanmasam , seni asla vermezdim razı gelmezdim demişti. Sonra kendimi fazlasıyla sevdirdim çünkü aşırı özverili ve fedakar davrandım içimde ki en anlayışlı en güzel tarafları onlar için harcadım eşim içim mücadele ettim düşündümki hepbirlikte gerçekten mutlu oluruz oldukta yalan yok ama başa döndük ve onlar kavga da olsa barışılabilir tarafını görmüyorlar. Dedim eşime bu kadar bağlıysanız neden kavgalarınız ağır oluyor. Ben ablamlarla kavga etsem 2 dk sonra sarılırız küslük asla yoktur
Bu para icin nereye basvurmamiz gerekiyor canim?Kizlar biz de eşimle biraz yumuşadık bakalim. Ne dicem size. Doğum paralarınızı aldınız mı? Şu 1. Cocuk 200 2. 400 falan olan. Unutmayın ha postaneye yatiyo. Bizim yarin kalça ultrasonumuz var. Cuma da 2. Ay aşıları. Menenjit aşısını yaptırmaktan ben şuan icin vazgectim. 9. Ayda bakicam. Rotayı da 3. Ayda yaptircam 2 doz olanından. Sizler özel aşıları ne yapmayı düşünüyorsunuz? Takipler icin de hastaneye gitmektense aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. Zaten yapılan şey ölçüm. 10 dakikaya 200-300 lira bayılmak yerine çocuğum icin başka bisey yaparım diye düşündüm...
Aynen kendi fitilliyor , kendini o kadar büyük görüyor ki affediciliği yok ki hata sadece bende değil herkesin payı varEvet, ne kadar da yapiciliktan uzak bir insan. Toparlamaya calisacagina kendi fitilliyor daha cok. Onceden dolmus bu kadin. Sadece bu olaylik bi sey degil. Daha yeni dogmus bir bebegin anne babasini ayirmaya calismak ne bileyim saf kotuluktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?