benimki de üst katımda oturuyor. aksine sürekli yardım etmek istiyor ama ben herseyini kendim yapmak istiyorum. yıkarken çağır diyo mesela ama ben kendim yıkayabiliyorum diyorum. sonra başıma kakacakları bisey olmasın hemde gercekten kendim yapmak istiyorum. evimin işini de yemeğimi de çocuğuma bakmasını da. yapıyorum da cok sükür. yeri geliyo kvden daha özenli ve ugrastırıcı yemekler yapıyorum kücük cocugum oldugu halde. hatta oraya da yolluyorum.

Ben de kaka yapinca hemen acmaya calistim ama bize cisliyken bile sleepy kizartti. Tam pisik olmadan act8m ama tekrar sleepy kullanmam o bize yaramadi. Hem islak mendili hem bezini sevmedim.
Goon primadan daha guzel bence en azindan parfumu yok ve prima premium care in dokusuna cok benziyor ve primadan daha yumusak.

Bebegini tek basina yika bundan sonra inan yikaniyor ic gudusel bir sey. Resmen haksiz cikarmislar seni. Hic alttan alma kaynana karsi. Senden onlar ozur dilemeli sakin sen ozur dileme. Esinle de sakin konus getekirse agla ama sakin sinirlenip bagirma. Mazlumu oyna ben onu gordum. Bana kizim kizim dedi ama benim hatam olmayan durumda beni sucladi. Kendisi de sogum yapti lohisa oldu halden anlamasi lazimdi. Ben onu kendi annem yerine koymustum ilk firsatta, usyelik de benim hatam olmayan bir durumda beni el yerine koydu diye agla

Kızlar bir şey sorcam. Bebeğinizin yüzünden öpülmesi konusunda hassas mısınız benim gibi? Annemler, abimler bebeğimizi öpmüyorlar çok minik olduğundan ama haftaya kayınvalidemler gelecek. Kayınvalidem değil de kayınpederden emin değilim yüzünden ya da elinden öpmek isteyebilir ne diyebilirim bilemedim.Bir yerde yazıyordu elinden de öptürmeyin çünkü bebekler elini ağzına götürüp emerler diye. Belki öpmezler ama öpmek isterlerse Doktor elinden yüzünden öpmeyin dedi desem olur mu ki.

Sana bi sey deyim mi Ipek gulucukler sacip civildamaya basladiginda esin de yumusayacak ve ne kaybedeceginin farkina varacak. Kizina yogunlas ve tum enerjini ona ver. Sizi birbirinize yeniden isitacak eminim.

Ben resmen şok oldum
Nasıl bi kincilik bu böyle bu yasta hemde
Nasıl dolmuş yuh
Nazara geldiniz burda konusa konusa herhalde baska bi acıklaması olamaz böyle bu kadar değillerdir herhalde
Canim nazar falan degil. Kadin icten pazarlikliymis. Rol yapmis. Benim kaynana gibi. Hep kizim kizim dedi sonra neler etti. Onunki de ayni cinsten .

Canim nazar falan degil. Kadin icten pazarlikliymis. Rol yapmis. Benim kaynana gibi. Hep kizim kizim dedi sonra neler etti. Onunki de ayni cinsten .
Valla benimki de hep sen de kizimsin falan der ama bana samimiyetsiz geliyor. Direkt kotulugunu gormedim ama iyiligini de gormedim. Sovu, dramayi cok sever benim kv. Gercekten kandirdigini sanar, ben de cok sık gormedigim icin cok takilmiyorum. Ama asla guvenecegim bi insan degil. Lafta olur biter bize ama icraat sifir. Zaten istemem de bu sovlar bana cok itici geliyor. O yuzden hic isinamadim. Gordugum nadir zamanlarda saygida kusur etmemeye calisiyorum o kadar.

Ben kayınvalidenin bundan sonra sadece torunumun annesisin demesine de çok şaşırdım, oğlumun hanımısın dememiş mesela ve inşallah oğlunu boşanma yolunda doldurmaz. Bir de hemen senin eşyalarını yollamaları da çok fevri ve çok keskin bir hareket. Allah yardımcınız olsun bundan sonra hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet, ne kadar da yapiciliktan uzak bir insan. Toparlamaya calisacagina kendi fitilliyor daha cok. Onceden dolmus bu kadin. Sadece bu olaylik bi sey degil. Daha yeni dogmus bir bebegin anne babasini ayirmaya calismak ne bileyim saf kotuluktur.

Enişten harika konuşma yapmış , bizimkiler nasıl desem onlara ne yapsan boş o yüzden eşim yapacak birşey olmadığının farkında
Eşim biraz biraz düzeldi yani konuştuk yine biraz dedim ki ben sizin evinizi aileni çok seviyorum , içimdeki bütün özveriyi ve anlayışı onlara sunduğumu çok iyi biliyorsun. Annen ablanla konuşurken aramıza girip bağırmasaydı bu olay yaşanmazdı , annen bişeyleri düzeltip toparlıyor gibi görünüyor ama karıştırdı bu sefer keşke büyük olarak yapıcı olsalar çağırsalar gitsek dedim. Seni bu duruma düşürdüğüm için senden özür diliyorum , ailenin yanında sana öyle sözler sarfetmemeliydim. Bunca yıldır bu otokontrolü sağlıuorken 1 kez yapamadım sadece 1 kez ve beni sildiler çok üzgünüm dedim. Eşimde benim olayımı üstlendi dedi ki burda biz haklıyken haksız duruma düştük. 1 anneme bağırdın ben müdahale edince bana defol vs dedin. Bunlar yaşanmasaydı geris hallolurdu ama artık konuşacak bişey yok dedi, olan oldu. Birde iş arkadaşı ailecek benek ziyaretine gelecekti, onları cuma çağıralım mi dedi , olur dedim o da menü hazırlayalım dedi
Mutlu oldum , en azımdan eşim olanları kabullenmiş ailesini tanıyor çünkü

Evet kesinlikle çok sert bir hareket kendileri bilir artık yapacak bişeyim yok duvara tosladım , 1 kez düştüm onlarda vurdu yani , amin çok teşekkür ederim. O kadar vicdansız değiller ama çok yıpratacı olacağı kesin

Kızlar , en başından bildiğiniz için sizle paylaştım , buradaki gündemi de çok oyaladım kendi olaylarımla farkındayım ama destekleriniz çok kıymetli bana güç verdiniz hepinizden Allah razı olsun bol sütleriniz bebeklerinizin bol uykusu ve kakası olsun inşallah
Bizde bügün kızımızı kontrole götürdük hemde kalça ultrasonu içim geciktik yarına da ortopediden randevu aldık, çocuk doktorumuz içim hastane değiştirdik ablamın oğlunun doktoruna gittik ve çok sevdik çok tatlı ve anaç bir Kadın onunla devam edicez. Doğum kilosuna göre güzel kilo almış tebrik ederim dedi 4950 olmuş o 5i bir göremedik. Fizyolojik ve nörolojik olarak da gayet iyi dedi elinden tutup çekinde nerdeyse yukarı kalkacak diyor Hırıltı , hapşurma ve öksürük tıkanıklıktan oluyor hasta değil dedi , serum fizyolojiğin yarısını bir burna yarısını değer burna sıkın hergün, çekmemize gerek yok aşırı tıkanırsa çekin dedi

Evet canim 2ye ayriliyor normal hipp organik diye geciyor bu ise hipp combiotic olarak geciyor arastirdigimda icinde ekstradan olan seyler sindirime yardimci vs seklindeydi tabi her mama her bebege gelmeyebilir. Doktora sordum hipp iyi mama organik maddelerden yapiliyor ama biraz pahali fakat cocuk daha pahali deyip guldu hatta. Normalde mamaya karsi bi doktor.

Bir de ben diger mamada yapip salladigimda biberon icinde cok fazla kopuk olusuyordu dinledigimde cizitili sesler oluyordu kopuklerde bunda kopurmedigini farkettim gazla bi ilgilisi var mi bilemem sadece dikkatimi cekti

Canim tatlim. Senin kaynana fena gorumcen daha fena. Bak aklima ne geldi. Simdi kaynanan gorumcenin coxuguna bakiyor ya. Sen ise baslayinca da seninkine bakacak. Muhtemelen gorumcen annesinin sadece kendi cocugu ile ile ilgilenmesi seninkine bakmamasi için de boyle bir olay yaratmis bile olabilir. Okadar cok entrika gordum ki boylw virsey bile mumkun.
Annem ile yesilusun arasini acarim sadece bwnim cocuguma bakilir tum ilgi benimkine kalir demis olabilir. Bunu neden diyorum benim kendi oz kardesim benim annemin benim kizima olan ilgisini kiskaniyor surekli. Benin kiza para vermis annem 10 tl aaa benimkine vermemistin kizim cok alinir anne diyor. Bazi insanlar basit hesaplar pesinde.
Kalbini ferah tut. Es8ne sakin yaklas. Gonul isterdi ki adam sana hak versin ama yapamiyorlar malesef.
Sen yeni evli miydin. Bizim evlilik 5 yildan sonra oturdu. Ondan once hep ailesi hakliydi. Isin kotusu haksiz olduklarini bile bile evet sen haklisin demiyordu. Simdi duzeldi degisti. 9. Evlik yilindayiz.

Kizlar biz de eşimle biraz yumuşadık bakalim. Ne dicem size. Doğum paralarınızı aldınız mı? Şu 1. Cocuk 200 2. 400 falan olan. Unutmayın ha postaneye yatiyo. Bizim yarin kalça ultrasonumuz var. Cuma da 2. Ay aşıları. Menenjit aşısını yaptırmaktan ben şuan icin vazgectim. 9. Ayda bakicam. Rotayı da 3. Ayda yaptircam 2 doz olanından. Sizler özel aşıları ne yapmayı düşünüyorsunuz? Takipler icin de hastaneye gitmektense aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. Zaten yapılan şey ölçüm. 10 dakikaya 200-300 lira bayılmak yerine çocuğum icin başka bisey yaparım diye düşündüm...

Bu para icin nereye basvurmamiz gerekiyor canim?

Evet, ne kadar da yapiciliktan uzak bir insan. Toparlamaya calisacagina kendi fitilliyor daha cok. Onceden dolmus bu kadin. Sadece bu olaylik bi sey degil. Daha yeni dogmus bir bebegin anne babasini ayirmaya calismak ne bileyim saf kotuluktur.
Aynen kendi fitilliyor , kendini o kadar büyük görüyor ki affediciliği yok ki hata sadece bende değil herkesin payı var

kızlat bişey sorcam oğlum nefrs alırken arada değişik bir ses çıkarıyor bugün misafirlerim vardı gene yaptı ve komşum hiç normal değil dedi rahat nefes alamıyo mide suyumu ağzına geliyo acaba felan dedi çok giydirmişsin bronşit yaparsın dedi ayy inşallah bu nefes alışı astım bronşite çevirmez dedi çok moralimi bozdu halbuki doktor hırıltıda olabilir normal bunlar demişti düdük gibi ses çukarıyor nefes alırken hepsi normal demişti şimdi içime şüphe düştü canım sıkıldı yarın sağlık ocağına gidip muayene ettircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…