Bende aynen öyle giydiriyorumBen hep tek kat giydiriyorum. Yani atlet gibi kolsuz bir body ve ustune tulum ya da uzun kollu bir ust. Banyo yaptigi gun yelek giydiriyorum sadece. Bazen de sadece uzun kollu body giydiriyorum. Ama yasadigim yer hala sicak benim. Kapi pencere acik.
Başa kaktılar zaten 40 gün yanımda destek oldu sonra burnumdan geldi , eşime dedim 1 verdiler 2 aldılarsizin adınıza sevindim. artık eski samimiyeti gösterme kaynanana karsı. eşine ikimiz üstlenelim bakımı de. kimseye muhtac olmayın sonra başınıza kakacak tiplere benziyorlar.
Üstüne penye battaniye mi örtüyorsun? Benim yaşadığım yerde gece serin karasal iklimBen hep tek kat giydiriyorum. Yani atlet gibi kolsuz bir body ve ustune tulum ya da uzun kollu bir ust. Banyo yaptigi gun yelek giydiriyorum sadece. Bazen de sadece uzun kollu body giydiriyorum. Ama yasadigim yer hala sicak benim. Kapi pencere acik.
Bizimki ise 1 emzik 2 bakıcıdan iyidir dediGerek yok demiş. Bebek doktorun yanında huysuzlanınca ben emzirme odasına geçtim doktor eşime söylemiş.
Valla canim once can sonra canan. Sen kendine bak. Bosver kaynanayi. Esin ile aran duzelsin gerisi yalan. Cok fenaymis gercekten de. Hic canini sıkıp moralini bozma. Senin bir adim attigini esin gormus. Kaynanan da acik acik demis bundan sonra torunumun annesisin sadece dedigini. Madem oyle. Torunun tirnagini bile gostermemek lazim boylesine. Gitsin kizininkini sevsin. Sen tum olanlara cirkefliklerine ragmen anne demissin o sana ne demis. Sen de ona ayse hanim de. Esin de kizacak gibi olursa da ben ona anne dedim o bana torunumun annesisin dedi dersin. Sen hic ac8k verme. Yakinda esin ile de kokar kaynana ve gorumcen. Sen iyi ol birak onlar kötu olsun. Hem suclu hem güçlüler.Başa kaktılar zaten 40 gün yanımda destek oldu sonra burnumdan geldi , eşime dedim 1 verdiler 2 aldılarEski samimiyet mi nerde göreceğim gelme gitme olayımız bitti , bana gayet sert çıkıştı zaten kendimi daha fazla düşüremem
Bi anormallik olup olmadığını anlar. Bana herşey yolunda demişti 2 hafta önce.Dr ultrasonda adet mi değil mi anlar mı?
Haklısın eşim olayı kapattı zaten çoktan , ben sindiremedim ama dediğin gibi önce can sonra Canan yani dedim eşime keşke hastaneye ışınlansam o sancıları tekrar çekmeye lohusalıpı tekrar yaşamaya razıyım keşke başa alsakValla canim once can sonra canan. Sen kendine bak. Bosver kaynanayi. Esin ile aran duzelsin gerisi yalan. Cok fenaymis gercekten de. Hic canini sıkıp moralini bozma. Senin bir adim attigini esin gormus. Kaynanan da acik acik demis bundan sonra torunumun annesisin sadece dedigini. Madem oyle. Torunun tirnagini bile gostermemek lazim boylesine. Gitsin kizininkini sevsin. Sen tum olanlara cirkefliklerine ragmen anne demissin o sana ne demis. Sen de ona ayse hanim de. Esin de kizacak gibi olursa da ben ona anne dedim o bana torunumun annesisin dedi dersin. Sen hic ac8k verme. Yakinda esin ile de kokar kaynana ve gorumcen. Sen iyi ol birak onlar kötu olsun. Hem suclu hem güçlüler.
Es dost arkadas arasindan sor sorustur bakici bak bebek icin.
Biz başından beri aptamil conformil kullaniyoruz hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür.1 gün yapmadığı olmuştu nerdeyse doktora gidecektik tecrubesizlik işte:))Bugün aptamil conformil deneyeceğiz dr tavsiyesiyle, siz hangisinden memnun kaldınız,
Bundan sonra sadece kocamin annesisin de sen de ona.Haklısın eşim olayı kapattı zaten çoktan , ben sindiremedim ama dediğin gibi önce can sonra Canan yani dedim eşime keşke hastaneye ışınlansam o sancıları tekrar çekmeye lohusalıpı tekrar yaşamaya razıyım keşke başa alsakrastladığımda mecbur öyle diyeceğim hanım
Ya da sen de benim için çocuğumun babannesisinBundan sonra sadece kocamin annesisin de sen de ona.
Ayy ne güzel tebriklerKizlaaarrr bana aferin deyip madalya takin bakalim.
Oglumu arka koltuga koyup gezmeye gittim bugun. Kisa mesafe gittim arabayi gidecegim yerden biraz uzaga park ettim ama olsun. Gezip evime gelebildim cok sukur. Araba kullanmayi yeni ogreniyorum da ondan bu kadar heyecanlandim
Demek ki neymis. Biz guclu annelermisiz.Tek basimiza bebeklerimizle herseyi yapabilirmisiz. Yanima da sut aldim. Oturdugum yerde 3 saati gecirmeden bebegi de doyurdum.
Yalniz soyle bir sikintimiz var benim oglan biberonu pek sevmemeye basladi. Zor emiyor isteksiz.
Tebrik ederim canımKizlaaarrr bana aferin deyip madalya takin bakalim.
Oglumu arka koltuga koyup gezmeye gittim bugun. Kisa mesafe gittim arabayi gidecegim yerden biraz uzaga park ettim ama olsun. Gezip evime gelebildim cok sukur. Araba kullanmayi yeni ogreniyorum da ondan bu kadar heyecanlandim
Demek ki neymis. Biz guclu annelermisiz.Tek basimiza bebeklerimizle herseyi yapabilirmisiz. Yanima da sut aldim. Oturdugum yerde 3 saati gecirmeden bebegi de doyurdum.
Yalniz soyle bir sikintimiz var benim oglan biberonu pek sevmemeye basladi. Zor emiyor isteksiz.
valla doğru söylüyoesun kötü anne gibi hissettim kendimiAman bi git deseydin ya herk3s doktor olmuş anasını satim. Gotur tabi için rahatlasın da o ne öyle felaket tellalı gibi saçma sapan
evet canım kullanıyorum tıkanıklık olduğunda sıkıyorumSerum fizyolojik kullanıyor musun işine yarayabilir
bende normal giydiriyorum içine çıtlı kısa yada sıfır kol badi üstüne uzun kol altı tek kat içine çorap çok giydirdiğimi düşünmüyorumKizim bosver konu komsuyu. Herkes cok bilmis durumda malesef. Ben de icime kusku dusurup cocugu tek kat giydirdim de 2 gun gaz sancisi cekti. Yine 2 kat giydirince isindi yavrum. Hemen oyle kolay degil astim vs. Olmasi.
arada bizdede oluyo canım bence normal fazla takılacak bişey değil diye düşünmüştümHerkese merhaba,
Benim de 37 gunluk bir oglum var. Burayi basindan beri takip ediyorum ben de. Sormak istedigim sey yaklasik bir haftadir agzinda bu sekilde tukuruk oluyor. Gunun her saati degil de gunde toplamda bir kac saat. Dun doktor kontrolumuz vardi ucuncu ayda bekleriz sizinki erken baslamis dedi. Ama problem olmadigini belirtti. Ben yine de sizlere sormak istedim. Bebeginde bu donemde tukuruk goren var midir acaba?
Tesekkurler.
Biberon delikleri bebeğin ayına uygun değil miAyy ne güzel tebrikler
Bende eşimle hastaneye sonra avm ye gittim 1 kez 60lık içirdim gezerken uyudu eve geldik hala uyuyordu ekstradan 80 cc almıştım 3.5 saati geçtiği için kötü kokuyordu mecburen attım
Bizim tıkanıklık göğüse iniyor o zamanda sıkın dedi doktor , seninkinin göğsü tıkalıysa o etkiliyor olabilirvalla doğru söylüyoesun kötü anne gibi hissettim kendimi
evet canım kullanıyorum tıkanıklık olduğunda sıkıyorum
bende normal giydiriyorum içine çıtlı kısa yada sıfır kol badi üstüne uzun kol altı tek kat içine çorap çok giydirdiğimi düşünmüyorum
arada bizdede oluyo canım bence normal fazla takılacak bişey değil diye düşünmüştüm
Biz de esimle 2 delikli bibwronxemzigi mi alsak diyorduk. Onlar da kiyafet bedeni gibi S M L diye gidiyor aylar buyudukce. Baska markanin M biberonunu deneyeyim bari.Biberon delikleri bebeğin ayına uygun değil mi
Benim kızımda biberonla süt verdiğimde içiyor ama birkaç kez ağlayıp sızlanıyor gaz mi açana fln derken tekrar verdiğimde ittirip istemiyordu
Sonra aklıma geldi deliği kürdanla büyüttük , şimdi sorunsuz içiyor nadir ağlıyor o da gaz sancısı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?