- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Yok malesef belki içiririz bu sefer diye hep sagıp buzdolabına koydum koyuyorum bak simdide bekleyen iki kücük biberon var (full dolu değiller tabiki :))Ben şok sen dondurucuya atmissindir diye dusinuyordum. Biberon almayanlara kasik ile veriyorlarmis anne sütünü. Hic ziyan etme at dondur. Benim 1 aylik stogum var, ben calisirken g8nde 2 defa icse yetecek kadar. 1 aylik stogu gunde 2 defa icerse diye hesapladim. Sonrasinda ben gelirim zaten.
Kartta limit kalmamıs alamadım bendeYetişemedim
evet bi bit yeniği var bide %80 indirim yazmıslar. eğer doğru gelirse ben şok
at at buzluga at. hiç almazsa 3 ay sonra yoğurt falan yaparsın en azından
Ben denedim daha önce tutmadı.Ben anne sutu ile yoğurt tutturamadım hiç.olmuyor yapan olur ise saygıyla egiliyorum
Evet geçen yıl da sudokrem büyük boy pişik kreminde yaptılar fiyat hatasını. Gazetede de reklam yer aldığı için mecbur 25₺ dan satıldı. Biz de aldıkKızlar n11 de siparişi onaylamadan satıcı parayı alamıyor ilk 3 gün. Sahte ürün çıkarsa hemen iade edersiniz. Bence fiyatı yanlış girdilerdaha önce e bebek aynı hatayı bi çanta da yapmış 10 liraya satmıştı bi kaç saat
Menenjiti ve rotayı neden ertelediniz acaba bizimde 2. Ay yaklasıyordq napsam bilemedimKizlar biz de eşimle biraz yumuşadık bakalim. Ne dicem size. Doğum paralarınızı aldınız mı? Şu 1. Cocuk 200 2. 400 falan olan. Unutmayın ha postaneye yatiyo. Bizim yarin kalça ultrasonumuz var. Cuma da 2. Ay aşıları. Menenjit aşısını yaptırmaktan ben şuan icin vazgectim. 9. Ayda bakicam. Rotayı da 3. Ayda yaptircam 2 doz olanından. Sizler özel aşıları ne yapmayı düşünüyorsunuz? Takipler icin de hastaneye gitmektense aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. Zaten yapılan şey ölçüm. 10 dakikaya 200-300 lira bayılmak yerine çocuğum icin başka bisey yaparım diye düşündüm...
Ben ilk haftaki sütten sağıp 3 yaşındaki oğluma da içirmiştim bağışıklığı kuvvetlensin diye, hatta göğüs kalkanında biriken sütleri de hep oğluma veriyordum içiyordu, bence ziyan etme koy bardağa ver büyük çocuğuna o da şifalansınBen denedim daha önce tutmadı.
Şuan buzlukta küvez döneminden kalma sütler var 1 hafta sonra 3ayı dolucak. Hepsini gidip toprağa dökücem. İlk sütler olduğu için de sapsarı. İçim gidiyor atmaya ama
Isıtıp versem fazla beslenmekten kusar, Hem beni emmediği için arz talep durumu şaşar diyorum. Sadece anne sütü yetiyor şuan. Bir de buzluğa girip çıkan süt kolostrum bile olsa besin değeri şuan göğsümdekinden daha düşüktür diye düşünüyorum. Büyük oğlum 25 aylık ona versem doğru olur mu , hem içer mi bilmiyorum. Napsam ?
Bir de kızlar büyükler hep sakın lavaboya dökme hem günah hem de sütün kesilir diyor. Toprağa döküyorum. Çiçeğe dökersen de kuruturmuş♀. Haberiniz olsun.
Evet geçen yıl da sudokrem büyük boy pişik kreminde yaptılar fiyat hatasını. Gazetede de reklam yer aldığı için mecbur 25₺ dan satıldı. Biz de aldık
Ama bu firma kuşkulu geldi bana
Rotayı 3. Ay toplamda 2 doz olarak yapılan aşıdan yaptıracağım. Menenjiti de 1 yaşından sonra düşünüyorum.Menenjiti ve rotayı neden ertelediniz acaba bizimde 2. Ay yaklasıyordq napsam bilemedim
Kizlar bunlar cakma olabilirmi? Magaza yorumlarini falan okusaydiniz dolandirilmayin o fiyata pek mumkun degil bence
çiçek var mı evde çiçeğe dökEvet napim üc gün tutuyorum arada deniyorum bi kısmını almıyor falan derken üc bucuk günde döküyorum napim bozulmustur diye
Denicem ben de sleepyler bitti sonunda ve piştikten sonra kalan kırmızılıklar geçmedi belki de bezden dolayı geçmiyorKizlar bebek bez8 cok deniyorum ya oisik yapmaz ise dogru bezi buldummmm. GOON premium. Primadan daha yumusak daha buyuk veeee ilk defa kaka disina tasmadi. Prima molfiks ve komilide disina tasti hep. Ustelik goon taktigimda 3 gunluk kakayi yapti miktar daha cok olmasina ragmen sirt kısmındaki lastik sayesinde tasmadi. Cok tavsiye ediyorum deneyin. Pisik olur mu kaygisi icin de oglen saatlerinde takip kisa sureli tutun popiste, baktiniz pisik olmiyor daha uzun sure takip deneyin.
Bu goon kilot bez mi ? Molfixten memnunum ama bazen kizariyo popis hemen desitin suruyorum bi denenebiilirKizlar bebek bez8 cok deniyorum ya oisik yapmaz ise dogru bezi buldummmm. GOON premium. Primadan daha yumusak daha buyuk veeee ilk defa kaka disina tasmadi. Prima molfiks ve komilide disina tasti hep. Ustelik goon taktigimda 3 gunluk kakayi yapti miktar daha cok olmasina ragmen sirt kısmındaki lastik sayesinde tasmadi. Cok tavsiye ediyorum deneyin. Pisik olur mu kaygisi icin de oglen saatlerinde takip kisa sureli tutun popiste, baktiniz pisik olmiyor daha uzun sure takip deneyin.
İnek sütünü hiç sevmiyor, hiç içmez. Benim sütümü tadar mı bir deneyeyim en iyisi. Muz koysam içine nasıl olur acabaBen ilk haftaki sütten sağıp 3 yaşındaki oğluma da içirmiştim bağışıklığı kuvvetlensin diye, hatta göğüs kalkanında biriken sütleri de hep oğluma veriyordum içiyordu, bence ziyan etme koy bardağa ver büyük çocuğuna o da şifalansın
Direk süt poşetine koyup buzluğa atYok malesef belki içiririz bu sefer diye hep sagıp buzdolabına koydum koyuyorum bak simdide bekleyen iki kücük biberon var (full dolu değiller tabiki :))
Sonrada üf süresi gecti diyip döküyorum hatta annem ciceklerine dök dedide ciceklere döküyorum
İnstegramda bi ebe bana taktik verdi onu deneyeceğim bakalım. Önce birinci gün uçtaki iki deliğin arasını kesip birleştirip emziriyorsun sonra ikinci gün diğer iki delik arasını kesip emziriyorsun. Sonraki günler artık yavaş yavaş silikon ucu kesip kısaltmaya başlıyorsun milim milim memeye doğru 1 hafta bu şekilde tıraşlayıp kısaltarak meme açıkta kalana kadar devam ediyorsun sonra silikon dan kurtuluyorsun dedi. İkinci gündeyiz inşallah işe yarar. Bi de aventin göğüs ucu çıkarıcısını tavsiye etti emzirene kadar devamlı rakılı dursun dedi ama çok pahalı geldi banaBende uçla emziriyorum. Başta uçla emzirirken hani göğüs ucu iyice çıkıyor ya bizimki göğüs değiştrrken bi andq tuttu onsuz emmeye başladı. O şekilde verdimi emiyordu bazen zorlanıyordu ama. Şimdi iyice alıştı onsuz tutamıyor. Bi arkadasımda oyle emzirdi 6 aylık oldu hala oyle devam
Tabi canım poşete koy hava kalmasın poşette yassı şekilde dondur çözmesi daha kolay oluyormuşSağıp sağıp buzluga mı atayım
Belki içer diye tutuyordum dolapta ama biberon emzik sevmiyor bi kere içti biberonla biraz oda baya gaz yaptı nasıl içtigini sen düşün
Buzluk fikri iyiymiş ev zaten süt poşeti kabı dolu bi işe yarasınlar
Bende sevdim evy baby yı.molfixide sevdim.sleepy sevmedim.netten 232 tane 2 numara molfix 111e aldim.hatta 2 paket aldim toplam 464 tane oldu.bakalim ne kadar gidecek.bazen pespese 3 bez degistirsigimiz oluyir.bizimki temiz beze kaka yapmayi cok seviyor.bezimiz bitince eşim canbaba almış oda fena değil ama nolfix ve evy baby daha çok hoşuma gitti.Evy baby bezi hastanede bize verdiler primaya molfixe gore daha yumuşak dün yeni bez evy baby aldık deneyelim dedik ufak paketi varsa denk gelirse bi inceleyin biz de sanırım primayi birakacagiz
Baska bi markanınkide işe yarar ozaman. Yada şırıngayla yapıyolar. Bide makine ile sağıncada çıkıyor ya uçİnstegramda bi ebe bana taktik verdi onu deneyeceğim bakalım. Önce birinci gün uçtaki iki deliğin arasını kesip birleştirip emziriyorsun sonra ikinci gün diğer iki delik arasını kesip emziriyorsun. Sonraki günler artık yavaş yavaş silikon ucu kesip kısaltmaya başlıyorsun milim milim memeye doğru 1 hafta bu şekilde tıraşlayıp kısaltarak meme açıkta kalana kadar devam ediyorsun sonra silikon dan kurtuluyorsun dedi. İkinci gündeyiz inşallah işe yarar. Bi de aventin göğüs ucu çıkarıcısını tavsiye etti emzirene kadar devamlı rakılı dursun dedi ama çok pahalı geldi bana
Normal bebek bezi. Herkes en iyi prima diiyor ama prima cok parfumlu ve pahali. Goon daha iyi geldi bana. Cok yumusak pamuk gibi ve sirt kismi lastikli.Bu goon kilot bez mi ? Molfixten memnunum ama bazen kizariyo popis hemen desitin suruyorum bi denenebiilir
Benim o sekilde cok sutum birikti acaba tarihleri gecmeden nasil icirsem. Sut saklama kaplari daha gec cozunuyor sut saklama posetine gore.Tabi canım poşete koy hava kalmasın poşette yassı şekilde dondur çözmesi daha kolay oluyormuş
Bez bundan canim fiyati da gayet uygun. Sanirim artik internetten alacagim. Ebebkte daha pahali.Bu goon kilot bez mi ? Molfixten memnunum ama bazen kizariyo popis hemen desitin suruyorum bi denenebiilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?