Yok malesef belki içiririz bu sefer diye hep sagıp buzdolabına koydum koyuyorum bak simdide bekleyen iki kücük biberon var (full dolu değiller tabiki :))
Sonrada üf süresi gecti diyip döküyorum hatta annem ciceklerine dök dedide ciceklere döküyorum

evet bi bit yeniği var bide %80 indirim yazmıslar. eğer doğru gelirse ben şok

at at buzluga at. hiç almazsa 3 ay sonra yoğurt falan yaparsın en azından
Ben anne sutu ile yoğurt tutturamadım hiç.olmuyor yapan olur ise saygıyla egiliyorum
Ben denedim daha önce tutmadı.
Şuan buzlukta küvez döneminden kalma sütler var 1 hafta sonra 3ayı dolucak. Hepsini gidip toprağa dökücem. İlk sütler olduğu için de sapsarı. İçim gidiyor atmaya ama
Isıtıp versem fazla beslenmekten kusar, Hem beni emmediği için arz talep durumu şaşar diyorum. Sadece anne sütü yetiyor şuan. Bir de buzluğa girip çıkan süt kolostrum bile olsa besin değeri şuan göğsümdekinden daha düşüktür diye düşünüyorum. Büyük oğlum 25 aylık ona versem doğru olur mu , hem içer mi bilmiyorum. Napsam ?

Bir de kızlar büyükler hep sakın lavaboya dökme hem günah hem de sütün kesilir diyor. Toprağa döküyorum. Çiçeğe dökersen de kuruturmuş ‍♀. Haberiniz olsun.
Evet geçen yıl da sudokrem büyük boy pişik kreminde yaptılar fiyat hatasını. Gazetede de reklam yer aldığı için mecbur 25₺ dan satıldı. Biz de aldık
Ama bu firma kuşkulu geldi bana

Menenjiti ve rotayı neden ertelediniz acaba bizimde 2. Ay yaklasıyordq napsam bilemedim

Ben ilk haftaki sütten sağıp 3 yaşındaki oğluma da içirmiştim bağışıklığı kuvvetlensin diye, hatta göğüs kalkanında biriken sütleri de hep oğluma veriyordum içiyordu, bence ziyan etme koy bardağa ver büyük çocuğuna o da şifalansın

Evet napim üc gün tutuyorum arada deniyorum bi kısmını almıyor falan derken üc bucuk günde döküyorum napim bozulmustur diye
çiçek var mı evde çiçeğe dök
benim evde yucca vardı yaklaşık 15 gün önce sütün saati geçti çiçeğe döktüm çiçek delirdi

Eklentiler

• 15719144147143151312049769544676.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 36
Denicem ben de sleepyler bitti sonunda ve piştikten sonra kalan kırmızılıklar geçmedi belki de bezden dolayı geçmiyor
Değiştircez mecbur

Bu goon kilot bez mi ? Molfixten memnunum ama bazen kizariyo popis hemen desitin suruyorum bi denenebiilir

Evy baby bezi hastanede bize verdiler primaya molfixe gore daha yumuşak dün yeni bez evy baby aldık deneyelim dedik ufak paketi varsa denk gelirse bi inceleyin biz de sanırım primayi birakacagiz

İnek sütünü hiç sevmiyor, hiç içmez. Benim sütümü tadar mı bir deneyeyim en iyisi. Muz koysam içine nasıl olur acaba

Direk süt poşetine koyup buzluğa at

İnstegramda bi ebe bana taktik verdi onu deneyeceğim bakalım. Önce birinci gün uçtaki iki deliğin arasını kesip birleştirip emziriyorsun sonra ikinci gün diğer iki delik arasını kesip emziriyorsun. Sonraki günler artık yavaş yavaş silikon ucu kesip kısaltmaya başlıyorsun milim milim memeye doğru 1 hafta bu şekilde tıraşlayıp kısaltarak meme açıkta kalana kadar devam ediyorsun sonra silikon dan kurtuluyorsun dedi. İkinci gündeyiz inşallah işe yarar. Bi de aventin göğüs ucu çıkarıcısını tavsiye etti emzirene kadar devamlı rakılı dursun dedi ama çok pahalı geldi bana

Tabi canım poşete koy hava kalmasın poşette yassı şekilde dondur çözmesi daha kolay oluyormuş

Evy baby bezi hastanede bize verdiler primaya molfixe gore daha yumuşak dün yeni bez evy baby aldık deneyelim dedik ufak paketi varsa denk gelirse bi inceleyin biz de sanırım primayi birakacagiz
Bende sevdim evy baby yı.molfixide sevdim.sleepy sevmedim.netten 232 tane 2 numara molfix 111e aldim.hatta 2 paket aldim toplam 464 tane oldu.bakalim ne kadar gidecek.bazen pespese 3 bez degistirsigimiz oluyir.bizimki temiz beze kaka yapmayi cok seviyor.bezimiz bitince eşim canbaba almış oda fena değil ama nolfix ve evy baby daha çok hoşuma gitti.

Baska bi markanınkide işe yarar ozaman. Yada şırıngayla yapıyolar. Bide makine ile sağıncada çıkıyor ya uç

Bu goon kilot bez mi ? Molfixten memnunum ama bazen kizariyo popis hemen desitin suruyorum bi denenebiilir
Normal bebek bezi. Herkes en iyi prima diiyor ama prima cok parfumlu ve pahali. Goon daha iyi geldi bana. Cok yumusak pamuk gibi ve sirt kismi lastikli.

Tabi canım poşete koy hava kalmasın poşette yassı şekilde dondur çözmesi daha kolay oluyormuş
Benim o sekilde cok sutum birikti acaba tarihleri gecmeden nasil icirsem. Sut saklama kaplari daha gec cozunuyor sut saklama posetine gore.

Bez bundan canim fiyati da gayet uygun. Sanirim artik internetten alacagim. Ebebkte daha pahali.

Eklentiler

• Screenshot_20191024-153855_Samsung Internet.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…