SiZin makine arızalı olabilirmi acaba bende sağıyorum ne sızlama ne morarma hatta çekmiyor mu diye kontrol ediyorum bazen
Ben verim alamayimca 20 dk falan sagdim gogus ucum icinde kaldi ustude morardi.gonderdik servise bakalim bana mochi yetiyor umya elektrikli bende bir ise yaramadi

Doktordan geldik kalca utrasonu verdi 25 kasima.her sey yolundaymis. beziyle tartildi 4.715 geldi kizim..ilk 3ay icin rota asisi dedi digerlerini 6.ayds yaptirdim bende kendi cocuguma sonucta krese parka gitmeyecek birde devlet asilari fazla ozelleride eklerseniz fazla oluyor tarzinda konustu

Eklentiler

• 20191024_104233.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 42
Bence yine de buzluğa at , kışın hasta olursun lazım olur fln diyordu burdan biri yani varken dökme bence
Sağıp sağıp buzluga mı atayım
Belki içer diye tutuyordum dolapta ama biberon emzik sevmiyor bi kere içti biberonla biraz oda baya gaz yaptı nasıl içtigini sen düşün
Buzluk fikri iyiymiş ev zaten süt poşeti kabı dolu bi işe yarasınlar

Aldım bende çok sasirdim fiyatına benim makinelerin lastiklerini degistircektim gerek kalmadi ama sanki bir yanlışlık var gibi neyse bakalim ne gelicek gorucez
Kendi sitesinde bile böyle değil fiyatı instagramdan sorsanız belki cevaplarlar

Aldım bende çok sasirdim fiyatına benim makinelerin lastiklerini degistircektim gerek kalmadi ama sanki bir yanlışlık var gibi neyse bakalim ne gelicek gorucez
Kizlar bunlar cakma olabilirmi? Magaza yorumlarini falan okusaydiniz dolandirilmayin o fiyata pek mumkun degil bence

Kendi sitesinde bile böyle değil fiyatı instagramdan sorsanız belki cevaplarlar
evet bi bit yeniği var bide %80 indirim yazmıslar. eğer doğru gelirse ben şok
Evet napim üc gün tutuyorum arada deniyorum bi kısmını almıyor falan derken üc bucuk günde döküyorum napim bozulmustur diye
at at buzluga at. hiç almazsa 3 ay sonra yoğurt falan yaparsın en azından

Kızlar n11 de siparişi onaylamadan satıcı parayı alamıyor ilk 3 gün. Sahte ürün çıkarsa hemen iade edersiniz. Bence fiyatı yanlış girdiler daha önce e bebek aynı hatayı bi çanta da yapmış 10 liraya satmıştı bi kaç saat

Ben şok sen dondurucuya atmissindir diye dusinuyordum. Biberon almayanlara kasik ile veriyorlarmis anne sütünü. Hic ziyan etme at dondur. Benim 1 aylik stogum var, ben calisirken g8nde 2 defa icse yetecek kadar. 1 aylik stogu gunde 2 defa icerse diye hesapladim. Sonrasinda ben gelirim zaten.

Kızlar aranızda silikon üç ile emziren var mı. Benim kız sağ tarafı alamıyordu bununla başladı emmeye yara iken de sol tarafa kullandım şimdi onsuz emmiyor sinirlenerek krize giriyor naapsam vicdan yapiyorumm
Bende uçla emziriyorum. Başta uçla emzirirken hani göğüs ucu iyice çıkıyor ya bizimki göğüs değiştrrken bi andq tuttu onsuz emmeye başladı. O şekilde verdimi emiyordu bazen zorlanıyordu ama. Şimdi iyice alıştı onsuz tutamıyor. Bi arkadasımda oyle emzirdi 6 aylık oldu hala oyle devam

Hep aynı şeyler . Bu erkek anaları bu çirkeflikleri hak görüyorlar kendilerinde. Eşlerde aynı şekilde anacı oldumu yandın. Ne demek sen olsan gelirmiydin? Bizimkide böyle. Surat yapıyormusum güler yüzlü davranmıyormuşum. Ne alaka ya her dk pişmiş kelle gibimi durucam. Anasının yaptıgı onca şeye rağmen konustuguma dua edeceğine. Cok pişmanım cok basta mesefa koyacaktıkki snradam böyle olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…