Sağıp sağıp buzluga mı atayım
Belki içer diye tutuyordum dolapta ama biberon emzik sevmiyor bi kere içti biberonla biraz oda baya gaz yaptı nasıl içtigini sen düşün
Buzluk fikri iyiymiş ev zaten süt poşeti kabı dolu bi işe yarasınlar
Aldım bende çok sasirdim fiyatına benim makinelerin lastiklerini degistircektim gerek kalmadi ama sanki bir yanlışlık var gibi neyse bakalim ne gelicek gorucez
Aldım bende çok sasirdim fiyatına benim makinelerin lastiklerini degistircektim gerek kalmadi ama sanki bir yanlışlık var gibi neyse bakalim ne gelicek gorucez
Kızlar n11 de siparişi onaylamadan satıcı parayı alamıyor ilk 3 gün. Sahte ürün çıkarsa hemen iade edersiniz. Bence fiyatı yanlış girdiler daha önce e bebek aynı hatayı bi çanta da yapmış 10 liraya satmıştı bi kaç saat
Sağıp sağıp buzluga mı atayım
Belki içer diye tutuyordum dolapta ama biberon emzik sevmiyor bi kere içti biberonla biraz oda baya gaz yaptı nasıl içtigini sen düşün
Buzluk fikri iyiymiş ev zaten süt poşeti kabı dolu bi işe yarasınlar
Ben şok sen dondurucuya atmissindir diye dusinuyordum. Biberon almayanlara kasik ile veriyorlarmis anne sütünü. Hic ziyan etme at dondur. Benim 1 aylik stogum var, ben calisirken g8nde 2 defa icse yetecek kadar. 1 aylik stogu gunde 2 defa icerse diye hesapladim. Sonrasinda ben gelirim zaten.
Kızlar aranızda silikon üç ile emziren var mı. Benim kız sağ tarafı alamıyordu bununla başladı emmeye yara iken de sol tarafa kullandım şimdi onsuz emmiyor sinirlenerek krize giriyor naapsam vicdan yapiyorumm
Bende uçla emziriyorum. Başta uçla emzirirken hani göğüs ucu iyice çıkıyor ya bizimki göğüs değiştrrken bi andq tuttu onsuz emmeye başladı. O şekilde verdimi emiyordu bazen zorlanıyordu ama. Şimdi iyice alıştı onsuz tutamıyor. Bi arkadasımda oyle emzirdi 6 aylık oldu hala oyle devam
Kizlar moralim sıfır. Esimle zaten aramiz iyi degildi. Bugün büyük kızımın doğum gününü dışarda kutladık. Kendi ailemi ve esimin ailesini cagirdik. Fıkır benimdi. Teyzesi falan toplam 16 kişiydik. Ben restoranta girdiğimde bunlar masada oturuyorlardı. Hoşgeldiniz dedim kimse sallamadı. Kayınvalide zaten doğumdan beri doğru dürüst gelmedi. Facebook da yaptığı bir paylaşımdan dolayı da ben baya soğumuştum (paran varsa oğlunda kal, aklın varsa evinde kal gibi birsey) neyse sonra da 2 gorumcemve kv kendi aralarında konuştular hep. Ananem hal hatır sordu ona bile cevap vermediler. Doğum günü bittiğinde herkesi eve çay içmeye davet ettim. Gelmediler. Arabaya bindik eşime niye gelmediler dedim sen olsan gelir misin dedi şok oldum. Surat yapmışım ilgilenmemişim 3 saattir kavga ediyoruz beynim yandı artik. Çok ağır şeyler söyledim bu sefer. Nasıl düzeliriz bilmiyorum...
Hep aynı şeyler . Bu erkek anaları bu çirkeflikleri hak görüyorlar kendilerinde. Eşlerde aynı şekilde anacı oldumu yandın. Ne demek sen olsan gelirmiydin? Bizimkide böyle. Surat yapıyormusum güler yüzlü davranmıyormuşum. Ne alaka ya her dk pişmiş kelle gibimi durucam. Anasının yaptıgı onca şeye rağmen konustuguma dua edeceğine. Cok pişmanım cok basta mesefa koyacaktıkki snradam böyle olmasın