Popoda çatlak olmaması için 3 gün yapmadığında sormuştum doktor bana bepantenle anestolu karıştırıp poposuna sür demişti her zaman diil ama kaka yapmadığı zamanlarda
Ikınma olmadan bacak çekmeden mi ağlıyor? Bende farkettim bi guruldama oluyor karnında o kriz anlarinda aslinda gun icindede agliyor ama normal susturabiliyorum ama o bahsettiğim çok ağlıyor morariyo o derece
O guruldama üstten gaz çıkaramadığında oluyo,
Öyle ki emerken tıkanıyor, yutamıyo ağlamaya başlıyor
Hemen dik tutup havada zıplatır gibi yapıp, sırtına hızlı hızlı vuruyorum
Anında çıkarıyo gazını, emmeye devam ediyor
Emerken alttan da çıkıyo gazı o arada
Ikınma olmadan bacak çekmeden mi ağlıyor? Bende farkettim bi guruldama oluyor karnında o kriz anlarinda aslinda gun icindede agliyor ama normal susturabiliyorum ama o bahsettiğim çok ağlıyor morariyo o derece
Evet kriz geçiriyor aynı şeyi yaşamışız çıkardıkları gaz yeterli olmuyor kendinden geçmişti yavrum uykuya da dalamamıştı gaz ilacını verdim karnını sardım karnı gergindi davul gibi şişti ilaçtan sonra gaz çıkardıkça kakasını yapınca karnı yumuşadı karnı sert mi bi bakın üşütmüşte olabilir
Mochi 21468 Göğüs Pompası 120 ML en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Aldım bende çok sasirdim fiyatına benim makinelerin lastiklerini degistircektim gerek kalmadi ama sanki bir yanlışlık var gibi neyse bakalim ne gelicek gorucez
O guruldama üstten gaz çıkaramadığında oluyo,
Öyle ki emerken tıkanıyor, yutamıyo ağlamaya başlıyor
Hemen dik tutup havada zıplatır gibi yapıp, sırtına hızlı hızlı vuruyorum
Anında çıkarıyo gazını, emmeye devam ediyor
Emerken alttan da çıkıyo gazı o arada ☺
Evet kriz geçiriyor aynı şeyi yaşamışız çıkardıkları gaz yeterli olmuyor kendinden geçmişti yavrum uykuya da dalamamıştı gaz ilacını verdim karnını sardım karnı gergindi davul gibi şişti ilaçtan sonra gaz çıkardıkça kakasını yapınca karnı yumuşadı karnı sert mi bi bakın üşütmüşte olabilir
Karnida 40 dan önceki gibi sert değil ama genede ağrıyor sanirim. Üşütse 2 haftadir hep ayni saatlerde olmazdı sanirim 2. Cocuk daha tecrübeli olacam şunu yapicam bunu yapicam dedim ama yok herşeyi bebek belirliyo her bebek farkliymis
Biraz sabır kuzum
Atak dönemiydi, büyümesiydi, görmesinin netlik kazanmasıydı derken baya uyaran var etrafında.
O yüzden huysuzluk yapıyorlar
Bi de dediğin gibi belirli saati de kendileri seçiyor
Rutin krizleri yaşıyoruz aynı saatlerde
Senin sakinliğini hisseder aynı şekilde stresini de.
Stresini dışa vurmamaya çalış
Ben öyle yapıyorum ve işe yarıyor
Öyle böyle yoruluyor susuyo
Aldım bende çok sasirdim fiyatına benim makinelerin lastiklerini degistircektim gerek kalmadi ama sanki bir yanlışlık var gibi neyse bakalim ne gelicek gorucez
Karnida 40 dan önceki gibi sert değil ama genede ağrıyor sanirim. Üşütse 2 haftadir hep ayni saatlerde olmazdı sanirim 2. Cocuk daha tecrübeli olacam şunu yapicam bunu yapicam dedim ama yok herşeyi bebek belirliyo her bebek farkliymis
Ooo ben oyle cok doktum. Biberonun kapagini tam oturtamayip bebegin ustune bike doktum. Simdi de benim sipa biberondan zor emiyor. Sanki biberon reddi yasayacak gibi. 3 emip birakiyor ve boberondan 10 cc icip cikaroyor agzindan. Bazen ditek itiyor dili ile. Yeni basladi boyle seylere.
Bize takıla takıla 3 ceyrek taktılar bide az bişi para. Akrabalarında durumları hep iyi. Ama işte kendi dedesi babanesi bile takmayınca cokta bişi beklemiyorım artık
Disler sebebiyle basliyor o salya akitma durumu. Bebnim ilk bebek 3 aylikken coc7k doktorumuz oyle soylenisti. Tabi biz de esimle cahil, bebek mi gormusuz daha once. Cok sasirmistik aaa disleri cikacakmis erkwn degil mi diye. Tam 7 aylik oldugunda ilk disleri cikmisti. Uz8n sure agzina bakmistik
Bebeğinizin ağzı ile yaptığı bazı hareketler, bebeklerde salya akmasının nedenleri nelerdir? Sorularınızın cevapları için makalemizi okumaya devam edin!
Biraz sabır kuzum
Atak dönemiydi, büyümesiydi, görmesinin netlik kazanmasıydı derken baya uyaran var etrafında.
O yüzden huysuzluk yapıyorlar
Bi de dediğin gibi belirli saati de kendileri seçiyor
Rutin krizleri yaşıyoruz aynı saatlerde
Senin sakinliğini hisseder aynı şekilde stresini de.
Stresini dışa vurmamaya çalış
Ben öyle yapıyorum ve işe yarıyor
Öyle böyle yoruluyor susuyo
Ilk kizim bu bebegimden beterdi ama bunun ağlayışı çok farklı korkutuyo beni nefessiz kalıyor ödüm patliyo. Insallah dedigin gibi biranonce gecer Valla salı günü 2. Ay aşısı var o aşıda sarsicak şimdiden korku sardı ağlama şeklinden huysuzlugundan