Kiz ben yuzime suruyorum kurutunca da bebek sampuani ile yikiyorum. Belli mi olur cildim yenilenir.Yok malesef belki içiririz bu sefer diye hep sagıp buzdolabına koydum koyuyorum bak simdide bekleyen iki kücük biberon var (full dolu değiller tabiki :))
Sonrada üf süresi gecti diyip döküyorum hatta annem ciceklerine dök dedide ciceklere döküyorum
kaç numara kullanıyorsunuz , biz gunduz 2 gece 3 numara kullanıyoruz;Kizlar bebek bez8 cok deniyorum ya oisik yapmaz ise dogru bezi buldummmm. GOON premium. Primadan daha yumusak daha buyuk veeee ilk defa kaka disina tasmadi. Prima molfiks ve komilide disina tasti hep. Ustelik goon taktigimda 3 gunluk kakayi yapti miktar daha cok olmasina ragmen sirt kısmındaki lastik sayesinde tasmadi. Cok tavsiye ediyorum deneyin. Pisik olur mu kaygisi icin de oglen saatlerinde takip kisa sureli tutun popiste, baktiniz pisik olmiyor daha uzun sure takip deneyin.
Molfiksten ve prima premium careden daha buyuk. Genis duruyor ama cok yumusak oldugundan genis gelmiyor. Bacaklarinda lastik izi kalmiyor. Primada ise sıkı oluyor. Molfiks iyice kucuk.kaç numara kullanıyorsunuz , biz gunduz 2 gece 3 numara kullanıyoruz;
goon merak ediyorum kalıp olarak nasıl buyuk mu küçük mü diger bezlere göre
eger elinizde bez varsa ikisini yanyana cekip atarmısınız
Araştırmıştım bu konuyu, solomombaby tavsiye ediliyor, ben de almadım henüzKızlar kanguru konuşuldu mu ne düşünüyorsunuz
Ben birkaç gündür hava güzel dışarı çıkmak istiyorum ama araba puset uğraşmak üşeniyorum
Şöyle güzel ergonomik ve uygun fiyatlı bir öneri var mı
İnstagramdan mababy diye bir öneri gördüm ama 500tl pahalı geldi bana
Evet duymuştum markayı araştırayım teşekkürlerAraştırmıştım bu konuyu, solomombaby tavsiye ediliyor, ben de almadım henüz
25 liraya alırsanız fena kazıklandımKizlaaaar mochiden aradılar:) dur yazcammmm
Üşüşürsen falan evetSezaryan yeri bazen zonklar mı?
Evy baby ablam çocuklarına kullanmıştı bundan yaklaşık 15 yıl önce gebeligimde bakmıştım görememiştim sanki şimdi yeni üretime başlamış gibi geldi su anda her yerde var tv de reklamları da dönüyor. Tv de dönen fiyattan daha düşük almış eşim minik bir paket alıp denenebilir molfixi beğenmeyen cokkk az gibi herkes memnun prima ben en iyisiyim diye geçiniyor ama prizmaya daha cok sikayet vaedir :)Bende sevdim evy baby yı.molfixide sevdim.sleepy sevmedim.netten 232 tane 2 numara molfix 111e aldim.hatta 2 paket aldim toplam 464 tane oldu.bakalim ne kadar gidecek.bazen pespese 3 bez degistirsigimiz oluyir.bizimki temiz beze kaka yapmayi cok seviyor.bezimiz bitince eşim canbaba almış oda fena değil ama nolfix ve evy baby daha çok hoşuma gitti.
Kizlar bende sizinle bir sey paylasmak istiyorum. annemin durumu malum dogumda kv geldi fakat daha dikislerim acirken döndü diye kirginligim malum..bugune kadar tek bir sozumus bile yoktu birbirimize sabah kalkinca gider öperdim..yine sagolsunlar her seyimizi yaptilar borcsuz harcsiz evlendik ama annem bu haldeyken ben annemin boslugunu bir nebze doldurur sanmistim..doguma 1 hafta kala gorumcemi birakmaya geldiler sinoptan ve ustune basa basa gelmeye niyetimiz yoktu kizi birakalim ddik dediginde bile icim ciz etti..her neyse dogumdan sonra cocugu kucagina bile almadi sonra yakin arkadasima pek almadim kiskanmasin diye demis (eltimde yasadigi seyler var sanirim) yani soguk,umarsiz geldi bana..babam gelmisti doguma ayagimi kaldircam baba ayagimi tutsana dedim daha hastanede anladimki hayir anandan babandan baska.ve hic destek dahii almadim.4gun mutfakta yemek yapti.cocugun gobegi dusmemisti ki gitti..bu arada cocuga burma bilezik takti..keske maddi destek yerine maneviyati hissetseydim dedim.onlara gore gorevleri tamamdi..gelelim mevzuya
29 ekim tatildi esim gidelim dedi..benimde mevlutu orda yapma planim vardi.. konusmustuk..fakat gelicez dedigimizde hic mevlutten falan bahsedilmedi hatta esim ne yaocaksan yap bak geliyoruz falanda dedi..mevlut cokta elzem degil ama sonucta bizim taraf dagilmis durumda..kimsenin hali yok hasta pesinde gezmekten..beklerdimki babanne olarak yapmasini..esimede dün gece dedim ben annem hastalandiktan sonra anneni bir nebze olsun yukumu hafifletir diye bekledim..anne yerine koyarim belki dedim..sadece sustu esim..annesi giderkende surat astiginda annesinin yaninda ne bu guvensizlik kendine biz yapariz demistim..
Simdi vazgectik gitmekten.esim ya cok kucuk daha 2 aylik olmadi korkuyorum dedi 5 saatlik yola bende bosver dedim sinop soguk bir de..aksam aradik saka mi yapiyosun diyo ogluna :))) hani oglum cocuk kucuk falan yokta tüh diger torunlar uzulcek bekliyolardi diyo hala..
gittikten sonra her gün hem agladim hem isimi yaptim.her yemek yapisimda tek kaldigimda hirslandim.. 1hafta kalsaydi sutum yerine gelseydi yorulmazdim bu kadar dedim..gittikten sonra bir kac gun hep aradi aramadim artik o da aramiyo..gitmeyisimizdende algilamistir belki..yakin arkadasima aslinda az daha kalsam olurdu ama esimi birakamiyorum demis (aslinda yaptigininda farkinda ) yani cok severek gittgim o yerlere artik cocugumu sakinarak giderim gidersem ve 40 yilda bir giderim bayrami seyranida kalmadi bu zamana kadar kendi aileme gitmez oraya giderdim ama artik yok..esimede dedim sen istersen kasim ayinda git o da annesine oyle dedi ben tek gelecegim diye..
Velhasil anadan baska yarr yokmus..annen yoksa kimsende yokmus
Annemde cicege dök dedi diye döktümde ne costurdu ne öldürdü aynı hayatlarına devam ediyorlarçiçek var mı evde çiçeğe dök
benim evde yucca vardı yaklaşık 15 gün önce sütün saati geçti çiçeğe döktüm çiçek delirdi
Sen mesela onları içirip onun yerine sagsana 2 o gun günde. Çalışmaya başlayınca ihtiyaç olacak. Ben döndürmeye basladim bu şekilde.Annemde cicege dök dedi diye döktümde ne costurdu ne öldürdü aynı hayatlarına devam ediyorlar
Ooo ne fikirler ne fikirlerKiz ben yuzime suruyorum kurutunca da bebek sampuani ile yikiyorum. Belli mi olur cildim yenilenir.
Kızlar kanguru konuşuldu mu ne düşünüyorsunuz
Ben birkaç gündür hava güzel dışarı çıkmak istiyorum ama araba puset uğraşmak üşeniyorum
Şöyle güzel ergonomik ve uygun fiyatlı bir öneri var mı
İnstagramdan mababy diye bir öneri gördüm ama 500tl pahalı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?