Ay oha ya bide görümceyle beraber bakmıslar
Bi akıllı yok
Alsa memesini emzirecek demekki ciddi ciddi
Bide pişkin
Sinir oldum

Dısarı cıkartıp iki tur attırsanız sakinlemezmi
Atak haftasında bizimde iki gün öyleydi 13saate yakın 1dk bile uyumamıştı

geçen gün de emziği aldı ağzına alıp da veriyodu çocuğa. anne yıkıyım ben bi dedim. annesi olarak ben bile yapmıyorum onu ağzımdaki mikropların çocuğun emziğinde ne işi var
Ay oha ya bide görümceyle beraber bakmıslar
Bi akıllı yok
Alsa memesini emzirecek demekki ciddi ciddi
Bide pişkin
Sinir oldum
böyleleri de hep bize denk gelir

Agzina aldigi emzigi bebege mi verdi??? Ay daha neler, ben kendim bile bebegime boyle bir sey yapmam. Delirmis millet.

Tabiki onuda ben aldım evde durdukca alısveriş yapıyorum resmen
Tamda bugun onun siparişini verdim solomombaby haftaya gelir bakalım sende bi arastır istersen
Tek modeli mi var hepsi aynı mı tam ilgilenemedim
Bi düz renk bi desenli olarak gördüm bir de yeni doğan aparatı var ekstra

Evet küçük olan prima premium care. Molfiksin 2 numarasi daha da küçük . Slepy 2 numara hepsinden kucuk. Primanin 1 numarasi kadar. Ben goon sevdim.
2 numara aldım büyük baya bir paket de 1 alayım bari 2 böyleyse 1 de ufak gelmez sanıromm
Kızım saha 5 kilo olmamıştır bence daha ikinci ay kontrolüne gitmedik

Kızlar emzip de 40 ını doldurup adet olan var mı? Benim bugün kahverengi oldu adet gibi şimdi durdu. Adet mi bu?
Ben oldum
40. Gün leke başladı 3 gün sonra adet kanaması başladı 10 gün kadar sürdü sonra abdest aldım

kızlar benim kız özellikle 3-4 gündür aksamları o kadar cok aglıyor ki. aç değil tok. gazı falan da yok. göğsümde bile ağlıyor. ıh ıh sesler cıkarıyor. belli ki bi yeri ağrıyor. acaba kulağına su mu kaçırıyorum yıkarken? dikkat ediyorum oysa ki. yada o kadar su kaçması böyle rahatsızlık verebilir mi?

Selam kızlar bizim kızda akşamları Bi ağlama tutturuyor sakşnlemşyo en az iki saat ne memede ne beşikte ne kucakta sesi kısıldı ağlamaktan bide başı çok sıcak neden acaba ateşli değil ama kafası çok sıcak

Kizlar korse almak istoyorum su nette cok goruyorum yamuna korse diye ama 300 tl cok pahali geldi.. var mi alan takan korse ?
Konseyi aldin mi acaba, memnum musun, bir de acaba nereden aldin ben de dışarı çıkamıyorum internetten alayım dedim ama cook var internette bilemedim

Benimkide 2 haftadır oyle sesi kisiliiuo ugunuyo ağlarken gazdan mi bilmiyorum bacak çekme yok ıkınma yok karnida sert değil ama ağlıyor sesi gidiyo gözünden yas akıyo 3-4 saat yarın sabah gidicem doktora. Sizde aglarken ikinma bacak crkme var mi?

Canim ne kadar araliklarla kac dk sagim yaptin sutuni cogaltmak icin? yesilus
Sabah, öğlen , akşamüstü, akşam , gece ve sabaha karşı yani 5-6 kez sağıyorum gün dönene kadar , oran güzel arttı , dakika tutmuyorum ama göğüsleri tam bitirmeden bırakıyorum kızımı sık emzirdiğim için

Aynen benim kızımı anlatıyorsun. Maalesef yavrularımız kolik.

Ya İnan tamamen aynı. Şu an annem bizde. Kadın ağlama krizi mi desem terör mü desem görünce şok oldu. O saatlerde bize gelen olursa kaçıyor valla. Biz artık alıştık. 2 saat kadar aralıklı süren korkunç ağlama ve sonrasında derin uyku. Uyku arasında defalarca gaz çıkarma. Bence gaz çok birikiyor ve sancı yapıyor. O acıyla ıkınamıyprlar da öylece kalakalıyorlar.

Ben erken doğum yaptım biliyorsunuz. Litrelerce kan kaybettim evde KV’nin kendi gözleri önünde oldu üstelik. Ölücem sanmış o derece kanamam oldu. Bebeğimi küvezde bırakıp eve dönmüşüm büyük oğlum olduğu için onlar da evdeydi. Sütüm halaa gelmediği için duş alıp sağıma oturdum. Kv dönüp bana baktı ve “ne uğraşıyorsun yok işte” dedi. Çıkartıp kenara koydum pompayı. Yap sen yine de dedi. Sonra gittiler. Eşim zaten toplantılarını erteleyemediği için çıkmıştı. Sezaryen yerimin acısı, sütümün gelmemesi, miniğimi küvezde bırakıp süt bile veremeden dönmüş olmak, evde bakıma muhtaç bekleyen diğer oğlum. Hepsiyle yalnız mücadele ettim. Daha 2gün olmuş doğum yapalı. Annem ablamın çocuklarına baktığı için “kv’ m yan blokta iken senin gelmene gerek yok” dedim zor durumda kalmasınlar diye ve çok uzaktalar. Rabbim yardım etti çok şükür. Ertesi gün biraz sütüm geldi bebeğimi görüşe giderken kv gelip büyük oğlumun yanında kalması gerekiyordu. (Sezaryenime rağmen ayağımda sallayıp uyuttum uyanana kadar dönmüş olucaz zaten). Ona bile Geç geldi. Eşime kızıp söylendiğim birkaç şeyi de üstüne alınmış özür dilemek zorunda kaldım sırf eşim arada kalmasın diye. Lohusalık şöyle dursun.
Halaa bana sütün de var mı diye sorar. Sadece anne sütüyle beslendiğini ve doktorun kontrolde prematüre olduğuna şaşırdığını bildiği halde. (Kendisi 3 çocuğunu da hiç doğru düzgün emzirememiş. En fazla eşim emmiş o da 4. Ay bırakmış. Kızı da 2çocuğu mama ile büyüttü.) içlerindeki bir ukte diye düşünüyorum artık. Kızına da bana dediği gibi küçücük göğsün var ne süt olur onda dediyse kız da anasına inanmıştır naapsın yazık diyorum.
Maneviyat kısmı böyle. Maddi kısma gelecek olursak; eşim yapar her hafta marketini pazarını. (Kb sağ ve emekli maaşlı bu arada. Kb’nın arabasını da eşim aldı).
Eltimin kızı ilk torun. Ona bilezik yaptığını duymuştum çok önceleri. Sonrakilere yapmamış. Benim de ilk oğluma çeyrek taktı bunda bir patiğini bile görmedik. Amaaan yapmasın. Yapsa da zaten eşimden almış olucak parasını Benim ailem durumları çok olmadığı halde tam altın taktı ikisine de.
Sıfır beklenti çok mutluluk diyorum ben uzun zamandır. Yoksa gemi yürümüyor kızlar . İlk oğlumu da bu oğlumu da kendim yıkadım hep. Bir defa KV eşlik etti ağlamaktan katıldı çocuk. Eşimi bekleyecek olursam da haftalar olur banyo yapamaz çocuk. Büyüğe yemek yedirirken küçüğü emziriyorum . Bir taraftan da kendim yiyorum (yoksa aç kalırız )
Nefes alacağım zamanların hayaliyle yaşıyorum bakalım
Herşeye rağmen çok şükür Rabbime böyle koşturmaca nasip etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…