Sen fazla kibar davranmışsın canım emziği ağza almaya kalkışmak nedir. Biz bebekken babam sırf bu yüzden bize emzik verdirmemiş.

Doulalar alıştırma bardağıyla vermeyi tavsiye ediyor ams eşim çok akıtır onlar diyor

Ikınma yok ilk zamanlar çoktu ama çok şükür geçti bacak çekmeye dikkat etmedim ama sanki olabilir gibi eğer gaz sancısıysa bu kadar olur mu ki dedirtiyor karnı doyuyor altı temiz gazı tamam masaj yapıyorum bazen yağla bazen sade. Emzirirken bile karnını hafiften ovalıyorum rahatlıyo ama sonra yine aynı ilk ağlamasında çok korktum

Kanguru konusunda bana da arkadasim cybex onerdi baya ergonomik bir urun ama pahali geldi bana da.
Ben 2012 'de kızıma cybex almıştım,200 liraydi o zaman.hem kizim, hem o zaman 2 yaşındaki oğlum kullandı.sonra ablam çocuklarında kullandı.Simdi tekrar geldi.3 aydan sonra kullanılır ben memnunum.ama tabi çocuğuna gore değişiyor kimi bebiş kanguruda pusette durmayı sevmiyor.

Chicconun var bizde sallanma seviyesi artıyor , zamanlı sallama modu var, müzik var, pilli
Ama tabiki benim kız sallanmayı sevmedigi icin sadece oyuncaklara baksın diye koyuyorum arada sallanınca yaygarayı koparıyor
Ne degisikler ya bizimkide sallanmadan duramiyo.chicconun hangi modeli memnunmusun.resmen bosuna almisim bende koydugum an bagirmaya basliyor

Kızlar napiyosunuz bu gaz sorunlarını artık kafayı yicem bi haftadır çok arttı bugün 44. günümüz çocuk ıkınmaktan göbek fıtığı olacak korkuyorum. Özellikle dün gece 12 de bi başladı inanın şimdi uyutabildim bagirmaktan uyuyakaldi en sonunda. Masaj fon makinası sıcak su sallamalar neler denemedim hergun rezene anason içiyorum zaten ama gece gözümü kararttim hic yapmam dediğim şeyi yaptım sıcak suya kimyon koyup çocuğa icirdim. Fayda ettimi yok oda olmadı son çare bende şu damlalardan alicam heralde onlarda işe yariyomu onuda bilmiyorum ya

46. Günümüzden merhaba

Ataklardı, krizlerdi, kaka yapmamasıydı derken geçiyor günlerimiz

Bugün kızımı aşıya götürdüm
Gitmişken oğlumu tarttık
Maşallah subhanallah 1 kilo almış 2 hafta da
Kızımda yaşıtlarına göre iyi durumda
Ebe tebrik etti maşallah iyi bakıyorsun Çocuklara diye

Benim moral tavan şuan

Malesef sanırım bunu herkes yaşıyor bizde herşeyi demedik fitil uygulasaydın

Malesef sanırım bunu herkes yaşıyor bizde herşeyi demedik fitil uygulasaydın
fitil alayim bugün doktorami yazdirayim bildiginiz bi ismi varsa direk gidip alayim eczaneden akşam olsun istemiyorum kıyameti koparacak diye

Benim de tavanda moraller. 2. Ay asidina gittik. Koldan yapilanda az agladi. Bana gore kolfaki en cok acitir. Bacsklarda 2. De agladi baya ama asiri değil.
Poncik. 1.5 kilo almis 5 haftada. Boyu da 57 cm olmus. Ilk zamanlar dondurucuya attigim sutler daha yagli sanirim ondan kilo aldi. Gunde 1 ogun eylulden kalma sutlerden cozdurup verdim bebege. Hergun degil ama arada verdim. Simdi sagdiklarima gore daha sari renkli.

Bacağa vurulan ikinci aşı en ağır olanı. Zaten en etkilisini en son vuruyo ebeler, Ağrı kesici ver 3 saatte bir ne olur ne olmaz. Bazı bebeklerde ateş olabiliyor. Geçmiş olsun sağlıkla büyüsün kuzum maşallah çok güzel gelişmiş tombişim
Hiç sağma yapmadım, makineyi görsem bu ne derim o derece
Zaten çocuğun ihtiyacına göre üretiyo vücut sütü
fitil alayim bugün doktorami yazdirayim bildiginiz bi ismi varsa direk gidip alayim eczaneden akşam olsun istemiyorum kıyameti koparacak diye
Canım sadece gaz sorunu mu var, kaka yapabiliyor mu?

dün bir kez yaptı bazen günde iki.kez bazende iki üç günde bir yapiyo ama kakadan olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi iki saat öncesinde altını değişmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…