bir meme vakası da benden. bunlar topluca bize saka mı yapıyor? kahvaltıya kvye cıktım. (üst katta oturuyor) kahvaltıdan sonra kızımı emzirdim uyudu. benim de ev isi yapmam gerekiyodu onu indirmedim eve heryeri açar iyice havalandırırım hem diye. neyse benim isim 1,5 saat kadar sürdü. bu arada sordum tabi uyandı mı duruyor mu vs. isimin bitmesine yakın uyandı ama duruyor bitir öyle gel dediler. neyse cıktım altına yapmıs altını alıyorum kv dedi ki senin memeni tanıyor. nasıl yani? dedim. sen yokken öylesine mememi vermeye calıstım almadı diyor. salak mısın kadın amacın ne duran cocuga memeni dayıyorsun. arkadan görümcem de x’e de denemisti annem o da almamıstı diyor. x dedigim eltimin oglu. salak gibi hicbisey diyemedim ya. kendimi yiyorum sinirden. o an hicbisey diyemedim. salak mıyım neyim desene niye öyle seyler yapıyosunuz diye. düsünüyorum acaba en son ne zaman banyo yaptı. memesi pis mi temiz mi ter mi kokuyor ne kokuyor. allahtan almamıs ama denemisler saka gibi. alsaydı alacaktı yani. bir de piskin piskin söylüyorlar. memenizi satacak yer arıyosanız dogurun bi tane. esime söylicem eve gelince. her durumda haklı olan ailesi acaba suan haklı mı. kvye de ilk fırsatta anne ben o an söyleyemedim ama hic hosuma gitmedi vs tarzı bi konusma yapıcam.
Aman sakın sert konuşma abartıyosun almadı zaten falan derler yaptığının yanlış olduğunu düşünse söylemezdi senin de haberin olmazdı bile..bu kaynanalar ne yiyo ne içiyo da kafaları böyle anlamış diilim
Fitandweak arkaadssta onermisti guzel cikti sadece beddni olmadi geri yolladim buuyugu icin gelsin kullanayim bakalim bence muadilleriyle ayni ozellikte
2 numara aldım büyük baya bir paket de 1 alayım bari 2 böyleyse 1 de ufak gelmez sanıromm
Kızım saha 5 kilo olmamıştır bence daha ikinci ay kontrolüne gitmedik
geçen gün de emziği aldı ağzına alıp da veriyodu çocuğa. anne yıkıyım ben bi dedim. annesi olarak ben bile yapmıyorum onu ağzımdaki mikropların çocuğun emziğinde ne işi var
700-800 liralık seyin ikinci eli olsun olsun 300-400 lira gene cok :/ o fiyata hatta dahada uygununa sıfır aynı ayarda böyle solomom gibi mamadus gibi markalarıda bi incele derim
Fitandweak arkaadssta onermisti guzel cikti sadece beddni olmadi geri yolladim buuyugu icin gelsin kullanayim bakalim bence muadilleriyle ayni ozellikte
700-800 liralık seyin ikinci eli olsun olsun 300-400 lira gene cok :/ o fiyata hatta dahada uygununa sıfır aynı ayarda böyle solomom gibi mamadus gibi markalarıda bi incele derim
Kizlar sallanan salincaklari olanlar elektrikli nasil memnun musunuz? Tinyloveda asla yatmiyor salladogim an duruyor..besiktede sallanmaya alistigindan tinylove ı elden cikartip kraft loft gibi elektrikli otomatik bir sey alirsam gun icinde rahat edecekmisim gibi geliyoo..ne diyorsunuz
Ben kullanıyorum, doktor da sakıncası yok dedi duruşuna bakıp.
Tuniko'dan aldım, ayak kısmı ayarlanabildiği için bizim bebelere de oluyor biraz daha büyük çocuklara da, yerli üretim. 400 liraya aldım yenidoğandan itibaren kullanılanı, kumaşı gayet güzel yumuşak pamuklu. 4 aydan itibaren kullanılanlar var onlar 250 tl. Tuniko'ya bi bak derim
Mamadus aldim ben fiyatida fena degil ergonomik.neko switch cok guzel ama o da pahali geldi bana.bir kez koydum memeye saldiriyor direk sonrada yenidogan aparatli olsada korktum tasimaya az daha buyusun dedim
Kizlar sallanan salincaklari olanlar elektrikli nasil memnun musunuz? Tinyloveda asla yatmiyor salladogim an duruyor..besiktede sallanmaya alistigindan tinylove ı elden cikartip kraft loft gibi elektrikli otomatik bir sey alirsam gun icinde rahat edecekmisim gibi geliyoo..ne diyorsunuz
Ben joie serina 2 in 1 den çok memnunum gaz sancısı aşırı olduğu zamanlarda durmuyo tabi ama gün içinde kullanıyorum Başlarda çukur geldiği için istememişti ben de içini yastıkla falan destekledim alıştıÜç gündür de destekleri kaldırdım öyle yatırıyorum
Ben joie serina 2 in 1 den çok memnunum gaz sancısı aşırı olduğu zamanlarda durmuyo tabi ama gün içinde kullanıyorum Başlarda çukur geldiği için istememişti ben de içini yastıkla falan destekledim alıştı☺Üç gündür de destekleri kaldırdım öyle yatırıyorum
O da aklimda ikisi arasindayim..gun icinde koyarim beni bu kadar darlamaz belki..gerci gunduz uykulari artti 1 haftadir ama yinede iyi olur tinyloveda asla yatmiyo dedigin gibi cukur ve kapali ya cevrrsi
O da aklimda ikisi arasindayim..gun icinde koyarim beni bu kadar darlamaz belki..gerci gunduz uykulari artti 1 haftadir ama yinede iyi olur tinyloveda asla yatmiyo dedigin gibi cukur ve kapali ya cevrrsi
Chicconun var bizde sallanma seviyesi artıyor , zamanlı sallama modu var, müzik var, pilli
Ama tabiki benim kız sallanmayı sevmedigi icin sadece oyuncaklara baksın diye koyuyorum arada sallanınca yaygarayı koparıyor