Aman sakın sert konuşma abartıyosun almadı zaten falan derler yaptığının yanlış olduğunu düşünse söylemezdi senin de haberin olmazdı bile..bu kaynanalar ne yiyo ne içiyo da kafaları böyle anlamış diilim

Konseyi aldin mi acaba, memnum musun, bir de acaba nereden aldin ben de dışarı çıkamıyorum internetten alayım dedim ama cook var internette bilemedim
Fitandweak arkaadssta onermisti guzel cikti sadece beddni olmadi geri yolladim buuyugu icin gelsin kullanayim bakalim bence muadilleriyle ayni ozellikte

Kanguru konusunda bana da arkadasim cybex onerdi baya ergonomik bir urun ama pahali geldi bana da.

Ben letgodan takip ediyorum uygun bulunca alcam hemenİstemezse ordan satarım yine
700-800 liralık seyin ikinci eli olsun olsun 300-400 lira gene cok :/ o fiyata hatta dahada uygununa sıfır aynı ayarda böyle solomom gibi mamadus gibi markalarıda bi incele derim

700-800 liralık seyin ikinci eli olsun olsun 300-400 lira gene cok :/ o fiyata hatta dahada uygununa sıfır aynı ayarda böyle solomom gibi mamadus gibi markalarıda bi incele derim
Eşimin beli çok çabuk ağrır o duymuş boba çok iyi diye şimdi başka marka alırsak belimi ağrıtıyo bu diyebiliren iyisi kendisi alalım demişken almak

Kizlar sallanan salincaklari olanlar elektrikli nasil memnun musunuz? Tinyloveda asla yatmiyor salladogim an duruyor..besiktede sallanmaya alistigindan tinylove ı elden cikartip kraft loft gibi elektrikli otomatik bir sey alirsam gun icinde rahat edecekmisim gibi geliyoo..ne diyorsunuz

Ben boba markayı çok duydum ondan almayı düşünüyorum ama kaç aydan itibaren kullanılıyo acaba
Mamadus aldim ben fiyatida fena degil ergonomik.neko switch cok guzel ama o da pahali geldi bana.bir kez koydum memeye saldiriyor direk sonrada yenidogan aparatli olsada korktum tasimaya az daha buyusun dedim
Almışken şu andan itibaren kullanabileceğim modeller bakmak istiyorum ortalama fiyatı öğrendim bakalım inşallah doğru seçim yaparız
TeşekkürLer kızlar

Ben joie serina 2 in 1 den çok memnunum gaz sancısı aşırı olduğu zamanlarda durmuyo tabi ama gün içinde kullanıyorum Başlarda çukur geldiği için istememişti ben de içini yastıkla falan destekledim alıştıÜç gündür de destekleri kaldırdım öyle yatırıyorum

O da aklimda ikisi arasindayim..gun icinde koyarim beni bu kadar darlamaz belki..gerci gunduz uykulari artti 1 haftadir ama yinede iyi olur tinyloveda asla yatmiyo dedigin gibi cukur ve kapali ya cevrrsi

O da aklimda ikisi arasindayim..gun icinde koyarim beni bu kadar darlamaz belki..gerci gunduz uykulari artti 1 haftadir ama yinede iyi olur tinyloveda asla yatmiyo dedigin gibi cukur ve kapali ya cevrrsi
Bence e bebeğe gidip orda bebişi koy dene birazben ağrılarım olmasaydı öyle yapcaktım ama çıkamadım şansa aldık artık

Chicconun var bizde sallanma seviyesi artıyor , zamanlı sallama modu var, müzik var, pilli
Ama tabiki benim kız sallanmayı sevmedigi icin sadece oyuncaklara baksın diye koyuyorum arada sallanınca yaygarayı koparıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…