Damlalar ise yariyor bence metsil bizde ise yaramadi nurse harveys aldik daha iyi geldi sanki bitmisti metsili bitireyim dedim ki dun kaka yapmadi ilk kez.. umarim sorununuzu cozersiniz doktorunuzada sorun yine

Bizim kiz beyaz gurultu fan sesinde uyumaya basladi ve cok rahatliyo doktorda soyledi kolik icin acin diye.actigimda kendi kendine bile takiliyo bir sure

dün bir kez yaptı bazen günde iki.kez bazende iki üç günde bir yapiyo ama kakadan olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi iki saat öncesinde altını değişmiştim.
O zaman fitil filan kullanma canım.
Kakasını yapıp, gazını çıkarıyorsa
Onu huzursuz eden başka etkenler vardır
Dr a götür en iyisini onlar bilir.
Bizimkisi sadece varsayım üzerine konuşmak.

O zaman fitil filan kullanma canım.
Kakasını yapıp, gazını çıkarıyorsa
Onu huzursuz eden başka etkenler vardır
Dr a götür en iyisini onlar bilir.
Bizimkisi sadece varsayım üzerine konuşmak.
Kolik olabilir belli saatlerde agliyorsa.

dün bir kez yaptı bazen günde iki.kez bazende iki üç günde bir yapiyo ama kakadan olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi iki saat öncesinde altını değişmiştim.
Selam canım. Benim de bu hafta kizim aşırı derece de kötü oldu çok ağladı ağlamaktan sesi kısıldı yediğim bir tabak mercimek yüzünden. Gaz dedik doktora gitmedim halbuki kaka yapıyor gaz çıkarıyor ama anladim ki çıkarsa da fayda etmiyor. Baktık.sesi kısıldı apar topar doktora gittik. Çok şiş karnı çok gazi var dedi. Bu gazi atmadan beslemissin dedi. 3 saatten önce besleme dedi. Bazı pozisyonlar gösterdi o deli gibi ağlayan kız doktorun tutma şekilde sustu şaşırdık gerçekten. Yarim fitil koydu. Dedim ne zamam iyileşir 2 metre bağırsak dedi biraz bekliycez dedi. Bekledik gece saat 5 de güzelce kaka yaptı baya gaz çıkardı be anladim. Atlattı kuzum. Daha da tovebe. Mahvoldu kizim. Fitil verdi lüzum.halimde yarim kullan dedi. Paranox adi dene istersen. Ilk.coxuk da zorlu ateş falan olunca kabız olunca kullanıyodum

Benim oğlum 20 günlükten beri kakasını fitille yapıyor Anne sütü yanında sma mama veriyordum dr aptamil conformil'e geç dedi, şimdi de kusuyor altını almak için yatırınca. Umarım artık kendiliğinden yapar çok üzülüyorum.

Bebekler kolik degilse eger sık beslemwkten de cok gazi oluyor . Ben hep 3 saatre bazen 3.5 saatte nadiren de 2.5 saatte bir besliyorum. Cok sukur gaz sıkıntısı olmadi. Birkac defa cok acikti herhalde deyip 2 saat ara ile emzirdim o zaman cok gaz sancisi yasadik.

Aralarda bebek uyumayınca zor oluyor besleme arasını uzatmak. Benimki de kusuyor bu aralar mamayı değiştirdik, bir de uzun emiyor.
İşe ne zaman başlayacaktın canım sen?

Chicconun var bizde sallanma seviyesi artıyor , zamanlı sallama modu var, müzik var, pilli
Ama tabiki benim kız sallanmayı sevmedigi icin sadece oyuncaklara baksın diye koyuyorum arada sallanınca yaygarayı koparıyor
Önceden de bahsi geçmişti aynısı bizde var.bazen istemiyor bağırıyor bazen de öyle güzel sallanıyorki mışıl mışıl uyuyor.Oyalanmak için max 10 dak.duruyor beşik niyetine kullanıyor:)istiyorki omuzda evi dolaşsın :)

Bizim kıza mestil fayda ediyor. Hatta bi ara bırakalım dedik içirmediğimin ertesi günü çocuk çıldırdı gece 4e kadar ağladı hemen tekrar başladık damlaya ertesi gün sakinledi.

Aralarda bebek uyumayınca zor oluyor besleme arasını uzatmak. Benimki de kusuyor bu aralar mamayı değiştirdik, bir de uzun emiyor.
Mazeret izni aldim 2 hafta. Normalde gecwn hafta baslamam lazimdi. Rapor almam lazim alamazsam pazartesi baslamam gerececek. Cok uzuluyorum bu konuda . Bebek henuz cok kucuk. Minnacik hatta. 66 gunluk henuz.

Mazeret izni aldim 2 hafta. Normalde gecwn hafta baslamam lazimdi. Rapor almam lazim alamazsam pazartesi baslamam gerececek. Cok uzuluyorum bu konuda . Bebek henuz cok kucuk. Minnacik hatta. 66 gunluk henuz.
Iznim bittiginde 54 gunlukken iznim bitti. Duz memur olsaydim dogum oncesi iznim aktarilacakti. Haksizlik bence.

Bizi cok rahatlatti damlalar. Doktorumuz verdi. Insallah sizde de ise yarar. Biz de cektik ayni sancilari. Cok sukur artik o kadar olmuyor. Doktora danisip damla kullanin. Cocuga yazik, kolay degil.

Uzun uzun emince benimki de kusuyor. Ben genelde 20 dk ile 30 dk arasi emziriyorum. Daha fazla emerse kusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…