Bence doktorunuza danışın, yani nette zararsız oldugunda daire yazılar da var, zararlı olduguna daire de, benim arkadaşıma doktoru söylemiş ve başka katkısız bir tane önermiş

Baya miktarıda azaldı kabız oldu olacak sadece pırt yaparken cıkarmıs gibi
Önceden bez dolardı üc gündür minnak minnak geliyor cok üzülüyorum kabız oldu sanırım diye
Yok canım belki de kabız değildir , bizimki artık 3 günden önce yapmıyor üstelik bugün yaptığı gayet ishal gibi sıvıydı bugün bizim babaanne geldi , hoşgeldiniz dedim bişey demedi , Kızı yıkadılar benim işim vardı , sonra yağlanırken kıyafetlerini götürdüm oturdum yanlarına , işi bitince kv hadi gidelim dedi kalktım hemen bana getirdiği poşeti içimde bir takım eve evde giymedik eşyalarım , anne dedim bunu babamın evine geri götürür müsün hemen olmasa da gelicem sonuçta dedim , aldı bu şekilde (yani eşyalarımı getirerek) sadece beni cezalandırmıyorsun 3ümüzü de cezalandırmış oldun dedim (gizli mesaj verdim ) sonra konuşmaya başladı ben sana çok kızgınım sen benim içimde yar açtın , Kızımı evinden kovdun , benim bebeğimi bir daha emziremezsin dedin senin garezin ne , eşin zaten konuştu , kızımda sana açıklama yapmak içim geldi ama senin tavrın böyleydi dedi
Dedim ki kovmadım o ne demek , söylendi gitti dedim o şekilde gitti diye haklı mi oldu , bir daha emziremezsin demedim benim müsadem olmadan böyle bir şeyi nasıl yaparsın derken sözümü tamamlayamadan bağırdın , izin verseydin konuşacaktım dedim.
kendimi övdüm sonra hepiniz mi yanıldınız benim hakkımda 5 yıldır beni nasıl bilirsiniz karakterli , vicdanlı ve saygılı değil mi ? Peki tüm bu olayların lohusalığa denk gelmesi enteresan değil mi çünkü lohusaydım buhrandaydım zorlandım beni anladığını sanmıştım çünkü anlıyorum demiştin dedim. Anladım dedi sen ağlarken öptüm dedim bugünler geçecek sabret , ben senin için burdaydım gelmesem haklısın dedi. Tamamda sen burdaydın kuyruklarında burdaydı diyemedim

Canım bizimki de yesilus'unkinden. Fitili attıktan sonra biraz sıkıyoruz poposunu ki dışarı çıkmasın.

Hanimlar merhaba,
Bebegim gun icinde tiny love i var onun icinde ya da koltukta uyuyor besigine cok goturmuyoruz. Gunduz uykularinda misil misil uyuyor ama geceleri besiginde burnu hep tikanik. Surekli uyaniyor burnunu cekiyor garibim. Sebebini bi turlu bulamadim. Gece ve gunduz uykusu arasinda boyle bi fark olmasi normal mi sizce

İyi olmus birazda olsa iletişim kurabilmişsiniz buda bişey
Eşinde ordamıydı dinledi dimi ne kadar cabaladıgını görmüştür insallah

Aksamları ev daha sıcak veya nem oranı değişiyor olabilir mi ?
Kalorifer in üstüne takılan su bişeyleri varmıs nemlendiriyormus odayı burnunun tıkanmasını engelliyormus

Günde kaç damla önerdi doktorunuz

İyi olmus birazda olsa iletişim kurabilmişsiniz buda bişey
Eşinde ordamıydı dinledi dimi ne kadar cabaladıgını görmüştür insallah
Eşim yanımdaydı o alıp getiriyor hep , hiç yanlız kalmıyoruz kv ile , çabaladığımı görüyor zahmet olacak zaten ara ara başının etini yiyorum
Sizinkiler o kadar zor ki iletişim kurarken o kadar zorlanıyorum ki yoruldum artık herşeyi yanlış anlıyorlar dedim. Anlıyorum anlasam yanında böyle durup destek olmazdım dedi
Halledicez düzelecek ama zamanla dedi

Bufün bizde uyarıcı fitil uyguladık kala yapmadı 1 saat sonra fln fitille beraber kaka yaptı

Kalorifer in üstüne takılan su bişeyleri varmıs nemlendiriyormus odayı burnunun tıkanmasını engelliyormus
Evet hava alan plastik kutu gibi bir şey ben yatak odası içim almıştım bulamadımm Yazın kaldırmıştım , plastik bir kaba su koydum azı açık duruyor odada

Offf siz kac gundur yapamiyosunuz bizimde 2 gun oldu.doktora gidicez tamda haftasonu girdi..zeytinyagi icirmek sakincali olur mu
2 gün ne ki biz beklesek kimbilir kaç gün olur. 3 gün bitti bugün. Zeytinyağı direkt içir diyen doktor varmış ama ben cesaret edemem, boğazını tıkayabilir acı ve yakan bir şey sonuçta boğazı. Mamasına kattım ben zeytinyağını ama fayda etmedi.

Nem icin buhar makinesi tarzi bi sey var onu calistiriyoruz ama sicaklik konusunda haklisiniz. Yatak odasi salona gore daha kucuk ve soguk olmasin diye kapi kapali yatiyoruz. Bu gece kapiyi acik birakacagim bakalim.

Isılık oluyor bizdede ama onun terle ilgisi var mi bilmiyorum bizde ilk kez dün terledik yeni oluşuyor sanirim.cok fazla giydirmiyorum ben atlet üstüne alt üst pijama tarzı ayagindada çorap yatiyo şimdilik zaten ya battaniye altında yada kucakta benimkisi

İnşallah ya gerek yok böyle kin gütmelerine hem suclu hem güclüler bu sizin ilişkiyide zedeleyecek yoksa

Emziriyoruz sürekli zor olmuyor mu , bluzdan belli oluyor mu korse

Dizime yastıkla öyküyü yükselterek emzirdim cok rahat değildi acıkcası ama cok zorda değildi
Memelerin bikaç parmak altında bıraktım askıları ayarlayabiliyorsun (tabi askılı model alırsan)
Yıkanmadıgı icin ben siyah renk tercih ettim belki ten rengi leke olur bişey olur cıkaramam gözükmesin diye
üstümde tişört vardı belli olmuyordu ama hatlarımı cok güzel ortaya cıkardı body ile denemedim hic cok dar olmadıktan sonra belli olacagını sanmıyorum

Evet hava alan plastik kutu gibi bir şey ben yatak odası içim almıştım bulamadımm Yazın kaldırmıştım , plastik bir kaba su koydum azı açık duruyor odada
Sıcak su mu koydun icine soguk su mu naısl oluyor

Kizlar mochi nin benzerini lansinoh da cikarmis. Internet reklamlarinda gordum. Lansinoh anne sutu toplayicisi adi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…