Dun gece damladan sonra yapti bizimkide.mamada yemisti 3kez1yada2 oldugunde yapmiyor

Kızlar aşıdan sonra şurup verdniz mi?Hangisini aldirayim?Evde büyüklerim için var ama o ağır gelir.
Birde bizim gözümüz sarı akıyordu dr antibiyotik damla yazdi
Hadi gözün aydın canım ya bizde bir kere yaşadık seni anlıyorum sevinmek ne kelime havalara uçmuştum yapınca mama sütten daha doyurucu yanondanmı yapıyor acaba mamayı verince mamayı kaç cc içiyor her verdiğinde aslımda doyup doymadığını ordan anlayabilirsin.

Mamayida 100 cc iciyor..sutude 100 cc vermeye calisiyorum misa bi memeyi emiyor dierinden 80 sagiyorum 100u buluyordur diye dusunuyorum cisli bezi oluyo sut icerse ama kaka olmuyo daha hafif anne sutu ondan herhalde iyi bir seymi kotu bir sey mi bilemedim

Kızlar anneniz ya da kayınvalideniz Doğum sonrası kaç gün kaldı sizde? Annem Allah razı olsun bir aya yakın kaldı ama onun da işi gücü vardı sonra Nadiren kalmaya başladı. Zaten yakın yerde oturuyoruz gelio gidiyor. Asıl sorun şu ki eşimle ben yalnız olduğumuzda gece bebek uyumuyor çok huysuzlanıyorsa nöbetleşe bakıyorduk. Akşam da onun işten gelmesini dört gözle bekliyorum ki biraz oğlumu oyalasın benim de bel fıtığı olmaya yüksek aday belim rahatlasın. Dün işten geldi birazdan sana vericem bebeği dedim çok yorgunum dedi. Fikri şuymuş biraz benim annem biraz onun annesi dönüşümlü birer hafta kalıp bana yardım edeceklermiş o da gece kalkmıcak akşam da dinlenecek. Ben çok sinirlendim bu ikimizin sorumluluğunda dedim. Uyku düzene girene kadar gelip kalsınlarmış, elimizde imkan varken neden kullanmayalımmış.Sen Doğum iznindesin evdesin ben çalışıyorum yoruluyorummuş. Dünden beri psikolojik olarak inanılmaz Yorgunum. Zaten lohusa depresyonunun eşiğindeyim mücadele ediyorum resmen girmemekte için. Çok bunalıyorum. Bu zamansa kadar bakıyorduk sen dinlen diye gece kalkıyordu ben uyuyordum 1-2 saat dönüşümlü bakıyorduk birden ne oldu fikri değişti anlamadım

Ben en basindan beri tek basima bakiyorum annem felc gecirmisti 8.ayimda. kvye guvendim ama dikislerim aciyorken cocugumun gobegi dusmeden gitti.yikamayi bile esim isteyken tek basima yaptim..basa gelince ustesinden de geliyosun..dedigin gibi esimin isten gelmesini iple cekiyorum hala geldiginde veriyorum yemekleri yapiyorum o sirada.sonra 8 gibi yatiriyoruz kiz 2ye kadar uyuyor o sirada ben uyuyorum ama gece esimi kaldirmiyorum cunku uykusu agir artik kabullendim baslarda kiziyordum gece neden uyanmiyor diye..ve zaten bana bir yararida olmuyo besik yanimda emzirip yatiriyorum yine ben gun icinde uyursa uyuma imkani buluyorum ama esim dikkat gerektiren isler yapiyo bu yuzden gece kaldirmiyorum yanii bu benim fikrim.biraz yorulmus olabilir gece kalktigi icin ne is yapiyo bilmiyorum ama hem is hem bebek sorumlulugu agir geliyo onlara.yapan var mi evet var ama geldiginde bakmasini ben yeterli buluyorum zaten alistik kizimla 1 kez kalkiyor gece.
Kvni isin icine sokarsan daha canin sıkılabilir.cocuklar bizim cocugumuz dedigin gibi sorumlulugunu alabilmeliyiz.tabiki tek degil.her isime esimide kosturuyorum.mama yapiyo yediriyo gaz ve uyku seansi onda.bazen sen otur ben mutfagi toplayayim diyo yada utulerini kendi yapiyo is yukumude azaltiyo..

bir de hep sunu dedim kendime herkesin annesi babasi yok yaninda. bunca zzman insanlar ne zorluklarla buyuttuyse bende yapabilirim..mesela 4 cocuklu arkadaslar var hayranim..nasil zorluk yasiyiorlar ama ustesinden de geliyorlar.bu arada beni dusun ve depresyondan cik:) bolbol annene saril.bir kez sesini duyabilmek konusabilmek sadece takildigim yerde sorabilmek icin nelerimi vermezdim.hala cocugum icin depresyondayim diyemiyorum.bende anneyim ve onunda bana ihtiyaci var once kendimize iyi bakmamiz lazim

Kaç cc mama veriyosun? Bende 2 gündür mamayı artırdım 100+60+60 ilk kez dün kakasini yapamadı normalde 2_3 kez yapardı günde farklı olarak 3 gündür metsil kullanıyoruz metisin mi yaptı mama artışı mi yaptı bilmiyorum. Bide sanki benimki arada emerken ağlıyor mama istiyor gibi bırakıcak memeyi diye çok korkuyorum hiç öyle birşey oluyor mu?

Cok fena midemi usutmusum. Barsaklarim kayniyor, kusasim var. Iki gundur karnim agriyordu, bugun tum sirtim tutulmus gibi. Daha fena oldum. Oglum dun cok kaka yapti. Her alt degisiminde kaka yapmisti. Benden mi gecti acaba ya? Anne sutunden gecer mi ki? Mide usutmesi mikrobik bir sey bildigim.

Verdigimde 100 veriyorum ama eger sutum olduguunu anlayip emzirdiysem 80 falan veriyorum.emerken degilde emdikten sonra ne kadar emerse emsin memeyi biberonda sutumden takviye yaptigimda doyuyor sanki o biberondaki akisi illla hissedecek ama bir redd yok simdilik..bazen memeyle kavga ettiigi oluyo mesela dün ama dunde sutum azdi.cabuk uretemiyorum bi 3 4 saat olmasi lazim arada bizimkide 2 saatte acikiyor.bilmiyorum memeyide seviyo biberonuda simdiilik

Canım eşinin yorucu bir işi varsa veya sabah erken kalkıyorsa zor gelmeye başlamıştır, sen de haklısın ama o da kendince haklı kızma eşine. Elde imkan olmasa kendimi zorlarım ama işimizi kolaylaştırırma şansımız var demek istemiştir. Sen de ona annelerin gelip kalmasını neden istemediğini sakince anlat. Eğer kv en iyi bir kadınsa her hafta olmasa da annenle ara ara gelsinler yardıma, sen de dilenirsin iyi olur. Bizim kız gece 3e kadar uyumadı eşimle nöbetleşe baktık ama ikimizde acaip uykusuzduk gözümüzü zor açıyorduk, o an 3.bir şahıs olsa az da o baksa biz uyusak harika olurdu. Bu arada benim annem 1 hafta kv 3 gün kaldı kv rahatsızdı sadece yemek bulaşık konusunda yardımcı oldu ki onları da kısmen yaptı.

Dun gece damladan sonra yapti bizimkide.mamada yemisti 3kez1yada2 oldugunde yapmiyor
Hangi damlaydı canım? Az mı besliyorum ki ben? 6 saatte bir mama veriyorum aralarda istediği zaman emziriyorum. Gözünüz aydın darısı bize.

Kızlar fark ettiniz mi!

Artık kimse rüya görmüyor

Doğumdan önce herkes ama herkes rüya görüp anlatırdı
Hey gidi günler hey
Ah nerde
Ben iki gündür görüyorum
Gözüme baka baka arabadan bir kadınla indi eşim delirecem ya bu rüyalar çok can sıkıyor
Hadi hamilelik anlıyordum da lohusalık bitmedi mi ikinci aya giriyoruz

Okadar saat nasıl uyuyabiliyo bizimki 2 saat anca uyuyor bugune kadar en fazla 3 saat uyudu. Okadar uyusa nasıl güzel dinlenirimde yok :/

E Elwing6 bizimki sadece mama ile beslendiği dönem de 2-3 günde bir kaka yapıyordu. Anne sütüne geçince hergün yapar olmuştu, 2 haftadır yine bozuldu.

Bizim de dün sekiz buçuktan itibaren 2 ye kadar 3 defa mama verdim 70 cc ler şeklinde gündüz idare ediyorum ama aksama artık süt azaliyo..

Bebimki saat başı acıkıyo aksamdan sonra hep böyle mamayla mı gidecem sütü nasıl arttırmam lazım bilmiyorum olmuyo yani.. gece de 3 de uyudu zorla 7 bucuga kadar ve tek sağ meme emdi.10 buçuktada sol meme yani geceden sabah on buçuga kadar sol memeyi emmedi emdikten sonra sağdım o taş gibi memeden 15 cc anca cikti

Hangi damlaydı canım? Az mı besliyorum ki ben? 6 saatte bir mama veriyorum aralarda istediği zaman emziriyorum. Gözünüz aydın darısı bize.
Nurse harveys.vaalla hic bilmiyorum mama ne zaman artsa yapiyo sut hafif oldugundan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…