Benim gittiğim iki doktor da bunu verdi, arkadaşım 9 aydır bebeğine bunu kullandırıyor.Bir dahaki gidişimde sorayım doktora parabeni
Benim doktorumda bunu verdi, hatta saglık ocakları da bunu veriyor, kutusu varda elinizde içindekilere bi bakar mısınız, ben attım bakmadan

limelemon siz hangi fitili kullanıyorsunuz? yesilus senin fitilden aldık ama beceremedik galiba çocuk rahatlasın diye fitil koyduk daha beter çıldırdı. Fitili ikiye böldük birazda incelttik (doktor demişti) soktuk ama gaz çıkarıp geri çıkardı başka bi tane sokmaya çalışırken çok az bi kaka yaptı avucumun 5te 1i kadar filan fitili yerleştirdik ne fitil çıktı geri ne başka kaka 15-20 dk oldu ama şuan biraz sakinledi ya da ağlamaktan halsiz düştü, bir sürü göz yaşı döktü

Şuan şaşkınlık içersindeyim kendim bile içeriğinde paraben olan kremleri kullanmyorken devlet nasıl olurda paraben olan bi ürünü verebilir bebeklere. Hemde ağız yoluyla ya. Yazık günah hiç mi değerimiz yok . İçeriği temiz d vitamini arayışına giriyorım ozaman

Yok bu konuda doğru söylediğine eminim çünkü kv ile arası çok iyi oğlumun.Bu akşam eşimle konuşacağım o konuşmaz ise annesi ile ben konuşacağım.amiin Allah hepimize kolaylık versin

Terlemesi normal benimde aklıma takılıyordu ara ara hiç ter olmadi benim kızımda burdada herkes ter deyince aklıma takıldı 4 aya kadar oda normalmiş
sende ter yokmus 'ya canim peki cildinde pütür pütür bişey var mi benimki de terlemiyor
bir kez terledi o da babasının gazabı idi
ter bezleri gelismeyince isilik tipi bişey oluyormuş zira ben şaştim giydirsem bi dert çıkarsam bi dert

Offf siz kac gundur yapamiyosunuz bizimde 2 gun oldu.doktora gidicez tamda haftasonu girdi..zeytinyagi icirmek sakincali olur mu

Kızlar fark ettiniz mi!

Artık kimse rüya görmüyor

Doğumdan önce herkes ama herkes rüya görüp anlatırdı
Hey gidi günler hey
Ben geçen gün rüya gördüm
İş yerinden arkadaşlarım gelecekti 3 kişi günü netleştirmedik ben 29 ekimde gelin dedim sana döneriz dedi
Rüyamda 29 ekim olmuş çat kapı gelmişler ben şok e dedim siz haber vermediniz benim hiç hazırlığım yok Ev heryer heryerde , dedim buzlukta börek var onu yapayım bari

Bencede tabiki olmaz bebeğim midesi ne ki sütün yağlı tamamda dediğin gibi tereyağ olsa o kadar alamaz

Sürekli yemek yiyorum benn
Fırsat bulabiliyor olman çok iyi Aile Hekimi yarım fitil ver yine yapmazsa 2saat sonra yine ver demişti ama içine koymamla çıkartması bir oldu. Dediğin gibi önce çok az geldi. Aynı fitili yine koydum yine biraz geldi. 3.kez yine aynı fitili koydum. Sonra fitil çıktı ama kayboldu. Ben aralarda bacaklarını karnına doğru ittirerek masaj yaptım. Eldiven ve ıslak mendille işe başlamak şart.
Çoğunluk olarak orzax ocean 400iu kullanıyoruz. Sağlıklıyaşıyoruz ekibi de bunu tavsiye ediyor.

Ben de ocean kullanıyorum. Onu da çok ünlü bir dr bu d vitamini değil üzerinde ilaç değil takviyedir diyor. Neye inanacağımızı şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…