Benim doktorumda bunu verdi, hatta saglık ocakları da bunu veriyor, kutusu varda elinizde içindekilere bi bakar mısınız, ben attım bakmadanBenim gittiğim iki doktor da bunu verdi, arkadaşım 9 aydır bebeğine bunu kullandırıyor.Bir dahaki gidişimde sorayım doktora parabeni
Zamanla anlar ve eskisi kadar bağlı olmaz canım çünkü siz artık onun ailesisiniz ama bunu iyice kabullenmesi için zamana ihtiyacı varAynen öyle eşimle iyi olayım , oda biliyor ailesini ama yinede fazla bağlı
Dikiş yerlerin ağrıyorsa sorun olmaz mi, nedenini çok mu küçük aldın acabaKorse almayı düşünenler
Yamuna korse den bildiriyorum ;
Nefes alamıyorum bu ne dikiş yerlerimi agrıttı resmen
Yoo amac o sarıp sarmalayıp dipcik gibi tutmak :)Dikiş yerlerin ağrıyorsa sorun olmaz mi, nedenini çok mu küçük aldın acaba
Şuan şaşkınlık içersindeyim kendim bile içeriğinde paraben olan kremleri kullanmyorken devlet nasıl olurda paraben olan bi ürünü verebilir bebeklere. Hemde ağız yoluyla ya. Yazık günah hiç mi değerimiz yok . İçeriği temiz d vitamini arayışına giriyorım ozamanSelamlar herkese, kaç gündür yazacağım yazamadım bir türlü, daha önce sohbeti geçti mi bilmiyorum, davit 3 kullananlar geçenlerde arkadaşım içinde paraben oldugunu söyledi biraz netten bakınca gördüm ki cidden paraben olduğuna dair yazılar var, kullananların bilgisine
Aman dikişlere dikkat et. Bende bugün yarın ondan sipariş vereceğim.Yoo amac o sarıp sarmalayıp dipcik gibi tutmak :)
5 saat kullandım bugun daral geldi cıkardım en az 6-8saat takın diyorlar
Yarın süreyi uzatıcam
hepimizin aynı zaman doğumlu ya atak haftası diye düşünüyorumHepimizin bebeekler ayni anda iyi yada kotu oluyor topik psikolojisimibizimmkide cok huzursuz aglaya aglaya uyuyo uykuda uyaniyo
Ben de attım kutusunu ama nette yazar prospektüsüBenim doktorumda bunu verdi, hatta saglık ocakları da bunu veriyor, kutusu varda elinizde içindekilere bi bakar mısınız, ben attım bakmadan
Yok bu konuda doğru söylediğine eminim çünkü kv ile arası çok iyi oğlumun.Bu akşam eşimle konuşacağım o konuşmaz ise annesi ile ben konuşacağım.amiin Allah hepimize kolaylık versinBen sok. Bu insanlar hasta gercekten. El kadar cocuktan ne istiyorlar ya? Gerci cocuklarin hayal gucleri de geliskin oluyor, kardesini kiskandigi icin boyle bir sey soylemis olabilir mi? Kv gercekten boyle bir sey yapar mi? Bence de once sakinlesip sonra kv ile konusmak lazim, hatta birakin esiniz konussun. Kv den yardim alin elbet ama bence cocuklari cok yalniz birakmamak lazim. Allah kolaylik versin...
Bizdeki monovit d3Benim doktorumda bunu verdi, hatta saglık ocakları da bunu veriyor, kutusu varda elinizde içindekilere bi bakar mısınız, ben attım bakmadan
sende ter yokmus 'ya canim peki cildinde pütür pütür bişey var mi benimki de terlemiyorTerlemesi normal benimde aklıma takılıyordu ara ara hiç ter olmadi benim kızımda burdada herkes ter deyince aklıma takıldı 4 aya kadar oda normalmiş
Offf siz kac gundur yapamiyosunuzlimelemon siz hangi fitili kullanıyorsunuz? yesilus senin fitilden aldık ama beceremedik galiba çocuk rahatlasın diye fitil koyduk daha beter çıldırdı. Fitili ikiye böldük birazda incelttik (doktor demişti) soktuk ama gaz çıkarıp geri çıkardı başka bi tane sokmaya çalışırken çok az bi kaka yaptı avucumun 5te 1i kadar filan fitili yerleştirdik ne fitil çıktı geri ne başka kaka 15-20 dk oldu ama şuan biraz sakinledi ya da ağlamaktan halsiz düştü, bir sürü göz yaşı döktü
Çişini yapıyor mu pekiBaya miktarıda azaldı kabız oldu olacak sadece pırt yaparken cıkarmıs gibi
Önceden bez dolardı üc gündür minnak minnak geliyor cok üzülüyorum kabız oldu sanırım diye
Yapıyor ama oda azaldı eskiden her baktıgımda sarı maviye dönük olurdu simdi gayet sarı sarı duruyor bezin işaretiÇişini yapıyor mu peki
Ben geçen gün rüya gördümKızlar fark ettiniz mi!
Artık kimse rüya görmüyor
Doğumdan önce herkes ama herkes rüya görüp anlatırdı
Hey gidi günler hey
Bencede tabiki olmaz bebeğim midesi ne kiOha yok artık. İyi birşey değil ki. Bir hastalık var ozaman. 6aylık bebeklerin bile bazıları 10 kilo ancak oluyor. Sırf tereyağ gibi olsa o kadar olamaz. Abartmış olmalı.
“Ben memeyi bir açardım fışkıran süt karşı duvarı delerdi “ sözü gibi olmuş
Fırsat bulabiliyor olman çok iyiSürekli yemek yiyorum benn
Aile Hekimi yarım fitil ver yine yapmazsa 2saat sonra yine ver demişti ama içine koymamla çıkartması bir oldu. Dediğin gibi önce çok az geldi. Aynı fitili yine koydum yine biraz geldi. 3.kez yine aynı fitili koydum. Sonra fitil çıktı ama kayboldu. Ben aralarda bacaklarını karnına doğru ittirerek masaj yaptım. Eldiven ve ıslak mendille işe başlamak şart.limelemon siz hangi fitili kullanıyorsunuz? yesilus senin fitilden aldık ama beceremedik galiba çocuk rahatlasın diye fitil koyduk daha beter çıldırdı. Fitili ikiye böldük birazda incelttik (doktor demişti) soktuk ama gaz çıkarıp geri çıkardı başka bi tane sokmaya çalışırken çok az bi kaka yaptı avucumun 5te 1i kadar filan fitili yerleştirdik ne fitil çıktı geri ne başka kaka 15-20 dk oldu ama şuan biraz sakinledi ya da ağlamaktan halsiz düştü, bir sürü göz yaşı döktü
Çoğunluk olarak orzax ocean 400iu kullanıyoruz. Sağlıklıyaşıyoruz ekibi de bunu tavsiye ediyor.Şuan şaşkınlık içersindeyim kendim bile içeriğinde paraben olan kremleri kullanmyorken devlet nasıl olurda paraben olan bi ürünü verebilir bebeklere. Hemde ağız yoluyla ya. Yazık günah hiç mi değerimiz yok . İçeriği temiz d vitamini arayışına giriyorım ozaman
Ben de ocean kullanıyorum. Onu da çok ünlü bir dr bu d vitamini değil üzerinde ilaç değil takviyedir diyor. Neye inanacağımızı şaşırdıkFırsat bulabiliyor olman çok iyi
Aile Hekimi yarım fitil ver yine yapmazsa 2saat sonra yine ver demişti ama içine koymamla çıkartması bir oldu. Dediğin gibi önce çok az geldi. Aynı fitili yine koydum yine biraz geldi. 3.kez yine aynı fitili koydum. Sonra fitil çıktı ama kayboldu. Ben aralarda bacaklarını karnına doğru ittirerek masaj yaptım. Eldiven ve ıslak mendille işe başlamak şart.
Çoğunluk olarak orzax ocean 400iu kullanıyoruz. Sağlıklıyaşıyoruz ekibi de bunu tavsiye ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?