Kaka konusunda rahat olun arkadaslar. Benimki 1 gun yapip 1 gun yapmiyordu. Sonra 2 gun yapmadi 3. Gun aksam yapti. Bugun de dun yapmis olmasina ragmen yine yapti. Evet benimki de husursuz oluyor yapamayinca ikiniyor falan ama fitil falan vermedim. Hemwn 2. 3. Gunden fitil vermeyin. Doktora danisin.

Asla uyumuyor saatlerdir misafirim vardı yemek yerken toparlarken uyudu ama sonrası Arabayla gezmeye çıktık bu saatte

İnşallah evet ilişkimizi uzun vadede yorar , şuan iyiyiz eşimle . yani ailesiyle eskisi gibi olamayız ama düşman olmaya gerek yok ,bunların ortası yok, ya çok iyisin yada lanet olası bir pislik
Yaa iyiymiş korse ama çok mani diyorlar ya
Normal çeşmeden akan suyu koyuyoruz
Bu arada sabah akşam serum fizyolojik uyguluyoruz doktor dedi göğsü açılır diye zaten sürekli tıkandığı için , dayanamıyorum çok ağlıyor ama rahatlıyor kuzum

Bence de ama gelde eşime anlat bir daha 3 gün için yaptırmam

Offf siz kac gundur yapamiyosunuz bizimde 2 gun oldu.doktora gidicez tamda haftasonu girdi..zeytinyagi icirmek sakincali olur mu
4.gündü bugün. Daha önce de 5.gün yapmıştı. Aslında fitil yine vermez beklerdim ama aşırı huysuzdu çok ağladı. Fitilden 1 saat sonra kakasını yaptı ama sonra sadece 1 saat sakin kaldı sonra yine ağlamalar devam etti. Sanırım büyüme atağı dönemi asıl sıkıntısı. Doymak bilmedi bugün 2 saat tam dolmadan emdi hep üstüne sağdığım sütten içti 2 sefer de mama takviyesi yaptım bu saat oldu hala derin uykuya dalamadı.

Bizimki de ikinci fitili koyduktan 1 saat sonra yaptı ama asıl sıkıntısı kaka değilmiş sanırım. Çünkü huysuzluğu devam etti. Büyüme atağı dönemi sanırım. Fitili koyarken çok ağladı ya

Kaç gündür sabahı ediyoruz kızlar ya gece tutuyor huyu ağlama uykuya dalamama dalsada hemen uyanma. Neden oluyoki acsba

Evet pahalı ama nelere para veriyoruz dedim o kadar zayıflamama ragmen bu göbek böyle lömbür lömbür kalıcak diye cok korktum ben

Aspiratör yapıyormusun peki ?
Ben serumu kıyamıyorum mesela suanda fıs fıs ses cıkartıyor yapmam lazımdı ama ortalıgı yıkıyor kötü ediyorum biliyorum
Sorunu yoksa sıkmayın

E Elwing6 canım kanguru mamadus dimi ben de çok beğendim duruşu tutuşu güzel görünüyor fiyatı da makul
Şey soracağım kıyafet olarak ne giydirdin
Çok terlediniz mi sen ya da bebiş
Bacakları dışarda kalıyor mu tulum ve çorap giyince üşümez heralde dimi

Kaç gündür sabahı ediyoruz kızlar ya gece tutuyor huyu ağlama uykuya dalamama dalsada hemen uyanma. Neden oluyoki acsba
Bizde çok fenayız , 1 saat arabayla gezdik güzelce uyudu derin uykuya geçti , apartmana girdiğimiz anda gözleri açtı. Neyse mayışık nasılsa emzirip uyuturum dedim uzun uzun emzirdim derin uykuya geçti yerine koydum gözleri açtı Bugün yemeğe misafirimiz vardı zaten eşimle gebermiştik , eşim değişiklik olsun diye salona getirdi kızı ayağında salladı zor yatıştırıyoruz her seferinde neyse hala 3 ümüz salondayız eşimle nöbetleşe uyuyoruz yerinden kaldıramıyoruz korkudan o kadar uykuzuski en son 1 de süt içti hala uyanmadı , ama ben geberdim yani
Pazar sabah kahvaltıya davetliydik ablamın görümcesine ama ne eşim o kadar yolda araç kullanacak halde ne ben kendimi kımıldatacak haldeyim resmen sabah iptal edeceğim gözlerim yanıyor ölüyorumm uykusuzluktan

Yok doktor hırıltı öksürük , hapşurma , nefes alamama şikayetlerini oluşturuyor , geçmiş için sabah akşam 1 er tane bitirin dedi , eşim kucağına alıyor ben kafasını tutuyorum bizim minik serum fizyolojiyi gördüğü anda ağlamaya başlıyor kıyamam bende hiç dayanamıyorum ama 1 dk ya kalmaz açılıyor be çok rahat ediyor. Aspiratörü aşırı tıkalıysa kullanın dedi nadiren kullanıyoruz

Kızlar biz bugün oğlanı spa ya götürdük yarim saat havuzda yüzdü, masaj yapıldı ve uyudu. Çok rahatladı üst üste gaz çıkarttı ve kaka yaptı. Bu tarz bir merkeze gitmenizi öneririm. Gelisimi açısından da faydalı

Sanırım büyüme atağı haftasındayız bizde de kız gece 3e geliyordu derin uykuya daldığında. Ölüyorum uykusuzluktan zaten dün de az uyumuştum, gün içinde uyurum demiştim ama kız tüm gün huysuzlanınca nerde eee uyku. Benim kız genel de sakindir, gece de güzel uyur. Her zaman böyle olsa gerçekten dayanılacak gibi değil. Bakalım bu hafta bitince yeni ne özellikler kazanmış olacaklar.

Ay bilmiyorum atak mıdır nedir geçsin lütfen ya

Oda sıcaklığı fazlaysa mukusta artış olup burnu tıkanabiliyor.

..
Onun hazırlarıda satılıyor ya yazın bahceli evin olacak oh mis

Eklentiler

• 4A54B9FD-32E6-4F3F-ABBF-64D3CD8A72AE.webp
    28 KB · Görüntüleme: 35
Tabii ayakari disarda kaliyor.Corap ic atlet zibin alt.bunlarin uzerine ince polarli tulumumuz var onu giydirdim bir de sapka.cok terleyecegi gibi bi hava olmuyo artik
Disari cikarken 2 kat giydiriyorum hatta havalar sogudu artik evde de kiyafeetlrrinin uzerine kadife tulum giydirmeye baslarim..

Cok sukur yapti gece.resmen cocugumun poposunda kaldi aklim b*ka mutlu olabilmek annelkk demekki yalniz dun 3 kez mama verdim ve yapti..mamayi azalttigim gunler yapmiyor baya veriyorum süt 80 ccyi buluyor en az ona ragmen kaka neddn yapamiyor acaba

Ben mamaya bagliyorum azalttigimda kaka yapamiyor.doyuyor aslinda ama.anne sutuyle beslenen cocuklarda 5 gune kadar normal deniliyor.insallah duzene girer❣hepimiz topluca zor donemden geciyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…