İnşallah evet ilişkimizi uzun vadede yorar , şuan iyiyiz eşimle . yani ailesiyle eskisi gibi olamayız ama düşman olmaya gerek yok ,bunların ortası yok, ya çok iyisin yada lanet olası bir pislikİnşallah ya gerek yok böyle kin gütmelerine hem suclu hem güclüler bu sizin ilişkiyide zedeleyecek yoksa
Dizime yastıkla öyküyü yükselterek emzirdim cok rahat değildi acıkcası ama cok zorda değildi
Memelerin bikaç parmak altında bıraktım askıları ayarlayabiliyorsun (tabi askılı model alırsan)
Yıkanmadıgı icin ben siyah renk tercih ettim belki ten rengi leke olur bişey olur cıkaramam gözükmesin diye
üstümde tişört vardı belli olmuyordu ama hatlarımı cok güzel ortaya cıkardı body ile denemedim hic cok dar olmadıktan sonra belli olacagını sanmıyorum
Sıcak su mu koydun icine soguk su mu naısl oluyor
Bence de ama gelde eşime anlatKaka konusunda rahat olun arkadaslar. Benimki 1 gun yapip 1 gun yapmiyordu. Sonra 2 gun yapmadi 3. Gun aksam yapti. Bugun de dun yapmis olmasina ragmen yine yapti. Evet benimki de husursuz oluyor yapamayinca ikiniyor falan ama fitil falan vermedim. Hemwn 2. 3. Gunden fitil vermeyin. Doktora danisin.
4.gündü bugün. Daha önce de 5.gün yapmıştı. Aslında fitil yine vermez beklerdim ama aşırı huysuzdu çok ağladı. Fitilden 1 saat sonra kakasını yaptı ama sonra sadece 1 saat sakin kaldı sonra yine ağlamalar devam etti. Sanırım büyüme atağı dönemi asıl sıkıntısı. Doymak bilmedi bugün 2 saat tam dolmadan emdi hep üstüne sağdığım sütten içti 2 sefer de mama takviyesi yaptım bu saat oldu hala derin uykuya dalamadı.Offf siz kac gundur yapamiyosunuzbizimde 2 gun oldu.doktora gidicez tamda haftasonu girdi..zeytinyagi icirmek sakincali olur mu
Bizimki de ikinci fitili koyduktan 1 saat sonra yaptı ama asıl sıkıntısı kaka değilmiş sanırım. Çünkü huysuzluğu devam etti. Büyüme atağı dönemi sanırım. Fitili koyarken çok ağladı yaFırsat bulabiliyor olman çok iyi
Aile Hekimi yarım fitil ver yine yapmazsa 2saat sonra yine ver demişti ama içine koymamla çıkartması bir oldu. Dediğin gibi önce çok az geldi. Aynı fitili yine koydum yine biraz geldi. 3.kez yine aynı fitili koydum. Sonra fitil çıktı ama kayboldu. Ben aralarda bacaklarını karnına doğru ittirerek masaj yaptım. Eldiven ve ıslak mendille işe başlamak şart.
Çoğunluk olarak orzax ocean 400iu kullanıyoruz. Sağlıklıyaşıyoruz ekibi de bunu tavsiye ediyor.
Bizimki de fitilden 1 saat sonra yaptı. Fitilde yoktu görünürdeBufün bizde uyarıcı fitil uyguladık kala yapmadı 1 saat sonra fln fitille beraber kaka yaptı
Evet pahalı ama nelere para veriyoruz dedim o kadar zayıflamama ragmen bu göbek böyle lömbür lömbür kalıcak diye cok korktum benİnşallah evet ilişkimizi uzun vadede yorar , şuan iyiyiz eşimle . yani ailesiyle eskisi gibi olamayız ama düşman olmaya gerek yok ,bunların ortası yok, ya çok iyisin yada lanet olası bir pislik
Yaa iyiymiş korse ama çok mani diyorlar ya
Normal çeşmeden akan suyu koyuyoruz
Bu arada sabah akşam serum fizyolojik uyguluyoruz doktor dedi göğsü açılır diye zaten sürekli tıkandığı için , dayanamıyorum çok ağlıyor ama rahatlıyor kuzum
Bizde çok fenayız , 1 saat arabayla gezdik güzelce uyudu derin uykuya geçti , apartmana girdiğimiz anda gözleri açtı. Neyse mayışık nasılsa emzirip uyuturum dedim uzun uzun emzirdim derin uykuya geçti yerine koydum gözleri açtıKaç gündür sabahı ediyoruz kızlar ya gece tutuyor huyu ağlama uykuya dalamama dalsada hemen uyanma. Neden oluyoki acsba
Yok doktor hırıltı öksürük , hapşurma , nefes alamama şikayetlerini oluşturuyor , geçmiş için sabah akşam 1 er tane bitirin dedi , eşim kucağına alıyor ben kafasını tutuyorum bizim minik serum fizyolojiyi gördüğü anda ağlamaya başlıyor kıyamamEvet pahalı ama nelere para veriyoruz dedim o kadar zayıflamama ragmen bu göbek böyle lömbür lömbür kalıcak diye cok korktum ben
Aspiratör yapıyormusun peki ?
Ben serumu kıyamıyorum mesela suanda fıs fıs ses cıkartıyor yapmam lazımdı ama ortalıgı yıkıyor kötü ediyorum biliyorum
Sorunu yoksa sıkmayın
Sanırım büyüme atağı haftasındayızBizde çok fenayız , 1 saat arabayla gezdik güzelce uyudu derin uykuya geçti , apartmana girdiğimiz anda gözleri açtı. Neyse mayışık nasılsa emzirip uyuturum dedim uzun uzun emzirdim derin uykuya geçti yerine koydum gözleri açtıBugün yemeğe misafirimiz vardı zaten eşimle gebermiştik , eşim değişiklik olsun diye salona getirdi kızı ayağında salladı zor yatıştırıyoruz her seferinde neyse hala 3 ümüz salondayız eşimle nöbetleşe uyuyoruz yerinden kaldıramıyoruz korkudan o kadar uykuzuski en son 1 de süt içti hala uyanmadı , ama ben geberdim yani
Pazar sabah kahvaltıya davetliydik ablamın görümcesine ama ne eşim o kadar yolda araç kullanacak halde ne ben kendimi kımıldatacak haldeyim resmen sabah iptal edeceğim gözlerim yanıyor ölüyorumm uykusuzluktan
Ay bilmiyorum atak mıdır nedir geçsin lütfen yaSanırım büyüme atağı haftasındayızbizde de kız gece 3e geliyordu derin uykuya daldığında. Ölüyorum uykusuzluktan zaten dün de az uyumuştum, gün içinde uyurum demiştim ama kız tüm gün huysuzlanınca nerde eee uyku. Benim kız genel de sakindir, gece de güzel uyur. Her zaman böyle olsa gerçekten dayanılacak gibi değil. Bakalım bu hafta bitince yeni ne özellikler kazanmış olacaklar.
Hanimlar merhaba,
Bebegim gun icinde tiny love i var onun icinde ya da koltukta uyuyor besigine cok goturmuyoruz. Gunduz uykularinda misil misil uyuyor ama geceleri besiginde burnu hep tikanik. Surekli uyaniyor burnunu cekiyor garibim. Sebebini bi turlu bulamadim. Gece ve gunduz uykusu arasinda boyle bi fark olmasi normal mi sizce
Onun hazırlarıda satılıyor ya yazın bahceli evin olacak oh misKızlar biz bugün oğlanı spa ya götürdükyarim saat havuzda yüzdü, masaj yapıldı ve uyudu. Çok rahatladı üst üste gaz çıkarttı ve kaka yaptı. Bu tarz bir merkeze gitmenizi öneririm. Gelisimi açısından da faydalı
Tabii ayakari disarda kaliyor.Corap ic atlet zibin alt.bunlarin uzerine ince polarli tulumumuz var onu giydirdim bir de sapka.cok terleyecegi gibi bi hava olmuyo artik
Cok sukur yapti gece.resmen cocugumun poposunda kaldi aklim b*ka mutlu olabilmek annelkk demekkiKaka konusunda rahat olun arkadaslar. Benimki 1 gun yapip 1 gun yapmiyordu. Sonra 2 gun yapmadi 3. Gun aksam yapti. Bugun de dun yapmis olmasina ragmen yine yapti. Evet benimki de husursuz oluyor yapamayinca ikiniyor falan ama fitil falan vermedim. Hemwn 2. 3. Gunden fitil vermeyin. Doktora danisin.
Ben mamaya bagliyorum azalttigimda kaka yapamiyor.doyuyor aslinda ama.anne sutuyle beslenen cocuklarda 5 gune kadar normal deniliyor.insallah duzene girer❣hepimiz topluca zor donemden geciyoruz4.gündü bugün. Daha önce de 5.gün yapmıştı. Aslında fitil yine vermez beklerdim ama aşırı huysuzdu çok ağladı. Fitilden 1 saat sonra kakasını yaptı ama sonra sadece 1 saat sakin kaldı sonra yine ağlamalar devam etti. Sanırım büyüme atağı dönemi asıl sıkıntısı. Doymak bilmedi bugün 2 saat tam dolmadan emdi hep üstüne sağdığım sütten içti 2 sefer de mama takviyesi yaptım bu saat oldu hala derin uykuya dalamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?