Ben %100 pamuk kulotlu coraplardan alicam onlardan giydiricemErkek bebeği olan kızlar, malum kış geldi artık bu oğlanların alt kısmının içine ne giydireceğiz? Birkaç takımının altına patikli alt giydirdim ama hepsine de olmuyor. Erkek için külotlu çorap mı almak gerek?
Her bebek bir olmuyo canımHer dk emmese alacak biliyorumda sürekli yeni süt üretmekten yaglı süte ulasamıyoruz
İnşallah bakalım merakla bekliyoruz
Yok illa toplanıp gelecekler. Geçenlerde annemin komşusu geldi tek başına. Ondan bir kaç gün sonra bana haber vermeden çat kapı yanına birini almış gelmiş. Ben saç baş dağınık yorgun vaziyette kapıyı açtım sürprizAy yok ne işleri var bide gelen teker teker gelsin o ne öyle sanki dogumgunu kutluyoruz
Benim gittiğim iki doktor da bunu verdi, arkadaşım 9 aydır bebeğine bunu kullandırıyor.Bir dahaki gidişimde sorayım doktora parabeniSelamlar herkese, kaç gündür yazacağım yazamadım bir türlü, daha önce sohbeti geçti mi bilmiyorum, davit 3 kullananlar geçenlerde arkadaşım içinde paraben oldugunu söyledi biraz netten bakınca gördüm ki cidden paraben olduğuna dair yazılar var, kullananların bilgisine
Ayda 500 gr almak normalken bir ayda 6 kiloya yakın almakHer bebek bir olmuyo canım
Dün bir kadın diyor ki
“benim oğlum 4.700 doğdu 1.ay 10 kilo olmuştu
Sütüm çok yağlıydı çok kilo alırdı” diyor
Benim tosbağımı küçük gördü haliyle
Bende içimden oha dedim
Bunu diyen 60 yaşında bi kadınAyda 500 gr almak normalken bir ayda 6 kilit yakın almakobez bebek olur öyle ya
AynenHastaneye ziyarete gelenler eve de geliyor biz de yani hazırlıktan kaçış yok
Yok artık nasıl bir uydurmusHer bebek bir olmuyo canım
Dün bir kadın diyor ki
Bende içimden oha dedim
Kuru kayisi incir falan yemeyi planliyorum insallah yapariz bakalim cok zor bir seymis..duzene girer insallah yavrularimizBen de beslenmeme dikkat edemiyorum ondan mı oluyor kiZeytinyağı içtim hergün sütünden geçer dediler faydası olmadı, mamasına kattım o da kar etmedi. Umarım yeni mamamız düzene sokar. Kıyamam kuzucuğa, bizimki de 3. gün ve sonrası çok zorlanıyor
ben gördüm iki kez ama ürkütücüydülerKızlar fark ettiniz mi!
Artık kimse rüya görmüyor
Doğumdan önce herkes ama herkes rüya görüp anlatırdı
Hey gidi günler hey
İnşallah canımKuru kayisi incir falan yemeyi planliyorum insallah yapariz bakalim cok zor bir seymis..duzene girer insallah yavrularimiz
Oha yok artık. İyi birşey değil ki. Bir hastalık var ozaman. 6aylık bebeklerin bile bazıları 10 kilo ancak oluyor. Sırf tereyağ gibi olsa o kadar olamaz. Abartmış olmalı.Her bebek bir olmuyo canım
Dün bir kadın diyor ki
Bende içimden oha dedim
Geçen feysde bir haber okudum yorumlarda orphan diye bir film de de konu geçiyor dediler merak ettim büyükleri yatırınca açtım eşimle izleriz diye ama böyle bi ürktüm kapattık gündüz izlemek üzere.Gecesinde böyle rüyama giriyor sonra uykuda nefes sesi duydum (uykum çok hafiftir)gözümü bi açtım karanlıkta kızım yatağın yanında dikiliyor aklım çıktı kabus gibiydiKızlar fark ettiniz mi!
Artık kimse rüya görmüyor
Doğumdan önce herkes ama herkes rüya görüp anlatırdı
Hey gidi günler hey
Benim minnak prensesimi görse çocuktan saymaz heralde:)))))2500 gr doğdu 37.haftada.şu an 2bucuk aylık 5300 gr.şükür yine iyi toparladiHer bebek bir olmuyo canım
Dün bir kadın diyor ki
Bende içimden oha dedim
Ben de aynı ilaca başladım ama ilaçtan değildir bence çünkü bizimki de bazen sıvı oluyor biraz bazen pütürlü katı gibi oluyor aslında büyüdükleri için pütürlü olması normal olanıymış ama sütümüze göre bazen değişiklik gösteriyomuşBiogaia kullananlara sorum olacak
Öykü normalde kakasını sıvı yapardı ama bunu kullanmaya basladıgımızdan beri baya pütürlü katı yapıyor
Ya ilaç yüzünden ya büyüdüğü icin cözemedim
Varmı böyle bişey yasayan 50 günlüğüz bu arada
Baya miktarıda azaldı kabız oldu olacak sadece pırt yaparken cıkarmıs gibiBen de aynı ilaca başladım ama ilaçtan değildir bence çünkü bizimki de bazen sıvı oluyor biraz bazen pütürlü katı gibi oluyor aslında büyüdükleri için pütürlü olması normal olanıymış ama sütümüze göre bazen değişiklik gösteriyomuş
Ben sok. Bu insanlar hasta gercekten. El kadar cocuktan ne istiyorlar ya? Gerci cocuklarin hayal gucleri de geliskin oluyor, kardesini kiskandigi icin boyle bir sey soylemis olabilir mi? Kv gercekten boyle bir sey yapar mi? Bence de once sakinlesip sonra kv ile konusmak lazim, hatta birakin esiniz konussun. Kv den yardim alin elbet ama bence cocuklari cok yalniz birakmamak lazim. Allah kolaylik versin...Kaç gündür kv leri cekistiriyoruz bir dertte benden gelsin sabah sabah sinir oldum gene giyabinda.
Benim oglanla kız arasında 2 yaş var.su an ikinci cocugu olanlar bilir buyuk kiskanmasin diye kucukle fazla ilgilenemezsijiz bile.bizde oyleydik.gurbetteydik zaten.kv kızıma hamile kalmamı hiç istemedi ona neyse oğlum küçük diye.oglanin adında kp adı var kızda da beklediler ama koymadım kv adini onun da etkisi var.
Kızım 2 oğlum 4 yaşında iken memlekete geldik kv baktı çocuklarıma,oğlum halinden çok memnundu ama kızım çok hassastı hiç ayrilmak istemiyordu benden.Ama oğlumun kıskançlığı artarak devam ediyordu.Kvden eve gelmek istemiyor her eve gelişimiz bağırış çağırış zorla oluyordu.kv oğlumun her istediğini yapıyordu ve kızımın tilki gibi sinsi!olduğunu vurguluyordu.oglum aşırı hırçın kızım kendi halinde sakın bir çocuk idi.kızımın sakinliği kv ye göre sinsilikten.kizima soruyordum babaanneyi seviyormusun diye evet diyordu,esim annesi ile çok kavga etti kvnın oğluma aşırı düşkün olup her istediğini yapması nedeniyle.kizim 4 oğlum 6 olana kadar kv bakti sonra okula başladılar.ama oğlumun kızıma karşı öfkesi hala bitmiyor
Iki gün önce oğlum kızımın sakladığı bir kartı almış(saçma sapan birşey ama değer verip saklamış) yırtmaya çalışırken kızım abi yırtma dedi oğlanda hışımla karışma bana sadece bakıyordum(yalan söylemiş bakıyorum diyerek) diyerek yırttı.kizim ağlamaya başladı abisi ağla bilerek ağla diyor.mudahale ettim artık neden öyle diyorsun dedim diyor ki;
Babannem öğle diyordu kardesin hep annen baban sana kızsın diye bilerek ağlıyor,o annenlerin kızı sen benim oglumsun,annenler kardeşini seviyor ben seni seviyorum diyormuş.şok oldum
Oğlum sürekli ara ara anne beni sevmiyorsunuz der beni seviyor musun diye sorar sürekli hep bu yüzden mis.
Iki gündür eşimle kavga etmemek için tutuyorum ama beynim de kurdukça kuruyorum.Simdi ki bebeğime de kv bakmak istediğini söylemişti ama bakmasını hiç istemiyorum.
Ne yapmalıyım o kadar ofkeliyim ki öfkeyle kalkan zararla otururmuş o şekilde öfke ile hareket etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?