Ben %100 pamuk kulotlu coraplardan alicam onlardan giydiricem

Selamlar herkese, kaç gündür yazacağım yazamadım bir türlü, daha önce sohbeti geçti mi bilmiyorum, davit 3 kullananlar geçenlerde arkadaşım içinde paraben oldugunu söyledi biraz netten bakınca gördüm ki cidden paraben olduğuna dair yazılar var, kullananların bilgisine

Her dk emmese alacak biliyorumda sürekli yeni süt üretmekten yaglı süte ulasamıyoruz
İnşallah bakalım merakla bekliyoruz
Her bebek bir olmuyo canım
Dün bir kadın diyor ki

“benim oğlum 4.700 doğdu 1.ay 10 kilo olmuştu
Sütüm çok yağlıydı çok kilo alırdı” diyor

Benim tosbağımı küçük gördü haliyle
Bende içimden oha dedim

Ay yok ne işleri var bide gelen teker teker gelsin o ne öyle sanki dogumgunu kutluyoruz
Yok illa toplanıp gelecekler. Geçenlerde annemin komşusu geldi tek başına. Ondan bir kaç gün sonra bana haber vermeden çat kapı yanına birini almış gelmiş. Ben saç baş dağınık yorgun vaziyette kapıyı açtım sürpriz Bir de giderken toplu gelecez diyor. Ben bebekle iki dk sabit duramıyorum sürekli pış pış.. Millet bebekle sakin sakin oturup sohbet edip çay içebileceğimizi düşünüyor herhalde

Benim gittiğim iki doktor da bunu verdi, arkadaşım 9 aydır bebeğine bunu kullandırıyor.Bir dahaki gidişimde sorayım doktora parabeni

Ayda 500 gr almak normalken bir ayda 6 kiloya yakın almak obezliğe girmez mi o ya

Kızlar fark ettiniz mi!

Artık kimse rüya görmüyor

Doğumdan önce herkes ama herkes rüya görüp anlatırdı
Hey gidi günler hey

Ayda 500 gr almak normalken bir ayda 6 kilit yakın almak obez bebek olur öyle ya
Bunu diyen 60 yaşında bi kadın
O zaman obezi ne bilsinler
Şimdi hava yapıyo sütüyle

Kuru kayisi incir falan yemeyi planliyorum insallah yapariz bakalim cok zor bir seymis..duzene girer insallah yavrularimiz

Kızlar fark ettiniz mi!

Hey gidi günler hey
ben gördüm iki kez ama ürkütücüydüler
Kuru kayisi incir falan yemeyi planliyorum insallah yapariz bakalim cok zor bir seymis..duzene girer insallah yavrularimiz
İnşallah canım

Oha yok artık. İyi birşey değil ki. Bir hastalık var ozaman. 6aylık bebeklerin bile bazıları 10 kilo ancak oluyor. Sırf tereyağ gibi olsa o kadar olamaz. Abartmış olmalı.
“Ben memeyi bir açardım fışkıran süt karşı duvarı delerdi “ sözü gibi olmuş

Kızlar fark ettiniz mi!

Hey gidi günler hey
Geçen feysde bir haber okudum yorumlarda orphan diye bir film de de konu geçiyor dediler merak ettim büyükleri yatırınca açtım eşimle izleriz diye ama böyle bi ürktüm kapattık gündüz izlemek üzere.Gecesinde böyle rüyama giriyor sonra uykuda nefes sesi duydum (uykum çok hafiftir)gözümü bi açtım karanlıkta kızım yatağın yanında dikiliyor aklım çıktı kabus gibiydi kupesi cıkmış uyurken ama arkasını bulamıyormuş. Yok bir daha korku,gerilim izlemem

Benim minnak prensesimi görse çocuktan saymaz heralde:)))))2500 gr doğdu 37.haftada.şu an 2bucuk aylık 5300 gr.şükür yine iyi toparladi
yuh ya 10 kilo nedir

Ben de aynı ilaca başladım ama ilaçtan değildir bence çünkü bizimki de bazen sıvı oluyor biraz bazen pütürlü katı gibi oluyor aslında büyüdükleri için pütürlü olması normal olanıymış ama sütümüze göre bazen değişiklik gösteriyomuş

Baya miktarıda azaldı kabız oldu olacak sadece pırt yaparken cıkarmıs gibi
Önceden bez dolardı üc gündür minnak minnak geliyor cok üzülüyorum kabız oldu sanırım diye

Biz 4.güne döndük yine çocuk bugün çıldırıyor rahatça ememiyor bile çok sancısı var sanırım. Akşam ıkındı ıkındı yok bişey, nokta kadar bişey yapmış bi ara hepsi o. Mi

Ben sok. Bu insanlar hasta gercekten. El kadar cocuktan ne istiyorlar ya? Gerci cocuklarin hayal gucleri de geliskin oluyor, kardesini kiskandigi icin boyle bir sey soylemis olabilir mi? Kv gercekten boyle bir sey yapar mi? Bence de once sakinlesip sonra kv ile konusmak lazim, hatta birakin esiniz konussun. Kv den yardim alin elbet ama bence cocuklari cok yalniz birakmamak lazim. Allah kolaylik versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…