Hangi damlaydı canım? Az mı besliyorum ki ben? 6 saatte bir mama veriyorum aralarda istediği zaman emziriyorum. Gözünüz aydın darısı bize.
6 saatte bir mama veriyorsan eger tam 3. Saatte de emzirmen lazim. Azar azar emiyorsa doymuyor olabilir.

Yapıyor ama oda azaldı eskiden her baktıgımda sarı maviye dönük olurdu simdi gayet sarı sarı duruyor bezin işareti
Bari çişini iyi yapıyor olsa yine sıkıntı olmaz ama bilemiyorum ki ben de doktorunuz ne dedi fitil falan konuştunuz mu? İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan düzelir bizimki de benden geçti galiba hasta kaç gündür burnu tıkalı boğazını temizler gibi yapıyo sürekli doktor ilaç da vermedi küçük diye ayy dayanamıyorum hiç bişey olmasın onlara yaa çok küçükler

Anneler kabul ediyorsa değerlendir derim
Gecen hafta bigün annem baktı gece 5 saat kesintisiz uyudum o kadar şifa gibi geldiki
Simdi max iki saatte bir gece uyanıyor inanılmaz yorucu dinlenmek uyumak haram
Ha eşinin kendini düşünmesi üzücü
Dün eşimde horluyor yanımızda diye dürttüm gece bir gibi
Ama cok uykum var dedi
Senin mi benim mi cok uykumuz var bi düşün dedim
O uyku sersemi haliyle kalktı üce kadar bebeği o pıspısladı sagolsun he sonrası gene benim iki saatte bir nöbet devam etti ama olsun

Kızlar boza mevsimi geldi
Şeker oranı yüksek ama arpa var icinde yani süt yapan gıdaların basında
Bizim mahallede arada amcalar abiler boooozaaaaa seklinde satıyorlar alıp alıp duruyoruz aksamları aklınızda olsun

Daha doktora götürmedik az da olsa yapıyor bir hafta yapmaması normal demişti
Bezlerini takipteyim acıkcası
Ben bugun bi burnundan serumu bi sıktım diğerinden sümükle birlikte cıktı
Ortalıgı yıktı o ayrı
Hır hır tıkalı olmasından iyidir bence kullanıyormusun

merhaba kızlar birşey sorucam
benim kızım 2 gunden beri dilini dışarı cıkartıyor boyle ne bilim kaşınır gibimi diyeyim aranır gibi mi bilemedim
hafif dilinin üstünde beyazlık var ama ben mama kalıntısı gibi gordum çünkü agız içinde yok sadece dilinin üstünde var ,
dil çıkarma normal mi

Ben de saatte 1 emziriyorum bazen

Bi
herkes kaka problemi çekiyor. hiç günde 4-5 kez yapan yok mu ya? her uykudan uyandığında mutlaka kaka yapıyor bende az dursun yarasın istiyorum yapmamasından daha iyi ama ne bileyim
Biz kakayida yapıyor gazi da çıkıyor ama karnı davul gibi gaz dolu bitmiyor gazi.sık emiyor oyalayım diyorum yıkıyor ortalığı

herkes kaka problemi çekiyor. hiç günde 4-5 kez yapan yok mu ya? her uykudan uyandığında mutlaka kaka yapıyor bende az dursun yarasın istiyorum yapmamasından daha iyi ama ne bileyim
Bizimki! Dunden bugune 7-8 yapmistir. Yapmasi iyi dedi doktor. En az 4-5 kez yapiyor gunde. Sadece anne sutu aldiklari icin galiba.

Okadar saat nasıl uyuyabiliyo bizimki 2 saat anca uyuyor bugune kadar en fazla 3 saat uyudu. Okadar uyusa nasıl güzel dinlenirimde yok :/
Baslarda bizde oyleydik.yikadim kundak yaptim besigine odaya goturdum..kundak yaptirmiyodu mesela simdi uykusu gelince kimildamiyo bile.bazi geceler uyaniyor tabi ama genel olarak 8den y da 9 dan 2ye kadar yada 4e kdr uyuyo emip sabah 7 8 gibi kalkiyo.aksam yanimizda ya da kucakta uyitmuyoruz

Emdikten sonra sagarsam benimde oyle zaten bebek bosaltiyor benim bahsettgim 100 ccler gece o bir memeyi emerken digerine mochiyi takiyorum (valla yoksa edin cunku manuelle sagdim gecen birinede mochi taktim manuel pompayla 20 cc mochiyle 50 sagdim ) 100 ccyi atiyorum dolaba sabah veriyorum cok acsa gece veriyorum.gunduzde 2 saat ya da 3 saat araya koymaya calisiyorum uyuyuca cok rahat oluyo biz gunduzde en az 1 kez uyuyoruz

Emdiği memeye mi takıyorsun mociyi

Bebeğin kaçıncı günü
Yani zorda olunca 2 nizde aşırı yorgunken destek iyi geliyor. Ama rutin olarak böyle birşey bende kabul etmem ,
Bir gün inanılmaz yorulduk kızım ben ve babası biraz dinlenelim diye babaanneye gittik , 5 saat yattık hepimiz çok iyi geldi , sonra bir dahaki huzursuzlukta yine aynı şeyi beklediler benden eşimde , annesi de anne baba kolay olunmuyor zora kaçınca başımızdan mu atıcaz demiştim bende eşime , alışıcaz dedim gitmedim

Bende kuzuma bakınca bütün yorgunluğumu unutuyorum kendimi yeniliyorum
Ama dün gece şimdiye kadar ki en zor gecemizdi tam anlamıyla bittik daha yeni kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…