Cok gecmis olsunBende kuzuma bakınca bütün yorgunluğumu unutuyorum kendimi yeniliyorum
Ama dün gece şimdiye kadar ki en zor gecemizdi tam anlamıyla bittikdaha yeni kendime geldim
Kizlar sahte olabilir.sordunuzmu instgramdan kendilerine..aci falan olmamasi lazim ama ilk baslarda kimse kuanamyo herhelde banada oyle olmustuEvet sahte mi acaba. İzledim videoyu. Hem acıtıyor hem gelmio süt
Yok dün misafirimiz vardı , uyumayınca gece arabayla gezdirdik derin uykuya daldı , apartmana gelince uyandıCok gecmis olsunoluyo bazen öyle.temiz hava aldirdinizmi gunduz cok iyi geliyo aksam uykusu icin birde dus
Beyaz gurultuyu denedin mi ? Arabada uyuyorsa muhakkak sever..white noise fan sesi de hafif yumusak ugultu doktorda dedi rahatlatir diye ben rahat ettim bayadir uykuya geciste yada cok agladiginda aciyorum susuyoYok dün misafirimiz vardı , uyumayınca gece arabayla gezdirdik derin uykuya daldı , apartmana gelince uyandı
Eczaneden aspiratörle izotonik almıştım babasıyla kullandık mecburenDaha doktora götürmedik az da olsa yapıyor bir hafta yapmaması normal demişti
Bezlerini takipteyim acıkcası
Ben bugun bi burnundan serumu bi sıktım diğerinden sümükle birlikte cıktı
Ortalıgı yıktı o ayrı
Hır hır tıkalı olmasından iyidir bence kullanıyormusun
Haklısın canım artık terleyecek hava olmaz dışardaTabii ayakari disarda kaliyor.Corap ic atlet zibin alt.bunlarin uzerine ince polarli tulumumuz var onu giydirdim bir de sapka.cok terleyecegi gibi bi hava olmuyo artik
Disari cikarken 2 kat giydiriyorum hatta havalar sogudu artik evde de kiyafeetlrrinin uzerine kadife tulum giydirmeye baslarim..
SorayımKizlar sahte olabilir.sordunuzmu instgramdan kendilerine..aci falan olmamasi lazim ama ilk baslarda kimse kuanamyo herhelde banada oyle olmustu
Havaya gore icgudusel hareket ediyorum ben :) kendim usuyorsam 2kat yoksa tek kat ama disari cikarkende muhakkak bir dis giyimi oluyorHaklısın canım artık terleyecek hava olmaz dışarda
Soğuk hasta etmez sıcak hasta eder demişti bebek hemşiresi ben de üşür korkusuyla giydiriyorum ama bu söz aklımda hep
Çok kat kat alıştırmak istemesem de dışarda bakıyorum sadece kıyafetle tutuyorlar kimi bebişleri ben iki kat battaniye sarmış oluyorum
kangu güzel ama sıcak sıcak gezeriz
Verdigimde 100 veriyorum ama eger sutum olduguunu anlayip emzirdiysem 80 falan veriyorum.emerken degilde emdikten sonra ne kadar emerse emsin memeyi biberonda sutumden takviye yaptigimda doyuyor sanki o biberondaki akisi illla hissedecek ama bir redd yok simdilik..bazen memeyle kavga ettiigi oluyo mesela dün ama dunde sutum azdi.cabuk uretemiyorum bi 3 4 saat olmasi lazim arada bizimkide 2 saatte acikiyor.bilmiyorum memeyide seviyo biberonuda simdiilik
Bizim de dün sekiz buçuktan itibaren 2 ye kadar 3 defa mama verdim 70 cc ler şeklinde gündüz idare ediyorum ama aksama artık süt azaliyo..
tabiki iyi. ama az bisey yarasın ya. bağırsakları cok hızlıBizimki! Dunden bugune 7-8 yapmistir. Yapmasi iyi dedi doktor. En az 4-5 kez yapiyor gunde. Sadece anne sutu aldiklari icin galiba.
acıtıyorsa yanlıs uyguluyorsun dolayısıyla süt gelmeyebilir. orjinal mi ürün?Evet sahte mi acaba. İzledim videoyu. Hem acıtıyor hem gelmio süt
Bizim göz akının birazı hala sarı,ebemiz artmadığı sürece geçer dedi şayet artacak olur ise dr gotur dedi.Kızlar burda kimle birinin sarılığı uzamıştı inanın şimdi ismini unuttum. Kan tahlili yatıracaktı ne oldu acaba bizim hala devam ediyo sariligimiz
Benimki iyi kilo aliyor cok kaka yapmasina ragmen. Olcmedik henuz ama 6'ya yakin oldu kilosu. Ilk ay doktor da sasirdi, nasil besledin bu cocugu nasil bu kadar kilo aldi deditabiki iyi. ama az bisey yarasın ya. bağırsakları cok hızlınormalde emdiğine göre 6 kilo olması lazımdı cocugun.
acıtıyorsa yanlıs uyguluyorsun dolayısıyla süt gelmeyebilir. orjinal mi ürün?
Benimki iyi kilo aliyor cok kaka yapmasina ragmen. Olcmedik henuz ama 6'ya yakin oldu kilosu. Ilk ay doktor da sasirdi, nasil besledin bu cocugu nasil bu kadar kilo aldi dedi
Sadece anne sutu. Her istediginde veriyorum. Cok agliyor vermeyince, kiyamiyorum. Uyaniksa saate 1 istiyor, bazen 1,5 saat bazen 2 saat. En uzun uykusu 3-3,5 saat.Bende sorayim nasil besliyorsun mama veriyor musun?saatli mi yoksa her istediğinde mi veriyorsun?benimki çok minnak. Bebek her istediğinde veriyorum oyalayamiyorum ben
Memeyle savas bizde de oluyor mama almadigi halde. Uykusu geldiginde, gazi oldugunda, huzursuz oldugunda. Mamayla ilgili olmayabilir illaki.Maşallah. Ben bu mama işine yeni başladım ama eskisi gibi emme şekli yok beni memeyle dövüşüyor arada biberon ver der gibi şu kilo alimimiz bi normal olsa kesicem ama şimdilik mecbur. Biberon ne kullanıyorsun ben avent aldim çok hızlı akişi sanki
Sadece anne sutu. Her istediginde veriyorum. Cok agliyor vermeyince, kiyamiyorum. Uyaniksa saate 1 istiyor, bazen 1,5 saat bazen 2 saat. En uzun uykusu 3-3,5 saat.
Memeyle savas bizde de oluyor mama almadigi halde. Uykusu geldiginde, gazi oldugunda, huzursuz oldugunda. Mamayla ilgili olmayabilir illaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?