Kızlar burda kimle birinin sarılığı uzamıştı inanın şimdi ismini unuttum. Kan tahlili yatıracaktı ne oldu acaba bizim hala devam ediyo sariligimiz

Bende kuzuma bakınca bütün yorgunluğumu unutuyorum kendimi yeniliyorum
Ama dün gece şimdiye kadar ki en zor gecemizdi tam anlamıyla bittik daha yeni kendime geldim
Cok gecmis olsun oluyo bazen öyle.temiz hava aldirdinizmi gunduz cok iyi geliyo aksam uykusu icin birde dus

Gecen sarkici bengunun hikayelerinde emzirme koltugunugordum benim berjerlerin mor rengi hemen kafamda isik yandi geece 2 buklum emziriyorum dedim yatak odasi genis tekli berjerimi oraya koydum.gece yatak icinde yada odadan disarda emzirmem zaten misafir odasini niye yaptiysam bi ise yarasin bari

Yok dün misafirimiz vardı , uyumayınca gece arabayla gezdirdik derin uykuya daldı , apartmana gelince uyandı
Beyaz gurultuyu denedin mi ? Arabada uyuyorsa muhakkak sever..white noise fan sesi de hafif yumusak ugultu doktorda dedi rahatlatir diye ben rahat ettim bayadir uykuya geciste yada cok agladiginda aciyorum susuyo

Eczaneden aspiratörle izotonik almıştım babasıyla kullandık mecburen eşim çektikçe geliyodu baya temizledik ama hâlâ var şimdi babası da yok benim de nefesim yetmiyor mecbur izotonik sıkıp pamukla temizliyorum en azından görünür bişey kalmıyo doktor da başka bişey yapamayız dedi zaten sadece burnunu temizleyin sürekli dedi ben de onu yapıyorum inşallah çabucak geçer bazen emerken nefes almakta zorlanıyor çok üzülüyorum yaa

Haklısın canım artık terleyecek hava olmaz dışarda
Soğuk hasta etmez sıcak hasta eder demişti bebek hemşiresi ben de üşür korkusuyla giydiriyorum ama bu söz aklımda hep
Çok kat kat alıştırmak istemesem de dışarda bakıyorum sadece kıyafetle tutuyorlar kimi bebişleri ben iki kat battaniye sarmış oluyorum
kangu güzel ama sıcak sıcak gezeriz

Havaya gore icgudusel hareket ediyorum ben :) kendim usuyorsam 2kat yoksa tek kat ama disari cikarkende muhakkak bir dis giyimi oluyor

Oyun halisi alan var mi ? Bondigonun baktim fisher price tiny love falan gereksiz pahali sanki.e bebekte de varmis 100 tl gibi bir seymis

Maşallah. Ben bu mama işine yeni başladım ama eskisi gibi emme şekli yok beni memeyle dövüşüyor arada biberon ver der gibi şu kilo alimimiz bi normal olsa kesicem ama şimdilik mecbur. Biberon ne kullanıyorsun ben avent aldim çok hızlı akişi sanki

Bizim de dün sekiz buçuktan itibaren 2 ye kadar 3 defa mama verdim 70 cc ler şeklinde gündüz idare ediyorum ama aksama artık süt azaliyo..

Ben süt mutlaka yeter inancindaydim ne kadar emerse okadar süt üretiyoruz arz talep meselesi ama bebeğimin çığlık çığlığa ağlaması kilo alımının az olmasi birde minicik doğması beni mamaya itti umarim beni bırakmaz çünkü o sinyalleri alıyorum suan ve çok uzuluyorum

Bizimki! Dunden bugune 7-8 yapmistir. Yapmasi iyi dedi doktor. En az 4-5 kez yapiyor gunde. Sadece anne sutu aldiklari icin galiba.
tabiki iyi. ama az bisey yarasın ya. bağırsakları cok hızlı normalde emdiğine göre 6 kilo olması lazımdı cocugun.
Evet sahte mi acaba. İzledim videoyu. Hem acıtıyor hem gelmio süt
acıtıyorsa yanlıs uyguluyorsun dolayısıyla süt gelmeyebilir. orjinal mi ürün?

Kızlar burda kimle birinin sarılığı uzamıştı inanın şimdi ismini unuttum. Kan tahlili yatıracaktı ne oldu acaba bizim hala devam ediyo sariligimiz
Bizim göz akının birazı hala sarı,ebemiz artmadığı sürece geçer dedi şayet artacak olur ise dr gotur dedi.

tabiki iyi. ama az bisey yarasın ya. bağırsakları cok hızlı normalde emdiğine göre 6 kilo olması lazımdı cocugun.

acıtıyorsa yanlıs uyguluyorsun dolayısıyla süt gelmeyebilir. orjinal mi ürün?
Benimki iyi kilo aliyor cok kaka yapmasina ragmen. Olcmedik henuz ama 6'ya yakin oldu kilosu. Ilk ay doktor da sasirdi, nasil besledin bu cocugu nasil bu kadar kilo aldi dedi

Benimki iyi kilo aliyor cok kaka yapmasina ragmen. Olcmedik henuz ama 6'ya yakin oldu kilosu. Ilk ay doktor da sasirdi, nasil besledin bu cocugu nasil bu kadar kilo aldi dedi

Bende sorayim nasil besliyorsun mama veriyor musun?saatli mi yoksa her istediğinde mi veriyorsun?benimki çok minnak. Bebek her istediğinde veriyorum oyalayamiyorum ben

Bende sorayim nasil besliyorsun mama veriyor musun?saatli mi yoksa her istediğinde mi veriyorsun?benimki çok minnak. Bebek her istediğinde veriyorum oyalayamiyorum ben
Sadece anne sutu. Her istediginde veriyorum. Cok agliyor vermeyince, kiyamiyorum. Uyaniksa saate 1 istiyor, bazen 1,5 saat bazen 2 saat. En uzun uykusu 3-3,5 saat.

Memeyle savas bizde de oluyor mama almadigi halde. Uykusu geldiginde, gazi oldugunda, huzursuz oldugunda. Mamayla ilgili olmayabilir illaki.

Sadece anne sutu. Her istediginde veriyorum. Cok agliyor vermeyince, kiyamiyorum. Uyaniksa saate 1 istiyor, bazen 1,5 saat bazen 2 saat. En uzun uykusu 3-3,5 saat.
Memeyle savas bizde de oluyor mama almadigi halde. Uykusu geldiginde, gazi oldugunda, huzursuz oldugunda. Mamayla ilgili olmayabilir illaki.

Benimde buara çok savaş vermeye başladı daha 350 gr lik bir kutu mama bitirdik ne çabuk bağlandı diye düşünmeye başladım bende ama gazda olabilir bilmiyorum ilk kizimi 24 ay emzirdim bunuda en az 1 sene emzirmek istiyorum. Seninde sık sık emiyormus benimde sık sık ama bazen uzun bazen az belkide yaramiyor benim sut bakalim insallah toparlariz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…