Benden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama bizde de uzamış sarılık var bugün 49 günlüğüz. Perşembe tekrar bilüribin bakıldı topuktam.sonuç 6.7 çıktı. Doktor 5 in altına inince kaybolacak endişe etmeyin dedi. Ama bize öncesinde uzamış sarılığa sebep olabilecek diğer tahliller öncesinde yapılmıştı ve normal çıkmıştıKızlar burda kimle birinin sarılığı uzamıştı inanın şimdi ismini unuttum. Kan tahlili yatıracaktı ne oldu acaba bizim hala devam ediyo sariligimiz
Kutusu falan orjinale benziyor. Garanti belgesi oluyor mutabiki iyi. ama az bisey yarasın ya. bağırsakları cok hızlınormalde emdiğine göre 6 kilo olması lazımdı cocugun.
acıtıyorsa yanlıs uyguluyorsun dolayısıyla süt gelmeyebilir. orjinal mi ürün?
Dilinde pamukçık olduğu için yapıyor olabilir bizim kız o yüzden öyle yapıyordu.Bir cay bardağı kaynamis ilitilmis suya bir çay kasigi karbonat. gazlı bezı parmağıma dolayıp karısımdan aldım hafifçe sildim gunde 2-3 defa çok şükür geçti 5 gunde fln.yoksa o beyazliklar bogaza iner daha kötü yaparmış.karbonati eskiler zaten söylerdi de hem doktor hem yenidogan hemsiresi önerdimerhaba kızlar birşey sorucam
benim kızım 2 gunden beri dilini dışarı cıkartıyor boyle ne bilim kaşınır gibimi diyeyim aranır gibi mi bilemedim
hafif dilinin üstünde beyazlık var ama ben mama kalıntısı gibi gordum çünkü agız içinde yok sadece dilinin üstünde var ,
dil çıkarma normal mi
iste ben tahlil yatırmadım tam 50 günlük olunca gel demisti. Bacaklarında bitmiş karnında yüzünde gozlerinde var. Duruma göre tahlil yapacak. 4 günümüz var. Doktor muhtemelen anne sütünden diyor. Yaşı büyük bi doktorumuz var deneyimli gibi bugüne kadar sadece bi kere hastamda tahlil sonuçları kötü çıkmıştı onun harici hep anne sütünden dedi.Benden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama bizde de uzamış sarılık var bugün 49 günlüğüz. Perşembe tekrar bilüribin bakıldı topuktam.sonuç 6.7 çıktı. Doktor 5 in altına inince kaybolacak endişe etmeyin dedi. Ama bize öncesinde uzamış sarılığa sebep olabilecek diğer tahliller öncesinde yapılmıştı ve normal çıkmıştı
takibini nasıl yapıcaz bacaklarında yok mesela doktorun demesine göre elimle bastırıp çekiyorum tenine sari gibi geliyo bana bacaklarıyla karnının arasında pek fark göremiyorumBizim göz akının birazı hala sarı,ebemiz artmadığı sürece geçer dedi şayet artacak olur ise dr gotur dedi.
Bence icini ferah tut. Benimki az emdigi icin bu kadar sık emiyor. Hemen uyuklamaya basliyor memede. O yuzden hemen acikiyor. Bol bol su ic. Bende en cok o sut yapiyor, baska bir seye dikkat etmiyorum. Sutunun yettigini dusunmek etkili bence de. Niye yetmesin ki. Ona gore programlanmisiz zaten. Psikolojik olarak kendimizi aksine inandirmazsak sutumuz yeter diye dusunuyorum.Benimde buara çok savaş vermeye başladı daha 350 gr lik bir kutu mama bitirdik ne çabuk bağlandı diye düşünmeye başladım bende ama gazda olabilir bilmiyorum ilk kizimi 24 ay emzirdim bunuda en az 1 sene emzirmek istiyorum. Seninde sık sık emiyormus benimde sık sık ama bazen uzun bazen az belkide yaramiyor benim sut bakalim insallah toparlariz bizde
oo masallah. biz anca 5 olmuşuzdurBenimki iyi kilo aliyor cok kaka yapmasina ragmen. Olcmedik henuz ama 6'ya yakin oldu kilosu. Ilk ay doktor da sasirdi, nasil besledin bu cocugu nasil bu kadar kilo aldi dedi
küçük mor bi kitapçık vardı ama bakmadım garanti mi değil miKutusu falan orjinale benziyor. Garanti belgesi oluyor mu
Benim de azalma var o yüzden artık emzirdikten sonra meme tamamen boşalsın diye 10dakika sağıyorum gece uyusa da uyandırıp iki memeyi de veriyorum inşallah işe yararBebimki saat başı acıkıyo aksamdan sonrahep böyle mamayla mı gidecem sütü nasıl arttırmam lazım bilmiyorum olmuyo yani.. gece de 3 de uyudu zorla 7 bucuga kadar ve tek sağ meme emdi.10 buçuktada sol meme yani geceden sabah on buçuga kadar sol memeyi emmedi emdikten sonra sağdım o taş gibi memeden 15 cc anca cikti
Evet sonunda beklenen kakamız geldiEczaneden aspiratörle izotonik almıştım babasıyla kullandık mecbureneşim çektikçe geliyodu baya temizledik ama hâlâ var şimdi babası da yok benim de nefesim yetmiyor mecbur izotonik sıkıp pamukla temizliyorum en azından görünür bişey kalmıyo doktor da başka bişey yapamayız dedi zaten sadece burnunu temizleyin sürekli dedi ben de onu yapıyorum inşallah çabucak geçer bazen emerken nefes almakta zorlanıyor çok üzülüyorum yaa
Lansiloc var bende elektrikli teklisi..çok uğraştırcı zaten hiç sagasim gelmiyoEmdikten sonra sagarsam benimde oyle zaten bebek bosaltiyor benim bahsettgim 100 ccler gece o bir memeyi emerken digerine mochiyi takiyorum (valla yoksa edin cunku manuelle sagdim gecen birinede mochi taktim manuel pompayla 20 cc mochiyle 50 sagdim ) 100 ccyi atiyorum dolaba sabah veriyorum cok acsa gece veriyorum.gunduzde 2 saat ya da 3 saat araya koymaya calisiyorum uyuyuca cok rahat oluyo biz gunduzde en az 1 kez uyuyoruz
Gündüz uyumasın sürekli emmek istiyoBen de saatte 1 emziriyorum bazen
Avent var bende de tek delikli yenidogan mi? Emzikleri farkli farkli 1numara fena degil bende 2 kiullanmisimMaşallah. Ben bu mama işine yeni başladım ama eskisi gibi emme şekli yok beni memeyle dövüşüyor arada biberon ver der gibi şu kilo alimimiz bi normal olsa kesicem ama şimdilik mecbur. Biberon ne kullanıyorsun ben avent aldim çok hızlı akişi sanki
Normal o bizde de oluyo..bide papyonlu kıyafeti varsa diliyle bi kontrol ediyomerhaba kızlar birşey sorucam
benim kızım 2 gunden beri dilini dışarı cıkartıyor boyle ne bilim kaşınır gibimi diyeyim aranır gibi mi bilemedim
hafif dilinin üstünde beyazlık var ama ben mama kalıntısı gibi gordum çünkü agız içinde yok sadece dilinin üstünde var ,
dil çıkarma normal mi
Bende vermemek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyo durmuyo dedigin gibi çığlıklar uykuya dalamiyo mama resmen uyutuyo demekki aç diyorum..memeyle dövüşme süt az geldiginde oluyo bizim. Biberon gibi hızlı cekeyim hep gelsin istiyo.eğer süt azsa yumruklar vuruyo psikopat gibiBen süt mutlaka yeter inancindaydim ne kadar emerse okadar süt üretiyoruz arz talep meselesi ama bebeğimin çığlık çığlığa ağlaması kilo alımının az olmasi birde minicik doğması beni mamaya itti umarim beni bırakmaz çünkü o sinyalleri alıyorum suan ve çok uzuluyorum
Her emzirmede yutkunma sesi 15 dakika boyunca geliyo mu? Ses gelmeyince bitti demek değil mi?Sadece anne sutu. Her istediginde veriyorum. Cok agliyor vermeyince, kiyamiyorum. Uyaniksa saate 1 istiyor, bazen 1,5 saat bazen 2 saat. En uzun uykusu 3-3,5 saat.
Her emzirmede yutkunma sesi 15 dakika boyunca geliyo mu? Ses gelmeyince bitti demSadece anne sutu. Her istediginde veriyorum. Cok agliyor vermeyince, kiyamiyorum. Uyaniksa saate 1 istiyor, bazen 1,5 saat bazen 2 saat. En uzun uykusu 3-3,5 saat.
Gece tek emdiğinde üşenmeyip sağmak lazım galiba..ama çok uykum oluyo dün 3 de uyuduk sabah 7 bucugq kadar o zaman da tek emdi ama ben kalkip sağmadımBenim de azalma var o yüzden artık emzirdikten sonra meme tamamen boşalsın diye 10dakika sağıyorum gece uyusa da uyandırıp iki memeyi de veriyorum inşallah işe yarar
Kaç haftalık 40 ı çıktı mıGündüz uyumasın sürekli emmek istiyo
..uyusa bile derin uykuya gidemiyo mama verince uyuyoben mamayi kesmek istedikce daha artıyo hayırlısı bakalım
Başka kucaklarda uyuyorlar sadece50 günlük canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?