Kızlar burda kimle birinin sarılığı uzamıştı inanın şimdi ismini unuttum. Kan tahlili yatıracaktı ne oldu acaba bizim hala devam ediyo sariligimiz
Benden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama bizde de uzamış sarılık var bugün 49 günlüğüz. Perşembe tekrar bilüribin bakıldı topuktam.sonuç 6.7 çıktı. Doktor 5 in altına inince kaybolacak endişe etmeyin dedi. Ama bize öncesinde uzamış sarılığa sebep olabilecek diğer tahliller öncesinde yapılmıştı ve normal çıkmıştı

Dilinde pamukçık olduğu için yapıyor olabilir bizim kız o yüzden öyle yapıyordu.Bir cay bardağı kaynamis ilitilmis suya bir çay kasigi karbonat. gazlı bezı parmağıma dolayıp karısımdan aldım hafifçe sildim gunde 2-3 defa çok şükür geçti 5 gunde fln.yoksa o beyazliklar bogaza iner daha kötü yaparmış.karbonati eskiler zaten söylerdi de hem doktor hem yenidogan hemsiresi önerdi

iste ben tahlil yatırmadım tam 50 günlük olunca gel demisti. Bacaklarında bitmiş karnında yüzünde gozlerinde var. Duruma göre tahlil yapacak. 4 günümüz var. Doktor muhtemelen anne sütünden diyor. Yaşı büyük bi doktorumuz var deneyimli gibi bugüne kadar sadece bi kere hastamda tahlil sonuçları kötü çıkmıştı onun harici hep anne sütünden dedi.
Ama iste tahlili elinden kan alarak birde 3 tüp alıcaz dedi buda beni korkuttu ama sağlık için katlanicaz napalim

Bizim göz akının birazı hala sarı,ebemiz artmadığı sürece geçer dedi şayet artacak olur ise dr gotur dedi.
takibini nasıl yapıcaz bacaklarında yok mesela doktorun demesine göre elimle bastırıp çekiyorum tenine sari gibi geliyo bana bacaklarıyla karnının arasında pek fark göremiyorum

Bence icini ferah tut. Benimki az emdigi icin bu kadar sık emiyor. Hemen uyuklamaya basliyor memede. O yuzden hemen acikiyor. Bol bol su ic. Bende en cok o sut yapiyor, baska bir seye dikkat etmiyorum. Sutunun yettigini dusunmek etkili bence de. Niye yetmesin ki. Ona gore programlanmisiz zaten. Psikolojik olarak kendimizi aksine inandirmazsak sutumuz yeter diye dusunuyorum.

Benimki iyi kilo aliyor cok kaka yapmasina ragmen. Olcmedik henuz ama 6'ya yakin oldu kilosu. Ilk ay doktor da sasirdi, nasil besledin bu cocugu nasil bu kadar kilo aldi dedi
oo masallah. biz anca 5 olmuşuzdur
Kutusu falan orjinale benziyor. Garanti belgesi oluyor mu
küçük mor bi kitapçık vardı ama bakmadım garanti mi değil mi

Benim de azalma var o yüzden artık emzirdikten sonra meme tamamen boşalsın diye 10dakika sağıyorum gece uyusa da uyandırıp iki memeyi de veriyorum inşallah işe yarar

Evet sonunda beklenen kakamız geldi
Kahvaltıdan sonra kuzguncuga gidicektik o ara ıkına sıkıla on dk da gazla birlikte bir yaptı aman Allahım üc günlük o azar azar yaptıgı birikim bir anda cıktı resmen taytıma kadar planımızın icine sıctı acık tabiriyle

Lansiloc var bende elektrikli teklisi..çok uğraştırcı zaten hiç sagasim gelmiyo acaba bende mochi mi alsam gece benimkide birini emip uyuyo..bugün de durmadı uykuya gitmedi sürekli eli ağzında emzirip 60 verdim ve uyudu tek gece verirdim mamaya bugün baya erken vermiş oldum

Avent var bende de tek delikli yenidogan mi? Emzikleri farkli farkli 1numara fena degil bende 2 kiullanmisim sonra 1i aldim

Normal o bizde de oluyo..bide papyonlu kıyafeti varsa diliyle bi kontrol ediyo aç oldugundq da cikariyo

Bende vermemek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyo durmuyo dedigin gibi çığlıklar uykuya dalamiyo mama resmen uyutuyo demekki aç diyorum..memeyle dövüşme süt az geldiginde oluyo bizim. Biberon gibi hızlı cekeyim hep gelsin istiyo.eğer süt azsa yumruklar vuruyo psikopat gibi

Sadece anne sutu. Her istediginde veriyorum. Cok agliyor vermeyince, kiyamiyorum. Uyaniksa saate 1 istiyor, bazen 1,5 saat bazen 2 saat. En uzun uykusu 3-3,5 saat.
Her emzirmede yutkunma sesi 15 dakika boyunca geliyo mu? Ses gelmeyince bitti demek değil mi?

Sadece anne sutu. Her istediginde veriyorum. Cok agliyor vermeyince, kiyamiyorum. Uyaniksa saate 1 istiyor, bazen 1,5 saat bazen 2 saat. En uzun uykusu 3-3,5 saat.
Her emzirmede yutkunma sesi 15 dakika boyunca geliyo mu? Ses gelmeyince bitti dem
Benim de azalma var o yüzden artık emzirdikten sonra meme tamamen boşalsın diye 10dakika sağıyorum gece uyusa da uyandırıp iki memeyi de veriyorum inşallah işe yarar
Gece tek emdiğinde üşenmeyip sağmak lazım galiba..ama çok uykum oluyo dün 3 de uyuduk sabah 7 bucugq kadar o zaman da tek emdi ama ben kalkip sağmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…