Çok şükür sevindim senin adına ama ne desem bilemedim bizimki de halasına yaptı az önce saatlerdir biriktirmiş heralde iyiki yapmışız bu bebekleri yoksa nasıl eğlenirdik diye düşünüyorum

Oyun halisi alan var mi ? Bondigonun baktim fisher price tiny love falan gereksiz pahali sanki.e bebekte de varmis 100 tl gibi bir seymis
Çok işe yarıyor mutlaka alın, büyük oğluma tiny love almıştık bu oğlumda da kullanacağım inşallah

Emdigi surece geliyor ama bazen oylesine emzik gibi tutuyor agzinda, sonlara dogru uyuklarken.

Yanınızda değilde beşiğinde odasında mı uyuyor? İşin sırrı bumu ki telsiz almam lazım öyleyse

Yanınızda değilde beşiğinde odasında mı uyuyor? İşin sırrı bumu ki telsiz almam lazım öyleyse
Hayir onun iicin cok kuucuk daha Beesigi yatagimizin yanina aldik bizle yatmadi hic ayni odada ama her uykusunda besiginde uyuyo.gunduzde salonda uyusada yatagina yatiriyorum bence etkisi var.odayi ayirmakta kolay olacak boylece.suan uyuyo mesela bizde dizi izliyoruz banyo yaptirip karnini doyuurup uyuttum hep 8 9 gibi uykusu geliyo kendiliginden.dalana kadr white noise (beyaz gurultu ya da muzik ) dinliyoruz

Kizlar sutunuuzu gece sagin gece bi memeden 100 cc sagiyorum sabah 7 gibi yine 40 cc sagiyorum 10 gibi emzirip sagdigimi takviye yapiyorum ogleden sonra sutum aazaliyo eger aglarsa ve yetmedigini dusunursem mama veriyorum gece yatarkende emzrip mama veriyorum boylece gunde 2 ya da 3 kez en fazla mama aliyor bazen 1..baya azaldi.kilo alimida iyi 2 ay dolmadi 4.750 olmusuz..ben mochi ile tek ve dolu memeyi sagiyorum cunku kiz cok iyi emiyor asla onun emdigi memede sut gelmiyo :) bazen o emerken sagdigimi hemen pesine takviye veriyorum boylece ne kadr ictiginide goruyorum

Ben gece tek emip uykuya dalsa da ikinciyi vermeye çalışıyorum çünkü doktor bazı çocuklar gece açlıktan yorgun düşer uyur dedi iki memeden sonra tekrar uyuyo ben de gidip bi de sağıyorum çok yoruluyorum tabi ama bi de bunu deniim dedim

Tabi uyutunca odadan çıkıyorum ben , odaya kontrole gidince bile terlikleri çıkarıp , kokumu aldığı içim başlıyor kıpırdanmaya , oyüzden artık kontrol bile etmiyorum ağlayınca gidiyorum yanına. Kapının ucundan da battaniyesi üstüne gelmişim fln diye bakıyorum

Çok şükür sevindim senin adına ama ne desem bilemedim bizimki de halasına yaptı az önce saatlerdir biriktirmiş heralde iyiki yapmışız bu bebekleri yoksa nasıl eğlenirdik diye düşünüyorum
Valla aferin kızım popona saglık demekten baska bişey yapamadık tabi baya ben banyoda üst bası çitilemede, eşimle görümcemde öyküyü temizlemede vakit kaybettik e bebege gidicektik onu iptal ettik falan ama kakası sagolsun
İyiki varlar ya Rabbim hakkıyla bakacak olan isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin

Sen ipeği kendi odasında mı yatırıyorsun ?

Uzamış sarılıkta G6PH enzim eksikliği de etken olabilir her doktorun aklına gelmiyormuş benim iki yıl önce arkadaşımın bebişinde üniversite hastanesine gittiklerinde söylemişler

bu arada emzirmeden önce 80 cc süt verdim. daha isterse emziririm dedim. ama hemen hemen hepsini kustu. ılıktı. soğuk da değil sıcak da. süt de tazeydi. karnı da çok açtı. neden ola ki? daha sonra baya emzirdim onu kusmadı Plm123 yesilus

Altini degistirirken karnina baski olduysa ondan da kusmus olabilir. Gazini cikarmadan yatirirsam benimki kusiyor.

Kızlar burda kimle birinin sarılığı uzamıştı inanın şimdi ismini unuttum. Kan tahlili yatıracaktı ne oldu acaba bizim hala devam ediyo sariligimiz
Bizimde devam ediyor. Doktor gastrolojiye gitmemizi önerdi sebebini bulmak için. İlçedeyiz şehire gittmizde gideceğiz. Birde bu zamandan sonra tehlikeli değil dedi

Biberonu çevirdiğinde ne hızlı akmalıymış nede hiç akmıyo olmamalıymış. Doğru olan damla damla gelmesiymiş bir yerde okumuştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…