- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Çok şükürEvet sonunda beklenen kakamız geldi
Kahvaltıdan sonra kuzguncuga gidicektik o ara ıkına sıkıla on dk da gazla birlikte bir yaptı aman Allahım üc günlük o azar azar yaptıgı birikim bir anda cıktı resmen taytıma kadar planımızın icine sıctı acık tabiriyle
Çok işe yarıyor mutlaka alın, büyük oğluma tiny love almıştık bu oğlumda da kullanacağım inşallahOyun halisi alan var mi ? Bondigonun baktim fisher price tiny love falan gereksiz pahali sanki.e bebekte de varmis 100 tl gibi bir seymis
Bir fıs yapıyorsun 3damlaya eşit oluyor.Günde kaç damla önerdi doktorunuz
Emdigi surece geliyor ama bazen oylesine emzik gibi tutuyor agzinda, sonlara dogru uyuklarken.Her emzirmede yutkunma sesi 15 dakika boyunca geliyo mu? Ses gelmeyince bitti dem
Gece tek emdiğinde üşenmeyip sağmak lazım galiba..ama çok uykum oluyo dün 3 de uyuduk sabah 7 bucugq kadar o zaman da tek emdi ama ben kalkip sağmadım
Yanınızda değilde beşiğinde odasında mı uyuyor? İşin sırrı bumu kiBaslarda bizde oyleydik.yikadim kundak yaptim besigine odaya goturdum..kundak yaptirmiyodu mesela simdi uykusu gelince kimildamiyo bile.bazi geceler uyaniyor tabi ama genel olarak 8den y da 9 dan 2ye kadar yada 4e kdr uyuyo emip sabah 7 8 gibi kalkiyo.aksam yanimizda ya da kucakta uyitmuyoruz
Hayir onun iicin cok kuucuk dahaYanınızda değilde beşiğinde odasında mı uyuyor? İşin sırrı bumu kitelsiz almam lazım öyleyse
Kizlar sutunuuzu gece sagin gece bi memeden 100 cc sagiyorum sabah 7 gibi yine 40 cc sagiyorum 10 gibi emzirip sagdigimi takviye yapiyorum ogleden sonra sutum aazaliyo eger aglarsa ve yetmedigini dusunursem mama veriyorum gece yatarkende emzrip mama veriyorum boylece gunde 2 ya da 3 kez en fazla mama aliyor bazen 1..baya azaldi.kilo alimida iyi 2 ay dolmadi 4.750 olmusuz..ben mochi ile tek ve dolu memeyi sagiyorum cunku kiz cok iyi emiyor asla onun emdigi memede sut gelmiyo :) bazen o emerken sagdigimi hemen pesine takviye veriyorum boylece ne kadr ictiginide goruyorumBende vermemek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyo durmuyo dedigin gibi çığlıklar uykuya dalamiyo mama resmen uyutuyo demekki aç diyorum..memeyle dövüşme süt az geldiginde oluyo bizim. Biberon gibi hızlı cekeyim hep gelsin istiyo.eğer süt azsa yumruklar vuruyo psikopat gibi
Bir ara dinlettim sanki hiç takmadı bizimkiCok gecmis olsunoluyo bazen öyle.temiz hava aldirdinizmi gunduz cok iyi geliyo aksam uykusu icin birde dus
Ben gece tek emip uykuya dalsa da ikinciyi vermeye çalışıyorum çünkü doktor bazı çocuklar gece açlıktan yorgun düşer uyur dedi iki memeden sonra tekrar uyuyo ben de gidip bi de sağıyorum çok yoruluyorum tabi ama bi de bunu deniim dedimHer emzirmede yutkunma sesi 15 dakika boyunca geliyo mu? Ses gelmeyince bitti dem
Gece tek emdiğinde üşenmeyip sağmak lazım galiba..ama çok uykum oluyo dün 3 de uyuduk sabah 7 bucugq kadar o zaman da tek emdi ama ben kalkip sağmadım
Basta biizmkide istemedi korktu hatta bir kez daha deneyim dedim fan sesinde uyudu.fön var supurge var dene bence ve bekle.acip bekle gozler kayiyo 5 dk iicindeBir ara dinlettim sanki hiç takmadı bizimki
Tabi uyutunca odadan çıkıyorum ben , odaya kontrole gidince bile terlikleri çıkarıp , kokumu aldığı içim başlıyor kıpırdanmaya , oyüzden artık kontrol bile etmiyorum ağlayınca gidiyorum yanına. Kapının ucundan da battaniyesi üstüne gelmişim fln diye bakıyorumYanınızda değilde beşiğinde odasında mı uyuyor? İşin sırrı bumu kitelsiz almam lazım öyleyse
Onları denedim aslında fena değildi tekrar denerimBasta biizmkide istemedi korktu hatta bir kez daha deneyim dedim fan sesinde uyudu.fön var supurge var dene bence ve bekle.acip bekle gozler kayiyo 5 dk iicinde
Valla aferin kızım popona saglık demekten baska bişey yapamadık tabi baya ben banyoda üst bası çitilemede, eşimle görümcemde öyküyü temizlemede vakit kaybettik e bebege gidicektik onu iptal ettik falan ama kakası sagolsunÇok şükürsevindim senin adına ama ne desem bilemedim bizimki de halasına yaptı az önce saatlerdir biriktirmiş heralde iyiki yapmışız bu bebekleri yoksa nasıl eğlenirdik diye düşünüyorum
Sen ipeği kendi odasında mı yatırıyorsun ?Tabi uyutunca odadan çıkıyorum ben , odaya kontrole gidince bile terlikleri çıkarıp , kokumu aldığı içim başlıyor kıpırdanmaya , oyüzden artık kontrol bile etmiyorum ağlayınca gidiyorum yanına. Kapının ucundan da battaniyesi üstüne gelmişim fln diye bakıyorum
Uzamış sarılıkta G6PH enzim eksikliği de etken olabilir her doktorun aklına gelmiyormuş benim iki yıl önce arkadaşımın bebişinde üniversite hastanesine gittiklerinde söylemişlerBenden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama bizde de uzamış sarılık var bugün 49 günlüğüz. Perşembe tekrar bilüribin bakıldı topuktam.sonuç 6.7 çıktı. Doktor 5 in altına inince kaybolacak endişe etmeyin dedi. Ama bize öncesinde uzamış sarılığa sebep olabilecek diğer tahliller öncesinde yapılmıştı ve normal çıkmıştı
Altini degistirirken karnina baski olduysa ondan da kusmus olabilir. Gazini cikarmadan yatirirsam benimki kusiyor.
Bizimde devam ediyor. Doktor gastrolojiye gitmemizi önerdi sebebini bulmak için. İlçedeyiz şehire gittmizde gideceğiz. Birde bu zamandan sonra tehlikeli değil dediKızlar burda kimle birinin sarılığı uzamıştı inanın şimdi ismini unuttum. Kan tahlili yatıracaktı ne oldu acaba bizim hala devam ediyo sariligimiz
Biberonu çevirdiğinde ne hızlı akmalıymış nede hiç akmıyo olmamalıymış. Doğru olan damla damla gelmesiymiş bir yerde okumuştımMaşallah. Ben bu mama işine yeni başladım ama eskisi gibi emme şekli yok beni memeyle dövüşüyor arada biberon ver der gibi şu kilo alimimiz bi normal olsa kesicem ama şimdilik mecbur. Biberon ne kullanıyorsun ben avent aldim çok hızlı akişi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?