iste ben tahlil yatırmadım tam 50 günlük olunca gel demisti. Bacaklarında bitmiş karnında yüzünde gozlerinde var. Duruma göre tahlil yapacak. 4 günümüz var. Doktor muhtemelen anne sütünden diyor. Yaşı büyük bi doktorumuz var deneyimli gibi bugüne kadar sadece bi kere hastamda tahlil sonuçları kötü çıkmıştı onun harici hep anne sütünden dedi.
Ama iste tahlili elinden kan alarak birde 3 tüp alıcaz dedi buda beni korkuttu ama sağlık için katlanicaz napalim
İnstagramda emzirme danışmanı olan bir bayanla yazışıyordum. Dediki her gün düzenli olarak melisa veya papatya çayı iç bebeği sakinleştirir, uyutur ama hergün düzenli iç yoksa fayda etmez dedi. Yarın melisa alıp ona da başlayacağım.
kızın banyosunu yaptırdım. güzelce doyurdum. sonra baya kaka yaptı. üstüne geçirdi neyse tekrar değiştirip tekrar emzirdim. ve şimdi uykuya dalacak gibi. eğer bu saatte gece uykusuna yatarsa ilk olacak allahım amin.
Ben gece tek emip uykuya dalsa da ikinciyi vermeye çalışıyorum çünkü doktor bazı çocuklar gece açlıktan yorgun düşer uyur dedi iki memeden sonra tekrar uyuyo ben de gidip bi de sağıyorum çok yoruluyorum tabi ama bi de bunu deniim dedim
Bende vermemek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyo durmuyo dedigin gibi çığlıklar uykuya dalamiyo mama resmen uyutuyo demekki aç diyorum..memeyle dövüşme süt az geldiginde oluyo bizim. Biberon gibi hızlı cekeyim hep gelsin istiyo.eğer süt azsa yumruklar vuruyo psikopat gibi
Bence icini ferah tut. Benimki az emdigi icin bu kadar sık emiyor. Hemen uyuklamaya basliyor memede. O yuzden hemen acikiyor. Bol bol su ic. Bende en cok o sut yapiyor, baska bir seye dikkat etmiyorum. Sutunun yettigini dusunmek etkili bence de. Niye yetmesin ki. Ona gore programlanmisiz zaten. Psikolojik olarak kendimizi aksine inandirmazsak sutumuz yeter diye dusunuyorum.
Ben yettigine sütümün fazla olduğuna inanıyorum ama sanirim yaramıyor süt tamamen psikolojik onuda farkındayım sokaktaki hayvanları düşünürsek bir sekilde besliyorlar yavrularını mamasız
Ben yettigine sütümün fazla olduğuna inanıyorum ama sanirim yaramıyor süt tamamen psikolojik onuda farkındayım sokaktaki hayvanları düşünürsek bir sekilde besliyorlar yavrularını mamasız
E bebekteki bize hediye geldi
İlk başlarda hiç durmuyordu şimdi ara ara koyuyorum kısa süre bakınıyor alışır inşallah
Halısı oyuncakları idare eder diğerlerini bilemiyorum tabi
Bir de ilk kartlarım diye kontrast kartlar aldım içinde ipi de geldi onu bazen pusete bazen halıda asıyorum
Birkaç dakika gözleri devire devire bakıyor çok komedi
Sonra sallamıyor ağlıyor
Emerken bir anda memeden çıkıp korkunç hızla ve hırsla aranmaya başlıyor
Memeyi bulamazsa sinirlenip bağırıyor falan
Şıpırdanıyor
Bu hallere hastayım
Ama ağzından çıkardığı memeyi resmen almıyor bazen geri o zaman anlam veremiyorum
aslında onun kendi düzeni var. ben sadece gece uykusu saatini geri çekmek istiyorum. 12de uyuyo 4de yada 5te kalkıyo. bu uykudan sonra 1 saat uyanık kalıp 2 saat uyuyo. 4te kalktıysa 5te yatıp 7de kalkıyo. 5te kalktıysa da 6da yatıp 8de kalkıyo. sonra bazen bi uyku daha yapıyo. memnunum bundan sadece 12 geç bi saat
aslında onun kendi düzeni var. ben sadece gece uykusu saatini geri çekmek istiyorum. 12de uyuyo 4de yada 5te kalkıyo. bu uykudan sonra 1 saat uyanık kalıp 2 saat uyuyo. 4te kalktıysa 5te yatıp 7de kalkıyo. 5te kalktıysa da 6da yatıp 8de kalkıyo. sonra bazen bi uyku daha yapıyo. memnunum bundan sadece 12 geç bi saat
Evet aslinda olay rutin olusturmak yoksa hep ayni sekilde uyuasini beklemek icin kucukler cogunluk onemli.bizim kiz babasi gibi uykuyu seviyo ya da cabuk alisti.hic bozmadik duzeni ama..yine 8 9a dogru uyudu saat 4te uuyandi o arada babasiyla guzel vakit geciriyoruz kurt gibi ac oluyo ama yine buraya bir yazi birakayim ❣