Anne sütünden nasıl oluyormuş ki ? Oyleyse süt mü vermicez anlamadım

Kızlar burda kimle birinin sarılığı uzamıştı inanın şimdi ismini unuttum. Kan tahlili yatıracaktı ne oldu acaba bizim hala devam ediyo sariligimiz
Bizim uzamıştı bu hafta kan testi yapılacaktı ama yok denecek kadar azaldı o yüzden gitmedik doktora haftaya gideceğiz

Benimki uyumuyor. Deli oldum.uykusu var ama aglamayi tercih ediyor

İnstagramda emzirme danışmanı olan bir bayanla yazışıyordum. Dediki her gün düzenli olarak melisa veya papatya çayı iç bebeği sakinleştirir, uyutur ama hergün düzenli iç yoksa fayda etmez dedi. Yarın melisa alıp ona da başlayacağım.

tabi ki uyumadı. askolsun gece yarısını görmedik daha. ya deli oluyorum bu çocuk saati nerden biliyor

Avent var bende de tek delikli yenidogan mi? Emzikleri farkli farkli 1numara fena degil bende 2 kiullanmisim sonra 1i aldim

1 numara almıştım çok hızlı akıyor gibi geldi diğerleri nasil bilmiyorum ama benimki biberine bayiliyo

Keşke hiç bayılmış mı test edebilseler

Mama verdiğimiz için dövüşüyorlae bence biberon daha kolay Mama da tatlı bakıyor memede kolaylık yok sinirleniyor

Ben yettigine sütümün fazla olduğuna inanıyorum ama sanirim yaramıyor süt tamamen psikolojik onuda farkındayım sokaktaki hayvanları düşünürsek bir sekilde besliyorlar yavrularını mamasız

Biberonu çevirdiğinde ne hızlı akmalıymış nede hiç akmıyo olmamalıymış. Doğru olan damla damla gelmesiymiş bir yerde okumuştım

Işte o biberon hangisi onu bulmak lazim

Dr. Browns kullanıyorum ben o damla damla akıtıyo hatta hiç akıtmaması lazım sanıyordum o yazıyı okuyunca dogru biberonu kullandığımı anlamıştım

Dr. Browns kullanıyorum ben o damla damla akıtıyo hatta hiç akıtmaması lazım sanıyordum o yazıyı okuyunca dogru biberonu kullandığımı anlamıştım

Yavaş akis doğal akis hangisi? Ilk kızımda almıştım bunu attım kullanmayinca

Oyun halisi alan var mi ? Bondigonun baktim fisher price tiny love falan gereksiz pahali sanki.e bebekte de varmis 100 tl gibi
E bebekteki bize hediye geldi
İlk başlarda hiç durmuyordu şimdi ara ara koyuyorum kısa süre bakınıyor alışır inşallah
Halısı oyuncakları idare eder diğerlerini bilemiyorum tabi
Bir de ilk kartlarım diye kontrast kartlar aldım içinde ipi de geldi onu bazen pusete bazen halıda asıyorum
Birkaç dakika gözleri devire devire bakıyor çok komedi
Sonra sallamıyor ağlıyor

Emerken bir anda memeden çıkıp korkunç hızla ve hırsla aranmaya başlıyor
Memeyi bulamazsa sinirlenip bağırıyor falan
Şıpırdanıyor
Bu hallere hastayım
Ama ağzından çıkardığı memeyi resmen almıyor bazen geri o zaman anlam veremiyorum

Uyku egitimin yalan olmıs seninde
4.ay bitmeden baslamayın diyorlar zaten :)
aslında onun kendi düzeni var. ben sadece gece uykusu saatini geri çekmek istiyorum. 12de uyuyo 4de yada 5te kalkıyo. bu uykudan sonra 1 saat uyanık kalıp 2 saat uyuyo. 4te kalktıysa 5te yatıp 7de kalkıyo. 5te kalktıysa da 6da yatıp 8de kalkıyo. sonra bazen bi uyku daha yapıyo. memnunum bundan sadece 12 geç bi saat

Evet aslinda olay rutin olusturmak yoksa hep ayni sekilde uyuasini beklemek icin kucukler cogunluk onemli.bizim kiz babasi gibi uykuyu seviyo ya da cabuk alisti.hic bozmadik duzeni ama..yine 8 9a dogru uyudu saat 4te uuyandi o arada babasiyla guzel vakit geciriyoruz kurt gibi ac oluyo ama yine buraya bir yazi birakayim ❣

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…