Kayseri canımHangi şehirdesiniz? Bu tarz yerler her.şehirde de yoktur malesef
Ben hala iki aylık bebeğin 8 saat uyumasının o ara hic beslenmemesinin sakıncalı sonuclar doğurabileceğini düşünüyorumEvet aslinda olay rutin olusturmak yoksa hep ayni sekilde uyuasini beklemek icin kucuklercogunluk onemli.bizim kiz babasi gibi uykuyu seviyo ya da cabuk alisti.hic bozmadik duzeni ama..yine 8 9a dogru uyudu saat 4te uuyandi o arada babasiyla guzel vakit geciriyoruz kurt gibi ac oluyo ama yine buraya bir yazi birakayim ❣
0-2 Ay bebeğinizin uyku düzeni nasıl olmalı?
Yeni doğmuş, 1 aylık ve 2 aylık bebeklerin olması gereken uyku düzeni hakkında bilgileri burada bulabilirsiniz. Gece, gündüz uykusu ve uyku saatleri.www.cicekailem.com
Memeyi bırakıp hırsla geri almaya çalışması aranması gazı olduğunu gösterir. Tam o an bebeğini doğrult iki vur sırtına çıkıyor. Ben beslenmenin bitmesini beklemiyorum. Böyle aralarda bu şekilde çok yapıyor gazını çıkartıp devam ettiğinde iyice karnını doyuruyorEmerken bir anda memeden çıkıp korkunç hızla ve hırsla aranmaya başlıyor
Memeyi bulamazsa sinirlenip bağırıyor falan
Şıpırdanıyor
Bu hallere hastayım
Ama ağzından çıkardığı memeyi resmen almıyor bazen geri o zaman anlam veremiyorum
Çok güzel canım. Tüllü şeyler rahatsız huzursuz ediyor zaten iyi yapmışsın. Kızım yok ama kız yeğenim varMevlit için böyle bir elbise aldık kızlar
Tül vs bebek için abartı bulduğum şeyler, sade şık olsun istedim sizler neler giydirdiniz
Maşallah çok zarif benceMevlit için böyle bir elbise aldık kızlar
Tül vs bebek için abartı bulduğum şeyler, sade şık olsun istedim sizler neler giydirdiniz
Emzirirken uyuyakalmıım diye açıp okudumEvet aslinda olay rutin olusturmak yoksa hep ayni sekilde uyuasini beklemek icin kucuklercogunluk onemli.bizim kiz babasi gibi uykuyu seviyo ya da cabuk alisti.hic bozmadik duzeni ama..yine 8 9a dogru uyudu saat 4te uuyandi o arada babasiyla guzel vakit geciriyoruz kurt gibi ac oluyo ama yine buraya bir yazi birakayim ❣
Yeni doğmuş, 1 aylık ve 2 aylık bebeklerin olması gereken uyku düzeni hakkında bilgileri burada bulabilirsiniz. Gece, gündüz uykusu ve uyku saatleri.www.cicekailem.com
Yok ya o kadar aç kalmıyolar ki tamamen aç olsalar baygınlık olabilir tabiKeşke hiç bayılmış mı test edebilseler
Zamanla erken uyumaya başlar canım. Sen bozma. Rutin oluşturmaya devam et. Benimki de gece 1leri bulurdu şimdi 3aylık 9da gece uykusuna geçiyor. Yavaş yavaş 8e çekmeye çalışıyorum. Bir de bebekler annenin “yine uyumayacak” “bu saatte uyursa şaşarım “ gibi düşüncelerini sezermiş ve uyumazmış.tabi ki uyumadı. askolsun gece yarısını görmedik daha. ya deli oluyorum bu çocuk saati nerden biliyor
Eşim işe başlayalı beri ben tek kalkıyorum geceleri, nadirenKızlar anneniz ya da kayınvalideniz Doğum sonrası kaç gün kaldı sizde? Annem Allah razı olsun bir aya yakın kaldı ama onun da işi gücü vardı sonra Nadiren kalmaya başladı. Zaten yakın yerde oturuyoruz gelio gidiyor. Asıl sorun şu ki eşimle ben yalnız olduğumuzda gece bebek uyumuyor çok huysuzlanıyorsa nöbetleşe bakıyorduk. Akşam da onun işten gelmesini dört gözle bekliyorum ki biraz oğlumu oyalasın benim de bel fıtığı olmaya yüksek aday belim rahatlasın. Dün işten geldi birazdan sana vericem bebeği dedim çok yorgunum dedi. Fikri şuymuş biraz benim annem biraz onun annesi dönüşümlü birer hafta kalıp bana yardım edeceklermiş o da gece kalkmıcak akşam da dinlenecek. Ben çok sinirlendim bu ikimizin sorumluluğunda dedim. Uyku düzene girene kadar gelip kalsınlarmış, elimizde imkan varken neden kullanmayalımmış.Sen Doğum iznindesin evdesin ben çalışıyorum yoruluyorummuş. Dünden beri psikolojik olarak inanılmaz Yorgunum. Zaten lohusa depresyonunun eşiğindeyim mücadele ediyorum resmen girmemekte için. Çok bunalıyorum. Bu zamansa kadar bakıyorduk sen dinlen diye gece kalkıyordu ben uyuyordum 1-2 saat dönüşümlü bakıyorduk birden ne oldu fikri değişti anlamadım
Evet zaten anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal deniyor, o yüzden demek. Ben de mamayı arttırdım ve değiştirdim ama yok henüz.Nurse harveys.vaalla hic bilmiyorum mama ne zaman artsa yapiyo sut hafif oldugundan herhalde
Aralarda iki emzirme deri doktor ama benim daha çok oluyor istedikçe veriyorum meme.6 saatte bir mama veriyorsan eger tam 3. Saatte de emzirmen lazim. Azar azar emiyorsa doymuyor olabilir.
Öğürüyor olabilir mi?merhaba kızlar birşey sorucam
benim kızım 2 gunden beri dilini dışarı cıkartıyor boyle ne bilim kaşınır gibimi diyeyim aranır gibi mi bilemedim
hafif dilinin üstünde beyazlık var ama ben mama kalıntısı gibi gordum çünkü agız içinde yok sadece dilinin üstünde var ,
dil çıkarma normal mi
Nurse harveys bitkisel sanırım değil mi? Bize biogaia'ya ek olarak sab simplex verdi ama huysuzluk yaptı oğlumda. Arada infacol veriyoruz. Bu defa fitil yol dedi doktor bugün 5. gün bakalım ne zaman yapacak, ve 5. gün çok huysuzlanıyor bugün zor geçecek gibi.Nurse harveys.vaalla hic bilmiyorum mama ne zaman artsa yapiyo sut hafif oldugundan herhalde
Hayır tabikiSen ipeği kendi odasında mı yatırıyorsun ?
Belki doyduğunu anlamamış fazla gelmiş olabilir, doktorun süt ılıktan bir tık sıcak olsun demişti
Artık baya zor uyuyorlarBenimki uyumuyor. Deli oldum.uykusu var ama aglamayi tercih ediyor
okuyacagım simdi tesekkürlerEvet aslinda olay rutin olusturmak yoksa hep ayni sekilde uyuasini beklemek icin kucuklercogunluk onemli.bizim kiz babasi gibi uykuyu seviyo ya da cabuk alisti.hic bozmadik duzeni ama..yine 8 9a dogru uyudu saat 4te uuyandi o arada babasiyla guzel vakit geciriyoruz kurt gibi ac oluyo ama yine buraya bir yazi birakayim ❣
allah allah. belki de hissediyor. 15-20. günden bu istisnai durumlar dısında aynı saatte geliyorum. gece lambasını açıyorum. ama yok nafile. insallah zamanla oturur. çünkü kendime vakit ayırmayı özledim. dün bi duşa girdim babası evde. duyuyorum banyodan ağlama krizlerinde. e nasıl keyif yapayım ki benZamanla erken uyumaya başlar canım. Sen bozma. Rutin oluşturmaya devam et. Benimki de gece 1leri bulurdu şimdi 3aylık 9da gece uykusuna geçiyor. Yavaş yavaş 8e çekmeye çalışıyorum. Bir de bebekler annenin “yine uyumayacak” “bu saatte uyursa şaşarım “ gibi düşüncelerini sezermiş ve uyumazmış.
Aşırı yorulan veya gündüz yeterince beslenemeyen bebek de gece uykusuna rahat geçemiyor. Bu aylarda tam şu şu saatlerde uyuyordan ziyade uyku penceresini takip etmek gerektiğini söylüyorlar . Yani yeterli gelen bir uykudan bir sonraki uykuya kadar geçen süre 1 saat 15 dk (bu aylar için) gibi bir süre olsun deniyor ama bu bebekten bebeğe değişir. 3aşağı 5yukarı sen kendi bebeğinin süresini anlayacaksın zamanla
80 cc ile doymuyor kiBelki doyduğunu anlamamış fazla gelmiş olabilir, doktorun süt ılıktan bir tık sıcak olsun demişti
İhtiyavı belki öğünlere göre değişiklik gösterebilir , memede fazla kaldığı zaman daha az cc süt içiyor kızımokuyacagım simdi tesekkürler
gülce beni çok şaşırtıyor. ama 8 saat fazla değil mi? 12 gibi kaldırıp emzirsen uykusu çok mu açılır?
allah allah. belki de hissediyor. 15-20. günden bu istisnai durumlar dısında aynı saatte geliyorum. gece lambasını açıyorum. ama yok nafile. insallah zamanla oturur. çünkü kendime vakit ayırmayı özledim. dün bi duşa girdim babası evde. duyuyorum banyodan ağlama krizlerinde. e nasıl keyif yapayım ki ben
80 cc ile doymuyor ki
Doktora danistik tüm kaynakardada aciktiginda uyanabilceginden bahsediyo kilo aliiminda problem yoksa gece beslenmesi onerilmiyo.cogu zamanda 2de uyaniyo bir daha 4te uyaniyo ama gece 1 kez uyandigida oluyo.bir sakinca gormedi doktorBen hala iki aylık bebeğin 8 saat uyumasının o ara hic beslenmemesinin sakıncalı sonuclar doğurabileceğini düşünüyorum
Rica ederim..Emzirirken uyuyakalmıım diye açıp okudumama çok faydalı bir yazı teşekkürler☺
Mama tok tutuyor demek ki..mama verip yatiriyorum gun icinde emiyor..gulce aciksa beni bile yerokuyacagım simdi tesekkürler
gülce beni çok şaşırtıyor. ama 8 saat fazla değil mi? 12 gibi kaldırıp emzirsen uykusu çok mu açılır?
allah allah. belki de hissediyor. 15-20. günden bu istisnai durumlar dısında aynı saatte geliyorum. gece lambasını açıyorum. ama yok nafile. insallah zamanla oturur. çünkü kendime vakit ayırmayı özledim. dün bi duşa girdim babası evde. duyuyorum banyodan ağlama krizlerinde. e nasıl keyif yapayım ki ben
80 cc ile doymuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?