Ben hala iki aylık bebeğin 8 saat uyumasının o ara hic beslenmemesinin sakıncalı sonuclar doğurabileceğini düşünüyorum

Mevlit için böyle bir elbise aldık kızlar
Tül vs bebek için abartı bulduğum şeyler, sade şık olsun istedim sizler neler giydirdiniz

Eklentiler

• 4665A62C-2E8D-4C85-A064-EBD798E385AF.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 46
Memeyi bırakıp hırsla geri almaya çalışması aranması gazı olduğunu gösterir. Tam o an bebeğini doğrult iki vur sırtına çıkıyor. Ben beslenmenin bitmesini beklemiyorum. Böyle aralarda bu şekilde çok yapıyor gazını çıkartıp devam ettiğinde iyice karnını doyuruyor
Tül vs bebek için abartı bulduğum şeyler, sade şık olsun istedim sizler neler giydirdiniz
Çok güzel canım. Tüllü şeyler rahatsız huzursuz ediyor zaten iyi yapmışsın. Kızım yok ama kız yeğenim var

Maşallah çok zarif bence Şimdiden Allah kabul etsin Bizim minnaka memlekette yapıcam 6 ay kınasıyla beraber 40ı çıktığında dedesi okumalarını yaptı zaten

Emzirirken uyuyakalmıım diye açıp okudum ama çok faydalı bir yazı teşekkürler

tabi ki uyumadı. askolsun gece yarısını görmedik daha. ya deli oluyorum bu çocuk saati nerden biliyor
Zamanla erken uyumaya başlar canım. Sen bozma. Rutin oluşturmaya devam et. Benimki de gece 1leri bulurdu şimdi 3aylık 9da gece uykusuna geçiyor. Yavaş yavaş 8e çekmeye çalışıyorum. Bir de bebekler annenin “yine uyumayacak” “bu saatte uyursa şaşarım “ gibi düşüncelerini sezermiş ve uyumazmış.
Aşırı yorulan veya gündüz yeterince beslenemeyen bebek de gece uykusuna rahat geçemiyor. Bu aylarda tam şu şu saatlerde uyuyordan ziyade uyku penceresini takip etmek gerektiğini söylüyorlar . Yani yeterli gelen bir uykudan bir sonraki uykuya kadar geçen süre 1 saat 15 dk (bu aylar için) gibi bir süre olsun deniyor ama bu bebekten bebeğe değişir. 3aşağı 5yukarı sen kendi bebeğinin süresini anlayacaksın zamanla

Eşim işe başlayalı beri ben tek kalkıyorum geceleri, nadiren
Nurse harveys.vaalla hic bilmiyorum mama ne zaman artsa yapiyo sut hafif oldugundan herhalde
Evet zaten anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal deniyor, o yüzden demek. Ben de mamayı arttırdım ve değiştirdim ama yok henüz.

Öğürüyor olabilir mi?

Nurse harveys.vaalla hic bilmiyorum mama ne zaman artsa yapiyo sut hafif oldugundan herhalde
Nurse harveys bitkisel sanırım değil mi? Bize biogaia'ya ek olarak sab simplex verdi ama huysuzluk yaptı oğlumda. Arada infacol veriyoruz. Bu defa fitil yol dedi doktor bugün 5. gün bakalım ne zaman yapacak, ve 5. gün çok huysuzlanıyor bugün zor geçecek gibi.

Belki doyduğunu anlamamış fazla gelmiş olabilir, doktorun süt ılıktan bir tık sıcak olsun demişti

okuyacagım simdi tesekkürler
gülce beni çok şaşırtıyor. ama 8 saat fazla değil mi? 12 gibi kaldırıp emzirsen uykusu çok mu açılır?
allah allah. belki de hissediyor. 15-20. günden bu istisnai durumlar dısında aynı saatte geliyorum. gece lambasını açıyorum. ama yok nafile. insallah zamanla oturur. çünkü kendime vakit ayırmayı özledim. dün bi duşa girdim babası evde. duyuyorum banyodan ağlama krizlerinde. e nasıl keyif yapayım ki ben
Belki doyduğunu anlamamış fazla gelmiş olabilir, doktorun süt ılıktan bir tık sıcak olsun demişti
80 cc ile doymuyor ki

İhtiyavı belki öğünlere göre değişiklik gösterebilir , memede fazla kaldığı zaman daha az cc süt içiyor kızım

Ben hala iki aylık bebeğin 8 saat uyumasının o ara hic beslenmemesinin sakıncalı sonuclar doğurabileceğini düşünüyorum
Doktora danistik tüm kaynakardada aciktiginda uyanabilceginden bahsediyo kilo aliiminda problem yoksa gece beslenmesi onerilmiyo.cogu zamanda 2de uyaniyo bir daha 4te uyaniyo ama gece 1 kez uyandigida oluyo.bir sakinca gormedi doktor

Mama tok tutuyor demek ki..mama verip yatiriyorum gun icinde emiyor..gulce aciksa beni bile yer 6da uyandi mesela bir daha doyuramadik Cogu zaman 2de uyaniyor esim 2ye kadar bekliyo beni uyansiriyor emziriyorum ama bazende.4 de uyaniyo.zaten 3.ayda gece beslenmesini onermiyorlar.aksine reflu vs.olusturuyormus insallah o zaman tam tersi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…