nasıl yani 3. aysa deliksiz mi uyuyacaklar çok erken ya.

nasıl yani 3. aysa deliksiz mi uyuyacaklar çok erken ya.
2.aydan itibaren gece uykulari uzuyor ve gecede 1e düsebiliyor.kaynaklarda doktorlarda uyanmiyorsa uyandirmayin yonunde.herkesin uygulayisi farkli ya kimi annenin ici rahat etmiyo 2saatte bir uyandirip beslemek istiyo ben gece uykusununda anne sutu kadar onemli oldugunu dusunuyorum.çünkü hormonları en çok uyurken salhilaniyormud. büyüme hormonları sayesinde günde yarım milimetre kadar uzuyorlarmis.ve gece uykusunda gündüz yaptıkları her şeyi tekrar edip hafızalarına kaydediyorlarmis evet 8 saat biraz fazla ama arada bir olan durum bizde de.. genelde 2 de ya da 4te uyaniyoruz bir daha 7 8 gibi

Doktora danistik tüm kaynakardada aciktiginda uyanabilceginden bahsediyo kilo aliiminda problem yoksa gece beslenmesi onerilmiyo.cogu zamanda 2de uyaniyo bir daha 4te uyaniyo ama gece 1 kez uyandigida oluyo.bir sakinca gormedi doktor
Benimki sürekli memede oldugu için bende baya makale okumusumdur ama max 6 saat ac bırakın yazan gördüm
İleri vadede uzun süre ac bırakılan yenidoğan kategorisindeki bebekler (0-3) şeker hastası olabiliyormuş, gelişimlerinde sorunlar cıkabiliyormuş vs
Arada uyandırmadan emzirilme veya beslenme taraftarı
Ama doktorun 8 saate bişey demediyse vardır bi bildiği tabi ne diyim

deliksiz uyku biraz hayal gibi geliyor. allaha sükür gece uykusunda beni yormuyor benim kız. 12 gibi geçiyor uykuya. 2 kez kalkıyor max. bazen 1 kez. mesela bu gece. bende gece uykusunun kalitesine önem veriyorum. dün duştayken ben çocuğu mayışık bıraktım babasına uyut diye. girdim 2 dk sonra konusma sesleri geliyo. ay babacım bilmem ne. bi çıktım ışığı falan açmış. ne uyarıyosun çocuğu. 1 saat sonra daldı bi daha uykuya
40 ı içinde neler demişlerdi hiç inanmıyorum böyle seylere
yok kız 40dan sonra değişir dediler akşam canıma okumaya basladı çocuk değişti hakkaten şimdi o makaleyi okudum da acaba benim kızın aksam ağlamaları o uyku penceresini kaçırdığımız için olabilir mi? bugün bide öyle deneyim bakıyım. bi yeri falan ağrımıyo her türlü şeyi denedim. en sonunda ablam edepsizlik yapıyo bu dedi

Gercekten öyleler yalandan aglıyor bide benimki böyle duruyor duruyor bagırıyor sonra etrafa bakıyor sonra bi daha daha kuvvetli bagırıyor sonra gene duruyor gözüne bakıyor falan üc kagıtcı tam :)

Masallah O da düzene girer zamanla.benimki gunduz zor uyuyodu simdi o da duzene giriyo.bi 9 dan sonra uyuyor bir de 2den sonra 5ten sonra uyutmuyorum zaten yinede gunduz cook zorluyor beni havalar iyi olsa cikilirdi ne guzel bizim sorunumuz hala beslenme doyuramiyorum annr sutuyle istedigi kadar sutte uretemiyorum aksama dogru mamaya geciyoruz gunde 2ye 3e dustuk yinede ama emmeyi birakmaz umarim

Icinde zeytinyagi var dogal diye biliyorum..dünde yapmadik yine herhalde degisiyor dongu her zaman yaparken 2 gunde bir yapacak demek ki (yani insallah )

Kizlar gunaydinlar, biz ne zaman bebisleri birilerine birakip spora, kuafore ne bileyim bir kahve icmeye filan gidebilecegiz hani aglama krizine girerse filan diye dusunmeden?
Benim birakacak kimsem olmadigimdan babasi haric pek dusunmedim karni toksa sorun yok gecen gittim 4 5 saat gezdim kosarak eve geldim gerci babayla sorunsuz duruyor.bir dene doyurup babaya birakmayi

Kızlar geçen hafta doktora gittiğimizi kilo alımının az olduğunu bi hafta süre verdiğini kilo almazsa mama takviyesine başlıcağımızı yazmıştım hatırlayan varsa..ya sütüm yeticek diye düşündüm olumlu düşünmeye çalıştım ama yok bebiş memede ilk önce emerken çok mutlu sonra süt azalarak bitiyo 25dakika emiyo mücadele veriyo çocuğum ama sonra üzgün üzgün ağlamaya başlıyo, diğer memeye geçiyorum yine güzelce emiyo ama sonlara doğru yine ağlıyo..denemek için dün emzirmenin üzerine 60 cc mama verdim bitirip uyudu güzelceÇok vicdan yaptım bi yandan her emzirmede ilave mama veriim diyorum bi yandan memeyi burakır mı diyorum doktor da çok mama vermemeye çalış ki sadede sütle kaç gram aldı ona bakıcaz dediÇarşamba gidicez doktora.bu arada günlük toplamda 120cc civarı mama veriyorum..valla moralim bozuldu artık

Benim kız da gece uykusuna zor geçiyor çocuk uyukluyor ama derin uykuya dalamıyor bi türlü, karnı da gurul gurul oluyor sanırım karnı rahatsız ediyor. Gece son çare anne karnı sesi ile uyuttum 2 de.

Benim kız da derin uykuya geçtikten sonra ellemesem 8 saat filan uyur ama ben en geç 5 saat sonra uyandırıp emziriyorum kilo alımı sınırın bi tık üstü zaten.

Bi de sabaha karşı uykudayken beslenme saati geliyor acıkıyor ama gözlerini açamıyor uyku da çok tatlı geliyor ııhhh mıııhhh diye sayıklamaya başlıyor yatakta

Bi de bir buçuk saati zor buluyo tam doyamadığı için emmek istiyo ve uykuya geçemiyo sinirleniyo huyu değişicek bebişimin diye korkuyorum..yani her şeyi yapıyorum da bu süt niyr artmıyo anlayamadım ya eşim de çok güzel destek oluyo sağolsun ama artmıyo yani..bi haftadır ne yemek yapıyorum ne temizlik yapıyorum eşim sen dinlen diyo sütün yeticek inanıyorum diyo ama olmazsa mama veririz nolcak sanki sen çok iyi bi annesin diyo daha napsın adam

Kizlar gunaydinlar, biz ne zaman bebisleri birilerine birakip spora, kuafore ne bileyim bir kahve icmeye filan gidebilecegiz hani aglama krizine girerse filan diye dusunmeden?
Ben spor salonu üyeliğimi dondurmuştum nisana kadar uzattım yani ek gıdaya gecince belki
Ama kuaföre gidebilirim bence babasıyla dururken

.. Doktor mama cok verme dediyse aksam uyutmadan önce ver o zaman bence

Hiç sagdın mı buarada

Hiç sagdın mı buarada
Gece uykuya dalarken çok aranmıyo bi de üç saat sonra uyanıp emziriyorum uyuduğum için o sütüm yeriyo sanırım sonrasında iki saatte bir emziriyorum gece de.mamayı genelde öğlenden akşama kadar olan süreçte veriyorum belki de gece de yorgunluktan uyuyo emin diilimSağdım tek memeden 30 bazen 40cc geliyo çok az dedi doktor da..bi de iki gündür emmesi bittikten sonra süt artsın diye sağıyorum iki memeden 15cc falan çıkıyo onları da biriktirip sabah içiriyorum

Sagmaya devam et memen tembellik yapmasın daha cok süte ihtiyac var sanıp daha cok üretsin
Arz talep meselesiymiş bu emzirme işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…