evet olabilir. 120 cc kadar içtiğinde 3 saat emmemisti. ve saat 23.00 gibi biseydi. tam anlamıyla açtı ve gece uykusuna geçecektiİhtiyavı belki öğünlere göre değişiklik gösterebilir , memede fazla kaldığı zaman daha az cc süt içiyor kızım
nasıl yani 3. aysa deliksiz mi uyuyacaklarMama tok tutuyor demek ki..mama verip yatiriyorum gun icinde emiyor..gulce aciksa beni bile yer6da uyandi mesela bir daha doyuramadik Cogu zaman 2de uyaniyor esim 2ye kadar bekliyo beni uyansiriyor emziriyorum ama bazende.4 de uyaniyo.zaten 3.ayda gece beslenmesini onermiyorlar.aksine reflu vs.olusturuyormus insallah o zaman tam tersi olmaz
2.aydan itibaren gece uykulari uzuyor ve gecede 1e düsebiliyor.kaynaklarda doktorlarda uyanmiyorsa uyandirmayin yonunde.herkesin uygulayisi farkli ya kimi annenin ici rahat etmiyo 2saatte bir uyandirip beslemek istiyo ben gece uykusununda anne sutu kadar onemli oldugunu dusunuyorum.çünkü hormonları en çok uyurken salhilaniyormud. büyüme hormonları sayesinde günde yarım milimetre kadar uzuyorlarmis.ve gece uykusunda gündüz yaptıkları her şeyi tekrar edip hafızalarına kaydediyorlarmisnasıl yani 3. aysa deliksiz mi uyuyacaklarçok erken ya.
Benimki sürekli memede oldugu için bende baya makale okumusumdur ama max 6 saat ac bırakın yazan gördümDoktora danistik tüm kaynakardada aciktiginda uyanabilceginden bahsediyo kilo aliiminda problem yoksa gece beslenmesi onerilmiyo.cogu zamanda 2de uyaniyo bir daha 4te uyaniyo ama gece 1 kez uyandigida oluyo.bir sakinca gormedi doktor
40 ı içinde neler demişlerdi hiç inanmıyorum böyle seylerenasıl yani 3. aysa deliksiz mi uyuyacaklarçok erken ya.
deliksiz uyku biraz hayal gibi geliyor. allaha sükür gece uykusunda beni yormuyor benim kız. 12 gibi geçiyor uykuya. 2 kez kalkıyor max. bazen 1 kez. mesela bu gece. bende gece uykusunun kalitesine önem veriyorum. dün duştayken ben çocuğu mayışık bıraktım babasına uyut diye. girdim 2 dk sonra konusma sesleri geliyo. ay babacım bilmem ne. bi çıktım ışığı falan açmış. ne uyarıyosun çocuğu. 1 saat sonra daldı bi daha uykuya2.aydan itibaren gece uykulari uzuyor ve gecede 1e düsebiliyor.kaynaklarda doktorlarda uyanmiyorsa uyandirmayin yonunde.herkesin uygulayisi farkli ya kimi annenin ici rahat etmiyo 2saatte bir uyandirip beslemek istiyo ben gece uykusununda anne sutu kadar onemli oldugunu dusunuyorum.çünkü hormonları en çok uyurken salhilaniyormud. büyüme hormonları sayesinde günde yarım milimetre kadar uzuyorlarmis.ve gece uykusunda gündüz yaptıkları her şeyi tekrar edip hafızalarına kaydediyorlarmisevet 8 saat biraz fazla ama arada bir olan durum bizde de.. genelde 2 de ya da 4te uyaniyoruz bir daha 7 8 gibi
yok kız 40dan sonra değişir dediler akşam canıma okumaya basladı çocuk değişti hakkaten40 ı içinde neler demişlerdi hiç inanmıyorum böyle seylere
Gercekten öyleler yalandan aglıyor bide benimki böyle duruyor duruyor bagırıyor sonra etrafa bakıyor sonra bi daha daha kuvvetli bagırıyor sonra gene duruyor gözüne bakıyor falan üc kagıtcı tam :)deliksiz uyku biraz hayal gibi geliyor. allaha sükür gece uykusunda beni yormuyor benim kız. 12 gibi geçiyor uykuya. 2 kez kalkıyor max. bazen 1 kez. mesela bu gece. bende gece uykusunun kalitesine önem veriyorum. dün duştayken ben çocuğu mayışık bıraktım babasına uyut diye. girdim 2 dk sonra konusma sesleri geliyo. ay babacım bilmem ne. bi çıktım ışığı falan açmış. ne uyarıyosun çocuğu. 1 saat sonra daldı bi daha uykuya
yok kız 40dan sonra değişir dediler akşam canıma okumaya basladı çocuk değişti hakkatenşimdi o makaleyi okudum da acaba benim kızın aksam ağlamaları o uyku penceresini kaçırdığımız için olabilir mi? bugün bide öyle deneyim bakıyım. bi yeri falan ağrımıyo her türlü şeyi denedim. en sonunda ablam edepsizlik yapıyo bu dedi
Masallahdeliksiz uyku biraz hayal gibi geliyor. allaha sükür gece uykusunda beni yormuyor benim kız. 12 gibi geçiyor uykuya. 2 kez kalkıyor max. bazen 1 kez. mesela bu gece. bende gece uykusunun kalitesine önem veriyorum. dün duştayken ben çocuğu mayışık bıraktım babasına uyut diye. girdim 2 dk sonra konusma sesleri geliyo. ay babacım bilmem ne. bi çıktım ışığı falan açmış. ne uyarıyosun çocuğu. 1 saat sonra daldı bi daha uykuya
yok kız 40dan sonra değişir dediler akşam canıma okumaya basladı çocuk değişti hakkatenşimdi o makaleyi okudum da acaba benim kızın aksam ağlamaları o uyku penceresini kaçırdığımız için olabilir mi? bugün bide öyle deneyim bakıyım. bi yeri falan ağrımıyo her türlü şeyi denedim. en sonunda ablam edepsizlik yapıyo bu dedi
Icinde zeytinyagi var dogal diye biliyorum..dünde yapmadik yine herhalde degisiyor dongu her zaman yaparken 2 gunde bir yapacak demek ki (yani insallah )Nurse harveys bitkisel sanırım değil mi? Bize biogaia'ya ek olarak sab simplex verdi ama huysuzluk yaptı oğlumda. Arada infacol veriyoruz. Bu defa fitil yol dedi doktor bugün 5. gün bakalım ne zaman yapacak, ve 5. gün çok huysuzlanıyor bugün zor geçecek gibi.
Benim birakacak kimsem olmadigimdan babasi haric pek dusunmedimKizlar gunaydinlar, biz ne zaman bebisleri birilerine birakip spora, kuafore ne bileyim bir kahve icmeye filan gidebilecegizhani aglama krizine girerse filan diye dusunmeden?
Ben spor salonu üyeliğimi dondurmuştum nisana kadar uzattım yani ek gıdaya gecince belkiKizlar gunaydinlar, biz ne zaman bebisleri birilerine birakip spora, kuafore ne bileyim bir kahve icmeye filan gidebilecegizhani aglama krizine girerse filan diye dusunmeden?
Doktor mama cok verme dediyse aksam uyutmadan önce ver o zaman benceKızlar geçen hafta doktora gittiğimizi kilo alımının az olduğunu bi hafta süre verdiğini kilo almazsa mama takviyesine başlıcağımızı yazmıştım hatırlayan varsa..ya sütüm yeticek diye düşündüm olumlu düşünmeye çalıştım ama yok bebiş memede ilk önce emerken çok mutlu sonra süt azalarak bitiyo 25dakika emiyo mücadele veriyo çocuğum ama sonra üzgün üzgün ağlamaya başlıyo, diğer memeye geçiyorum yine güzelce emiyo ama sonlara doğru yine ağlıyo..denemek için dün emzirmenin üzerine 60 cc mama verdim bitirip uyudu güzelceÇok vicdan yaptım bi yandan her emzirmede ilave mama veriim diyorum bi yandan memeyi burakır mı diyorum doktor da çok mama vermemeye çalış ki sadede sütle kaç gram aldı ona bakıcaz dedi Çarşamba gidicez doktora.bu arada günlük toplamda 120cc civarı mama veriyorum..valla moralim bozuldu artık
Hiç sagdın mı buaradaBi de bir buçuk saati zor buluyo tam doyamadığı için emmek istiyo ve uykuya geçemiyo sinirleniyo huyu değişicek bebişimin diye korkuyorum..yani her şeyi yapıyorum da bu süt niyr artmıyo anlayamadım ya eşim de çok güzel destek oluyo sağolsun ama artmıyo yani..bi haftadır ne yemek yapıyorum ne temizlik yapıyorum eşim sen dinlen diyo sütün yeticek inanıyorum diyo ama olmazsa mama veririz nolcak sanki sen çok iyi bi annesin diyo daha napsın adam
Gece uykuya dalarken çok aranmıyo bi de üç saat sonra uyanıp emziriyorum uyuduğum için o sütüm yeriyo sanırım sonrasında iki saatte bir emziriyorum gece de.mamayı genelde öğlenden akşama kadar olan süreçte veriyorum belki de gece de yorgunluktan uyuyo emin diilimHiç sagdın mı buarada
Sagmaya devam et memen tembellik yapmasın daha cok süte ihtiyac var sanıp daha cok üretsinGece uykuya dalarken çok aranmıyo bi de üç saat sonra uyanıp emziriyorum uyuduğum için o sütüm yeriyo sanırım sonrasında iki saatte bir emziriyorum gece de.mamayı genelde öğlenden akşama kadar olan süreçte veriyorum belki de gece de yorgunluktan uyuyo emin diilimSağdım tek memeden 30 bazen 40cc geliyo çok az dedi doktor da..bi de iki gündür emmesi bittikten sonra süt artsın diye sağıyorum iki memeden 15cc falan çıkıyo onları da biriktirip sabah içiriyorum
Evet bakalım inşallah artcakSagmaya devam et memen tembellik yapmasın daha cok süte ihtiyac var sanıp daha cok üretsin
Arz talep meselesiymiş bu emzirme işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?