Anlattiklarinin aynisini yasadim ilk haftalar kilo kaybi fazla oldu doktor mamayi kesti kilo alamadik bi sefer her emzirme sonrasi 40 cc mama ver dedi verdim ama geceleride sagdim.bu sekildr kilo duzene girdi zamanla sutumde yetmeyr basladi geceleri 100u bulurken aksama dogru 30 40 cc cikiyor bende aksam ustu takviye yapiyorum ac kalmasindan iyidir.sagdigim 100 ccyi sabahtan oglene kadar pay ediyorum birikmis oluyo 2 gun mesela.kilosu duzene girdi cok sukur.gece sagimini yap mutlaka.mama versende önden emzir olsada olmasada bu sekilde memeyide birakmadik henuz

Gercekten öyleler yalandan aglıyor bide benimki böyle duruyor duruyor bagırıyor sonra etrafa bakıyor sonra bi daha daha kuvvetli bagırıyor sonra gene duruyor gözüne bakıyor falan üc kagıtcı tam :)
ay aynısı. biri sürekli onunla konusacak kucağına alacak. mesela aksam ağlama krizi diyorum ya. bu kriz kucakta mutfağa gidince duruyo nedense. mutfağı seviyo ve tabiki kucağı
bırakmaz. ne kadar biberona da alışsalar senin göğsünün kokusunu arar o.

Sabahlari aglayamiyorlar ya keske gunduzde oyle olsa gunduz resmen çıgliklar var.ses bizede cok iyi geliyo gunduz aciyorum sakin sakin duruyo kaoandigi an aglamaya basliyo nasil bir seyse mama veriyor musun hala ?

Kızlar sütüme belmari usulü çikolata eritip koydum. Büyük oğluma verdim içti hepsini.
Normal inek sütünü hiç içmeyen bir çocuk. Sadece sek çikolatalı günlük süt içiyor o yüzden çikolata koydum.
Tadına baktım ondan daha güzel olmuş .akşam tatlı yediğim için galiba tadı bal koyulmuş gibiydi

Ohh yarasin kuzuya Yaaaa nasil bakiyosunuz tadina bende cok merak ediyorum ama niyeyse tiksiniyorum hele dolaba koyunca olusan o kaymak beni benden aliyo..sutu,kaymagi normaldede sevmem ondan mi acaba

Benimki de 8.30a kadar karnını doyuruyorum. Yarım saat gaz çıkartma süresi sonra yeniden bez değiştiriyorum dalmadan rahat etsin diye. Sonra Hafif pışpışla 9da uykuya geçiyor. Gece 3gibi uyanıp az emiyor. Sonra 6.30da iştahlı emiyor. 6,5 saat kesintisiz uyuyor.gece de çok emmiyor dediğim gibi. Memeyi bırakıp geriniyor ve uykuya dalıyor. Gece verdiğim memeyi veriyorum sabah yine.

çok iyi fikir hahaha. vallahi çok ilginç varlıklarız

Ohh yarasin kuzuya Yaaaa nasil bakiyosunuz tadina bende cok merak ediyorum ama niyeyse tiksiniyorum hele dolaba koyunca olusan o kaymak beni benden aliyo..sutu,kaymagi normaldede sevmem ondan mi acaba
Sağ ol canım . Aynen benimde hiç tadına bakasım gelmiyor. Çikolata koyunca meraktan bardağın kenarından bakıverdim.
Arkadaşım hep bakarmış. Ne yersen tadı ona benziyor diyor. O yüzden kahve içme dedi bana. Kötü oluyormuş

Bizimde hemen hemen öyle cok nadir 8 saat genelde 5,6 saat uyuyor uyudugunda..8den 2ye kadar beslenip geri uyuyor ama bazende 1 kez kalkiyor 4de.yine baska doktorada sorucam bu konuyu icime kurt düstü

Sutun tadi olsun diye tatli yiye yiye dogumda almadigim kilolari aldim isimede geliyor o ayri

Benim de sütüm malesef çok değil, ucu ucuna yetiyor kıza, kilo alımı sınırın bi tık üstü. Çok sütüm olsa çok çok emecek yavrum ama emerken süt gelişi azalınca sinirleniyor, kızıyor benim malesef dinlenmeye de pek fırsatım olmuyor. Günlerdir 4-5 saatlik uykuyla ayaktayım. Benim de sütüm artsın diye yiyip içmediğim kalmadı bu kadar arttı anca. Ama emzirme danışmanı bi bayana yazım dün benim de sağınca az geliyor süt (emdikten sonra 20 dk şık orta kuvvette sağınca maksimum toplam 20-30 cc çıkıyor), bayan sağdığın süte göre değerlendirme dedi daha arkada bi o kadar da pompanın sağamadığı süt vardır dedi. Pompa sadece ön sütü sağabilir dedi.

Sabahlari aglayamiyorlar ya keske gunduzde oyle olsa gunduz resmen çıgliklar var.ses bizede cok iyi geliyo gunduz aciyorum sakin sakin duruyo kaoandigi an aglamaya basliyo nasil bir seyse mama veriyor musun hala ?
Evet canım veriyorum, bi ara gece sağım yapıp mama yerine onu veriyordum ne güzel ama 4-5 gündür benim kız gece geç uykuya dalıyor ben de uykusuz kalıyorum o yüzden sağım yapmaya halim kalmıyor bi de ben mama kabız mı yapıyor diye şüphelenip kesmiştim ama bi fark olmadı. Geceleri 60 cc veriyorum, gündüz de dışarı çıkacak olursak çıkmadan bi 60-75 cc mama veriyorum. Ama artık süt gelişi azalınca benim kız da meme de çıldırmaya başladı istiyorki son ana kadar hep çok çok dolu dolu süt gelsin ama nerdeeeee, süt azalınca basıyor çığlığı.

Bakalım her şeye dikkat ediyorum

Şu faydalı süte de bi türlü ulaşamıyoruz Mama takviyesi de alsa pes etmicem inat ettim emzircem diye

Aynen hemen sundurmeye aglamaya basliyo sen yine az veriyosun bizimki 100le anca doyuyo.ama bende gceleri sagmaya basladim cok iyi oluyo sabah takviye icin.insallah daha da artar

Aynı durumdayım hayatımda hiç bu kadar yememiştim özellikle tatlı şeyler
Bunlar hep annelik süt olduguda yok aldiimiz kilolarla kalmasak bariii esim teselli ediyooo emziriyosun birlikte veririz diye kendiside verdiklerini benimle aldi neyse veririz elbet

Şu faydalı süte de bi türlü ulaşamıyoruz Mama takviyesi de alsa pes etmicem inat ettim emzircem diye
Mamayı da çok vermemeye çalış yinede çünkü maalesef süt olayı gerçekten arz talep meselesi, süt yerine mama koydukça süt azalabilir ben de mama olarak günlük maksimum 120 cc koydum sınır ama genelde 60-75 cc civar veriyorum. Fırsat buldukça emdikten sonra sağım yapıp onu veriyorum. Fırsatın oldukça sağ emdikten sonra 10 cc bile çıksa sağ yemek, çamaşır, bulaşık, misafirler vs derken ben günde 2 sağım yapabiliyorum keşke imkanım olsa daha çok sağım yapabilsem. Napalım pes etmeden uğraşacağız, yine olmazsa mama ile büyürler bu da kötü bişey değil.

evet olabilir. 120 cc kadar içtiğinde 3 saat emmemisti. ve saat 23.00 gibi biseydi. tam anlamıyla açtı ve gece uykusuna geçecekti
Canim guzel doyunca 3 4 saat uyuyorlar zaten. Ben dun gece zor uyuttum. Bu hafta da gunduz hic uyuyamamistim. Gece 2ye alarm kurdum ama duymamisim alarmi. Bebek gece uyandiysa da duymamisim. Sabak 6da aglamasina uyandim. Cok uzun sure ac kaldi benkmki de gece.

Aynen hemen sundurmeye aglamaya basliyo sen yine az veriyosun bizimki 100le anca doyuyo.ama bende gceleri sagmaya basladim cok iyi oluyo sabah takviye icin.insallah daha da artar
Kıyamam kuzulara çok çok sütümüz olsa da doya doya emseler.

Emzirip 75 cc süt verince kustu o yüzden 60 veriyorum. Ama benimkinin de iştahı giderek artıyor, eskiden tek meme ile doyardı 2-3 haftadır iki memeyi de emip anca doyuyor.

Gece memede daha çok süt üretiliyormuş o yüzden gece süt sağmak çok mantıklı, çok iyi yyapıyorsun akşam kızı erken uyutabilirim de ben de gece sağım yaparım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…