40cc bebiş emmemişken çıktı ben sağma işlemine on dakika dayanabiliyorum meme uçlsrım hep yara çünkü
Karbonatli su hazirla. 1 bardak suya 1 tatli kasigi karbonat at. Emzirmeden once ve sonra sil meme ucunu. Bana da bu sayfadan biri dedi. 10 dakikada 40 cikiyorsa senin cok iyi sutun var bence. Bebegini 3 saatte emzir ve sagma isini uzat.. bebek makinadan guclu cektigi icin yaralar artiyir. Pompa daha az acittigi icin ben bazen 1 ögun sagmayi tetcih ettim. Pompan nasil. Elektrikli mi manuel mi.

Bize de dr max 6
Bize de dr max 6 dedi

neden mama kullanmak zorunda kalıcaz ki? zaten ek besine geçmiş olacaklar. stoktan kullanıp üstünü yoğurt çorba vs. ile tamamlanabilir. ve tabiki emecek. emdikce süt olur aslında nasıl bitti? gün içerisinde hiç emmedi mi? iftardan sonra sahurdan sonra? hani azalır ama bitmesi ilginc

Orucluyken uzun sure su icmedigim icin sut de azalmisti. Bebek 8 aylikti 60 cc sutum cikiyordu. Oructan sonra 30 ccye düştü. Bunda akillandim ayni sey olsun istemiyorum. Bebek buyudukce daha cok sut tuketmeye basliyor. Sadece ek gida ile olmaz 8 aylikken. Ben 2 yasina kadar emzirmek istiyorum. En azindan 1 yili tamamlayayim.

Seni tebrik ediyorum bence tek başına bu uyku rutini olayını çok iyi becerdin bizde durum içler acısı, gündüz yarım saati geçmeyen uykular ve gece de ben yanından kalkınca uyanıyor

Seni tebrik ediyorum bence tek başına bu uyku rutini olayını çok iyi becerdin bizde durum içler acısı, gündüz yarım saati geçmeyen uykular ve gece de ben yanından kalkınca uyanıyor
Cok tesekkurler benimde şansim o oldu sanirim kizim cok yormuyor bir de uykusuz kalsam cidden perisan olacagim..her bebegin mizaci farkli işte benimkinde düzen tuttu kimisi düzene karşi ben liseye kadar annemle yatiyordum o yuzden kizimi kendim gibi yapmicam diye gayretim..cok zorladim annemi ne ozel hayati kaldi kadinin ne baska bir sey..kucukler daha uyku egitimi icinde erken aslinda benim amacim bi duzeni olsun.arada kayar uyumaz illaki olacak ama cogunluk onemli.bi uyku saati var mesela suan.emme saatide az cok belli.rahat ediyor insan.bizimkide uyumuyordu ama sagda solda uyutmaya calisiyorduk kalp atisiyla uyumaya alismisti ayrilinca basliyordu aglamaya..
Banyo ve kendi yataginda yatirmak onemli gece uykusu geldigini anladigimiz an paket yapip yatigina koyup orda uyumasini bekliyoruz :) dürüm gülce sizinde oturur istikrarli gittikce.yoksa daha minnaklar sıkıntılarimiz hep oluyo

Bizim uzamıştı bu hafta kan testi yapılacaktı ama yok denecek kadar azaldı o yüzden gitmedik doktora haftaya gideceğiz
Ya biz 35 gunluguz sağlık ocagindaki olur geçer dedi ama benim kızın gözlerindeki sarılık tam geçmedi acaba sıkıntı olurmu ki göğsüne baktığında yok sarılığı dedi gözündeki de geçer dedi tam olarak ne zaman gecerki

Hadi inşallah biz de tutturmayı başarırız bi düzen

Benim bebegim de 42 gunluk. Gecen hafta kontrolde doktorumuz 8.5 dedi sarilik degeri icin. 90 gune kadar uzayabilir, teste gerek yok, herhangi bir sey yapmayacagiz, bir sorun olusturmaz dedi.

Benim bebegim de 42 gunluk. Gecen hafta kontrolde doktorumuz 8.5 dedi sarilik degeri icin. 90 gune kadar uzayabilir, teste gerek yok, herhangi bir sey yapmayacagiz, bir sorun olusturmaz dedi.
Tekrardan baktılar yani sizin de sadece gözde mi var. Bizde i günlükken 11 di düşer falan demişti doktor inşallah bir sorun olmaz bebislerimize

Paket yapınca kıyamet kopmuyormu sizde ya nasıl bekliyorsunuz bizimki kucakta zor duruyor kundak ta

Bende de tekli su var ama sagmiyor doğru düzgün sen memnunmusun cnm

Canim 30 cc1 haftalikken veriliyo. Sen bebege yemegi koklatip da vermemissin. Simdi kac aylik bebegin. 1 ayi geçtiyse en az 90cc hazirla.1.5 veya 2 ayliksa 120 hazirla artani da dok.
Doktor çok mama vermeyin sütle kilo alımına bakıcam dediği için vermemeye çalışıyorum çarşsmbaya kadar

Elektrikli lansinoh marka karbonatı duymamıştım uygulucam

Bebeklerin büyümek için uykuya daha çok ihtiyacı var. Sarılık vs riskler de kalktı bence uyandırma.
Gece kalkıp mama hazırlamaya üşenmiyor musun ya, bana daha zor gelirdi. Ben bir gözüm kapalı emzirip koyuyorum hemen, uykuya devam. Gece salgılanan sütün çok kıymetli canım bence emzir mama vermek yerine. Zaten biraz olsun uyuduğun için de sütün daha iyi olucaktır. Emzirdiğin için birkaç saat sonra yerine yeni süt dolacak. Mama verirsen hormonlar ihtiyaç yok algısıyla üretimi azaltıyor.
aynen vanilyalı gibi bir tadı var. Mastit olduğunda süt tuzlu olurmuş. Bebek emmek istemeyebilirmiş. Öyle duymuştum.
Stoğun olmasa bile emzirebilirsin. Ben ki 3lt su içmeden duramam, hamilelikte de bu nedenle kasılmaya bağlı oruç tutamadım ama büyük oğlumu emzirirken tuttum. 27 eylül doğumlu. Üstelik yumurta alerjisi çıktı kötü etkilenip ek gıdayı reddetti. Sadece bir öğün yoğurt yedi o dönem. Adet de görmediğim için 30 gün mis gibi oldu borçsuz inşaallah. Bunda da öyle olur inşaallah ama dediğin mantıklı. Günde Bir iki porsiyon olacak şekilde biriktirilebilir.

Peki gece sagdiginiz sutu sabah mi veriyorsunuz? Icerigi farkli oluyormus, o yuzden ben gunduz sagdigimi gunduz gece sagdigimi gece vermeye calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…