Canim 30 cc1 haftalikken veriliyo. Sen bebege yemegi koklatip da vermemissin. Simdi kac aylik bebegin. 1 ayi geçtiyse en az 90cc hazirla.1.5 veya 2 ayliksa 120 hazirla artani da dok.
Bize doktor emzirdikten sonra doymamış olursa takviye olarak 30 veya 60 cc ver mamayı dedi. Ama dediğin gibi 30 kesmez artık.

Günaydınnnn
Bugün Doğum günü var kızımın teyzeleri
Herşey hazır
Güzel geçecek inşallah
Çok heyecanlıyım ya
Doğum günü kutlu olsun prensesin canım Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah dünmüş doğum günü biraz geç oldu ama geriden takip ediyorum

Biz bugün 2 aylık olduk, daha geçen hafta geçti gözlerindeki sarılık. Ama doktorumuz demişti bazı bebeklerde 2 aylıkken geçer diye.

Canim ben cok ciktin bebekle disari. Su an 69 gunkuk oldu ama ben rahat 30 defa disari cikmisimdir. Belki daha da cok cikmisimdir. Bebek arabasi ile cikiyorum. Evde giydigi kiyafetin ustune pelus tumumu var onu giydiriyorum batraniye vs almıyorum, pusetin ustune birtane penye battaniye ortuyorum ruzgar falan carpmasin diye. 2 defa bebekle disari kendim ciktim arabaya atip da. 1inde asi icin tek ciktim birinde gune gittim. Genelde esim ile cikiyoruz. Hic borsey yapmasak aksam carsida turlayip eve donuyoruz. Evr kapatma kendini. Kanguru konusunda da oturmaya basladiktan sonra kanguri almayi dusunuyorum.

E Elwing6 benim mochi geldi ben pek beceremedim sanirim yada sütüm azalmış 30 cc ancak sağabildim, aventin manüel vardi ilk kızımda 100 cc sağardım ama artik süt üretemiyorum sanirim. Mochiyi kullanırken bir kez pompa yapıyoruz oyle bekliycez mi yoksa surekli sıkıcaz mi?

Benim doktorda emzirme üstüne takviye yap dedi
Ama o zaman atiyorum emdikten sonra 60 cc mama versin ve bebek bitirdi. Doyup doymadigini nasil anlayacaksin. Kafam karisti benim de bu konuda. Ben bebegi eve 5. Gununde getirmistim ve 2 defa mama verdim. Koskoca mama kutusuyla çöp oldu. Sut veriyorum sadece. Anne sutunu de az almaya basladi. 2 gundur dengesi sasti. Uyumuyor emmek istiyor ama emmiyor. Bir karisik halde. Acaba buyume?atagi dediklerinden mi yasiyoruz.

Aşı sorun yaptı mi sizde? Çarşamba günü bizim aşımız aşıdan sonra kürtaj olmam gerekiyo parca kalmış mecbur hastaneye gidicem zorlanirmiyim şimdiden korkuyorum aynı güne dek gelmesi kötü oldu

Anne sütü az aldıysa üstüne takviye alsın mantık o sanirim oyle söyledi doktor bana. Emmek istememesinin nedeni büyük ihtimal biberon isteği onun akışı gibi istiyorlar aynı olay bizdede var bide biz daha yeni başladık mama olayina.

Bazen benimki de 10 dk da uyuyakalıyor zorla uyandırıyorum gazını çıkarıyorum, altını açıyorum vs ve emmeyi en az 20 dkya genelde ise 30 dkya tamamlatıyorum. Sonra 2 saat oylamaya çalışıyorum, böyle düzenli olunca daha rahat oluyor. Bebek de alışıyor zamanla bu düzene. Benim kız 1 saat 45 dk dolunca mızırdanmaya başlıyor artık biliyor emme saatinin geldiğini

Asi sorun olmadi. O gun biraz mizirdandi ama cok sukur atesi cikmadi.peki kurtaj nasil olacak. Yani 1 gun sonra olsan olmaz mi ya ds 1 gun once. Ben kurtaj olmadim hic. Narkoz falan sersemletmesin seni. Bebege ogun esin bakar Sanirim.

Asi sorun olmadi. O gun biraz mizirdandi ama cok sukur atesi cikmadi.peki kurtaj nasil olacak. Yani 1 gun sonra olsan olmaz mi ya ds 1 gun once. Ben kurtaj olmadim hic. Narkoz falan sersemletmesin seni. Bebege ogun esin bakar Sanirim.

Esim öğün evde olucak ona göre ayarlayabildik. Ilk dogumumdada aynı durumu yaşadım 60 gün kanamam sürmüştü plasentadan parca kalmış dediler kürtaj oldum küçük bir operasyon oyle agrım olmadi ozaman. Şimdi gene ayni durum şansıma doktorlar ayrı ama galiba benlik bir durum yada çok sansizim. Kızımdaki kurtajda sütü sagip dökmüştüm şimdi gene oyle yaparım.esim bakicak bebege ama zor dayanamaz 1 saat bile

Garmastan bende hiç işe yaramadı lansinoh daha iyi geldi

Çok işime yaradı bu yazı. Bilmeden iyi bişi yapıyormusum. Gece cok mecbur kalmadıkça yani altını doldurmadıkça değiştirmiyorum. Emzirip gazını cıkarıp uykusu dağılmadan yatırıyorum. Cunku altını acıncw uykusu dağılıyor mumkun değil bidaha uyumuyor.

Ben farkinda olmadan yazidaki gibi buyutmusum ilk cocugumu. 2.yi de ayni sekilde buyutuyorum. Cok sukur rahattim dune kadar. Dun de rahatsiz olma nedenim gunduz bebekle dugune gittik. Kalabalik gurultu bebegin dengesi sasti. Yanima sut almistim icirdim ama sonraki beslenme saati biraz gecikti eve gelene kadar. Hakiyle bebegin beslenmesi aksayinca uykusu da aksadi. O nedenle aksam cok zor uyudu. Etkisi bugun de suruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…