Sadece anne sutu. Her istediginde veriyorum. Cok agliyor vermeyince, kiyamiyorum. Uyaniksa saate 1 istiyor, bazen 1,5 saat bazen 2 saat. En uzun uykusu 3-3,5 saat.
Valla ben , düzenli 2.5 saatte bir biberonla güzelce doyuruyorum. Memeyi de her fırsatta veriyorum , kızım isteği bitince kendi bırakıyor zaten

İyi geceler cici anneler bugün oğlumun kontrolü vardı 700gr almış boyumuz güzel uzamış 57cm olmuş ama kilo konusunda az dedi mama takviyesi yapıyorum artır mamayı dedi ben midesi çok büyür diye vermeye çekiniyordum hep 90cc yapıyordum drmize sordum bebek fazlasını kusar doyduğundada emmeyi bırakır yada biberonu dedi vermekten korkma dedi beslenme ve uykuyu ona bırak annesi dedi hırıltılı nefes alışına normal dedi Zamanla kaybolacak dedi çok şükür iyiyiz

Çok teşekkür ederiz
Ama o sırada çok hırslı oluyor memeyi bulamayınca bile ağlıyor kaldırıp gaz için doğrultsam çok daha ağlar sanki
Halbuki dediğin gibi gazını çıkarsam ne güzel rahat eder
Bilmiyordum ya bu detayı gaz krizlerimiz oluyor evet

Maşallah çok zarif bence Şimdiden Allah kabul etsin Bizim minnaka memlekette yapıcam 6 ay kınasıyla beraber ☺40ı çıktığında dedesi okumalarını yaptı zaten
Teşekkür ederiz
Maşallah sizin de allah kabul etsin
Ben de şu an küçük nasıl idare edeceğim diye çekindim aslında çünkü bizim akrabalar ile kalabalık olacak
Ama kış başlamadan da yapalım Allah yardım eder dedik bakalım

40 cıktıgında gezmeye gittik ondadw burnumdan geldi cesaret edemiyorum bende. Emzirmek için yer sıkıntısı oldugundan

Bebek arabasıyla nasıl tek gezebiliyorsunuz ya ben tek başıma cesaret edemiyorum. Kaldırımlar yollar yuzunden. İlla biri olcakta kaldırıma çkarken falan kaldırcak ucunu

Bu 2. Ay aşısını illa o günmü yaptırmamız lazım. 3 5 gün gecikse sorun olurmu ki

Birde kaç dk emziriyorsunuz ortalama? Benim ki 4 5 dk emip bırakıyor normal mi bu kadar kısa emmesi

Ben memnunum. Tuniko'dan aldım yenidoğan için de kullanılabilir kanguru. 1-2 kez dışarı çıktım yakın mesafeye kolay oldu. Kumaşı çok güzel pamuklu, bebeğin üşüdüğünü hiç sanmıyorum, üstüne ince battaniye atıp çıkıyorum eve geldiğimde sırtı sıcacık oluyo. Yazın kullanmak zor olacak sanırım

Bu 2. Ay aşısını illa o günmü yaptırmamız lazım. 3 5 gün gecikse sorun olurmu ki
Bildiğim kadarıyla sağlık ocağındaki ebe hanım hangi gün dediyse o gün gitmek gerekiyor. Çünkü bir aşı varmış ve sadece o gün açılıp sabahtan hemen yapılması gerekiyormuş, öncesinde veya sonrasında açılmıyormuş, bütün 2. Ay aşılarını olacak bebekler o gün gidecek sanırım. Yine de ebe hanıma bi sor istersen

Bebek arabasıyla nasıl tek gezebiliyorsunuz ya ben tek başıma cesaret edemiyorum. Kaldırımlar yollar yuzunden. İlla biri olcakta kaldırıma çkarken falan kaldırcak ucunu
Bebek arabasinin tuttugum kismindan bastirip ön tekerleri havaya kaldirip arka tekerler uzerinde hareket ettiriyorum kaldirim kenarina gelince. Sonra da arka tekerleri kaldiriyorum on tekerler kaldurimin ustune iniyor. Sonra da arka tekerlekleri kaldiriyor ve biraz itiyorum sanki el arabasi iter gibi ve kaldirimdasin. Bunlari arabanin tutma kismina bastirip veya kaldirarak yapiyorum. Anlatmasi yapmasindan uzun surdu. Belediye otobusune biniyorum ayni yontemle. Belediye otobusunden inerken de ön tekerlekleri havaya kaldirip arka tekerlekler uzerinde hareket ettirip yavasca itip yola arka tekerler uzerinde indiriyorum. Bunlar deneyimle oldu tabi. Benim 2. Çocuk. Zorda kalirsam merdven de iniyorum. Cikmak zor tabi. Bebek arabami kullanmak da cok rahat tabi. Beni yormuyor. Sunny Baby travel.

Evet anlattiginiz gibi. Benim bebek de 1 hafta sonra olmak zorunda kaldi aşısını. Cunku benimki 2 aylik oldugunda o aşı acilmiyormus mecbur 1 hafta bekledik.

Benimde ilk gun 30 cc geldi bu da bi ise yaramadi dedim..cok uzuldum gittim elektrikli aldim.elektrikliyle 20 cc cikti daha buyuk hüsran :) mochiyi kullana kullana simdi 80leri gordum dun gece 140 sagdim..bebek bir memeni emerken dierine taktin dimi ? Birde gogus ucun tam ortaya gelcek yanlatmra sıkısmasin o damla damla damlamayi gör ayarlarsin elinle onu zaten.pes etme aralara 2 3 saat koymaya calis ki sut üretebilesin. (Ben hala 2 saatte zor üretiyorum )

Bende okurken bir cok seyi yaptigimi farkedince mutlu oldum

Bizede aynisini dediler canim saatinde gitmek lazimmis Th4Lia

Senin kanaman mi vardi ? Bende adet oldum bi aradan 10 gun gecmedi bir daha oldum baya yogun o da yeni bitti bir gitmek lazim mi ki..boyle duzensizlik oluyormu dogum sonrasi acaba..hamilelik oncesi saat gibi hic sasmazdi cunku

Senin kanaman mi vardi ? Bende adet oldum bi aradan 10 gun gecmedi bir daha oldum baya yogun o da yeni bitti bir gitmek lazim mi ki..boyle duzensizlik oluyormu dogum sonrasi acaba..hamilelik oncesi saat gibi hic sasmazdi cunku
Benim lekelenmem 45 gün kadar sürdü, sarımsı iken rengi kırmızı oldu ama adet değil. Seninki de adet olmayabilir mi, erken değil mi adet görmek için.

Baslarda kopuyordu yapa yapa alisti biz galip geldik simdi uykusu varsa direk yana koyuyo kuzu kuzu uykusu yoksa hala direniyo az kusmuklu,b*klu dürüm gülce
Ya yerimmm
Aynen başta sarılmayı hiç istemedi kolları falan anında çıkarmaya çalıştı
Şimdi uyku gelince kendisi duruyor sarıyorum
Bi de şapkasını gözlerine kadar indiriyorum
Anası gibi göz bandı sevdi demek kuzu
Bir de emzik oluyor bazen ek olarak paketleme sürecinde
Dürümler sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…