Söylemeye çekiniyorum ama aslında geceleri biberonla versen hızlı ve tam doyup uzun uyur belki
Çekiniyorum dedim çünkü her yönetimin avantajı da var dezavantajı da
İli kere denedik ikisinde de doymadı gibi üstüne birde inanılmaz gazı oldu rahatsız oldu
Benimkisi meme bagımlısı emziğiyim ben onun

Havalar kapalı ya belki gece oldu sanıyordur

Bu bebisleri ne zaman destekli oturtabilicez. Çocuğu sürekli dik tutmak zormus. 4 aylık olunca bi kaç saniyede olsa oturtsak kucağımızda erkenmi acaba
Tecrubeli anneler daha iyi bilirler ama 4.aydan itibaren ufak ufak alistirabilirmisiz.mesela kucaga oturtuk sirttan destek verebilirmisiz ama kisa sureli deniliyor 6.ayda desteksis oturacaklar bizimki kafayi dimdik tutuyo kaldirinca arada dik turmtuyorum koltukaltindan tutup kafasini tutmaya alissin diye kisa sureli oluyo kafa saniye sonra one egiliyo

64lerden 78lere geldim en son hamile kalmadan once hedefim 55di simdi hayal gibi gelio oyle bi gobek sarkti ki sezeryan sonrasi
Ben de 58le hamile kalip 75 civari doguma gittim su an 68 im basen ve bacaklar zaten burdayim diyordu simdi gobek ve simitler de aldi basini gitti. Hic sevmiyorum artik kendimi hic memnun degilim. Bi bakim yapmam lazim. Bi senedir saclarimi kestirmiyorum saclar bele geldi onlari da kestirmem lazim

Evet arkadasimin bebegi biz muhabbet ederken bi anda dondu biz şok olduk. Artik mumkun oldugunca yalniz biraksmak gerek bebekleri hadi biraktik diyelim her taraftan korumak lazim

Oğlum çok kusmaya başladı, gece 2 kez üst değiştirdim dün. Her kustuğunda sanki ağzına acı geliyormuş gibi rahatsız oluyor ağlıyor. Reflü olabilir mi bilemedim
Ben doktora sormadım hiç. Hep unuttum. istisnalar dışında her emzirme sonrası ilk gazın ardından ikinci gazla beraber kusuyor biraz. Sağ memeyi emdiyse daha çok kusuyor.
ilk oğlumda böyleydi zamanla geçti o yüzden sabırla bekliyorum

Evet arkadasimin bebegi biz muhabbet ederken bi anda dondu biz şok olduk. Artik mumkun oldugunca yalniz biraksmak gerek bebekleri hadi biraktik diyelim her taraftan korumak lazim
Evet bende cok korkuyorum
Bi anda agızdan gaz cıkarmayı öğrendi bi anda kahkaha atmaya basladı falan derken bi anda düşmesin Allah muhafaza

Ben de aynı senin durumundayım duygularıma tercüman olmuşsun normalde hamilelik öncesi 200 grama bile takardım ama şimdi o kadar takmıyorum. 17 kilo aldım Bebeğim 3 kilo civarı doğdu eve bir geldim 3 kilo gitmiş Nerde bunun suyu muyu anlamadım. Neyse sonraki günler deli gibi tatlı yememe rağmen her gün kilo verdim 8 kilo böyle gitti. Şimdi o kadar tatlı yemiyorum ama takıldı kaldı kilolar. Ama önemli olan bebeğimizi emzirmemiz. Kilo vermek için diyet yapamıyorum emzirdiğini için. Şöyle bir 6 aylık olsun spora başlıcam. Arkadaşım demişti zaten ilk 6 ay kilo vermeyi bekleme diye. Zaten bebeğimiz büyüyünce inşallah peşine koşturmaktan, oyun oynamaktan gider kilolarımız pat pat Nitekim arkadaşımın öyle oldu

Kesinlikle çok doğru. Kızım iki gündür beşiğine ortalayarak koyuyor olmama rağmen gece kalktığımda bir bakıyorum kafasını dayamış beşiğinin ucuna. Nasıl yapıyor hala aklım almıyor.

En son Yaparken sesini duydum, baktım uyumuş. Abi fırsat da vermedi zaten, hemen kahvaltı istedi. 2saat sonra uyandı. Pişik olmadı hiç. Pişik sorunu ek gıda döneminde başlıyor daha çok. Tabi bünye meselesi yine. Bizde olmaz sizde olur belli olmaz.

Ayy yine memede uyuduHadi uyudun yerine yatırdığımda da uyanma be mübarek H honey bunch bizim kızların huyu aynı galibaKucakta da dışa bakcak şekilde durmak istiyo hep
Ah numuneliğiz sanıyordum :)
Benim sabahtan beri hiç inmedi
Gene arada oyun halısı salıncak duruyordu onar dk onuda yapmadı hic
Bi haşlama yumurta biraz ceviz ve biskolata bisküvi ile duruyorum sabahtan beri

İnşallah veririz yaa ben de 17 kilo aldım

Kızlar bizim doktor ilk 2 ay 1 er kilo, 3. Ay 700-800 gram alması normal demişti. Ben gece uyandirmiyorum kendisi ne zaman uyanırsa öyle emziriyorum. Eskilerin uyuya uyuya büyür lafina inanıyorum açıkçası. Bazen 4 bazen 6 saatte kalkıyor. Gelişimin tek parametresi kilo değil. Emzirme konusunda oldukça esnek davranmama rağmen 3. Ayda 1 kilo almıştı ve boyu da 3 ayda 15 cm uzadı . Doktor büyüme ataklarını güzel geçirmiş dedi ve bunda uyumanın da etkisi var bence.

Ah numuneliğiz sanıyordum :)
Benim sabahtan beri hiç inmedi
Gene arada oyun halısı salıncak duruyordu onar dk onuda yapmadı hic
Bi haşlama yumurta biraz ceviz ve biskolata bisküvi ile duruyorum sabahtan beri
Benim eşim saat 11e kadar evde o hazırlıyo kahvaltıyı öyle yapıyorumAma sonrası kaos ortamı

Aslında denemem lazım böyle gecenin körü sanki sabahın onu gibi dimdik ayakta oluyor
Gerci bizimki öyle bi tazyikli yapıyor ki sırtına cıkıp komple kıyafet değiştirmek zorundada kalıyoruz bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…