- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
İli kere denedik ikisinde de doymadı gibi üstüne birde inanılmaz gazı oldu rahatsız olduSöylemeye çekiniyorum amaaslında geceleri biberonla versen hızlı ve tam doyup uzun uyur belki
Çekiniyorum dedim çünkü her yönetimin avantajı da var dezavantajı da
Havalar kapalı ya belki gece oldu sanıyordurKızım sabahtan beri hatta geceden beri uyuyorArada ağlıyor kaldırıp emziriyorum , süt içiriyorum altını değiştiriyorum geri yatıyor , bir ara üstünü değiştirdim komple pusete koydum 10 dk durmadı ağladı uykulu bir suratla yine bayıldı. Hiç övülecek bir durum yok Gece nöbet var yandım
Tecrubeli anneler daha iyi bilirler ama 4.aydan itibaren ufak ufak alistirabilirmisiz.mesela kucaga oturtuk sirttan destek verebilirmisiz ama kisa sureli deniliyor 6.ayda desteksis oturacaklarBu bebisleri ne zaman destekli oturtabilicez. Çocuğu sürekli dik tutmak zormus. 4 aylık olunca bi kaç saniyede olsa oturtsak kucağımızda erkenmi acaba
Ben de 58le hamile kalip 75 civari doguma gittim su an 68 im64lerden 78lere geldimen son hamile kalmadan once hedefim 55di simdi hayal gibi gelio oyle bi gobek sarkti ki sezeryan sonrasi
Evet arkadasimin bebegi biz muhabbet ederken bi anda dondu biz şok olduk. Artik mumkun oldugunca yalniz biraksmak gerek bebekleri hadi biraktik diyelim her taraftan korumak lazimKızlar 4-5 ay bebeklerin en cok yataktan ve koltuktan düştükleri aylarmış
Dönmez hareket etmez onu bilmez demeden destekli koymamız lazımmıs
Bir günde ögreniyorlarmıs dönmeyi
Ne olur ne olmaz aklınızda olsun
Ben doktora sormadım hiç. Hep unuttum. istisnalar dışında her emzirme sonrası ilk gazın ardından ikinci gazla beraber kusuyor biraz. Sağ memeyi emdiyse daha çok kusuyor.Oğlum çok kusmaya başladı, gece 2 kez üst değiştirdim dün. Her kustuğunda sanki ağzına acı geliyormuş gibi rahatsız oluyor ağlıyor. Reflü olabilir mi bilemedim
Evet bende cok korkuyorumEvet arkadasimin bebegi biz muhabbet ederken bi anda dondu biz şok olduk. Artik mumkun oldugunca yalniz biraksmak gerek bebekleri hadi biraktik diyelim her taraftan korumak lazim
Ben de aynı senin durumundayım duygularıma tercüman olmuşsunöyle ama ben çok hızlı aldım birinci gebelik gibi gider 4 kg. cocuk doğrur -8 10 la ieve dönerim dedim fakat bu kez olmadı 18. hafta kilo almaya basladim
39 bitti sezaryen e girdim yani 21 hafta aldığım kilo 15
doğum sonrası eve döndüğümde verdiğim kilo 2.5 3
matematik şaşmıştı
çocuk 4 se eş 1 se suyum da 1 olsa -6eder ama olmadı
takmayim diyom ama bilinç altım takiyor sanırım
hamile pantolon larina kilitlendim hoş dışarı da pek cikmiyrom
yiyebildiklerim sınırlı o yüzden de vermem çok daha güç
şuan +10 dayım bakıcaz artık mart ayında
umarım alerji biter reflu biter de ben de normal bir kahvaltı yapabilirim
Kesinlikle çok doğru. Kızım iki gündür beşiğine ortalayarak koyuyor olmama rağmen gece kalktığımda bir bakıyorum kafasını dayamış beşiğinin ucuna. Nasıl yapıyor hala aklım almıyor.Kızlar 4-5 ay bebeklerin en cok yataktan ve koltuktan düştükleri aylarmış
Dönmez hareket etmez onu bilmez demeden destekli koymamız lazımmıs
Bir günde ögreniyorlarmıs dönmeyi
Ne olur ne olmaz aklınızda olsun
En son Yaparken sesini duydum, baktım uyumuş. Abi fırsat da vermedi zaten, hemen kahvaltı istedi. 2saat sonra uyandı. Pişik olmadı hiç. Pişik sorunu ek gıda döneminde başlıyor daha çok. Tabi bünye meselesi yine. Bizde olmaz sizde olur belli olmaz.Ben hiç gaz Çıkarma yapmadım dogdugundan beri alttan kendi cıkarıyor
Sabaha dogru gazla birlikte kakasını yapıyor ve uyuyor ama ben pişik olmasın diye hemen değiştiriyorum ve tabiki uyanıyor ayılıyor sen öyle pis bekletiyormusun peki
Ah numuneliğiz sanıyordum :)Ayy yine memede uyuduHadi uyudun yerine yatırdığımda da uyanma be mübarek H honey bunch bizim kızların huyu aynı galiba Kucakta da dışa bakcak şekilde durmak istiyo hep
İnşallah veririz yaa ben de 17 kilo aldımBen de aynı senin durumundayım duygularıma tercüman olmuşsunnormalde hamilelik öncesi 200 grama bile takardım ama şimdi o kadar takmıyorum. 17 kilo aldım Bebeğim 3 kilo civarı doğdu eve bir geldim 3 kilo gitmiş Nerde bunun suyu muyu anlamadım. Neyse sonraki günler deli gibi tatlı yememe rağmen her gün kilo verdim 8 kilo böyle gitti. Şimdi o kadar tatlı yemiyorum ama takıldı kaldı kilolar. Ama önemli olan bebeğimizi emzirmemiz. Kilo vermek için diyet yapamıyorum emzirdiğini için. Şöyle bir 6 aylık olsun spora başlıcam. Arkadaşım demişti zaten ilk 6 ay kilo vermeyi bekleme diye. Zaten bebeğimiz büyüyünce inşallah peşine koşturmaktan, oyun oynamaktan gider kilolarımız pat pat Nitekim arkadaşımın öyle oldu
Ay Allah korusun hepsiniKesinlikle çok doğru. Kızım iki gündür beşiğine ortalayarak koyuyor olmama rağmen gece kalktığımda bir bakıyorum kafasını dayamış beşiğinin ucuna. Nasıl yapıyor hala aklım almıyor.
Valla bütün arkadaşlarım verdi ama yavaş ama hızlı biri 20 kilo diğeri 25 kilo almıştı. Veririz ben eminim.İnşallah veririz yaa ben de 17 kilo aldım
Benim eşim saat 11e kadar evde o hazırlıyo kahvaltıyı öyle yapıyorumAh numuneliğiz sanıyordum :)
Benim sabahtan beri hiç inmedi
Gene arada oyun halısı salıncak duruyordu onar dk onuda yapmadı hic
Bi haşlama yumurta biraz ceviz ve biskolata bisküvi ile duruyorum sabahtan beri
Aslında denemem lazım böyle gecenin körü sanki sabahın onu gibi dimdik ayakta oluyorEn son Yaparken sesini duydum, baktım uyumuş. Abi fırsat da vermedi zaten, hemen kahvaltı istedi. 2saat sonra uyandı. Pişik olmadı hiç. Pişik sorunu ek gıda döneminde başlıyor daha çok. Tabi bünye meselesi yine. Bizde olmaz sizde olur belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?