Of off veiriz elbet bunu derken malt icecekle buskuvi hüpletiyorumBen de 58le hamile kalip 75 civari doguma gittim su an 68 imbasen ve bacaklar zaten burdayim diyordu simdi gobek ve simitler de aldi basini gitti. Hic sevmiyorum artik kendimi hic memnun degilim. Bi bakim yapmam lazim. Bi senedir saclarimi kestirmiyorum saclar bele geldi onlari da kestirmem lazim
Çok güzel maşallah bebişeKızlar bizim doktor ilk 2 ay 1 er kilo, 3. Ay 700-800 gram alması normal demişti. Ben gece uyandirmiyorum kendisi ne zaman uyanırsa öyle emziriyorum. Eskilerin uyuya uyuya büyür lafina inanıyorum açıkçası. Bazen 4 bazen 6 saatte kalkıyor. Gelişimin tek parametresi kilo değil. Emzirme konusunda oldukça esnek davranmama rağmen 3. Ayda 1 kilo almıştı ve boyu da 3 ayda 15 cm uzadı . Doktor büyüme ataklarını güzel geçirmiş dedi ve bunda uyumanın da etkisi var bence.
valla benimki uzun zamandir kalkma hareketi yapiyo donmeye ramak kaldı hele bi de etrafta destele ittirip döneceği bişey varsa dönüyor biraz yapısal farklar olabilir ablasi da çok erken döndü erken emekledi dışı erken cıktıKızlar 4-5 ay bebeklerin en cok yataktan ve koltuktan düştükleri aylarmış
Dönmez hareket etmez onu bilmez demeden destekli koymamız lazımmıs
Bir günde ögreniyorlarmıs dönmeyi
Ne olur ne olmaz aklınızda olsun
Cok iyiymiş bizimki geceden bikaç kere tost yapıp koydu makineye ama oda kuru kuru hergün yenmiyorBenim eşim saat 11e kadar evde o hazırlıyo kahvaltıyı öyle yapıyorumAma sonrası kaos ortamı
Belden kendini zorlayıp omuzlarından basıyla kendini kaldırıyor bizimkivalla benimki uzun zamandir kalkma hareketi yapiyo donmeye ramak kaldı hele bi de etrafta destele ittirip döneceği bişey varsa dönüyor biraz yapısal farklar olabilir ablasi da çok erken döndü erken emekledi dışı erken cıktı
ama yürümeye geç basladi
Bende tecrubeliyim aslında ama 9 sene oldu tecrübe edeli unutuyo insan. 2010 eylül annelerinde vardım. Zaman ne çabuk geciyo 9 sene sonra tekrar eylül annesi olarak burdayım. Şifremi unuttum tekrar açtım. O zamanlar çok şey paylaşmıştık. Oyun grubu bile kurmuştuk.Tecrubeli anneler daha iyi bilirler ama 4.aydan itibaren ufak ufak alistirabilirmisiz.mesela kucaga oturtuk sirttan destek verebilirmisiz ama kisa sureli deniliyor 6.ayda desteksis oturacaklarbizimki kafayi dimdik tutuyo kaldirinca arada dik turmtuyorum koltukaltindan tutup kafasini tutmaya alissin diye kisa sureli oluyo kafa saniye sonra one egiliyo
Ben de kucağımdayken yapıyorum belim kopuyo artıkCok iyiymiş bizimki geceden bikaç kere tost yapıp koydu makineye ama oda kuru kuru hergün yenmiyor
Yarın belki daha iyi olur
Hoş kucakta yemek yapmaya alıştım aslında
Bi sogan kesip kavuramıyorum
Allahtan yazdan buzlugu doldurmusum :)
Bende soğuma 77 ile girip 78 le çıkarlardanımöyle ama ben çok hızlı aldım birinci gebelik gibi gider 4 kg. cocuk doğrur -8 10 la ieve dönerim dedim fakat bu kez olmadı 18. hafta kilo almaya basladim
39 bitti sezaryen e girdim yani 21 hafta aldığım kilo 15
doğum sonrası eve döndüğümde verdiğim kilo 2.5 3
matematik şaşmıştı
çocuk 4 se eş 1 se suyum da 1 olsa -6eder ama olmadı
takmayim diyom ama bilinç altım takiyor sanırım
hamile pantolon larina kilitlendim hoş dışarı da pek cikmiyrom
yiyebildiklerim sınırlı o yüzden de vermem çok daha güç
şuan +10 dayım bakıcaz artık mart ayında
umarım alerji biter reflu biter de ben de normal bir kahvaltı yapabilirim
Denedim canım yok ağladımı asla almıyo..omzuma alıp sallıyprum öyle uyuyakalıyo çok geçmeden uyanıp uyku sersemi emiyoAyakta hoplaya zıplaya dolaşarak emzirmeyi denedin mi? Benimki de bazen öyle emiyor.
Evet benim oğlan da aynı babası, eşim de severmiş uyumayı küçükkenÇok güzel maşallah bebişeBiraz da genetik böyle şeyler Benim eşim de uyumazmış küçükken hep emmek istermiş kızım da aynı zaten tipi de babasına benziyo
Benim de 3 kilom kaldı fakat ben ideal kilomun 5 kilo üstünde hamile kaldığım için daha 7-8 kilo vermek gerek modundayım. iştahlıyım da nasıl gidecek bilmiyorum. ilk 1 yıl verilmezse kilo yerleşiyor diyorlar. Bir de ben şuna inandım doğumdan sonra vücudun formu değişiyor. Mesela 3 kilo absurd bir fark değil ama hamilelik öncesi hicbir kıyafetim olmuyorBende soğuma 77 ile girip 78 le çıkarlardanım60 kilo ile hamile kaldım şimdi 70 de takılıp kaldım sınır oluyorum bütünfazlalik ta kalça ve göbeğimde 3 ay daha sabir diyorum ama ya kilo sabit kalirsa bunyemde diye korkuyorum
Ben mama verdim ona bağladım ama değişedebiliyo tabi..sadece anneyi emenlerde aslında geç olması gerekiyo..ne güzelmis sizin 1 yıl oh☺Ben bu adet işinin ırsi olduğuna inanıyorum annem doğumlarından sonra genelde 1 yıl sonra adet olurmuş ilk doğumdan sonra 1 yıl ikincide 10 ay üçüncüde de 9 ay sonra adet olmus... Bende ilk çocuğumda 1 yaşında adet olmuştum. Bunda da 10 ayı gözden çıkardım...
Evet ben de instagramda gordum cok tatlilarKızlar spa ya veya yüzme dersine göndermek isteyenler icin İstanbul örnek fiyatları aldım :)
Ben mart gibi 6ayı dolduktan sonra yüzme okuluna baslatmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa
Videolar falan efsane bebekler bes on seans sonrası su altında nefesini tutup üc bes sn
yüzüyor
Aman Allah korusunEvet bende cok korkuyorum
Bi anda agızdan gaz cıkarmayı öğrendi bi anda kahkaha atmaya basladı falan derken bi anda düşmesin Allah muhafaza
Of off veiriz elbet bunu derken malt icecekle buskuvi hüpletiyorumfirinda da turta var Ben baya kisacik kestirdim küt...ama kisa sacta zayiflara yakisiyor be :) keske aara boy yapaymisim suratim cikti ortaya bende direk basenden aliyorum ust bedenim hala ince..ara boy etek giyicem uzun sure sanirim
Canim baktim bizimkinde de hem hafif kizariklik hem de sislik var. Fotografini cekip doktoruna sorduk. Normal dedi, kantarona devam edin dedi.Sunnet yaptiran arkadaslar bir sey sormak istiyorumsunnetin ilk gunu yazmistim pipi yok gibi diye ertesi gun cikti meydana iki gundur de dikisleri gorundu ama dun biraz sismis gordum o dibindeki yuvarlak yeri normal mi boyle olmasi sislik yoktu cunku baya endiseliyim.
Evet ayni durumdayim. 3 kilo fazlam var ama bazi kotlarim hic olmuyor, bazisi da oluyor ama garip gorunuyor giyince.Benim de 3 kilom kaldı fakat ben ideal kilomun 5 kilo üstünde hamile kaldığım için daha 7-8 kilo vermek gerek modundayım. iştahlıyım da nasıl gidecek bilmiyorum. ilk 1 yıl verilmezse kilo yerleşiyor diyorlar. Bir de ben şuna inandım doğumdan sonra vücudun formu değişiyor. Mesela 3 kilo absurd bir fark değil ama hamilelik öncesi hicbir kıyafetim olmuyor
Benimki de biraksam kalkip gidecekvalla benimki uzun zamandir kalkma hareketi yapiyo donmeye ramak kaldı hele bi de etrafta destele ittirip döneceği bişey varsa dönüyor biraz yapısal farklar olabilir ablasi da çok erken döndü erken emekledi dışı erken cıktı
ama yürümeye geç basladi
Agzini da memeye dogru yamultuyor mu? Benimki oyle yapiyor gulmekten cok zor açıyorum memeyiBenimki de biraksam kalkip gidecekemzirmek icin kucagima koydugumda kendisi uzanmaya calisiyor.
Hic korkma. Gecen hafta benimki de 2 gun boyleydi. Gece uyumayacak dedim, tam tersi gece de uyudu. Heralde buyume atagi oncesi enerji depoluyorlarKızım sabahtan beri hatta geceden beri uyuyorArada ağlıyor kaldırıp emziriyorum , süt içiriyorum altını değiştiriyorum geri yatıyor , bir ara üstünü değiştirdim komple pusete koydum 10 dk durmadı ağladı uykulu bir suratla yine bayıldı. Hiç övülecek bir durum yok Gece nöbet var yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?