Of off veiriz elbet bunu derken malt icecekle buskuvi hüpletiyorum firinda da turta var Ben baya kisacik kestirdim küt...ama kisa sacta zayiflara yakisiyor be :) keske aara boy yapaymisim suratim cikti ortaya bende direk basenden aliyorum ust bedenim hala ince..ara boy etek giyicem uzun sure sanirim

Çok güzel maşallah bebişeBiraz da genetik böyle şeyler Benim eşim de uyumazmış küçükken hep emmek istermiş kızım da aynı zaten tipi de babasına benziyo

valla benimki uzun zamandir kalkma hareketi yapiyo donmeye ramak kaldı hele bi de etrafta destele ittirip döneceği bişey varsa dönüyor biraz yapısal farklar olabilir ablasi da çok erken döndü erken emekledi dışı erken cıktı
ama yürümeye geç basladi

Benim eşim saat 11e kadar evde o hazırlıyo kahvaltıyı öyle yapıyorumAma sonrası kaos ortamı
Cok iyiymiş bizimki geceden bikaç kere tost yapıp koydu makineye ama oda kuru kuru hergün yenmiyor
Yarın belki daha iyi olur
Hoş kucakta yemek yapmaya alıştım aslında
Bi sogan kesip kavuramıyorum
Allahtan yazdan buzlugu doldurmusum :)

Belden kendini zorlayıp omuzlarından basıyla kendini kaldırıyor bizimki
Yüzüstü koydugumdada bası hep dik minik horozumun
Ama ne zaman döner bilemedim bekliyorum bi iki haftaya

Bende tecrubeliyim aslında ama 9 sene oldu tecrübe edeli unutuyo insan. 2010 eylül annelerinde vardım. Zaman ne çabuk geciyo 9 sene sonra tekrar eylül annesi olarak burdayım. Şifremi unuttum tekrar açtım. O zamanlar çok şey paylaşmıştık. Oyun grubu bile kurmuştuk.

Ben de kucağımdayken yapıyorum belim kopuyo artık

Bende soğuma 77 ile girip 78 le çıkarlardanım 60 kilo ile hamile kaldım şimdi 70 de takılıp kaldım sınır oluyorum bütünfazlalik ta kalça ve göbeğimde 3 ay daha sabir diyorum ama ya kilo sabit kalirsa bunyemde diye korkuyorum

Çok güzel maşallah bebişeBiraz da genetik böyle şeyler Benim eşim de uyumazmış küçükken hep emmek istermiş kızım da aynı zaten tipi de babasına benziyo
Evet benim oğlan da aynı babası, eşim de severmiş uyumayı küçükken

Benim de 3 kilom kaldı fakat ben ideal kilomun 5 kilo üstünde hamile kaldığım için daha 7-8 kilo vermek gerek modundayım. iştahlıyım da nasıl gidecek bilmiyorum. ilk 1 yıl verilmezse kilo yerleşiyor diyorlar. Bir de ben şuna inandım doğumdan sonra vücudun formu değişiyor. Mesela 3 kilo absurd bir fark değil ama hamilelik öncesi hicbir kıyafetim olmuyor

Ben mama verdim ona bağladım ama değişedebiliyo tabi..sadece anneyi emenlerde aslında geç olması gerekiyo..ne güzelmis sizin 1 yıl oh☺

Evet ben de instagramda gordum cok tatlilar

benim de onumde pogaca ve makarna salatasi var ya ben de cesaret edebilsem kut kestirecegim de cok korkuyorum yakismazsa diye. Hamile olana kadar hic elbise etek de giymedim ben oglan cocugu gibiydim hep. Su an dolabimdaki elbiseleein hepsi hamile elbisesi ve yazlik. Disari cikacagim zaman bi tek hamile pantolonlarimi giyiyorum baska da yok spor yapayim evde dicem ama terlicem sonrasinda da banyo yapamicam ki evde tekken. O malt icecekleri gercekten sut yapiyor mu? Tadi nasil bir de?

Canim baktim bizimkinde de hem hafif kizariklik hem de sislik var. Fotografini cekip doktoruna sorduk. Normal dedi, kantarona devam edin dedi.

Evet ayni durumdayim. 3 kilo fazlam var ama bazi kotlarim hic olmuyor, bazisi da oluyor ama garip gorunuyor giyince.

Benimki de biraksam kalkip gidecek emzirmek icin kucagima koydugumda kendisi uzanmaya calisiyor.

Hic korkma. Gecen hafta benimki de 2 gun boyleydi. Gece uyumayacak dedim, tam tersi gece de uyudu. Heralde buyume atagi oncesi enerji depoluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…