- 8 Kasım 2018
- 5.926
- 14.604
- 248
AynenAgzini da memeye dogru yamultuyor mu? Benimki oyle yapiyor gulmekten cok zor açıyorum memeyi
Ben de 1 kullanıyorum olmuyoe bırakıyorum. Sonra herkes çocuk için gerekli diyor. Silikın aspiratör bu arada. Böyle gel gitlee yaşıyorumSümük burun deliklerinden dısarı tasmıs gibi gözükmüyorsa aspiratör kullanmayı bizim aylarımızda önermiyorlar
Burun damarları henüz tam gelişmedigi icin zarar verebilirsin
Benim drum 6 saate kadar uyuyabilir dediBenimki de 7 8 saat uyuyordu. Sonuç ortada. 2.ay 1200 gram 3.ay 800 grama düşmüş. Doktor 4 saatte bir uyandır dediyse bir bildiği vardır. Çocuğu memeye aldığında etmiyorsa açtır. Dün gece 4 de kalktığında emdi mi? Benimde vatus gibi yapışıyor valla. Bazı çocuklar açlık durumuna alışıp uyanmazlarmis. Bizimkilerde öyle uykusu daha ağır basıyor maalesef. Zaten doktorun da sana uyandır diyecektir. 800 gram normal almış demesine rağmen üstüne basa basa daha fazla da alabilirdi. Çocuğa bırakma uyandır al emzir dedi. Aç olmayan çocuk memeye ağzını acmaz..
Ben de 1 videoda sağa sola döndürmezsen kulak iltihabı olur diye gördümSağa sıktığın zaman bebeği sağa , sola soktoğın zaman sola çevirin dedi doktorum ama bilemiyorum
E Elwing6 beniö dtum 2.ay kontrplünde 6 saat uyuyabilir dedi@morcivertkedi siz gittiniz mi doktora sizin doktor ne diyor gece beslenmesiyle ilgiliherkes ayri bir sey soyluyor..sevdigim bi doktor vardi onunla konusucam goturup
Allah korusun arkadaşım kalmasin yaBende soğuma 77 ile girip 78 le çıkarlardanım60 kilo ile hamile kaldım şimdi 70 de takılıp kaldım sınır oluyorum bütünfazlalik ta kalça ve göbeğimde 3 ay daha sabir diyorum ama ya kilo sabit kalirsa bunyemde diye korkuyorum
Eh iste iciyorum dolapta kalmisti baslarda cok aliyordum..bi umut bugun yine kesildi sutu.. bir kac posta agladimbenim de onumde pogaca ve makarna salatasi var ya ben de cesaret edebilsem kut kestirecegim de cok korkuyorum yakismazsa diye. Hamile olana kadar hic elbise etek de giymedim ben oglan cocugu gibiydim hep. Su an dolabimdaki elbiseleein hepsi hamile elbisesi ve yazlik. Disari cikacagim zaman bi tek hamile pantolonlarimi giyiyorum baska da yok spor yapayim evde dicem ama terlicem sonrasinda da banyo yapamicam ki evde tekken. O malt icecekleri gercekten sut yapiyor mu? Tadi nasil bir de?
Ben sünetten vazgeçtim şimdilikSunnet yaptiran arkadaslar bir sey sormak istiyorumsunnetin ilk gunu yazmistim pipi yok gibi diye ertesi gun cikti meydana iki gundur de dikisleri gorundu ama dun biraz sismis gordum o dibindeki yuvarlak yeri normal mi boyle olmasi sislik yoktu cunku baya endiseliyim.
aynen canım ben ana kucağına da kemer takıyorumBenimki de biraksam kalkip gidecekemzirmek icin kucagima koydugumda kendisi uzanmaya calisiyor.
Amin amin dağlara taşlara 6 ayı geçirip burdan hepbirlikte diyet yapalım aslında belli bi düzen olucak vaktimiz olsa şimdi bile verebiliriz ama yanlız çocuk bakıyoruz kendimize kahvaltı hazırlama vaktimiz olmuyo ya bi tost ya ekmek arasıyla ogun kurtarıyorum ben ondan bu haldeyimAllah korusun arkadaşım kalmasin ya
3.ayda başka aşı var mı?Menenjiti konusmadim ama rorayi bile konusurken devletin yaptigi asilar zaten fazla ben 6.ayda yaptirdim ogluma dedi.menenjiti 12.ayda n sonra yapiyormus saglikocagndaki doktorumuz o da oyle diyecek sanirim..bende 12.ayda falan dusunuyorum.agir bir asiymis
Olabilir dün akşamda kaka sancısından pek uyuyamamıştı gerçiHavalar kapalı ya belki gece oldu sanıyordur
Benim doktorum aspiratore karsi. Sadece serum yap diyor.Ben de 1 kullanıyorum olmuyoe bırakıyorum. Sonra herkes çocuk için gerekli diyor. Silikın aspiratör bu arada. Böyle gel gitlee yaşıyorum
Yok diye biliyorum 9unda randevum detayli ogrenicem bende :)))3.ayda başka aşı var mı?
valla benimki uzun zamandir kalkma hareketi yapiyo donmeye ramak kaldı hele bi de etrafta destele ittirip döneceği bişey varsa dönüyor biraz yapısal farklar olabilir ablasi da çok erken döndü erken emekledi dışı erken cıktı
ama yürümeye geç basladi
yok canım şöyle anlatıyımKalkma hareketi kafasını kendi kendine kaldırma mi? Elinden tutunca kalkıyor ama kendi kendine kafa kaldırmada daha. Yüzükoyun yatarken döndü 4-5 kez ama sırtüstü yok daha. Ay aklıma geldi şimdi ilk döndüklerinde kolları altında kalıyordu kuzularin zaman nasil geciyo çabucak buyuyorlar
Kut hic kullanmadim hep uzundu saclarim ama bu kadar da degildi. En kisa zamanda bi 5-10 parmak kisaltmam lazim. Bu ara ben de pijamalari eskittimEh iste iciyorum dolapta kalmisti baslarda cok aliyordum..bi umut bugun yine kesildi sutu.. bir kac posta agladimküt seviyorum bende ya ama kiloluyken cok yakismiyo sanki en iyisi bir tik uzunu ara boy..ustun inceyse etek oneririm pacaklari falan kapatiyo siyah triko elbiseler yine benim favorim tayyt ve sweatshirt bolbol bu ara..daha cok pijamalar evden ciktigim yok nasil olsa
Bizimki de aynı modda ama ben neredeyse doğum kiloma yaklaştım.gece 4 e kadar oturunca haliyle acıkıyor ve ne varsa yiyorum.Sabah 7 de kalkiyor buyuklreri okula gonderirken bir de onlarla yiyorum.Gunduz uykum da yok.Gunluk 3 maksimum 4 saatlik uyku ile duruyorum.Aksam esim disari cikiyor o geldikten sonra da büyükler yatmis olunca The Walking Dead izliyoruz.Valla hic sanslı değilim sahsen
Burda okuyorum cocugunu emzirmek icin uyandıranları sok oluyorum
Benimki kesintisiz iki kere 6 saat uyudu
Bikaç haftaya kadar 4 saat uyuyordu
Son bikac haftadır birbucuk iki saat uyuyor
Uyanınca en az bir saat emiyor
Koyuyorum yerine yarım saate gene uyanıyor
Gündüz zaten memede uyursa o uyumazsa sıfır uyku sürekli kucakta gezdir oynat dur
Agırlastıda artık omuzlarım belim ayrı oynuyor
Bu kadar zor cocuk olmasa hayatta 20kgya yakın üc ayda veremezdim
Yok canim. Saglik bakanliginin karsiladigi asi yok zaten. Yaptirirsan rota var. Menenjiti de benim doktorum yapti evet gercekten baya agir bir asi. Olduğu gun sabaha kadar atesini dusurmeye calistik. Cani da acidi sanirim dogdugunda bile o kadar aglamamisti. Neyse ki gecti o gunler. 2. Dozu korkarak bekliyorum3.ayda başka aşı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?