Sümük burun deliklerinden dısarı tasmıs gibi gözükmüyorsa aspiratör kullanmayı bizim aylarımızda önermiyorlar
Burun damarları henüz tam gelişmedigi icin zarar verebilirsin
Ben de 1 kullanıyorum olmuyoe bırakıyorum. Sonra herkes çocuk için gerekli diyor. Silikın aspiratör bu arada. Böyle gel gitlee yaşıyorum

Benim drum 6 saate kadar uyuyabilir dedi

Allah korusun arkadaşım kalmasin ya

Eh iste iciyorum dolapta kalmisti baslarda cok aliyordum..bi umut bugun yine kesildi sutu.. bir kac posta agladim küt seviyorum bende ya ama kiloluyken cok yakismiyo sanki en iyisi bir tik uzunu ara boy..ustun inceyse etek oneririm pacaklari falan kapatiyo siyah triko elbiseler yine benim favorim tayyt ve sweatshirt bolbol bu ara..daha cok pijamalar evden ciktigim yok nasil olsa

Ben sünetten vazgeçtim şimdilik

Benimki de biraksam kalkip gidecek emzirmek icin kucagima koydugumda kendisi uzanmaya calisiyor.
aynen canım ben ana kucağına da kemer takıyorum
eğimli durunca öne eğiliyor çok tehlikeli
fiziksel yeterlilik zihinsel yeterlilikle beraber olmayınca tehlike büyük oluyor
zibidiler H honey bunch

Allah korusun arkadaşım kalmasin ya
Amin amin dağlara taşlara 6 ayı geçirip burdan hepbirlikte diyet yapalım aslında belli bi düzen olucak vaktimiz olsa şimdi bile verebiliriz ama yanlız çocuk bakıyoruz kendimize kahvaltı hazırlama vaktimiz olmuyo ya bi tost ya ekmek arasıyla ogun kurtarıyorum ben ondan bu haldeyim

3.ayda başka aşı var mı?

Kalkma hareketi kafasını kendi kendine kaldırma mi? Elinden tutunca kalkıyor ama kendi kendine kafa kaldırmada daha. Yüzükoyun yatarken döndü 4-5 kez ama sırtüstü yok daha. Ay aklıma geldi şimdi ilk döndüklerinde kolları altında kalıyordu kuzularin zaman nasil geciyo çabucak buyuyorlar

yok canım şöyle anlatıyım
koltukta otururken kalkmak için bi hareket yaparız ya
vucudumuzu öne doğru iteriz ya
belden yani
kızım kalkıp nereye gidecen otur diyom
bu arada ben eğimli oturtmaya yavaş yavaş basliyorum
sonuçta puset te bi oturma pozisyonu
tabiki düz bi oturuş için zaman i var

Kizlar bizim kiz inanilmaz kucaga alisti bir kac gundur hicbir seyle ilgilenmiyo surekli kucakta ve ayakta olacakmisiz oturunca basliyo aglamaya..yakaasi acik tshirt vardi gogsumu kokluyo kafasini koyuyo emmeye calisiyo(tika basa tok) niye boyle oldu bu cocuk birden.ne oyun halisinda ne anakucaginda duruyo gunduz.. oyun halisinda agliyo alip konusuyorum susuyo resmen kendini gezdiriyo suan evi inceliyoruz

Kut hic kullanmadim hep uzundu saclarim ama bu kadar da degildi. En kisa zamanda bi 5-10 parmak kisaltmam lazim. Bu ara ben de pijamalari eskittim saclar da gece gunduz topuz artik diplerim aciyor. Beyazlar da masallah 50 yastan hallice.
Sonra da gel de kocaya laf et kendimden utandim su an
Ama sen dun de sutun gelmedigini dusunuyodun di mi ondan azalmis olmasin sana diyorum da benim de sag memede azaldi gibi geliyor.
Bu arada sizin bebisler de emzirirken bastan bos bos cektigini, bir sure sonra sutunuzun geldigini hissediyor musunuz?

Bizimki de aynı modda ama ben neredeyse doğum kiloma yaklaştım.gece 4 e kadar oturunca haliyle acıkıyor ve ne varsa yiyorum.Sabah 7 de kalkiyor buyuklreri okula gonderirken bir de onlarla yiyorum.Gunduz uykum da yok.Gunluk 3 maksimum 4 saatlik uyku ile duruyorum.Aksam esim disari cikiyor o geldikten sonra da büyükler yatmis olunca The Walking Dead izliyoruz.Ani misafir geliyor cayın yanına birşeyler yapıp kalanı gün içinde ben hupletiyorum.Kendimo frenlemem lazım ama yapamıyorum.Saldim çayıra Mevlam kayira

3.ayda başka aşı var mı?
Yok canim. Saglik bakanliginin karsiladigi asi yok zaten. Yaptirirsan rota var. Menenjiti de benim doktorum yapti evet gercekten baya agir bir asi. Olduğu gun sabaha kadar atesini dusurmeye calistik. Cani da acidi sanirim dogdugunda bile o kadar aglamamisti. Neyse ki gecti o gunler. 2. Dozu korkarak bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…