Sakinlestirici muzikle emzirip o muzik devam ederken yatirmayi denedin mi? Ise yarar mi bilmiyorum gerciValla hic sanslı değilim sahsen
Burda okuyorum cocugunu emzirmek icin uyandıranları sok oluyorum
Benimki kesintisiz iki kere 6 saat uyudu
Bikaç haftaya kadar 4 saat uyuyordu
Son bikac haftadır birbucuk iki saat uyuyor
Uyanınca en az bir saat emiyor
Koyuyorum yerine yarım saate gene uyanıyor
Gündüz zaten memede uyursa o uyumazsa sıfır uyku sürekli kucakta gezdir oynat dur
Agırlastıda artık omuzlarım belim ayrı oynuyor
Bu kadar zor cocuk olmasa hayatta 20kgya yakın üc ayda veremezdim
Amaan masallah Allah nazarlardan korusunBiz de foto koyduk teyzeleri.sizleri görmek nasip olmadı kendi evimize geldik anca yerleş fln girmeye pek fırsat olmadı.bir dahakine inşallah
Az kilo aldıysan sorun değil benceBizimki de aynı modda ama ben neredeyse doğum kiloma yaklaştım.gece 4 e kadar oturunca haliyle acıkıyor ve ne varsa yiyorum.Sabah 7 de kalkiyor buyuklreri okula gonderirken bir de onlarla yiyorum.Gunduz uykum da yok.Gunluk 3 maksimum 4 saatlik uyku ile duruyorum.Aksam esim disari cikiyor o geldikten sonra da büyükler yatmis olunca The Walking Dead izliyoruz.Ani misafir geliyor cayın yanına birşeyler yapıp kalanı gün içinde ben hupletiyorum.Kendimo frenlemem lazım ama yapamıyorum.Saldim çayıra Mevlam kayira
Aspiratör ile uyuttum bikaç kere yanına koydum falan uyuyuncada onla. 20dk falan uyuduSakinlestirici muzikle emzirip o muzik devam ederken yatirmayi denedin mi? Ise yarar mi bilmiyorum gerci
Evet haklısın zaten gündüz uyumayan çocuk yorgun düşüyor gece de uykuya dalamıyorGündüz uyuyan bebek gece de uyur, uyku uykunun mayasıdır der annem
Canim doktorun da demis uyandirma diye. Birak uyusun bebek rahat rahat. Benim kiz dis cikarma doneminde de kilo vermemisti. Sen 600 grama uyandiriyorsun ben 500 grama uyandirmiyorum. 2. Ay com almisti 3. Ay?az aldi birbirini dengeledi. 6 kilo oldu oglum. Erkek bebek ve kiz bebek olculeri de farkli oluyor. Kilo alır ilerde dert etme kendine. Aciksa inan aglayip uyanir. Artik sekerleri dusmez yeni dogduklari zamandaki gibi.Doktor kendisi demisti uyandirma aciksa uyanir diye kilo alimi biraz daha iyi olsa yine uyandirmazdim acikcasi..
Bir arkadasim da sizin gibi Allah kolaylik versin valla insallah buyudukce uykuyu da severAspiratör ile uyuttum bikaç kere yanına koydum falan uyuyuncada onla. 20dk falan uyudu
Uykuyu sevmiyor kesinlikle
sen cok sabırlısın. bunda uykuyu pek sevmemen de etken tabi. ama masallahın var valla ben dayanamazdım. allah dağına göre veriyor dumanınıValla hic sanslı değilim sahsen
Burda okuyorum cocugunu emzirmek icin uyandıranları sok oluyorum
Benimki kesintisiz iki kere 6 saat uyudu
Bikaç haftaya kadar 4 saat uyuyordu
Son bikac haftadır birbucuk iki saat uyuyor
Uyanınca en az bir saat emiyor
Koyuyorum yerine yarım saate gene uyanıyor
Gündüz zaten memede uyursa o uyumazsa sıfır uyku sürekli kucakta gezdir oynat dur
Agırlastıda artık omuzlarım belim ayrı oynuyor
Bu kadar zor cocuk olmasa hayatta 20kgya yakın üc ayda veremezdim
oyyyy yerim masallah. berkay’ın kızı arya’ya benzettimBiz de foto koyduk teyzeleri.sizleri görmek nasip olmadı kendi evimize geldik anca yerleş fln girmeye pek fırsat olmadı.bir dahakine inşallah
Amin cümlemizin yavrularını insallahAmaan masallah Allah nazarlardan korusun
Teşekkür ederiz teyzesi:)şimdi baktım da evet benziyorlar:))oyyyy yerim masallah. berkay’ın kızı arya’ya benzettim
Aman dikkat et.Benim büyük oğlan 6-7ay civarında iken kucağımda yemek yapıyordum.Her zamn öyleydik zaten siz gibi.Ama bir anda tencereye elini attı.simsiki tutuyor,çektim ama biraktiramadim.Aciyi geç algılıyorlar cani yanınca kendi bıraktı ama avucunun ici yanmıştı.Bu arada yanık olaylarına karşı evinizde silverdin krem bulundurmanizi ve birşey isirmalarina karşı (sinek vs) stilex yada fenistil nulundurmanizi tavsiye ederim.Kantoron yagi da yanıklarda yaralarda etkiliCok iyiymiş bizimki geceden bikaç kere tost yapıp koydu makineye ama oda kuru kuru hergün yenmiyor
Yarın belki daha iyi olur
Hoş kucakta yemek yapmaya alıştım aslında
Bi sogan kesip kavuramıyorum
Allahtan yazdan buzlugu doldurmusum :)
Evet tam emerken sut iniyor diger memede de sızı oluyor valla bu ara pek iyi hissetmedigimden normal artik:) her seyi birlikte yapma duurmunda degiliz bosver salla dunyanin en zor isi insan yetistirmek sacimiza basimiza kilomuza bakmayiversinlerKut hic kullanmadim hep uzundu saclarim ama bu kadar da degildi. En kisa zamanda bi 5-10 parmak kisaltmam lazim. Bu ara ben de pijamalari eskittimsaclar da gece gunduz topuz artik diplerim aciyor. Beyazlar da masallah 50 yastan hallice.
Sonra da gel de kocaya laf et kendimden utandim su an
Ama sen dun de sutun gelmedigini dusunuyodun di mi ondan azalmis olmasinsana diyorum da benim de sag memede azaldi gibi geliyor.
Bu arada sizin bebisler de emzirirken bastan bos bos cektigini, bir sure sonra sutunuzun geldigini hissediyor musunuz?
Oy masallahhhh kapak fotografi gibi nasil bir bakissssBiz de foto koyduk teyzeleri.sizleri görmek nasip olmadı kendi evimize geldik anca yerleş fln girmeye pek fırsat olmadı.bir dahakine inşallah
Artik keşif dönemleri başlıyor.Evi gezerken her nesnenin adini şöyle.Ve bebeklerle konuşurken bebeksi konuşmamak daha iyi mesela su ya buuu demek yerine bebek bu desede su demek gerekiyor.O şekilde dil gelişimleri daha düzgün oluyor.Kizlar bizim kiz inanilmaz kucaga alisti bir kac gundur hicbir seyle ilgilenmiyo surekli kucakta ve ayakta olacakmisizoturunca basliyo aglamaya..yakaasi acik tshirt vardi gogsumu kokluyo kafasini koyuyo emmeye calisiyo(tika basa tok) niye boyle oldu bu cocuk birden.ne oyun halisinda ne anakucaginda duruyo gunduz.. oyun halisinda agliyo alip konusuyorum susuyo resmen kendini gezdiriyo suan evi inceliyoruz
Masallah boncukkkBiz de foto koyduk teyzeleri.sizleri görmek nasip olmadı kendi evimize geldik anca yerleş fln girmeye pek fırsat olmadı.bir dahakine inşallah
Resmen ana yüregi bu olsa gerekCanim doktorun da demis uyandirma diye. Birak uyusun bebek rahat rahat. Benim kiz dis cikarma doneminde de kilo vermemisti. Sen 600 grama uyandiriyorsun ben 500 grama uyandirmiyorum. 2. Ay com almisti 3. Ay?az aldi birbirini dengeledi. 6 kilo oldu oglum. Erkek bebek ve kiz bebek olculeri de farkli oluyor. Kilo alır ilerde dert etme kendine. Aciksa inan aglayip uyanir. Artik sekerleri dusmez yeni dogduklari zamandaki gibi.
Evet tam emerken sut iniyor diger memede de sızı oluyor valla bu ara pek iyi hissetmedigimden normal artik:) her seyi birlikte yapma duurmunda degiliz bosver salla dunyanin en zor isi insan yetistirmek sacimiza basimiza kilomuza bakmayiversinlersanki onlar pijamalarino totolarindan cikartiyordaaa kadinlarin ustune boyle rol yukleniyor gicik oluyorum kimin kocasi seksi dolaniyo ortada Allahaskinada kadinlardan onu bekliyolar zaten su ara herkese gicigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?