Sakinlestirici muzikle emzirip o muzik devam ederken yatirmayi denedin mi? Ise yarar mi bilmiyorum gerci

Az kilo aldıysan sorun değil bence
Maşallah dizi izleyebiliyorsun cay yanı bişiler yapabiliyorsun bizim 9-10 gibi uyutma çabaları baslıyor bi bende bir eşimde bi emzir bi salla aksamlarımız kilit 9a kadar avm veya misafirlik yaparsak onu kar sayıyorum

Doktor kendisi demisti uyandirma aciksa uyanir diye kilo alimi biraz daha iyi olsa yine uyandirmazdim acikcasi..
Canim doktorun da demis uyandirma diye. Birak uyusun bebek rahat rahat. Benim kiz dis cikarma doneminde de kilo vermemisti. Sen 600 grama uyandiriyorsun ben 500 grama uyandirmiyorum. 2. Ay com almisti 3. Ay?az aldi birbirini dengeledi. 6 kilo oldu oglum. Erkek bebek ve kiz bebek olculeri de farkli oluyor. Kilo alır ilerde dert etme kendine. Aciksa inan aglayip uyanir. Artik sekerleri dusmez yeni dogduklari zamandaki gibi.

sen cok sabırlısın. bunda uykuyu pek sevmemen de etken tabi. ama masallahın var valla ben dayanamazdım. allah dağına göre veriyor dumanını

Aman dikkat et.Benim büyük oğlan 6-7ay civarında iken kucağımda yemek yapıyordum.Her zamn öyleydik zaten siz gibi.Ama bir anda tencereye elini attı.simsiki tutuyor,çektim ama biraktiramadim.Aciyi geç algılıyorlar cani yanınca kendi bıraktı ama avucunun ici yanmıştı.Bu arada yanık olaylarına karşı evinizde silverdin krem bulundurmanizi ve birşey isirmalarina karşı (sinek vs) stilex yada fenistil nulundurmanizi tavsiye ederim.Kantoron yagi da yanıklarda yaralarda etkili

Evet tam emerken sut iniyor diger memede de sızı oluyor valla bu ara pek iyi hissetmedigimden normal artik:) her seyi birlikte yapma duurmunda degiliz bosver salla dunyanin en zor isi insan yetistirmek sacimiza basimiza kilomuza bakmayiversinler sanki onlar pijamalarino totolarindan cikartiyordaaa kadinlarin ustune boyle rol yukleniyor gicik oluyorum kimin kocasi seksi dolaniyo ortada Allahaskinada kadinlardan onu bekliyolar zaten su ara herkese gicigim

Artik keşif dönemleri başlıyor.Evi gezerken her nesnenin adini şöyle.Ve bebeklerle konuşurken bebeksi konuşmamak daha iyi mesela su ya buuu demek yerine bebek bu desede su demek gerekiyor.O şekilde dil gelişimleri daha düzgün oluyor.
Biz evi gezerken yatak odasındaki boy aynasından kendimize bakıyoruz.Saskin aynadaki bana gitmeye çalışıyor.

Resmen ana yüregi bu olsa gerek sadece araya gece 12yi ekledim..bakalim ne olacak.. bu beslenme isi bende takinti oldu resmen cidden ek gidayi iple cekiyorummmm..

ya ben de senin gibiyim. Sabah ayri aksam ayri kisilikteyim resmen. Genelde aksam vakti daha bi gicik oluyorum herkese. Aslinda gun icinde 5 dk da olsa cikip hava almak lazim ama korkuyorum oglumu usutecegim diye. Kanguru aldim 2 defa oglumu giydim simdi begenmiyor icinde sıkılıyor onu da giyemiyorum. Arabayi cikartmk da cok yorucu pazar girdim eve anca balkona cikiyorum oglanin bezlerini atmak icin o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…