Kucagimda gezerken izliyorummmAz kilo aldıysan sorun değil bence
Maşallah dizi izleyebiliyorsun cay yanı bişiler yapabiliyorsun bizim 9-10 gibi uyutma çabaları baslıyor bi bende bir eşimde bi emzir bi salla aksamlarımız kilit 9a kadar avm veya misafirlik yaparsak onu kar sayıyorum
Artik keşif dönemleri başlıyor.Evi gezerken her nesnenin adini şöyle.Ve bebeklerle konuşurken bebeksi konuşmamak daha iyi mesela su ya buuu demek yerine bebek bu desede su demek gerekiyor.O şekilde dil gelişimleri daha düzgün oluyor.
Biz evi gezerken yatak odasındaki boy aynasından kendimize bakıyoruz.Saskin aynadaki bana gitmeye çalışıyor.
HahhahahaArtik keşif dönemleri başlıyor.Evi gezerken her nesnenin adini şöyle.Ve bebeklerle konuşurken bebeksi konuşmamak daha iyi mesela su ya buuu demek yerine bebek bu desede su demek gerekiyor.O şekilde dil gelişimleri daha düzgün oluyor.
Biz evi gezerken yatak odasındaki boy aynasından kendimize bakıyoruz.Saskin aynadaki bana gitmeye çalışıyor.
Kolay mi aksama kadar surekli negatif yukleniyoruz arada agucuk bugucuk guldukleri hariciya ben de senin gibiyim. Sabah ayri aksam ayri kisilikteyim resmen. Genelde aksam vakti daha bi gicik oluyorum herkese. Aslinda gun icinde 5 dk da olsa cikip hava almak lazim ama korkuyorum oglumu usutecegim diye. Kanguru aldim 2 defa oglumu giydim simdi begenmiyor icinde sıkılıyor onu da giyemiyorum. Arabayi cikartmk da cok yorucu pazar girdim eve anca balkona cikiyorum oglanin bezlerini atmak icin o da
HoffYok canim. Saglik bakanliginin karsiladigi asi yok zaten. Yaptirirsan rota var. Menenjiti de benim doktorum yapti evet gercekten baya agir bir asi. Olduğu gun sabaha kadar atesini dusurmeye calistik. Cani da acidi sanirim dogdugunda bile o kadar aglamamisti. Neyse ki gecti o gunler. 2. Dozu korkarak bekliyorum
Hakkaten benziooyyyy yerim masallah. berkay’ın kızı arya’ya benzettim
Kolay mi aksama kadar surekli negatif yukleniyoruz arada agucuk bugucuk guldukleri haricibirileriyle konusmaya konusmaya icimdende gelmiyo artik telefonla bile aramiyorum arkadaslarimi valla burasi cok soguk adim atamam yalniz..ben de arada salondan cikiyorum mutfaga gidiyorum degisiklik oluyo
Yalnız bu kız bana hiç benzemiyor sadece sağ yanağında gülünce çıkan bir gamzesi..kaşı kirpiği gözü babasına benzesin siye dua etmiştim ayarı kaçırmışım:))))
Yalnız bu kız bana hiç benzemiyor sadece sağ yanağında gülünce çıkan bir gamzesi..kaşı kirpiği gözü babasına benzesin siye dua etmiştim ayarı kaçırmışım:))))
:)))annemi de getirdik evimize gelirkenMasallah boncukkkfotoda görünen kişi aynı annemin giyiminde.
Teşekkür ederiz güzel Gülce'nin güzel annesi:)Oy masallahhhh kapak fotografi gibi nasil bir bakissss
Biz hep böyleyiz arada memeye yapisikligi var bide olmadi ağlıyoruzKizlar bizim kiz inanilmaz kucaga alisti bir kac gundur hicbir seyle ilgilenmiyo surekli kucakta ve ayakta olacakmisizoturunca basliyo aglamaya..yakaasi acik tshirt vardi gogsumu kokluyo kafasini koyuyo emmeye calisiyo(tika basa tok) niye boyle oldu bu cocuk birden.ne oyun halisinda ne anakucaginda duruyo gunduz.. oyun halisinda agliyo alip konusuyorum susuyo resmen kendini gezdiriyo suan evi inceliyoruz
Cok zor ya Allah yardimcin olsun hatta benimde..fazlasiyla zorluyor bu ara beniBiz hep böyleyiz arada memeye yapisikligi var bide olmadi ağlıyoruzalıştım artık 3. Ay bitince belki düzelir diye avunuyorum ama sanmam
Yaaa maşallah çok tatlıBiz de foto koyduk teyzeleri.sizleri görmek nasip olmadı kendi evimize geldik anca yerleş fln girmeye pek fırsat olmadı.bir dahakine inşallah
Amin inşallah kalmadı düzelicek diye düşünüyorum ki yılmayım tükendim ama kimseye of diyemiyorum bi burda sizler varsınız eşiminde doğumdan sonra rahatsızlığı cıktı onada yukleneniyorum bazen hayat okadar zor geliyor ki kendimi taşıyamaz hale geliyorum sonra mecbur olduğumun farkına varıp biranda toparlanıyorum rabbim veriyorsa imtihan diyorum sen bi çocuğa mi bakamıyorsun toparlan bazen gülmeyi unuttuğumu farkedince çok zoruma gidiyo ya yine geldiler içimi döktüm bian iyiki varsınız ya tanımasamda iyi geliyosunuz bana bebegin gazıydı kakasiydi terapi gibi kullanıyorum topigiCok zor ya Allah yardimcin olsun hatta benimde..fazlasiyla zorluyor bu ara beni
Sen böyle anlattıkça menenjit aşısından korkar oldum. Doktorumuz bir daha ki kontrolde yaparız demişti bize de ama şu an kararsızım. Bir yandan hastalıktan korkuyorum bir yandan aşıdanYok canim. Saglik bakanliginin karsiladigi asi yok zaten. Yaptirirsan rota var. Menenjiti de benim doktorum yapti evet gercekten baya agir bir asi. Olduğu gun sabaha kadar atesini dusurmeye calistik. Cani da acidi sanirim dogdugunda bile o kadar aglamamisti. Neyse ki gecti o gunler. 2. Dozu korkarak bekliyorum
adı neydiYalnız bu kız bana hiç benzemiyor sadece sağ yanağında gülünce çıkan bir gamzesi..kaşı kirpiği gözü babasına benzesin siye dua etmiştim ayarı kaçırmışım:))))
Aynı şeyleri düşünüyorum seninleeAmin inşallah kalmadı düzelicek diye düşünüyorum ki yılmayım tükendim ama kimseye of diyemiyorum bi burda sizler varsınız eşiminde doğumdan sonra rahatsızlığı cıktı onada yukleneniyorum bazen hayat okadar zor geliyor ki kendimi taşıyamaz hale geliyorum sonra mecbur olduğumun farkına varıp biranda toparlanıyorum rabbim veriyorsa imtihan diyorum sen bi çocuğa mi bakamıyorsun toparlan bazen gülmeyi unuttuğumu farkedince çok zoruma gidiyo ya yine geldiler içimi döktüm bian iyiki varsınız ya tanımasamda iyi geliyosunuz bana bebegin gazıydı kakasiydi terapi gibi kullanıyorum topigiatlaticaz bugünleri pozitif olalım 3. Ay dolmasına bisey kalmadı sonra 4 u dolduracağız böyle böyle büyüyecek bize dert ortağı olucak kuzularımız
Canim ben sezeryan ile dogum yaptim ama benim bel de auni durumda. Yikadiktan sonra yerde yuvarlanip koltuktan destek alip ayaga kalkiyorum. Sonra egilip bebegi aliyorum. Esim havlusunu atiyor ustune ve silip giydiriyorum koltuga oturup. Benim bele ilave dizler de fena.Kizlar ben normal dogum yaptim, epidural istedim ama beni dogumhaneye alacaklarini soylediler yeterli acilma olmustu zaten, yani epidural istememe ragmen epiduralsiz dogurdum, o bahsettiginiz agrilar bende de var, hele bebegi egilerek yikadiktan sonra havluya sarip kalkma ani var ya o an baya uzun suruyohamilelikte hareketsiz kaliyoruz, sonra ustune bebek, nereden baksan en az 5 kilolar ve gittikce agirlasacaklar. Umarim sporla, kaslari kuvvetlendirebilirsek bebislerle rahat ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?