Kucagimda gezerken izliyorummm
Eşim okuldan gelince ona postalayip yapıyorum pratik şeyler.Buyuk çocuklar da olunca yapmadan olmuyor.Surekli atistirmalik aranıyorlar .Ahh analik neler yaptiriyor

bizimki de aynadaki bana ve kendisine yapiyo resmen. Bakip bakip utaniyor kafasini gogsume koyuyor hemen. Bazen cok sıkılıyorum tv yi aciyorum. Yerini ogrenmis hemen kafsyi ceviriyor tv ye. Onunu kapatinca da aglamaya basliyor

Hahhahaha evet canim ben dogdugu gunden beri normal konusuyorum hep..cok mu alistirdim bilmiyorum bazen oynarken o da surekli konusuyo ama bu ara kendi kendine asla takilmiyo..uykudan uyaninca beni gorunce guluyo..yapisik gezmeye basladik oturmami bile istemiyo baya yorucu oluyo gunduz uykulari cok kisa zaten.koala gibi geziyoruz yani

Kolay mi aksama kadar surekli negatif yukleniyoruz arada agucuk bugucuk guldukleri harici birileriyle konusmaya konusmaya icimdende gelmiyo artik telefonla bile aramiyorum arkadaslarimi valla burasi cok soguk adim atamam yalniz..ben de arada salondan cikiyorum mutfaga gidiyorum degisiklik oluyo

Hoff

evet ben de aynu durumdayim hatta daha fena. Esim bu ara hep mesaide. Aksam 9 10 da geliyor o saate kadar enerji fln kalmiyor. Esim gelince de veriyorm oglani babasina ev islerini yapiyorum bi yerde bitecek pilim ama insallah oglumla tek basimizayken bitmez

Masallah boncukkkfotoda görünen kişi aynı annemin giyiminde.
:)))annemi de getirdik evimize gelirken
.biraz kalıcak evden baya bi ayrıydık eşim de kendine göre temizlik yapmaya çalışmış ama ona göre başarılı:)))bana göre çok fena:)kalabalık misafirler de gelecek onları atlatalım sonra gidip şubatta tekrar gelecek bakmaya.şu an ucretsiz izindeyim hayırlısı bakalım

Biz hep böyleyiz arada memeye yapisikligi var bide olmadi ağlıyoruz alıştım artık 3. Ay bitince belki düzelir diye avunuyorum ama sanmam

Biz hep böyleyiz arada memeye yapisikligi var bide olmadi ağlıyoruz alıştım artık 3. Ay bitince belki düzelir diye avunuyorum ama sanmam
Cok zor ya Allah yardimcin olsun hatta benimde..fazlasiyla zorluyor bu ara beni

İyi akşamlar kızlar. Pardon yanlış yere yazdığımdan düzenledim mesajı

Cok zor ya Allah yardimcin olsun hatta benimde..fazlasiyla zorluyor bu ara beni
Amin inşallah kalmadı düzelicek diye düşünüyorum ki yılmayım tükendim ama kimseye of diyemiyorum bi burda sizler varsınız eşiminde doğumdan sonra rahatsızlığı cıktı onada yukleneniyorum bazen hayat okadar zor geliyor ki kendimi taşıyamaz hale geliyorum sonra mecbur olduğumun farkına varıp biranda toparlanıyorum rabbim veriyorsa imtihan diyorum sen bi çocuğa mi bakamıyorsun toparlan bazen gülmeyi unuttuğumu farkedince çok zoruma gidiyo ya yine geldiler içimi döktüm bian iyiki varsınız ya tanımasamda iyi geliyosunuz bana bebegin gazıydı kakasiydi terapi gibi kullanıyorum topigi atlaticaz bugünleri pozitif olalım 3. Ay dolmasına bisey kalmadı sonra 4 u dolduracağız böyle böyle büyüyecek bize dert ortağı olucak kuzularımız

Sen böyle anlattıkça menenjit aşısından korkar oldum. Doktorumuz bir daha ki kontrolde yaparız demişti bize de ama şu an kararsızım. Bir yandan hastalıktan korkuyorum bir yandan aşıdan

Aynı şeyleri düşünüyorum seninlee

Canim ben sezeryan ile dogum yaptim ama benim bel de auni durumda. Yikadiktan sonra yerde yuvarlanip koltuktan destek alip ayaga kalkiyorum. Sonra egilip bebegi aliyorum. Esim havlusunu atiyor ustune ve silip giydiriyorum koltuga oturup. Benim bele ilave dizler de fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…