Kızlar bende 40 ima kadar iyiydim şimdi mi girdim acaba depresyona doye düşünmüyor degilim. Yalnizim genelde annemi kaybettim 2 sene önce onun eksikliğini en çok bu kısımda hissediyorum.. bilmiyorum tek ben mi boyleyim bütün enerjim kızıma gidiyor zaten sırt agrilarim falan bir yandan. Eşim sabah 9 akşam 10 çalışır o gelince böyle çay içiyorum anca sonra bizim kız 12 den önce derin uykusuna dalmiyor hal böyle olunca valla ben hamilelikte ki gibi eşimle amcaoglu gibiyiz daha çok mu anormal im çoktan toparlanıp karı koca iliskimize devam ediyor olmamiz lazimmiydi diye kendimi suçlu yorum Agresifligim bir yana zaten hamd olsun alttan alır beni sizler nasılsınız eşinizle falan geçecek elbet dimi

Sen böyle anlattıkça menenjit aşısından korkar oldum. Doktorumuz bir daha ki kontrolde yaparız demişti bize de ama şu an kararsızım. Bir yandan hastalıktan korkuyorum bir yandan aşıdan
Ya canim benim bizimki bi gun surdu gecti. Hastaliktan korkuyosan yaptir bence. Kalabalik ortamda duruyorsa veya krese giden abisi ablasi varsa hemen yapiyoruz demis doktoru arkadasima. Eger sizin doktor onerdiyse yaptir eninde sonunda olacak cunku o asiyi

Kafa dalginligina baya devrik cümle kurmusum...

Plm123
@ShinSeGi
ve kilo problemi olan arkideslerim
+10kg dayim
amma kızım alerjik ne yumurta ne yoğurt süt yiyemiyom yaww veremiycez bi süre ya sabır
Cocuk alerji doktoruna randevu bulduk cok sukur. 1 hafta boyunca sur urunu yumurta ve yumurtali urun ile dana eti yemeden gel o zaman bakayim dedi. Sut ve yumurta alerjoso testlerde cikmayabiliyormus. 6ani benim diyetim de geri geldi kahroldum. 2 gundur bugday salatasi yedim. Kizariklik artti acaba gulutene falan mi alerjisi var. Kafam bi milyon. Bebegin karni sirf egzama. Hatta balik pulu buyuklugunde pul pul dokukuyor kizarik yerler.

Ayni benim hesap olmus. Ilk dogumda tam 10 mg hastanede gitmisti eve 2. Gun geldigimde 4.5 kimo gazlam vardi. 2.de de oyle olur dedim eve geldim be sok 4 kg gitmis. 3.5 bebek, 500 gr esi desek eeee suyu nwrde falan olmustum. +15kg var bende de.

Aynen canim yalniz degilsin aile gibi olduk her seyimizi paylasiyoruz yeri geliyor..gececek elbette hamilelik bile ne hizla gecti..cok gecmis olsun esine.. ciddi bir sey degildir umarim..onunda stresi olmustur..biz de yiyoruz birbirimizi ama Allah basimizdan eksik etmesin..

buğday salatasimdansa buğday i kes bence
bugday kesmek zor önce doğrudan yeme
mesela beyaz ekmeği bulgur buğday v.s. kes bence
ben ayın 20sinde (3 aylık olunca bir kez daha yumurtanın sarısini deneycem

Biz amcaoglu olmasa da flört ediyor gibiyiz Eşim de anlayışlı sagolsun. Elbet düzelir umuduyla yaşıyorum. Umut fakirin ekmeği ilk çocuk olduğu için bizlerde sudan çıkmış balık gibiyiz. Tecrübeli anneler sizlerde nasıl durumlar? Amcaoglu, kuzen gibi mi takılıyorsunuz sizde???

Kızzzz yuvarlanip deyince gozumde canlandi bir an güldürdün beni hamilelik sonrasi hepimiz anca yuvarlaniriz ahahahahah

uyku sorunlu birdi iki oldu evde
haftada 1 törenle

Evet tecrubeliler bilir daha çok aynı dediğin gibi sudan çıkmış balık gibiyiz yani biz 3 sene sonra yaptık çocugu onun rahatlığı vardı eşimle birlikte bir anda böyle emmioglu moduna girince kendimi çok kötü hissediyorum birde galiba emzirme den dolayo isteksizlikte olabiliyormuş nenzaman geçer ki 2 sene emzirme düşünülürse amaniinnn

Biz de oyleyiz..flortlesmeye vakitte yok zaten..geldiigi saatlerde kizim deli gibi agliyo 8de anca uyutuyoruz ben bi o ara dinleniyorum..cocuk yuzunden birbirimize girmeye basladik..mesela isirdi gecen cocugu sanki 6 aylik bebek ya..bakimiyla vs.ile ilgili bir de beni evhamli olmakla sucluyo gunduz nasil bakiyomusum bay bilmis :) daha sabah kapıstik ikimizde oyle gerilmisiz ki cocugu saglikocagina getirmistik arabaya gidene kadar baya yükseldik eve geldik esim ise gidecekti puseti birakti bise dicekti kapiyi suratina carptim hirslaa..sinirlerim haraab olmus durumda.o da gereksiz sabah agresifligi yapti sonra aramis ozur diliyor ama hala konusmuyorum..icimdende gelmiyo yanasmak vs.cunku tum enerjim gidiyo Vahvah85 dedigin gibi..millete sasiriyordum demek ki boyle oluyormus..benimde annem hasta biliyorsun gun icinde bir kez sesini duymak icin neler vermezdim ama goruntulu arayip sadece bakisiyoruz her gun birer fasil agliyorum..cok özlüyorum sanirim..ölüm baska boylesi daha baska ve zor..cocugumun kokusunu her cektigimde annemin dokunusu geliyor bana..bu halim kizimada geciyor bugun cok huysuzdu mesela..ne bileyim acikcasi her seyin ucundan tutar vaziyetteyim..lohusalikta kosturmaacadan anlamadik bence simdi kendimizi dinleyecek vaktimiz var ve tukenmislik..

Biz de bi kac kez yakinlastik sadece, o da cocuk uyanacak korkusuyla alelacele bu ara ben de bunu dusunup dert ediyorum. Eskisi gibi olacak miyiz acaba hic? Amcaogluna baglayinca birbirimize tahammulumuz de azaliyor. O yuzden caba gostermeye calisiyoruz ikimiz de. En azindan kacamak opucukler, bebek uyuduktan sonra sarilip beraber bi seyler izlemek iyi geliyor. Gercekten caba gostermek gerekiyor ama. Sirt agrisindan oluyorum, gecen gun adamcagiz ortami kurmus. Ben bebegi yatirmaya gittim odaya. Yatinca gelicem dedim ama yorgunluktan oluyorum, gitmedim yanina. Uyumadi dedim, halbuki bebek de ben de uyuduk. Sonra kotu hissettim kendimi telafi ettim durumu. Arayi acinca iyice uzaklasiyor insan.

Hadi ya
Benimde bi ara kabuklu yemişlere beyaz una ve yumurtaya vardı inanılmaz kilo vermiştim o dönem
Ama illaki alternatif bi süt vs vardır
Buarada menemen veya kızartma falanda yiyebilirsin kahvaltıda
Yumurta da yasak. Hatta keke yumurta ve sut koyuluyor diye kek bile yasak bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…