Canimsiniz ciddi bisey malesef burayi bDv ye cevirmis olmakta istemiyorum ki beyninde kitle goruldu suan onun etkileri arastiriliyo insallah atlaticaz geçicek yada böyle yaşamaya alisicaz belkide benim huzursuzluğumdan aliyo oğlum diyorum dusunmemeye çalışıyorum ama elimde olmuyoki kuzumun gelişine bile sevinemedim diye üzülüyorum bazen sonra bi bakıyorum gözlerine herşeyi unutuyorum pisikolojim acayip bozuldu

Off cok gecmis olsun..herkes bir seyle sınanıyor iste..bugunlere sukur diyelim..cok gecmis olsun insallah ciddi bir sey cikmaz kesinlikle cok etkileniyorlar..bizimki bugun bir garipti koynuma koynuma sokuldu..elimizde olsa yansitmak tabiiki istemeyiz ama degil

Bana da saglik ocagindaki ebe onerdi. Ilk tasim suyunu dok sonra pisir ye dedi. Bende ilk oyle yaptim sonra direk pisirip yedim. Iyi sut yapti.

Cok gecmis olsun. Insallah etkileri ciddi boyutta cikmaz.

Valla kusura bakma çok güldüm benim gibisin aynı bizde çok atisiyoruz sarsıyor tutmayı bilmiyor yok sende susmuyor bir kere aglatmadan tut falan daha nicesi Gün içinde ful bende olunca aksam daha çok şey bekliyorum ondan. Zaten yakinlasamayicna da aradaki gerginlikte sönmüyor valla nolcaz bilmiyorum. Annen inşallah tez iyileşir olsun dünya gözüyle gördü çok şükür seninki

Ben birde hala evde yabancı biri varmista ona ayıp ediyormusuz gibi hissediyorum yakinlasinca bizim ara baya açılmış oldu malum hamilelik ile birlikte sezeryan olmama rağmen korku bile var açıkçası

Ben birde hala evde yabancı biri varmista ona ayıp ediyormusuz gibi hissediyorum yakinlasinca bizim ara baya açılmış oldu malum hamilelik ile birlikte sezeryan olmama rağmen korku bile var açıkçası
O his bende de var. Hormonlardan galiba. Sanki bebegime ayip ediyorum gibi. Ay en son yaptigimizda salonda anakucaginda uyuyordu. Tam olaya girmisken bu aglamaya basladi. Apar topar gittim emzigini vermeye, bana bir bakisi vardi ki, anne gitme der gibi olay bitti zaten orada

Ya hissediyorlar sanki dimi tam böyle yakinlasiyoruz ordan bı ciyaklama film sahnelerinde olur ya böyle çift bi durur bakar falan ayni valla ümidim var bir ara olcak ama hangi ara

işte ben de ondan hep korkarım ara açılınca daha zorlaşıyor ve ne hikmetse evdeki kavga potansiyeli artıyor

Bana da saglik ocagindaki ebe onerdi. Ilk tasim suyunu dok sonra pisir ye dedi. Bende ilk oyle yaptim sonra direk pisirip yedim. Iyi sut yapti.
Rota benim kızı fena çarptı, etkileri geçince yeşil mercimeği de bi deneyeyim. Kurufasulye yedim kimyonla çok gaz çıkardı ama sancı-ağlama pek olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…