CanimsinizAynen canim yalniz degilsinaile gibi olduk her seyimizi paylasiyoruz yeri geliyor..gececek elbette hamilelik bile ne hizla gecti..cok gecmis olsun esine.. ciddi bir sey degildir umarim..onunda stresi olmustur..biz de yiyoruz birbirimizi ama Allah basimizdan eksik etmesin..
iyi iyi tam kıvamındaHaftada bir cok iyi di mi
Off cok gecmis olsun..herkes bir seyle sınanıyor iste..bugunlere sukur diyelim..cok gecmis olsun insallah ciddi bir sey cikmazCanimsinizciddi bisey malesef burayi bDv ye cevirmis olmakta istemiyorum ki beyninde kitle goruldu suan onun etkileri arastiriliyo insallah atlaticaz geçicek yada böyle yaşamaya alisicaz belkide benim huzursuzluğumdan aliyo oğlum diyorum dusunmemeye çalışıyorum ama elimde olmuyoki kuzumun gelişine bile sevinemedim diye üzülüyorum bazen sonra bi bakıyorum gözlerine herşeyi unutuyorum pisikolojim acayip bozuldu
Bana da saglik ocagindaki ebe onerdi. Ilk tasim suyunu dok sonra pisir ye dedi. Bende ilk oyle yaptim sonra direk pisirip yedim. Iyi sut yapti.Ben hayatımın çoğu döneminde yediklerime dikkat ettim, çünkü yemek yapmayı da yemeyi de seven bi tipimama emzirme dönemi feleğim şaşırttı. Normal sütüm olsaydı gene yemezdim. Ben hiç komposto filan yapmamıştım, süt gelmeyince başladım kompostolar yapmaya canan Karatay yeşil mercimek önermiş süt yapıcı olarak ama gaz korkusundan cesaret edemedim hala
Masallah bizim dogumdan beri toplasan 3 etmiyoiyi iyi tam kıvamında
ama organizasyonu görseniz wedding event
Ne guzel isteiyi iyi tam kıvamında
ama organizasyonu görseniz wedding event
Cok gecmis olsun. Insallah etkileri ciddi boyutta cikmaz.Canimsinizciddi bisey malesef burayi bDv ye cevirmis olmakta istemiyorum ki beyninde kitle goruldu suan onun etkileri arastiriliyo insallah atlaticaz geçicek yada böyle yaşamaya alisicaz belkide benim huzursuzluğumdan aliyo oğlum diyorum dusunmemeye çalışıyorum ama elimde olmuyoki kuzumun gelişine bile sevinemedim diye üzülüyorum bazen sonra bi bakıyorum gözlerine herşeyi unutuyorum pisikolojim acayip bozuldu
uyku sorunlu birdi iki oldu evde
haftada 1 törenle
[/QUOT
Haftada 1 e nasıl geçiyoruz
Valla kusura bakma çok güldüm benim gibisin aynıBiz de oyleyiz..flortlesmeye vakitte yok zaten..geldiigi saatlerde kizim deli gibi agliyo 8de anca uyutuyoruz ben bi o ara dinleniyorum..cocuk yuzunden birbirimize girmeye basladik..mesela isirdi gecen cocugu sanki 6 aylik bebek ya..bakimiyla vs.ile ilgili bir de beni evhamli olmakla sucluyo gunduz nasil bakiyomusum bay bilmis :) daha sabah kapıstik ikimizde oyle gerilmisiz ki cocugu saglikocagina getirmistik arabaya gidene kadar baya yükseldik eve geldik esim ise gidecekti puseti birakti bise dicekti kapiyi suratina carptimhirslaa..sinirlerim haraab olmus durumda.o da gereksiz sabah agresifligi yapti sonra aramis ozur diliyor ama hala konusmuyorum..icimdende gelmiyo yanasmak vs.cunku tum enerjim gidiyo Vahvah85 dedigin gibi..millete sasiriyordum demek ki boyle oluyormus..benimde annem hasta biliyorsun gun icinde bir kez sesini duymak icin neler vermezdim ama goruntulu arayip sadece bakisiyoruz her gun birer fasil agliyorum..cok özlüyorum sanirim..ölüm baska boylesi daha baska ve zor..cocugumun kokusunu her cektigimde annemin dokunusu geliyor bana..bu halim kizimada geciyor bugun cok huysuzdu mesela..ne bileyim acikcasi her seyin ucundan tutar vaziyetteyim..lohusalikta kosturmaacadan anlamadik bence simdi kendimizi dinleyecek vaktimiz var ve tukenmislik..
"sırrı mı sır ısrarcı kocaMasallah bizim dogumdan beri toplasan 3 etmiyosırrı var mi hahahaha
Ben birde hala evde yabancı biri varmista ona ayıp ediyormusuz gibi hissediyorum yakinlasincaBiz de bi kac kez yakinlastik sadece, o da cocuk uyanacak korkusuyla alelacelebu ara ben de bunu dusunup dert ediyorum. Eskisi gibi olacak miyiz acaba hic? Amcaogluna baglayinca birbirimize tahammulumuz de azaliyor. O yuzden caba gostermeye calisiyoruz ikimiz de. En azindan kacamak opucukler, bebek uyuduktan sonra sarilip beraber bi seyler izlemek iyi geliyor. Gercekten caba gostermek gerekiyor ama. Sirt agrisindan oluyorum, gecen gun adamcagiz ortami kurmus. Ben bebegi yatirmaya gittim odaya. Yatinca gelicem dedim ama yorgunluktan oluyorum, gitmedim yanina. Uyumadi dedim, halbuki bebek de ben de uyuduk. Sonra kotu hissettim kendimi telafi ettim durumu. Arayi acinca iyice uzaklasiyor insan.
Siz ne zaman yaptirdiniz canimCanim baktim bizimkinde de hem hafif kizariklik hem de sislik var. Fotografini cekip doktoruna sorduk. Normal dedi, kantarona devam edin dedi.
21 kasimda, persembe gunu 2 hafta olacak.Siz ne zaman yaptirdiniz canim
Neden kiBen sünetten vazgeçtim şimdilik
O his bende de var. Hormonlardan galiba. Sanki bebegime ayip ediyorum gibi. Ay en son yaptigimizda salonda anakucaginda uyuyordu. Tam olaya girmisken bu aglamaya basladi. Apar topar gittim emzigini vermeye, bana bir bakisi vardi ki, anne gitme der gibiBen birde hala evde yabancı biri varmista ona ayıp ediyormusuz gibi hissediyorum yakinlasincabizim ara baya açılmış oldu malum hamilelik ile birlikte sezeryan olmama rağmen korku bile var açıkçası
Ya hissediyorlar sanki dimi tam böyle yakinlasiyoruz ordan bı ciyaklama film sahnelerinde olur ya böyle çift bi durur bakar falan ayniO his bende de var. Hormonlardan galiba. Sanki bebegime ayip ediyorum gibi. Ay en son yaptigimizda salonda anakucaginda uyuyordu. Tam olaya girmisken bu aglamaya basladi. Apar topar gittim emzigini vermeye, bana bir bakisi vardi ki, anne gitme der gibiolay bitti zaten orada
işte ben de ondan hep korkarım ara açılınca daha zorlaşıyor ve ne hikmetse evdeki kavga potansiyeli artıyorBiz de bi kac kez yakinlastik sadece, o da cocuk uyanacak korkusuyla alelacelebu ara ben de bunu dusunup dert ediyorum. Eskisi gibi olacak miyiz acaba hic? Amcaogluna baglayinca birbirimize tahammulumuz de azaliyor. O yuzden caba gostermeye calisiyoruz ikimiz de. En azindan kacamak opucukler, bebek uyuduktan sonra sarilip beraber bi seyler izlemek iyi geliyor. Gercekten caba gostermek gerekiyor ama. Sirt agrisindan oluyorum, gecen gun adamcagiz ortami kurmus. Ben bebegi yatirmaya gittim odaya. Yatinca gelicem dedim ama yorgunluktan oluyorum, gitmedim yanina. Uyumadi dedim, halbuki bebek de ben de uyuduk. Sonra kotu hissettim kendimi telafi ettim durumu. Arayi acinca iyice uzaklasiyor insan.
Evet sirf arayi acmamak adina zorluyorum ben de valla, yoksa aklimdaki en son sey aslindaişte ben de ondan hep korkarım ara açılınca daha zorlaşıyor ve ne hikmetse evdeki kavga potansiyeli artıyor
Rota benim kızı fena çarptı, etkileri geçince yeşil mercimeği de bi deneyeyim. Kurufasulye yedim kimyonla çok gaz çıkardı ama sancı-ağlama pek olmadıBana da saglik ocagindaki ebe onerdi. Ilk tasim suyunu dok sonra pisir ye dedi. Bende ilk oyle yaptim sonra direk pisirip yedim. Iyi sut yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?