Ben de ayniyim senin gibi canim bir de bende 2 cocuk kizim okula gidiyor esimin ailesinin bulundugu sehre tasindik hic mi hic istemememe ragmen hic akrabam yakinim yok. Her seyden onemlisi ben de annemi kaybettim 1.5 sene oldu her bunaldigimda cikmaza girdigimde annem olsaydi... ile basliyor cumlelerim. Rabbim annelerimize rahmet etsin

Ay Allahım sen koru
İz kaldı mı peki

Kızlar bizim oğlan 3.5 aya yaklaştı elleri hala yumruk halinde. Nadiren açıyor ellerini. Gelişimsel olarak 3. Ayda bir objeye uzanması ve yakalayabilmesi gerektiği yazıyor fakat bırakın uzanıp yakalamayı, avcunu zorla biz açıp birşey tutturuyoruz. Sizde durumlar nasıl?

Evet evet ayniyiz

Kucagimda gezerken izliyorummm
Eşim okuldan gelince ona postalayip yapıyorum pratik şeyler.Buyuk çocuklar da olunca yapmadan olmuyor.Surekli atistirmalik aranıyorlar .Ahh analik neler yaptiriyor
Wonderwoman halt yemiş
Mecbur yapıcan tabi eşler bi yere kadar

Allah'ım rahmet etsin hepsine çok zor en güzel zamanlarimizda yoklar 3 kardeşiz ben büyüğüm diğer kardeşlerim 16 18 yasindalar onlar için daha zor tabi Allah'ım kimselere muhtaç etme bizleri diyorum hep. En ufak şeyde burnum sızlar keşke olsaydı diye ama tevekkül..

Bizim de 3.denemenin ortasında kız uyanınca bi daha denemeye kalkışmadık eşim sürekli taş atıp duruyor anlamazdan geliyorum
Kızlar ben daha dogurmadan 2020 yi bekle diyordum eşime valla bu kadar gerçek olacağını düşünmemiştim oda onu bekliyor galiba bir yandan taş atıyor dediğin gibi ama nafile. Ya çok utanarak soruyorum emzirme döneminde kuruluk olur yazıyor oluyor mu gerçekten oda korkutuyor beni

Biz de ayniyiz bi de yüzü dışarıya dönük olacak öyle gezcez ve mutlaka konuscam
Şimdi 5-6 kilolar iyi de ilerde napcaz bilmiyorum

Aynen sımsıkı. Nadiren aciyor ellerini. Avuc icinde pislik birikiyor resmen. Her gun zorla acarak temizliyorum.

Evet emzirme döneminde kuruluk oluyor doğru ama emzirmeyle ne alakası var onu bilmiyorum bunun için eczanede satılan jeller var ben kullanmadim ama denenebilir...

Aslında denemem lazım böyle gecenin körü sanki sabahın onu gibi dimdik ayakta oluyor
Gerci bizimki öyle bi tazyikli yapıyor ki sırtına cıkıp komple kıyafet değiştirmek zorundada kalıyoruz bazen
Benimki hiç okadar yapmıyor canım ama. Şimdiye kadar az birşey bacak arasından sızdı iki defa. Bezin bel kısmı bayaa yukarda kalıyor.
Ben geceleri de bir iki sıvazlayıp vuruyorum sırtına, gazını çıkarıyor biraz. Belki de o yüzden tazyikli olmuyordur sizinki gibi.
Bebekten bebeğe değişiyor işte. Büyük oğlumda öyle hep batardı gece yedek kıyafet koyardım Petek’in üstüne sıcak olsun diye. Sonra Ellemeyince yavaş yavaş yapma saati sabaha kaydı. Dene bakalım her türlü kıyafet değiştiriyorsun nasılsa

Bizim de 3.denemenin ortasında kız uyanınca bi daha denemeye kalkışmadık eşim sürekli taş atıp duruyor anlamazdan geliyorum
Bizimki de hayatımız ne zaman düzene girecek deyip duruyo. Ben de düzenli bak ne güzel 2 tane gül gibi çocuğumuz var diyorum. Neyse idare edelim diyo bu sefer yine kaliyo

Tabi ki gececek.. öylesine demiyorum inan ki lohusa depresyonuna dogru kosar adımlarla giderken geri donmus biri olarak söylüyorum. Bazen ogluma bakıp sadece agliyodum öylesine sebepsizce. Bazen yorgunluktan uykusuzluktan herkese ofkeleniyodum. Bszen de ogluma karşı kendimi çok yetersiz hissedip suçluluk duyuyodum yine agliyodum. Kv kp evime yerleşti ustune çıldırmak üzereydim. Bunlara rağmen geçti.

Bunalmamiz sıkılmamız çok normal. Yepyeni bi hayatımız sorumluluklarimiz var artik. Kendine çok yüklenme ve kendini suçlama boyle. Hem her evlilik her ilişki başkadır kendine özeldir. Su an bebegimizle geçirdiğimiz her an çok kıymetli. Tadını çıkaralım:)

geçecek. emin ol geçecek. Allah rahmet eylesin annene. düşün ki sende bir annesin ve evladın sana muhtac. hepimiz zaman zaman bunalıyoruz ama sonra kendi kendime diyorum ki bugünler geri gelmeyecek. tadını cıkarmak istiyorum. sende çıkar. bir tane daha sen yok, evladın için teksin. en güzel annesin. :)

Muhtemel doğum tarihi 19eylül olanlar, bugün havalar nasıl sizde. Yeni bir atak dönemi başladı bugün ve kucak dışında uyumaya korkuyor sanki. Şu saat oldu halaa omzumda kafası. Dün mis gibi 8.30da yatıp sabaha karşı 5te uyanmıştı ilk uykusundan. Atak öncesi haIrlıkmış. Bu kadar uzun oluşu bir ilkti ve sonmuş
Öğlen 1den beri hep memede uyuklayıp uyandı. Saat 4gibi öyle yatağına koyup oturdum. Birşey görmüşte çok korkmuş gibi bağırıp gözlerini ayırdı. Kucağıma aldım ben burdayım dedim ama etkisinden çıkamadı bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…