Canım Allah rahmet eylesin. Nurlarda uyusun anneciğin.

Kızlar eşlerinizle bişi bişi yapamasanızda öpüşün koklaşın sırnaşın cilveleşin derim
Cok tehlikeli dönemdeyiz memeler fora kilolar almış basını gidiyor bakımsızlık hat safha kafada topuzlar cirit atıyor falan derken adamları iyice kendinizden uzaklaştırmayın
Birde bazı adamlar eşleri dogum yaptıktan sonra artık onları partnerleri değilde anne gibi görmeye baslıyorlarmıs
Kendi kendimize yapmamak lazım bunu

Hani yasak olan cazip gelir ya onun gibi kv bizde olunca cazip geliyo flortlesmek bile. Evde kose bucak kv den kaçıp flortlesiyoruz. Çağırın gelsinler bi o ise yariyo zaten

Aminnn seninde basinsagolsun mekani cennet olsun insallah..aynen ben kafami dinlicem gelcek yardim edicek diye dusunurken gelip aliyo cocuk deliye donuyo havaya kaldiriyo cocuk korkacak daha o hareketler icin kucuk diyorum beni ciddiye almiyo en son dun isirdi ve cocuk agladi nasil sinirlendim o an kafasini kirasim geldi yani icli icli agliyo garibim..evet yakinlasma olmayinca daha sariyoruz belki ama bizim durum belli bizim sevgiye ihtiyacimiz var..calisirken 2 yuz goruyorlar evden uzaklasiyorlar ben bir odanin icindeyim ne kadar nese aacabilir ne kadar seksapel dolasabilirim allahsen hele bugun şoka girdim o kadar gereksiz yere cikisti ki bana o mu dogurdu ben mi bilmiyorum bu saat oldu hala konusmuyorum..

İlk deneme de felaket derecede vardı kuruluk ama sonra azaldı. Sanırım istekli olmak, hazır olmak da etkiliyor ama bu kafayla bu yorgunlukla istek nasıl olur bilemedim

Hic endiselenme canim. Kolayca gececek emin ol. Iyi ki yaptirdik diyeceksiniz.
İnşallah canım. Senin yorumların içimi rahatlatıyor çok. Yaşadığın için ne nasıl biliyorsun. Operasyondan sonra senden destek isteyebilirim. Yardımcı olursan sevinirim.

Bizimki 20 eyluldu. Her zamanki gibi, bizimki sabah ve aksam disinda gun boyu hep huysuz. Ama gece uykusuna biraz gec yatti bugun. Aglamadi ama, besiginde mikirdanip durdu 2 saat. En sonunda uyudu.

Bizimkinin doğduğundan beri eller açık hatta çoğunlukla kollar da açık orkestra şefi gibi tutuyor elleri kolları bizimki oyun halısında ki oyuncakları tutuyor ama bilinçli yaptığını sanmıyorum denk geliyor herhalde.

Bizimki 20 eyluldu. Her zamanki gibi, bizimki sabah ve aksam disinda gun boyu hep huysuz. Ama gece uykusuna biraz gec yatti bugun. Aglamadi ama, besiginde mikirdanip durdu 2 saat. En sonunda uyudu.
Mavikelebek0134 8de uykuda olan çocuğum bu akşam 20.50de ancak uyudu. Güne özel bir durum galiba...

Bizim de 18-19 Eylül filandı. Benim kız da çok husursuz dünden beri, ben de rota aşısına bağlamıştım ama atak haftası mı gelmiş kucaktan inmek istemiyor. Dünde misafirler vardı millet gidene kadar kucağımdan inmedi, bi de bana da ayağa kalk diyor oturunca ben ağlıyor misafirler hep öyle sandı acıdılar bana gün içinde ana kucağında, oyun halısında takılıyordu ne güzel bugün hiç birini istemedi

Bugun bizde boyleydik rota asisi olduk bugun ates yapmadi ama cok huzursuzdu

İnşallah canım. Senin yorumların içimi rahatlatıyor çok. Yaşadığın için ne nasıl biliyorsun. Operasyondan sonra senden destek isteyebilirim. Yardımcı olursan sevinirim.
Tabi ki, ne demek ben de cok endiseliydim oncesinde ama cok sukur sorunsuzca atlattik. Bakimina biraz ozen gostermek gerekiyor sadece. Bez degistirirken yaninda biri olursa iyi olur. Esim evde oldugu icin bana hep o yardim etti. Ben tutuyordum o ilaclari uyguladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…