Canım Allah rahmet eylesin. Nurlarda uyusun anneciğin.Kızlar ben daha dogurmadan 2020 yi bekle diyordum eşimevalla bu kadar gerçek olacağını düşünmemiştim oda onu bekliyor galiba bir yandan taş atıyor dediğin gibi ama nafile. Ya çok utanarak soruyorum emzirme döneminde kuruluk olur yazıyor oluyor mu gerçekten oda korkutuyor beni
Hani yasak olan cazip gelir ya onun gibi kv bizde olunca cazip geliyo flortlesmek bile. Evde kose bucak kv den kaçıp flortlesiyoruz. Çağırın gelsinler bi o ise yariyo zatenEvet tecrubeliler bilir daha çok aynı dediğin gibi sudan çıkmış balık gibiyizyani biz 3 sene sonra yaptık çocugu onun rahatlığı vardı eşimle birlikte bir anda böyle emmioglu moduna girince kendimi çok kötü hissediyorum birde galiba emzirme den dolayo isteksizlikte olabiliyormuş nenzaman geçer ki 2 sene emzirme düşünülürse amaniinnn
Aminnn seninde basinsagolsun mekani cennet olsun insallah..aynen ben kafami dinlicem gelcek yardim edicek diye dusunurken gelip aliyo cocuk deliye donuyo havaya kaldiriyo cocuk korkacak daha o hareketler icin kucuk diyorum beni ciddiye almiyo en son dun isirdi ve cocuk agladi nasil sinirlendim o an kafasini kirasim geldi yaniValla kusura bakma çok güldüm benim gibisin aynıbizde çok atisiyoruz sarsıyor tutmayı bilmiyor yok sende susmuyor bir kere aglatmadan tut falan daha nicesi Gün içinde ful bende olunca aksam daha çok şey bekliyorum ondan. Zaten yakinlasamayicna da aradaki gerginlikte sönmüyor valla nolcaz bilmiyorum. Annen inşallah tez iyileşir olsun dünya gözüyle gördü çok şükür seninki
o bize de oldu cok komik bi durumBizim de 3.denemenin ortasında kız uyanınca bi daha denemeye kalkışmadıkeşim sürekli taş atıp duruyor anlamazdan geliyorum
Allah yardımcınız olsun canımKızlar yarın sunnet+dil bağı operasyonumuz var. Dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah kolay olur bizim için
Dualarimiz sizinleKızlar yarın sunnet+dil bağı operasyonumuz var. Dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah kolay olur bizim için
Hic endiselenme canim. Kolayca gececek emin ol. Iyi ki yaptirdik diyeceksiniz.Kızlar yarın sunnet+dil bağı operasyonumuz var. Dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah kolay olur bizim için
İlk deneme de felaket derecede vardı kuruluk ama sonra azaldı. Sanırım istekli olmak, hazır olmak da etkiliyor ama bu kafayla bu yorgunlukla istek nasıl olur bilemedimKızlar ben daha dogurmadan 2020 yi bekle diyordum eşimevalla bu kadar gerçek olacağını düşünmemiştim oda onu bekliyor galiba bir yandan taş atıyor dediğin gibi ama nafile. Ya çok utanarak soruyorum emzirme döneminde kuruluk olur yazıyor oluyor mu gerçekten oda korkutuyor beni
İnşallah canım. Senin yorumların içimi rahatlatıyor çok. Yaşadığın için ne nasıl biliyorsun. Operasyondan sonra senden destek isteyebilirim. Yardımcı olursan sevinirim.Hic endiselenme canim. Kolayca gececek emin ol. Iyi ki yaptirdik diyeceksiniz.
Bizimki 20 eyluldu. Her zamanki gibi, bizimki sabah ve aksam disinda gun boyu hep huysuz. Ama gece uykusuna biraz gec yatti bugun. Aglamadi ama, besiginde mikirdanip durdu 2 saat. En sonunda uyudu.Muhtemel doğum tarihi 19eylül olanlar, bugün havalar nasıl sizde. Yeni bir atak dönemi başladı bugün ve kucak dışında uyumaya korkuyor sanki. Şu saat oldu halaa omzumda kafası. Dün mis gibi 8.30da yatıp sabaha karşı 5te uyanmıştı ilk uykusundan. Atak öncesi haIrlıkmış. Bu kadar uzun oluşu bir ilkti ve sonmuş
Öğlen 1den beri hep memede uyuklayıp uyandı. Saat 4gibi öyle yatağına koyup oturdum. Birşey görmüşte çok korkmuş gibi bağırıp gözlerini ayırdı. Kucağıma aldım ben burdayım dedim ama etkisinden çıkamadı bir süre.
Bizimkinin doğduğundan beri eller açık hatta çoğunlukla kollar da açık orkestra şefi gibi tutuyor elleri kollarıKızlar bizim oğlan 3.5 aya yaklaştı elleri hala yumruk halinde. Nadiren açıyor ellerini. Gelişimsel olarak 3. Ayda bir objeye uzanması ve yakalayabilmesi gerektiği yazıyor fakat bırakın uzanıp yakalamayı, avcunu zorla biz açıp birşey tutturuyoruz. Sizde durumlar nasıl?
Östrojen hormonu baskılanıyormuşEvet emzirme döneminde kuruluk oluyor doğru ama emzirmeyle ne alakası var onu bilmiyorum bunun için eczanede satılan jeller var ben kullanmadim ama denenebilir...
Bizimki 20 eyluldu. Her zamanki gibi, bizimki sabah ve aksam disinda gun boyu hep huysuz. Ama gece uykusuna biraz gec yatti bugun. Aglamadi ama, besiginde mikirdanip durdu 2 saat. En sonunda uyudu.
Bizim de 18-19 Eylül filandı. Benim kız da çok husursuz dünden beri, ben de rota aşısına bağlamıştım ama atak haftası mı gelmişMuhtemel doğum tarihi 19eylül olanlar, bugün havalar nasıl sizde. Yeni bir atak dönemi başladı bugün ve kucak dışında uyumaya korkuyor sanki. Şu saat oldu halaa omzumda kafası. Dün mis gibi 8.30da yatıp sabaha karşı 5te uyanmıştı ilk uykusundan. Atak öncesi haIrlıkmış. Bu kadar uzun oluşu bir ilkti ve sonmuş
Öğlen 1den beri hep memede uyuklayıp uyandı. Saat 4gibi öyle yatağına koyup oturdum. Birşey görmüşte çok korkmuş gibi bağırıp gözlerini ayırdı. Kucağıma aldım ben burdayım dedim ama etkisinden çıkamadı bir süre.
Bugun bizde boyleydik rota asisi olduk bugun ates yapmadi ama cok huzursuzduBizim de 18-19 Eylül filandı. Benim kız da çok husursuz dünden beri, ben de rota aşısına bağlamıştım ama atak haftası mı gelmişkucaktan inmek istemiyor. Dünde misafirler vardı millet gidene kadar kucağımdan inmedi, bi de bana da ayağa kalk diyor oturunca ben ağlıyor misafirler hep öyle sandı acıdılar bana gün içinde ana kucağında, oyun halısında takılıyordu ne güzel bugün hiç birini istemedi
Tabi ki, ne demekİnşallah canım. Senin yorumların içimi rahatlatıyor çok. Yaşadığın için ne nasıl biliyorsun. Operasyondan sonra senden destek isteyebilirim. Yardımcı olursan sevinirim.
kolayca atlatırsınız inşallahKızlar yarın sunnet+dil bağı operasyonumuz var. Dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah kolay olur bizim için
ahhh rüya gibiMavikelebek0134 8de uykuda olan çocuğum bu akşam 20.50de ancak uyudu. Güne özel bir durum galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?