İnşallah canım. Senin yorumların içimi rahatlatıyor çok. Yaşadığın için ne nasıl biliyorsun. Operasyondan sonra senden destek isteyebilirim. Yardımcı olursan sevinirim.
Canim 8nsallah kolay gecer. Dil olayi kolay olur diye dusuniyorum. Biz ilk bebegi dusurmustuk damagi yarilmisti cok az. Doktora gittik acile. Acil doktoru emzirmemi istedi emzirdim ve kanamasi durmustu.
Ben de senden sunnet konusunda destek isteyecegim. Bizimki kan tahlillerinde sorun cikmazsa 17 arakikta olacak.

Teşekkürler ..

Valla öyle dün dışarı çıktık dedim kendimi evcil hayvan gibi hissediyorum tasmami alıp hava almaya cikarilmisim da eve geri donmusum gibi insan yüzü görmeyi ozlicegimi dusunmezdim.. konuşma kız

Benimki saat 10'da ancak uyudu. Mikirdanip durdu. Memede bile 45 dk kaldi. Yerine koydum, 8:45'te. Tam 10'da daldi uykuya ancak.
mesela böyle olunca tekrar emzirmiyo musun? yani 8.45de emmiş aradan 1 saat geçmiş. benim içime sinmiyor illaki uyumadan tam önce emecek

mesela böyle olunca tekrar emzirmiyo musun? yani 8.45de emmiş aradan 1 saat geçmiş. benim içime sinmiyor illaki uyumadan tam önce emecek
Ben de oyleydim eskiden. Hatta bugun dusundum bunu. Acaba emzirsem mi diye ama oncesinde uzun uzun emdi. Bi de emerse sil bastan olacak. Ha daldi ha dalacak derken zaman gecti. Ben de biraktim, acikirsa erken uyanir diye dusundum.

Ben de oyleydim eskiden. Hatta bugun dusundum bunu. Acaba emzirsem mi diye ama oncesinde uzun uzun emdi. Bi de emerse sil bastan olacak. Ha daldi ha dalacak derken zaman gecti. Ben de biraktim, acikirsa erken uyanir diye dusundum.
zaten 2 saatte acıkıyor. bir de 1 saat uyumasına izin verip sabahlamayı göze alamam sanırım yarım saat bile uyumadan geçse kundakla tekrar emziriyorum 5 dk emip uyuyor demek ki tam doydu diyorum bende

zaten 2 saatte acıkıyor. bir de 1 saat uyumasına izin verip sabahlamayı göze alamam sanırım yarım saat bile uyumadan geçse kundakla tekrar emziriyorum 5 dk emip uyuyor demek ki tam doydu diyorum bende
Eskiden ben de tekrar emziriyordum. Son zamanlarda hic bu kadar uzun surmemisti dalmasi. Daha kalsaydi emzirirdim yine.

Zamanımız biraz sıkışıktı..Aslında dr ilk 3ayda önerdi ama 1.5 yaşına kadar gelişiyor dedi. Bize bıraktı zamanı. Vaktimiz uymayınca erteledik. Senin mesajlarınu da takip ediyorum
Yarina randevu almistim goturucez bakalim ne diyecek sislik dune gore biraz daha iyi gibi. Hayirlisi olsun sizin de ama bence 1.5 yasini gecirmeyin

Bende bilinçli Birşey e uzandığını görmedim ama oyun halısını aldığımızdan beri 1 haftadır sanki uzanıyor tutuyor gibi simdiye kadar aldiklarimdan tek ise yarayan oyun halisi oldu 10-15 dk duruyor buarada surkli saclarimizi tutuyor zor kurtuluyoruz elinden cadinin

Bence de oyun halısı müthiş bişey. Hatta geçen benim kız orda uyuyakalmış şok oldum

8 saat çok evet. Bizim en fazla 5 saat uyuyor. Uyandığında da ağlamıyor mıkırdanmasına uyanıyorum, eşim hiç uyanmıyor duymuyor bile.

Ne zamandan beri koyuyorsun oyun halisina? Biz daha dun kullanmaya basladik. 5 dk kaldi ancak. Zamanla artar diye umut ediyorum.
1 aydır koyuyorum ben. uzanıyor oyuncakları çekiyo onlarla konusuyo. keyfi iyiyse yarım saate yakın oynar. ama istemezse maalesef 5 dk zamanla alısır.

Ne zamandan beri koyuyorsun oyun halisina? Biz daha dun kullanmaya basladik. 5 dk kaldi ancak. Zamanla artar diye umut ediyorum.
2-3 hafta oldu yanlış hatırlamıyorsam. Bizim de ilk başta 5 dk durdu sonra zamanla ilgisini çekmeye başladı. Oyuncaklara yanlışlıkla eli ayağı çarpıp ses çıkardıkça ilgisini çeker oldu. Bi de orda yatıp oyuncakları incelerken elini yemeye bayılıyor

Bizimkinin de eli ayagi carpinca hosuna gitti bugun. Ya bu elini yemeyi bayagi abartti benimki de. Sesi cikmiyor elini kemirirken. Dunyanin en tatli seyini yiyor gibi bi hali var e o elleri ben de yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…