Bende üşeniyorum o günkü koyafeti neyse onunla çekiyorum gayet zıbın falan , geçen bant taktım tipi değişti kuzumun
Elbiseleri var onları giydirip çeksem küşotlu çorabı yok daha kızımın yaa
Bacaklarını açık bırak çok tatlı oluyo
Güpürlü beyaz çoraplar yada kıyafetine uygun çorap giydir ard arda foto çekip,
Hemen sar sarmala kuzuyu

Ay masallah bizimkide oyle bir ihtiyaci varsa aglar.bi bu ara kucakci olduk..duzceye gidince millet diyo ki cocuk bakiyorum deme orada da inadina daha uysaldi millette bosuna soyleniyorum zannedicek babaasi yurtdisina gidecek 1hafta yalniziz yine gecende 2 hafta memleketteydim pek sorun cikartmadi..yazinda insallah boyle devam eder..dis cikartma donemi neler yasariz bilinmez tabi:)

Bende üşeniyorum o günkü koyafeti neyse onunla çekiyorum gayet zıbın falan , geçen bant taktım tipi değişti kuzumun
Elbiseleri var onları giydirip çeksem küşotlu çorabı yok daha kızımın yaa
Kiz olunca daha farkli oluyor tabi. Erkekte pek secenek yok. Ileride de pek umursamaz heralde. Kiz yegenim var, her seyi bir olay. Erkek cocuklarin pek umrumda degil

Kiz olunca daha farkli oluyor tabi. Erkekte pek secenek yok. Ileride de pek umursamaz heralde. Kiz yegenim var, her seyi bir olay. Erkek cocuklarin pek umrumda degil
Benim kız yeğenimde öyle herşeyi bir olay süslü kürkü bile var kıyafet alışverişi delisi

Kizlar her ay konsept cekim mi yapiyorsunuz? Ya ben cok usengecim, ya da kendim de hic merakli olmadigim icin aklima bile gelmiyor. Oglum insallah ileride niye yapmadin demez
anne beni hale sokmussun falan diyebilir buyudugunde ama guzel oluyo yapabilirsin bence
yesilus pinterestten bakabilrsin fikir oluyo ben tamamen aklima ne gelirse..

Benimki umursar bence
Hiç düşünemiyorum bana trip attığı günleri

Anladim canım degistirmissin. Öncekileri senin sanmistim
Maşallah çok tatlılar tam ikisini bi arada yemelik
Profili değiştireyim ben o zaman
Geçen gün baktım başka bi üyede onu profil yapmış
Şimdi benim çocukları da başkası hazır profil sanmasın
Teşekkür ederiz canım

Oy oyy, dantelli corabini yesinler. Ben ancak dinozorlu tulumuyla arabali tulumu arasinda secim yapabilirim
Cizgi film karakterleriyle yapsana..hmde vardi galiba vinidipu 'lu altust takim..mickey mouse olur..superman olur yaninada oyuncak araba olur yilbasi toplari olur

Abla çok hırçın çok yaramaz çok inat hergün birşeyler yapar dün okulda saçlarına yapıştırıcı sürmüş, ondan önce dilini boyamış ondan once giydigi kıyafetini kesmiş biara okulda özellikle baştan aşağı kendini islatiyordu 1 haftadır bıraktık baba 6 ay yoktu yanımızda babanın geldiği gün bebek doğdu aynı hafta okula başladı haliyle çok değişti herşeyi inadına yapıyor bebekten çok o problem bebeğin akşam 2 saat çılgınca ağlaması gün içinde iyi ama hep yapısıgız es dersen bebege hiç tahammülü yok sevmeye bile korkuyo ama ablayla ilgilidir normaldede iyidir ama bebek avutmasini bilmiyo robot gibi tutuyor dediğin gibi bazı erkekler bazı konularda çok zayıf olmuyor bazı şeyler zorla ya kabul edicez yada dır dır yapıp hayati zehir etcez çok haklısın bende kabul etmeye başladım ama işte çok yoruluyorum şu gaz dönemimiz bitince rahatlarız insallah ablada biraz alışırsa herşey iyi olur diye umut ediyorum.buarada 30 ekim kürtaj oldum daha adet olmadım bugün bir korku sardı beni

Ne guzel anlatmissin hayranim boyle guclu kadinlara cidden helal olsun

Cizgi film karakterleriyle yapsana..hmde vardi galiba vinidipu 'lu altust takim..mickey mouse olur..superman olur yaninada oyuncak araba olur yilbasi toplari olur
Bi dusuneyim bakalim. Babamiz sanatci, kompozisyondan anlar aslinda. Onun basinin etini yiyeyim. Onumuzde bir ay var daha. 31 Aralik'ta tam 4 aylik olacak. Yilbasi konsepti de yapabiliriz belki.

Bi dusuneyim bakalim. Babamiz sanatci, kompozisyondan anlar aslinda. Onun basinin etini yiyeyim. Onumuzde bir ay var daha. 31 Aralik'ta tam 4 aylik olacak. Yilbasi konsepti de yapabiliriz belki.
Ne guzel degerlendir Evet o da cok guzel olur bende yilbasi elbisesi giydiricem hm de var yine kostumler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…