- 8 Kasım 2018
- 5.907
- 14.505
- 248
4. Aya bakalim, pek beceremem ama esime yikayim bu gorevi.1 yaşa kadar gününde resimlerini çekmiştim kızımın
Bu sefer konsept yapıyorum hoş oluyor dene bence
Konsept resmî ve fikriniz var mı ya1 yaşa kadar gününde resimlerini çekmiştim kızımın
Bu sefer konsept yapıyorum hoş oluyor dene bence
Bacaklarını açık bırak çok tatlı oluyoBende üşeniyorum o günkü koyafeti neyse onunla çekiyorum gayet zıbın falan , geçen bant taktım tipi değişti kuzumun
Elbiseleri var onları giydirip çeksem küşotlu çorabı yok daha kızımın yaa
Ay masallahYazın 1 yaşına yakın olacak ve mizacı bana benziyor kızımın uysal bir ihtiyacı yoksa ağlamıyor vs ama her ay değişebilir onu bilemem ama ağlamasını düşünmek istemiyorum ağlarsa da kulaklarına pamuk tıkasınlar
Kiz olunca daha farkli oluyor tabi. Erkekte pek secenek yok. Ileride de pek umursamaz heralde. Kiz yegenim var, her seyi bir olay. Erkek cocuklarin pek umrumda degilBende üşeniyorum o günkü koyafeti neyse onunla çekiyorum gayet zıbın falan , geçen bant taktım tipi değişti kuzumun
Elbiseleri var onları giydirip çeksem küşotlu çorabı yok daha kızımın yaa
Deniyeceğim , kısa dantelli çorabı varBacaklarını açık bırak çok tatlı oluyo
Güpürlü beyaz çoraplar yada kıyafetine uygun çorap giydir ard arda foto çekip,
Hemen sar sarmala kuzuyu
Benim kız yeğenimde öyle herşeyi bir olay süslüKiz olunca daha farkli oluyor tabi. Erkekte pek secenek yok. Ileride de pek umursamaz heralde. Kiz yegenim var, her seyi bir olay. Erkek cocuklarin pek umrumda degil
Bende baktım şimdi kızım 4 aylıkken bildiğin poz vermiş4. Aya bakalim, pek beceremem ama esime yikayim bu gorevi.
Çok tatlı olur EminimDeniyeceğim , kısa dantelli çorabı var
Oy oyy, dantelli corabini yesinler. Ben ancak dinozorlu tulumuyla arabali tulumu arasinda secim yapabilirimDeniyeceğim , kısa dantelli çorabı var
anne beni hale sokmussun falan diyebilir buyudugundeKizlar her ay konsept cekim mi yapiyorsunuz? Ya ben cok usengecim, ya da kendim de hic merakli olmadigim icin aklima bile gelmiyor. Oglum insallah ileride niye yapmadin demez
Anladim canım degistirmissin. Öncekileri senin sanmistimŞuan benimkiler var
Benimki umursar benceKiz olunca daha farkli oluyor tabi. Erkekte pek secenek yok. Ileride de pek umursamaz heralde. Kiz yegenim var, her seyi bir olay. Erkek cocuklarin pek umrumda degil
Profili değiştireyim ben o zamanAnladim canım degistirmissin. Öncekileri senin sanmistim
Maşallah çok tatlılar tam ikisini bi arada yemelik
KoptumOy oyy, dantelli corabini yesinler. Ben ancak dinozorlu tulumuyla arabali tulumu arasinda secim yapabilirim
Cizgi film karakterleriyle yapsana..hmde vardi galiba vinidipu 'lu altust takim..mickey mouse olur..superman olurOy oyy, dantelli corabini yesinler. Ben ancak dinozorlu tulumuyla arabali tulumu arasinda secim yapabilirim
Oyy Allah yardımcın olsun cnm.Gercekten zor ama geçiyor yaa sen güçlü dur.Hep analar güçlü oluyor biliyorum ama bu yüzden analik bize nasip oluyor.Inan bende gurbette iki çocuk baktım.aralari 2 yaş.Herkes beni biri arabada biri kanguruda çocuk ile hatırlar.Esim öğretmen.Oglen eve gelirdi ama bakmazdı çocuklara.cunku gece sabaha kadar pc de oyun oynar sabah okula gider,okuldan gelince de uyurdu.Cocuklar durmazdı onda hal böyle olunca.Yetisme şekli o şekilde idi.kendi kendime kurar,iyice gıcık olurdum.Evde cocuklarin sesine tahammulu olmaz ama pcde online olarak oynadigi oyunda ,oyun arkadaslari ile skype uzerinden konusur, onlarin arka fonlarindan gelen cocuk gurultulerinden rahatsiz olmazdi.en cok bu agrima giderdi.O oyun oynarken cok bozmusumdur internetio zamanda kalkar gelir yanimizda oturdugu yerden horlamaya baslardi.O zamanlar kucuktum.su anki olgunlugum yoktu.Kari koca arasinin nasil olmasina dair cok bi deneyim de yoktu.Cevrede eşlerine yardım eden arkadaşları gördükce evde kavgalar eksik olmazdı.sonra frenledim kendimi.
Dedim kendine gel.Bu çocuklar dünyaya geldi ise huzurlu bir evde yasamak hakları.Esimi gormezden geldim.sanki o yok gibi kendimi çocuklarımi yetiştirmeye verdim.Zaten herşeye ben koşturuyordum,en azından kafamda kurmayarak kendimi daha fazla yıpratmayacaktım.kocama soylenmeyi bıraktım.pek muhatap olmamaya başladım.evde bi huzursuzluk hakim olunca,çocuklarda hissediyor.kendime hobi edindim.havada az bi yumuşama olduğu gibi birini kanguru diğerini arabaya koyup dışarı attım kendimi.ben kendimi rahatladıkça çocukların hırçınlığı azaldi.
Çocuklarla gülerek eğlenmeye başlayınca eşim bize kulak kabartmaya başladı,Öyle öyle bıraktı oyunu.bize daha çok zaman ayırmaya,ilgilenmeye başladı.onun takılmak için söylediği herşey (kizdirmak hoslarina gidiyor)zoruma gider küserdim,sonra ben de takmamaya başladım.Ben takmayınca yapmamaya başladı.gicik bir şekilde lohusalık bizim hakkımız iken bazen karşı cinsi daha fazla etkiliyor.
Lafı uzattım bir arkadaş olarak tavsiyem kendine yönel.sen kendini düzeltince çocukların hırçınlığı farkedecek insallah emin ol
Ne guzel anlatmissin hayranim boyle guclu kadinlaraOyy Allah yardımcın olsun cnm.Gercekten zor ama geçiyor yaa sen güçlü dur.Hep analar güçlü oluyor biliyorum ama bu yüzden analik bize nasip oluyor.Inan bende gurbette iki çocuk baktım.aralari 2 yaş.Herkes beni biri arabada biri kanguruda çocuk ile hatırlar.Esim öğretmen.Oglen eve gelirdi ama bakmazdı çocuklara.cunku gece sabaha kadar pc de oyun oynar sabah okula gider,okuldan gelince de uyurdu.Cocuklar durmazdı onda hal böyle olunca.Yetisme şekli o şekilde idi.kendi kendime kurar,iyice gıcık olurdum.Evde cocuklarin sesine tahammulu olmaz ama pcde online olarak oynadigi oyunda ,oyun arkadaslari ile skype uzerinden konusur, onlarin arka fonlarindan gelen cocuk gurultulerinden rahatsiz olmazdi.en cok bu agrima giderdi.O oyun oynarken cok bozmusumdur internetio zamanda kalkar gelir yanimizda oturdugu yerden horlamaya baslardi.O zamanlar kucuktum.su anki olgunlugum yoktu.Kari koca arasinin nasil olmasina dair cok bi deneyim de yoktu.Cevrede eşlerine yardım eden arkadaşları gördükce evde kavgalar eksik olmazdı.sonra frenledim kendimi.
Dedim kendine gel.Bu çocuklar dünyaya geldi ise huzurlu bir evde yasamak hakları.Esimi gormezden geldim.sanki o yok gibi kendimi çocuklarımi yetiştirmeye verdim.Zaten herşeye ben koşturuyordum,en azından kafamda kurmayarak kendimi daha fazla yıpratmayacaktım.kocama soylenmeyi bıraktım.pek muhatap olmamaya başladım.evde bi huzursuzluk hakim olunca,çocuklarda hissediyor.kendime hobi edindim.havada az bi yumuşama olduğu gibi birini kanguru diğerini arabaya koyup dışarı attım kendimi.ben kendimi rahatladıkça çocukların hırçınlığı azaldi.
Çocuklarla gülerek eğlenmeye başlayınca eşim bize kulak kabartmaya başladı,Öyle öyle bıraktı oyunu.bize daha çok zaman ayırmaya,ilgilenmeye başladı.onun takılmak için söylediği herşey (kizdirmak hoslarina gidiyor)zoruma gider küserdim,sonra ben de takmamaya başladım.Ben takmayınca yapmamaya başladı.gicik bir şekilde lohusalık bizim hakkımız iken bazen karşı cinsi daha fazla etkiliyor.
Lafı uzattım bir arkadaş olarak tavsiyem kendine yönel.sen kendini düzeltince çocukların hırçınlığı farkedecek insallah emin ol
Bi dusuneyim bakalim. Babamiz sanatci, kompozisyondan anlar aslinda. Onun basinin etini yiyeyim. Onumuzde bir ay var daha. 31 Aralik'ta tam 4 aylik olacak. Yilbasi konsepti de yapabiliriz belki.Cizgi film karakterleriyle yapsana..hmde vardi galiba vinidipu 'lu altust takim..mickey mouse olur..superman oluryaninada oyuncak araba olur yilbasi toplari olur
Ne guzel degerlendirBi dusuneyim bakalim. Babamiz sanatci, kompozisyondan anlar aslinda. Onun basinin etini yiyeyim. Onumuzde bir ay var daha. 31 Aralik'ta tam 4 aylik olacak. Yilbasi konsepti de yapabiliriz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?