Abla çok hırçın çok yaramaz çok inat hergün birşeyler yapar dün okulda saçlarına yapıştırıcı sürmüş, ondan önce dilini boyamış ondan once giydigi kıyafetini kesmiş biara okulda özellikle baştan aşağı kendini islatiyordu 1 haftadır bıraktık baba 6 ay yoktu yanımızda babanın geldiği gün bebek doğdu aynı hafta okula başladı haliyle çok değişti herşeyi inadına yapıyor bebekten çok o problem bebeğin akşam 2 saat çılgınca ağlaması gün içinde iyi ama hep yapısıgız es dersen bebege hiç tahammülü yok sevmeye bile korkuyo ama ablayla ilgilidir normaldede iyidir ama bebek avutmasini bilmiyo robot gibi tutuyor dediğin gibi bazı erkekler bazı konularda çok zayıf olmuyor bazı şeyler zorla ya kabul edicez yada dır dır yapıp hayati zehir etcez çok haklısın bende kabul etmeye başladım ama işte çok yoruluyorum şu gaz dönemimiz bitince rahatlarız insallah ablada biraz alışırsa herşey iyi olur diye umut ediyorum.buarada 30 ekim kürtaj oldum daha adet olmadım bugün bir korku sardı beni
Kızlar selamlar. Sağlık ocağından 3 ay kontrolünden geliyorum. Kızım da az kilo almış. 6.200 gram 59 cm boy. Baş çevresi 39 cm. Sanki az büyüyor gibi geldi. Diğer kızlarımın değerlerine bakıcam birazdan. Kucağımda uyuyor kızım.