yesilus teşekkürler teyzesi
Ben İpek’i kaçırdım, aynı gün doğdular
Erva kuşla tanışmalarını isterim fotoğraf koyarsan bizi de çağır

Kürtaj mı? Nasıl yani anlamadım
Hangi ara oldu, isteyerek mi bi sorun mu vardı
Ben şok

Yok arkadasin dogum sonrasi sıkıntısı vardi..ayy aman yaaa en korktugum sey pesine cok kalan var öyle..
Ne diyeceğimi bilemedim ya
Bende korkuyorum vallabi türlü adet olamadım daha. Tam başlayacak diyorum ıhh yok

Ne diyeceğimi bilemedim ya
Bende korkuyorum vallabi türlü adet olamadım daha. Tam başlayacak diyorum ıhh yok
Bende 2kez oldum 12gun gecti suan :) emzirmeyle alakali sanirim baya yuklendim emzirmeye kesildimi noldu tekrar anlamadim

Bende 2kez oldum 12gun gecti suan :) emzirmeyle alakali sanirim baya yuklendim emzirmeye kesildimi noldu tekrar anlamadim
Ben ilk kez oldum. Kanamam bitmek bilmedi. Dogumda boyle olmadi. Ped yetistiremiyorum. Bugun 6. Gun, yeni azalmaya basladi.

Doğum sonrasi bitmeyen kanama yüzünden plasentadan parca kalmış her iki doğumundan sonra aynı sebeple kürtaj oldum malesef
Anladım canım çok geçmiş olsun
Bende çocuk filan sandım şaşırdım ya
Şuan nasılsın iyisin inşallah

Kızlar selamlar. Sağlık ocağından 3 ay kontrolünden geliyorum. Kızım da az kilo almış. 6.200 gram 59 cm boy. Baş çevresi 39 cm. Sanki az büyüyor gibi geldi. Diğer kızlarımın değerlerine bakıcam birazdan. Kucağımda uyuyor kızım.

Düzensiz olması emzirmeyle alakalı
Benim göbeğim şişti bildiğin rahatsız ediyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…