Rota hepimizi mahfetti aşısı böyleyse hastalığı nasıl kimbilir, Allah korusun. Bi de atak haftası da geldi çattı

Mavikelebek0134 dun sen sormustun buyume atagini. Ayni haftafayiz galiba. Dun de zor uyudu oglum. Gece ilk uzun uykusu da kisa surdu, 3 saat. Bugun de yerine ne zaman koyduysam agladi, tekrar kucagima aldim her defasinda. En sonunda uyudu ama bugun de 2 saat surdu ilk uykusu. Hep huzursuz. Memede de 5-10 dk kaliyordu ne zamandir ama dunden beri ben biraktirmasam birakmiyor bir saat. Basta emiyor ama sonra emzik gibi minik minik tutuyor agzinda. Galiba buyume atagi bu. Insallah gecicidir.

Emceği çıkarıp elini nerdeyse bileğine kadar sokup öğürüyor ya bende çok korkuyorum.elini böylemi keşfetcek kendine zarar veriyo
Bizimki de öyle. Tam uykuya dalarken emziği çıkarıp başlıyor elini yalamaya, yemeye uykusu da kaçıyor dün misafirim vardı aman dikkat et yoksa bu el yeme alışkanlık olarak kalır dedi ama ne yabailirzki dönemsel bişey

Puuufff bu büyüme atağı zor geçecek anlaşıldı sonu çok güzel olur inşallah... Kollarım, belim deli gibi ağrıyor artık

18 eylüldü bizim de. Ama önceki atakları kızım doğum haftasına göre yaşamıştı
Benim de transfer tarihine gore 18 eylul, adet tarihine gore 20 eyluldu, ya da tam tersi tam hatirlamiyorum. Valla bilemiyorum. Galiba ellerini bilincli kullanmayi ogrenme arefesindeler. Sabirla gecmesini bekleyecegiz, napalim

suyu kaynatıp mikrobunu kırdım. her vereceğimde de biberonu benmari usulü ısıttım soguk geliyor cünkü. artık cok alıstı seviyor suyu
Benim kız su için ağlıyor bile:))ama ben mama da veriyorum.ebeye söyledim çok şu içiyor diye bırak dedi içsin zaten o ihtiyacı kafar içer dedi.İştahını da kapatmıyor çok şükür üstüne yabm süt ya mama gömüyor:)

evet benimki de. zaten birkaç yudum alıyor

Benim kızım iki gündür oyuncaklara bilinçli olarak uzanıyor. Bir de sağ koluna ağırlığını vererek yarım dönüyor. Her an tam dönebilir diye koltuk üstünde bırakmıyorum artık. Atak haftamız biteli 4 gün oluyor. Yeni yetileriyle bizi gülümsetti yavrum ama atak haftası korkunç geçmişti. Hep sabret az kaldı haftanın bitmesine diye teselli ediyorum kendimi.

Aynen kaç gündür yazıcam vakit bulamadım yeni geldik evimize ve yerleşmek biraz zorladı benim kız da yaklaşık 10 gündür bu durumda sürekli kafasını kaldırıp kalkmaya çalışıyor beli acıyacak diye korkuyorum ama bi yandan da hazır olmasa bu hareketleri yapmaz diye de düşünüyorum kız resmen sürekli oturmak istiyor kucakta oturur vaziyette tutmaya başladık çok rahat edip ağladığı zaman da bu şekilde susuyor normaldir değil mi bu ayda artık

Bende oldu ilkinde çok canım yandı ama sonra geçti zaten gebelikten önce falan da çok oluyodu alışkınım o yüzden şimdi bi sıkıntı yok çok şükür bence korkma ne kadar erken başlanırsa o kadar kolay olur devam edebilmek diye düşünüyorum ben de korkuyodum ama korkumu yendim tabi kızımız pek izin vermiyor ama olsun idare ediyoruz şimdilik daha da iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…