kızlar rota ve menenjit yaptirmayan /yaptirmayacak yok mu ?

Ben yaptırmayacağım belki menenjit 1 yaş düşünebilirim aşılar beni çok korkutuyor umarim pişman olmam yaptirmadigima siz yaprircak misiniz?ben ilkindede yaptirmadim ama şimdi okula giden bir tasiyicimiz var

Ben yaptırmayacağım belki menenjit 1 yaş düşünebilirim aşılar beni çok korkutuyor umarim pişman olmam yaptirmadigima siz yaprircak misiniz?ben ilkindede yaptirmadim ama şimdi okula giden bir tasiyicimiz var
yaptirmiycaz
bugün bi aşı oldu ateşi var korkuyla bekliyorum
abla mz da soğuk alginigindan ateşli
asi mı yapti abla mi bulaştırdı
uyumaktan da korkucam yeni daldı ama mikir mikir

Ben hiç düşünmüyorum çok gerekli olsa devletin aşıları içinde olurdu diye düşünüyorum hoş onlardan da emin değilim ama sonradan pisman olmam umarim allah korusun evlatlarimizi

Kizlar gececiler burdami hunileri görelim bakalım eller havaya dün 3 tu bugün 4 luyoruzbiz hobaaa
3te uyudu sanmışım meger yanlış alarm mış
3 20 itibari ile uyutmuş bulunmaktayım bu kez sanki oldu ama ateş 37.2 ne yapsam bilemedim
uyku gözümden akiyor fakat guvenemiyorum ya cikarsa
ilaç da vermek istemedim

Ustunu ac bebegin ama bas8nda da bekle canim uyuma. Bebek kucukkken ates onemli. Dogumda 37.5 cikti bizimkinin atesi. Ustunu acinca 37ye dustu ama yogunbakima yatirdi doktor yeni dogdugu ic8n. Ates dusurucu icin 38 i bekleme sakin. 37.5 olursa ver bence

T tuboz canim alerj8 icin sencdiyet yapiyordun degil mi. Var mi bir degisiklik. Cok zor geldi bana bu defa sut urinleri olmadan. Kahvaltidaki hersey sut urunu neredeyse. Geriye zeytin ekmek kaliyor.
Asil ek gida doneminden korkuyorum.

Rota sonrası çocuk da sıkıntılar oldu eşim yaptırdığımıza pişman oldu ama iyi yaptırmışız bence rota yaygın bir hastalık aşısı böyleyse hastalığın kendisi ne kadar ağır kim bilir. Ama menenjit konusunda kararsızım hem çok yaygın bir hastalık değil hem de etkileri çok ağırmış

ben de menenjitin çok türünün old. aşıların tüm bu tür leri kapsamadığını ogrendimherkes baska bişey diyor

saat olmuş 4 çeyrek bizim kız bi çay koy da sohbet edek diyor
ateş ne kadar sürede düşüyor uyumayan varsa bi desin hele

Aynı durumlar bizdeki de. Kendisi Bırakmadığı için tüm uykusunu da memede aldı gündüz. Gece ise bu 4.kalkışı. Normalde gece sabaha kadar 2kez kalkardı ve bu kadar emmezdi. Bir de birşeyden çok korkmuş gibi bağırarak uyanıyor. 1haftaydı galiba etkisi. İnşaallah geçer gider

Ben rota yaptırmadım ama menenjit yaptırıcam 1yaşını geçince. Menenjitin etkileri çok ağır ve kalıcı rahatsızlıklar var Allah korusun. Rotada kalıcı bir durum yok. Hastalık 1hafta falan sürüyormuş ishal kusma şeklinde

Aşının etkisi sanırım çünkü biz de dün olduk ve dogdugundan bu yana ilk defa 2 de uyudu ve zar zor, yaptırıyorum olmuyor, kaldırıp gezdiriyorum yine çok mutlu değil ilk defa böyle oldu,epey mutsuzdu

4.30 da uyumuştuk bizde şimdi yine ataktayız:/ çok geçmiş olsun bizim dr 37 üstünü gördüğün an surup ver demişti

Beyaz gürültüde unuttuğum oluyor ama kapatıyorum uyuyunca. Gebtlde titretişimde uyutuyorduk bıraktık sonra çok gerekli bulmadık bağımlılık yapmasın dedik. Emzik de almıyor bizimki, bu ara emmesi de güzel değil umarım geçici bir dönemdir.

valla ben pek götürmüyorum doktora canım ilk 15 gün Can’a götürdük. Sonra götürmedim kalça ultrasonu için de devlet hastanesine götürdüm. Sen nereye götürüyorsun?
Biz de tam tersi doğduğundan beri hastanedeyiz cana gidiyoruz orda da birkaç doktor denedik hangisi iyi ben de tam kestiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…