Ben yaptırmayacağım belki menenjit 1 yaş düşünebilirim aşılar beni çok korkutuyor umarim pişman olmam yaptirmadigima siz yaprircak misiniz?ben ilkindede yaptirmadim ama şimdi okula giden bir tasiyicimiz var
Ben yaptırmayacağım belki menenjit 1 yaş düşünebilirim aşılar beni çok korkutuyor umarim pişman olmam yaptirmadigima siz yaprircak misiniz?ben ilkindede yaptirmadim ama şimdi okula giden bir tasiyicimiz var
yaptirmiycaz
bugün bi aşı oldu ateşi var korkuyla bekliyorum
abla mz da soğuk alginigindan ateşli
asi mı yapti abla mi bulaştırdı
uyumaktan da korkucam yeni daldı ama mikir mikir
Ben hiç düşünmüyorum çok gerekli olsa devletin aşıları içinde olurdu diye düşünüyorum hoş onlardan da emin değilim ama sonradan pisman olmam umarim allah korusun evlatlarimizi
3te uyudu sanmışım meger yanlış alarm mış
3 20 itibari ile uyutmuş bulunmaktayım bu kez sanki oldu ama ateş 37.2 ne yapsam bilemedim
uyku gözümden akiyor fakat guvenemiyorum ya cikarsa
ilaç da vermek istemedim
3 20 itibari ile uyutmuş bulunmaktayım bu kez sanki oldu ama ateş 37.2 ne yapsam bilemedim
ilaç da vermek istemedim
Ustunu ac bebegin ama bas8nda da bekle canim uyuma. Bebek kucukkken ates onemli. Dogumda 37.5 cikti bizimkinin atesi. Ustunu acinca 37ye dustu ama yogunbakima yatirdi doktor yeni dogdugu ic8n. Ates dusurucu icin 38 i bekleme sakin. 37.5 olursa ver bence
Ttuboz
canim alerj8 icin sencdiyet yapiyordun degil mi. Var mi bir degisiklik. Cok zor geldi bana bu defa sut urinleri olmadan. Kahvaltidaki hersey sut urunu neredeyse. Geriye zeytin ekmek kaliyor.
Asil ek gida doneminden korkuyorum.
Rota sonrası çocuk da sıkıntılar oldu eşim yaptırdığımıza pişman oldu ama iyi yaptırmışız bence rota yaygın bir hastalık aşısı böyleyse hastalığın kendisi ne kadar ağır kim bilir. Ama menenjit konusunda kararsızım hem çok yaygın bir hastalık değil hem de etkileri çok ağırmış
Rota sonrası çocuk da sıkıntılar oldu eşim yaptırdığımıza pişman oldu ama iyi yaptırmışız bence rota yaygın bir hastalık aşısı böyleyse hastalığın kendisi ne kadar ağır kim bilir. Ama menenjit konusunda kararsızım hem çok yaygın bir hastalık değil hem de etkileri çok ağırmış
Mavikelebek0134
dun sen sormustun buyume atagini. Ayni haftafayiz galiba. Dun de zor uyudu oglum. Gece ilk uzun uykusu da kisa surdu, 3 saat. Bugun de yerine ne zaman koyduysam agladi, tekrar kucagima aldim her defasinda. En sonunda uyudu ama bugun de 2 saat surdu ilk uykusu. Hep huzursuz. Memede de 5-10 dk kaliyordu ne zamandir ama dunden beri ben biraktirmasam birakmiyor bir saat. Basta emiyor ama sonra emzik gibi minik minik tutuyor agzinda. Galiba buyume atagi bu. Insallah gecicidir.
Aynı durumlar bizdeki de. Kendisi Bırakmadığı için tüm uykusunu da memede aldı gündüz. Gece ise bu 4.kalkışı. Normalde gece sabaha kadar 2kez kalkardı ve bu kadar emmezdi. Bir de birşeyden çok korkmuş gibi bağırarak uyanıyor. 1haftaydı galiba etkisi. İnşaallah geçer gider
Ben rota yaptırmadım ama menenjit yaptırıcam 1yaşını geçince. Menenjitin etkileri çok ağır ve kalıcı rahatsızlıklar var Allah korusun. Rotada kalıcı bir durum yok. Hastalık 1hafta falan sürüyormuş ishal kusma şeklinde
Dünden beri cok huzursuz kizim dun rota olmustuk ama bugun daha cok agladi uykuya geciste ortaliigi inletti kaldirdik sustu..derken babaasinin kolunda uyuyakaldi icim parcalandi ya 6dan 9a kadar agladi gaz desemm baya masaj yaptim olsa pirtliyordu..asinin etkisimi acaba..agzi köpük köpük disler erkenmi cikcak niye boyle olduk anlamadim..aldim besikten karanlikta yanima yatirdim yine sustu..uyumak mi istemedi kundak yapmadim ilk kez oyle uyudu
Aşının etkisi sanırım çünkü biz de dün olduk ve dogdugundan bu yana ilk defa 2 de uyudu ve zar zor, yaptırıyorum olmuyor, kaldırıp gezdiriyorum yine çok mutlu değil ilk defa böyle oldu,epey mutsuzdu
ilaç da vermek istemedim
Seste uyursa seste devam eder uyumaya beyaz gürültü denedin mi hiç çevre sesini bastiracak hiç olmadi tv sesi ac seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim bikac haftaya kadar aşırı yıpratıcı bi durum buna bi çözüm bulmalısın ilk ayağıma aldığında katılıyor emziği azina verdiğimde ve sallama modunu begendiginde tabi beyaz gürültüde sakknlesmesinde etkili oluyor biz böyleyiz kotunun iyisi halindeyiz allah yardımcın olsu umarım bi çözüm bulursun
Beyaz gürültüde unuttuğum oluyor ama kapatıyorum uyuyunca. Gebtlde titretişimde uyutuyorduk bıraktık sonra çok gerekli bulmadık bağımlılık yapmasın dedik. Emzik de almıyor bizimki, bu ara emmesi de güzel değil umarım geçici bir dönemdir.
valla ben pek götürmüyorum doktora canım ilk 15 gün Can’a götürdük. Sonra götürmedim kalça ultrasonu için de devlet hastanesine götürdüm. Sen nereye götürüyorsun?